Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem lehetne átlátni az egészet.
Sztem próbáld ki.
Én sem szeretem a körökre osztott stratétigiákat, de ez jó!!
más: most próbáltam ki a "How old is your brain?" címû játékot, tök jó egy kis gondolkodós kikapcsolódáshoz, és nem is dedós, mint a big brain academy. de azért PQ foreva, de néha kell egy kis változatosság.
2D
körökre osztott
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A
Desmemu (vagy mi) mindig lefagy.
Asus P5B, C2D 1.8 GHz, 3GB RAM, 820 GB HDD, nVidia 7xxx animepalota.atw.hu
Jó játék még a Age of Empires 3,
Under the knife
Érdekes én nem igazán foglalkoztam a morale pontokkal. Talán egypár quest /vagy npc?/ nyom rá?. Fira mage-ként az ellenfelek HP-je mindig magasabb volt, de ez nem igazán számít. Az a lényeg hogy mekkora ütéseket tudsz bevinni. Alsóbb szinteken volt valami cucc amit egy sidequest eredményeként kaptam és az addig 6 pontos ütéseim hirtelen 12-13 körülre váltottak, ha jól emlékszem level/5*1hp szerint. Magasabb szinteken egypár jól irányzott varázslat kinyiffant minden ellent. (pl. egy olyan combo amiben átváltoztatsz minden zöldet koponyára és minden kéket pirosra, majd az összes pirosat koponyára simán leszed 100hp+.)Könnyû is volt a vége fele. A végsõ boss pedig 2 perc alatt kifeküdt. Érdekes hogy az 50. szint (asszem 50000 XP) a végsõ, felette nincs már semmi, de a játék még javában megy. Olyan 60e XP körül fejeztem be a játékot.
Children of mana
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
- Mario Kart DS
- Castlevania részei
- New Super Mario
- Cooking Mama
- Metrion Prime Hunter DS
- Final Fantasy Chokobo Tales
Egyenlõre ennyi. Szerintem ezek elég idõre le fognak kötni.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
mint uj ds lite user feltennem azt a nem tul frappans kerdest, hogy tudtok ajanlani 4-5 addiktiv, kellemes jatekelmenyt nyujto jatekot? a tipus tokmindegy, lehet rpgtol, fpsen at shotemup, barmi.
elore is koszi
udv,
gb
Lvl 21 vagyok :-)
Az életerõt akkor tudod növeli, ha az utolsó tulajdonságot, azt hiszem morale növeled szintlépéskor. Erõsen ajánlott szintenként 2 pontot rátolni, mert egyre durvábbak az ellenfelek.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mert nekem most 86 van az ellenfelek meg 100-140esek és kicsit nehéz nyerni.
odabasz
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Töltsük le az internetet!
Nem kevés játékkal játszottam már életem során, de bizton állíthatom, hogy a nemrégiben DS-re érkezett Harlem Globetrotters World Tour egyike a valahavolt legszarabb játékoknak, ha nem egyenesen a legszarabb!
Mindenkinek ajánlom kipróbálásr elrettentõ példaként <#nezze>#nezze><#nevetes1>#nevetes1>
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Tud valaki ilyent?
Xbox Live gamertag: kilencnad
DSLinux-ot próbálta valaki? Mit tud?
Ha Simplyd van, adj priviben egy mailcímet és elküldöm a komplett telepített rendszert, meg a hozzávaló konvertert és tool progikat.
Kb 20-25 mega összesen, úgyhogy lehet, a személyes tali egyszerûbb.
(Már ha te is budapesti vagy persze.)
A többit priviben.
Van még konvertáló progi is a szerkesztéshez, meg info tool a romokhoz, bár az nálam nem akar mûködni.
1. hogyan kell ráégetni a feliratot .avi-ra?
2.hogyan, milyen programmal tudok videót konvertálni DS-re?
3.hogyan tudom megváltoztatni a moonshell skinjét?
Keresek akkor másik release-t.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Van olyan játék ami elveszti a mentést viszont ez elég hamar ki szokott derülni és ilyenkor csak felmásolom a kártyára nem patch-elem.
fujjö!!4û