Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát Ds-n RTS nem nagyon lenne élvezetes.
Nem lehetne átlátni az egészet.
Sztem próbáld ki.
Én sem szeretem a körökre osztott stratétigiákat, de ez jó!!

vbence13
kár hogy körökre osztott... így már nem érdekel. jó lenne egy RTS DS-re.
más: most próbáltam ki a "How old is your brain?" címû játékot, tök jó egy kis gondolkodós kikapcsolódáshoz, és nem is dedós, mint a big brain academy. de azért PQ foreva, de néha kell egy kis változatosság.

Borgi
fujjö!!4û

porki fagyok fállalon

Age of Empires 3 Age of Kings
2D
körökre osztott
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.romulation.net/NDS/0666_-_Age_Of_Empires_-_The_Age_Of_Kings_(E)(Supremacy).rar.html

vbence13
PQ 2D, de überfasza. ageof3????rts??? a 3.rész az az age of kings??

kisgabo
engem egyelõre ütnek.... pedig level 18.

zola2000
Az age3 ugye valós idejû, mert az age2 csalódás volt körökre osztottan, pedig arra jó lenne a ds.

A

zola2000
Age3, hol, lemaradtam valamirõl?! A puzzle quest az 3d vagy 2d?

A

antalkrisz
Hali. Mûködõ ds emu kellenne XP-re
Desmemu (vagy mi) mindig lefagy.

Asus P5B, C2D 1.8 GHz, 3GB RAM, 820 GB HDD, nVidia 7xxx animepalota.atw.hu

vbence13
én nem vettem észre, hogy növelte volna az életemet. kár hogy a jó fegyvereket, amikre lenne pénzem, csak magasabb szintektõl tudom viselni...

Köszi a PQ helpet!

Jó játék még a Age of Empires 3,
Under the knife

PQ téma:
Érdekes én nem igazán foglalkoztam a morale pontokkal. Talán egypár quest /vagy npc?/ nyom rá?. Fira mage-ként az ellenfelek HP-je mindig magasabb volt, de ez nem igazán számít. Az a lényeg hogy mekkora ütéseket tudsz bevinni. Alsóbb szinteken volt valami cucc amit egy sidequest eredményeként kaptam és az addig 6 pontos ütéseim hirtelen 12-13 körülre váltottak, ha jól emlékszem level/5*1hp szerint. Magasabb szinteken egypár jól irányzott varázslat kinyiffant minden ellent. (pl. egy olyan combo amiben átváltoztatsz minden zöldet koponyára és minden kéket pirosra, majd az összes pirosat koponyára simán leszed 100hp+.)Könnyû is volt a vége fele. A végsõ boss pedig 2 perc alatt kifeküdt. Érdekes hogy az 50. szint (asszem 50000 XP) a végsõ, felette nincs már semmi, de a játék még javában megy. Olyan 60e XP körül fejeztem be a játékot.
Metroid prime pinball,
Children of mana

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

koszi a tippeket, megmegmeg! :>
kisgabo
animal crossing
harvest moon
advance wars
mario bradák
....

Mindenkinek vannak más kedvencei de szerintem sokan szeretik a MarioKart DS-t,Castlevania-t, FinalFantasy3-at,Metroid Prime Hunterst,akkor vannak kalandjátékok amik állítólag jók:TraceMemory,Lost in blue,HotelDusk. Ezeknek a játékoknak nézz utána a neten. Meg persze van még egy csomó jó játék.
Totis
- Puzzle Quest
- Mario Kart DS
- Castlevania részei
- New Super Mario
- Cooking Mama
- Metrion Prime Hunter DS
- Final Fantasy Chokobo Tales

Egyenlõre ennyi. Szerintem ezek elég idõre le fognak kötni.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

hi,

mint uj ds lite user feltennem azt a nem tul frappans kerdest, hogy tudtok ajanlani 4-5 addiktiv, kellemes jatekelmenyt nyujto jatekot? a tipus tokmindegy, lehet rpgtol, fpsen at shotemup, barmi.

elore is koszi

udv,
gb
Totis
Igen a morale-t kell növelni. Egyébként ha ráböksz a tulajdonságra akkor megjeleníti, hogy az adott tulajdonság mire hivatott szolgálni.

