Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha valakit érdekel:
Új EZ5+bõvítõt adnék M3 perfekt miniSD-ért.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

KILLER2
Nem. Ez lehet a gond? Mert én már az SC Liteomat használom, csak múltkor kipróbáltam ezzel.

Töltsük le az internetet!

Mennie kéne... legújabb firmware fentvan?

KILLER2
Lenne 1 kérdésem:
Naatúr M3 Movie Player mk4 passkeyel miért nem indul el Liteon?

Pro-n is megy.
Most néztem rajta SP-t. 😄

Borgi
orsovnál biztos.
mutlkor annyit kellet várni orvosnál apukámmal, hogy apuám is elkeztett gba-val játszani.. pedig õ nem egy hc-gamer. nagyon nem ^^

porki fagyok fállalon

Tinman
Na ez nevetséges... bekacsoltam az órát! Igen, az órát!!!!
És minden gond nélkül megy... ne kérdezd, nem értem, ha disableden van nem megy, ha engedélyezem bármelyik skinnel, akkor megy.
Ez már több, mint WTF!

Köszi a segítséget amúgy... nagyon állat minõségben és szépen mennek a filmek, nagy haszna lesz ennek utazáskor, orvosnál stb :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Foggalmam sincs...
Én direkt kipróbáltam úgy ahogy te leírtad és nekem tökéletesen mûködik.
DS Lite (nem flashelt), Superkey (ugyanaz mint a Passcard), M3 Lite (nem pro), Sandisk 512mb microsd.
Véletlenül nem M3 Lite PRO kártyád van? Mert azzal lehet hogy nem fog menni (nincs rajta RAM).

Tinman
<#rinya>

Elképzelésem sincs, mi lehet a baj.
A lényeget leírom, hátha van ötletetek.

1. Leszedtem az általad linkelt moonshell171_with_dpgtools13-t... amiért NAGY KÖSZÖNET neked, de sajna ugye nem megy :-(

2. Setup elindít. Kiválaszom, hogy hol a Micro SD kártya, leokézom.
All clear gombot megnyomtam és csak az M3 SD M3 Adapter (SD Card) elõtt hagytam ott a pipát, hiszen nekem M3 Lite Micro SD-t fogadó Slot 2 karim van. (Meg Slot-1-be egy Passcard 3.)

3. A "Moonshell ini simple is copied" elé pipa. A többi defaulton.
ÍGY néz ki.

4.Aztán setup gombra kattintok, szépen rámásol minden szépet és jót az sd kártyára (hely bõven van rajta!)

5. Mivel ahogy látom létrejön egy MoonShell_M3SD_M3 Adapter (SD Card).nds fájl a micro SD karin, gondolom azt kell majd manuálisan elindítanomm, igen ám, de ha rajt van ez a fájl és a Mnshl könyvtár a karin akkor fekete kép fogad.

<#help>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Akkor valamit rosszul csinálsz... megy flasheletlen DS is.

Tinman
De :-)

Olyan fekete kép fogad a flasheletlen DS-en mint a huzat (quide alapján csináltam természetesen.)

R4-en is kell...
Nincs és soha nem is lesz olyan DS-es kártya ami alapból lejátsza a divx-et meg ezeket.

Tinman
Égesd bele az aviba a feliratot.

vbence13
emberek, hogy tudok simplyn lejáccani olyan feliratos filmeket, amikhez .srt fájlban van a felirat?

vbence13
télleg hülyeség, bocsi, az R4re gondoltam, azt mondták, hogy azon nem kell konvertálni.

Borgi
nem

porki fagyok fállalon

Tinman
Hát nekem egyáltalán nem játsza le a direkt avikat a kártya... miért is játszaná? Egy kicsit más codecet használ az M3 Lite, mint alapból a PC.

Ez a Moonshell nem csak flashelt DS-en megy?

Borgi
off:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

a számitógépem konvertálás nélkül lejátsza az exéket...

porki fagyok fállalon

Ezt honnan szeded? Hülyeség...

