24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#16876 1. Szedd szét a romot a DSLazy nevű progival
2. Írd felül ezzel az arm7.bin-el a már meglévő arm7.bin-t (ezt megtalálod ott ahova szétbontotta a romot)
3. Újra csinálj romot a DSLazy-vel.
4. Élvezd a kukacokat.
-
#16875 ebből nem sokat értek... -
#16874 Én így indítottam:
1. Unpack with dslazy http://l33t.spod.org/ratx/DS/dslazy/dslazy.zip
2. Replace existing arm7.bin with http://ds.loathsome.us/files/arm7.bin
3. Repack with dslazy
4. Enjoy your worms. -
#16873 van wi-fi-m, van Metroidom, néha tolom vele, de nem szeretem, szal wi-fi-n nem nagyon tolom vele:D nem tudok jól Metroidozni, mindig szétlőnek. Kéne valami Counter Strike, vagy Rainbow Six-féleség DS-re, ahol nem csak lövöldözni kell, hanem bújócskázni is:D -
#16872 de mégis szólok, mert leszedtem legújabb 1.07-es firmware-t M3 DS Simplyhez és így se indul... -
Lerstal #16871 sziasztok! kinek van wifi-je és ki tolja metroiddal DS-en? jóóó?????????nekem van csak wifi-m nincs... -
#16870 nem szóltam -
#16869 mikor elindítom, kiírja, hogy Cannot access save data. Új firmware kéne? és hol tudom letölteni? -
#16868 Naaa, végre műxik, nagyon jóra sikeredett!!!! -
#16867 Majd ha teszteled szólj hogy megy e..Nekem G6 Lite-al mentési gondjai vannak..lehet újfajta mentést használ? :( -
#16866 ez állati jó. dobtam egy jecpac, jetset willy, heartland próbát, megy mint a golyó...
tényleg a gyökérben kell megpaccselni, /mybook/ nem játékinditás alól. utána átlehet tenni a nds könyvtárba? lett egy cfg file is. -
#16865 totis él... -
#16864 Ez nagyon jó hír... Imádom a Worms-öt...:) -
#16863 Ha valakit érdekel kijött a Worms Open Warefare 2!!!!!!! :D -
#16862 köszke, ha kell rom, valahova feldobok egy garnitúrát, lista alapján... nem nagyok. -
#16861 Nekem megy g6real-en a speccy... Annyi a titok, hogy minden dldi-s stuffot a gyökérbe kell rakni és akkor auto-patcheli. Romjaim ugyan nincsenek, de az emu képernyője bejön, tehát a dldi rész műxik. -
#16860 Ha már több New Super Mario Bros van akkor engem is megdobhatnátok priviben, köszönöm. -
#16859 igen, köszi. ezzel próbáltam, ez benne van a firmware pakkban, alapból a karin pihen.. van mellé intrukció, hogy a kártyán patch-elj, de úgy sem megy. :( -
f00fighter #16858 Tőlem is ment egy PÜ. -
#16857 vagyok, csak csomagolok, ds megy a gazdijához... -
#16856 kisgabo nagyon eltüntél -
orkenyid #16855 Próbáld meg ezzel patchelni: http://dldi.drunkencoders.com/uploads/1/19/G6real.dldi -
#16854 válasz is pattant vissza :D -
#16853 priv pattant. :) -
#16852 Valakinek nincs véletlenül egy eladó New Super Mario Bros játéka?:) bontatlan is lehet, csak jóárban legyen.Akinek van nelegyen lusta írni egy PM-et :P köszi -
#16851 hát nem megy, átok g6real.... pedig a leuccsó fw auto dldi patch-elést igér, próbáltam manuál, az se... :( -
#16850 köszi urak. -
PHM #16849 Ha valaki járatos wi-fi ügyben, kérem, segítsen!
SMC WBR14T-G2 routerem van, műxik rendesen, csak még a kapcsolatot nem tudtam titkosítani.
Minden tanácsot köszönettel fogadok. :) -
LittleBirdY #16848 Köszi! -
Prowler #16847 A pasival fel kell venni a seprűt a férfi wc szekrényéböl, átadni a nőnek, aki így fel tudja emelni a szellőző fedelét. -
orkenyid #16846 DLDI patcher: http://chishm.drunkencoders.com/DLDI/downloads/dlditool-win32-gui.zip
Hexeditorral is be lehet illeszteni a DLDI file-t de ugy kicsit körülményes :P -
f00fighter #16845 dlditool <name_of_patch> <rom_file>
A patch a G6-hoz tartozó DLDI file. -
#16844 kijött DS-re zx spectrum emulátor (új) nekem nem indul, mert ugye kell valami dldi, ami g6-hoz meg is van, de gőzöm sincs hova rakjam... bemásoltam mindenhova... :)
pls help.
speccyDS
-
LittleBirdY #16843 Valaki játszik az Undercover: Dual Motives játékkal? Elég jó kis point and click kalandjáték, olyasmi mint a Syberia PC-n. A lényeg, hogy elakadtam (már az elején), amikor ki kell hallgatni a prof és a tábornok beszélgetését. Addig megvan, hogy Audrey-val bemegyek a női mosdóba, és a szellőzőből hallatszanak a beszédfoszlányok, de innen már nem tudok mit kezdeni. Aki tudja, légyszi írja le! Köszi -
#16842 elég körülményes vagy... -
#16841 valamit kicenzúráznak az usa rilizből. amugy pl usa - only english, eu - gb/fr/i/d/s/... -
#16840 Simán...
Igazából nincs olyan régió mind a Wii-nél, stb... Itt csak nyelvi eltéréseket jelent. Mnondjuk az USA és EU között nem tudom milyen eltérés lehet ha csak nem release date-ben. -
0ckH4M #16839 Momentán az USA romokra gondoltam, azokat már értem :D -
#16838 "lejátsza", viszont nem biztos, hogy egy japán ROM-ból értesz valamit.
mikor jön már ki angolul a Zelda???? -
0ckH4M #16837 Szóltál volna nekem Amúgy ha DS-hez okosító kártyát használok, akkor lejátsza régiófüggetlenül a romokat, vagy csak EU DS-be EU romot lehet rakni?