Tinman
Ja-ja Puzzle Quest nagyon odavág!
Lvl 21 vagyok :-)

Az életerõt akkor tudod növeli, ha az utolsó tulajdonságot, azt hiszem morale növeled szintlépéskor. Erõsen ajánlott szintenként 2 pontot rátolni, mert egyre durvábbak az ellenfelek.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Puzzle Questben mivel tudom az életerõmet növelni??
Mert nekem most 86 van az ellenfelek meg 100-140esek és kicsit nehéz nyerni.

james69holden
én is azzal tolom most agybafõbe <#eljen>
odabasz

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

vbence13
emberek, tegnap vettem/kaptam M3 DS Simplyt és kipróbáltam a már rég kiszemelt Puzle Quest: Challange of Warlords címû játékot. csak ajánlani tudom mindenkinek!!! übersirály a játék<#vigyor4><#vigyor2>

kisgabo
igen, + seggrepacsi. <#idiota>

KILLER2
Nekem is ilyenem van, csak feketében. CSak aánlani tudom, eddig semmi baj nem volt vele. Homebrew kompatibilitása nem a legnagyobb, de sok (dsorganize, moonshell) hibátlanul fut rajta. Eddig mindössze az ujjabbik Tony Hawk nem futott rajta, minen más igen.

Töltsük le az internetet!

100ft? <#idiota>

guardian hero
TE JÓ ATYAÚRISTEN!!! <#wilting>

Nem kevés játékkal játszottam már életem során, de bizton állíthatom, hogy a nemrégiben DS-re érkezett Harlem Globetrotters World Tour egyike a valahavolt legszarabb játékoknak, ha nem egyenesen a legszarabb!

Mindenkinek ajánlom kipróbálásr elrettentõ példaként <#nezze><#nevetes1>

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

kisgabo
eladnám ilyenem.... ezpass3 is... 😊

vbence13
http://ds.spacemonkeymafia.com/txtwriter.php

Viszontprivi ment.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Txt szerkesztõt/writert keresek ami mûködik.
Tud valaki ilyent?

koryne
Próbáltam, jópofa. Tud ssh-zni, telnetelni (vicces volt rajta leveleket olvasni 😄), van benne egy böngészõprogi (sajna nem grafikus :/). Viszonylag egyszerû összelõni a wifivel. Poénnak jó, de túl sok gyakorlati haszna nincs.

Xbox Live gamertag: kilencnad

Totis
PHM: írtam privit.

DSLinux-ot próbálta valaki? Mit tud?

Közép-európai karakterkészlettel kell telepíteni a moonshellt.
Ha Simplyd van, adj priviben egy mailcímet és elküldöm a komplett telepített rendszert, meg a hozzávaló konvertert és tool progikat.
Kb 20-25 mega összesen, úgyhogy lehet, a személyes tali egyszerûbb.
(Már ha te is budapesti vagy persze.)
A többit priviben.

Találtam friss ezsave.lst-t, ha kell, privit írj.
Van még konvertáló progi is a szerkesztéshez, meg info tool a romokhoz, bár az nálam nem akar mûködni.

Az már felejtõs...

Fent van Faq by Csocso

vbence13
amúgy amikor txt-t olvasok, akkor az ékezetes betûk helyére japán jeleket rak. hogyan lehet ezt kiküszöbölni?

vbence13
már a tököm tele van a sok konvertáló programmal... az alap túl lassú, a dpgtoolot nem lehet kicsomagolni a rarból, ez hihetetlen, valaki segítsen már vagy itt vagy msnen plíííííííííííííz: [email protected]

Totis
Köszi, megpróbálom frissíteni...

DS-X 1.1.2 update: http://news.ds-x.com/

Frissítsd az "ezsave.lst"-t!

vbence13
3 kérdésem lenne:
1. hogyan kell ráégetni a feliratot .avi-ra?
2.hogyan, milyen programmal tudok videót konvertálni DS-re?
3.hogyan tudom megváltoztatni a moonshell skinjét?

Totis
EZFA5 van nekem és PNY 1GB-s TF van hozzá (made in Japan - elméletileg).
Keresek akkor másik release-t.

kisgabo
szar a kari? <#vigyor1> nekem tökéletesen megy.

próbálj másik release-t.

mit használsz?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Totis
Kérdésem van: Puzzle Quest tényleg nagyon jó game viszont állandóan kilépés majd újboli betöltés után Corrupted Data-val elszáll a mentésem. Ez mitõl lehet?

Az EZ5 nagyon jó, de nekem most egy olyan kártya kell, ami önállóan használható GBA-hoz.Ez5 meg 2 van...

Totis
Nem jött be az EZ5? Nekem az van Bundle Edition-ben és meg vagyok vele elégedve.
Van olyan játék ami elveszti a mentést viszont ez elég hamar ki szokott derülni és ilyenkor csak felmásolom a kártyára nem patch-elem.

Esetleg vennék ilyen kártyát...