Nem mindenkinek van Simplyje!! /Szép magyar szó/
A puzzle quest tényleg nagyon király!!!

KILLER2
Yu-Gi-Oh Spirit Caller-t próbálta már valaki? Mi a véleményetek róla? Eddig játszottam néhány GBAsal, de mind szar volt (nem mintha mást vártam volna tõle). Ez is követi elõdjei példáját vagy ez már normálisabb?

vbence13
nem értem, mit konvertálgattok, tud lejáccani M3 DS Simply avi, mpeg4, xvidet is
amúgy nekem szerdán lesz Simplym!

Sheltem
Elértük a 10milliót gyerekek:

http://ds.ign.com/articles/787/787199p1.html

<#pias>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

KILLER2
Beteg.

kisgabo
pfffffff. 5 éves gyerekeket igy megszivatni..

Sheltem

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Ezzel próbáld: http://home.att.ne.jp/blue/moonlight/moonshell171_with_dpgtools13.zip
Az M3 beépített lejátszója nem jó, azt ne használd filmhez!!!
BatchDPG se kell már, az új dpgenc annál jobb.

Moonshell User Guide
Én ez alapján próbáltam, hátha Neked segít!

Tinman
"moonshell10_dpgtools"-t leszedtem, konvertáltam, m3 kártyám baxik beolvasni :-(

Egyéb ötlet?

már sikerült
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.1202 ;-P
Valaki segítsen legyen szíves belõni a wifi routerem a ds liteommal.Rendesen látja a wlant amikor tesztelem, de a játékban pl pokemon cserekor nem találja.
Moonshell Dpg nálam nem akar konvertálni.
Azt írja, a teljes idõt nem lehet konvertálni.
Probáltam a CSocso féle tutorialt, de az sem csinál semmit. 😞
Tudja vki mi lehet a gond?

Mi a rákért azzal a vacakkal konvertálod? 😛
Moonshell sokkal jobb minõségû.

vbence13
ELADÓ:
Harry Potter 4 DS - 4000 Ft
Mario Kart DS - 7000 Ft

mind használt, mûködõ, hibátlan játékok, tokkal, kézikönyvvel együtt.

vbence13
már kiadták???????? mirõl maradtam le😄 japóul, vagy inglisül?

Viszont megbízható a srác. PDA-s cuccokat kb. 2003 óta rendelgetek tõle. Sokszor olcsóbb így, mintha mondjuk egy magyar online bolttól rendelném. Néha elõbb ideér hongkongból mintha itthon venném online... 😊)
Anubys
<#worship>
Már rendelem is. 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

kisgabo
légiposta 3-6 usd. viszonylag olcsó hely, de nem túl nagy kínálat.

Anubys: "Hol vetted annyiért?"
videogame.brando.com.hk
Anubys
Hol vetted annyiért?

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Tinman
M3 movie converter 1.2 mi a rákért akad ki a video konvertálás végén?

<#help><#help><#help>

Sheltem
<#vigyor>

Csibe001
Huhh, szerencsére nem játékot ajánlottál.. 😛

Sheltem
Gyerekek mircen továbbra is efnetes szerveren(irc.efnet.net) a #konzol szobában rontjuk a levegõt.

www.mirc.com

moon08
Mar tobb mint 20h bennevan.
Szedd le a www.supercard.cn rõl a new rominfo.dat -ot és tedd be az SC mappába.
KILLER2
Sikerült.
#14937: Nem hittem volna, hogy Pokemon valaha is lehet jó, de majd megkukkantom.

Nagyonfasza most éppen a pokemon pearlt tolom. 😊
KILLER2
Leszedtem a Dead N Furious-t (16 megás), de nem tudfom elindítani. SuperCard Lite-om van (micre SD-s), de ha natúr rámárolom nem megy, a progija, mivel patchelni kell a játékokat, az meg csinálniki egy 256 LB-os .sav fájlt, meg egy 0 bájtos DSQ-t, aminek elvileg a játéknak kéne lennie. Hogy tudnám elindítani? Köszi.