Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Új EZ5+bõvítõt adnék M3 perfekt miniSD-ért.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Töltsük le az internetet!
Naatúr M3 Movie Player mk4 passkeyel miért nem indul el Liteon?
Most néztem rajta SP-t. 😄
mutlkor annyit kellet várni orvosnál apukámmal, hogy apuám is elkeztett gba-val játszani.. pedig õ nem egy hc-gamer. nagyon nem ^^
porki fagyok fállalon
És minden gond nélkül megy... ne kérdezd, nem értem, ha disableden van nem megy, ha engedélyezem bármelyik skinnel, akkor megy.
Ez már több, mint WTF!
Köszi a segítséget amúgy... nagyon állat minõségben és szépen mennek a filmek, nagy haszna lesz ennek utazáskor, orvosnál stb :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én direkt kipróbáltam úgy ahogy te leírtad és nekem tökéletesen mûködik.
DS Lite (nem flashelt), Superkey (ugyanaz mint a Passcard), M3 Lite (nem pro), Sandisk 512mb microsd.
Véletlenül nem M3 Lite PRO kártyád van? Mert azzal lehet hogy nem fog menni (nincs rajta RAM).
Elképzelésem sincs, mi lehet a baj.
A lényeget leírom, hátha van ötletetek.
1. Leszedtem az általad linkelt moonshell171_with_dpgtools13-t... amiért NAGY KÖSZÖNET neked, de sajna ugye nem megy :-(
2. Setup elindít. Kiválaszom, hogy hol a Micro SD kártya, leokézom.
All clear gombot megnyomtam és csak az M3 SD M3 Adapter (SD Card) elõtt hagytam ott a pipát, hiszen nekem M3 Lite Micro SD-t fogadó Slot 2 karim van. (Meg Slot-1-be egy Passcard 3.)
3. A "Moonshell ini simple is copied" elé pipa. A többi defaulton.
ÍGY néz ki.
4.Aztán setup gombra kattintok, szépen rámásol minden szépet és jót az sd kártyára (hely bõven van rajta!)
5. Mivel ahogy látom létrejön egy MoonShell_M3SD_M3 Adapter (SD Card).nds fájl a micro SD karin, gondolom azt kell majd manuálisan elindítanomm, igen ám, de ha rajt van ez a fájl és a Mnshl könyvtár a karin akkor fekete kép fogad.
<#help>#help>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Olyan fekete kép fogad a flasheletlen DS-en mint a huzat (quide alapján csináltam természetesen.)
Nincs és soha nem is lesz olyan DS-es kártya ami alapból lejátsza a divx-et meg ezeket.
Ez a Moonshell nem csak flashelt DS-en megy?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a számitógépem konvertálás nélkül lejátsza az exéket...
porki fagyok fállalon
A puzzle quest tényleg nagyon király!!!
amúgy nekem szerdán lesz Simplym!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Az M3 beépített lejátszója nem jó, azt ne használd filmhez!!!
BatchDPG se kell már, az új dpgenc annál jobb.
Egyéb ötlet?
Azt írja, a teljes idõt nem lehet konvertálni.
Probáltam a CSocso féle tutorialt, de az sem csinál semmit. 😞
Tudja vki mi lehet a gond?
Moonshell sokkal jobb minõségû.
Harry Potter 4 DS - 4000 Ft
Mario Kart DS - 7000 Ft
mind használt, mûködõ, hibátlan játékok, tokkal, kézikönyvvel együtt.
Már rendelem is. 😊
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
videogame.brando.com.hk
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
www.mirc.com
#14937: Nem hittem volna, hogy Pokemon valaha is lehet jó, de majd megkukkantom.