24434
Nintendo DS/DS Lite
-
fireman808 #16956 Nekem is ilyen kártyám van és én is azért vettem, mert erről olvastam a legjobbakat (beleértve az ár/érték arányt is). Nem bántam meg, sőt! -
#16955 cycloDS kártyával nagyon nagyon kacérkodom :) szerintetek megéri? (Leírások alapján ez tűnik a legjobb kártyának) van valakinek ilyen? tapasztalatok?
-
Gyurk #16954 Játékaim is vannak amik eladók. -
#16953 Hát én is friss tulaj vagyok szóval annyi game van mit ki akarok próbálni hogy szerintem nem lesz meg a 60 kredit félévkor
majd nem fogok vigyorogni ha ki***znak..... -
0ckH4M #16952 Megfogadtam, hogy ezt az évet meghúzom az egyetemen. Erre vettem egy DS-t... Hát nem hiszem, hogy az egytemi órák tanulással fognak telni... -
#16951 gyerekek holnaptól iskola...
szóval a DS-etek mindíg legyen feltöltve!
-
Gyurk #16950 Nintendo DS Lite (fehér) kézikonzol eladó. Érdeklődni lehet: msn:[email protected] és e-mail:[email protected] -
#16949 Milyen kártyát használsz?
/Ezért érdekelne, mert Broken Sword gonjaim vannak, neked meg ment./ -
Cortez71 #16948 Az igaz, hogy vége az akciónak, de szeptember 30-ig lehet a DS-ekért menni. Többek között még én sem kaptam meg a saját gépemet, jövő héten viszont elugrok majd érte.
Apropó: lehet nálunk valahol final fantasy III-at venni? Vagy maradjak az R4 kártyánál? Előre is köszi! -
#16947 Dukni az jó
Amúgy torrent, beírod a googlebe és garantáltan lesz találat. -
19pepe #16946 hello meg tudjátok mondani honnan dukok letölteni ds játékokat??????
-
#16945 Köszi! Ez hasznos infó volt, főleg, hogy a Classic Metroid nem indul el :-( -
#16944 nem illik teljesen ide, de innen rendelt már valaki? ár nagyon jónak tűnik, főleg hogy ingyenes a szállítás -
0ckH4M #16943 Nekem pont ilyen routerem van, és semmi gond nincs vele. Nem lehet hogy túl messze vagy a routertől? Vagy a MAC kódolás nincs jól beállítva? -
PHM #16942 Help!
SMC WBR14T-G2 routerem van.
A DS gond nélkül fellép a netre, majd másnap hibát produkál.
52200-ast,ha jól emlékszem, legközelebb felírom.
Belépek a router kezelőfelületébe, semmit nem változtatok, csak elmentem a beállításokat, és a DS megint tud kapcsolódni...
Mi a fenét csináltam rosszul?
Elkelne egy kis segítség. -
PHM #16941 Állj neki, egy fél óra után nem fogod tudni letenni.
szerintem :)
Msn a jövő héten aktuális lesz.
Még vár rám egy újratelepítés.
Szemét winfos... -
#16940 Ecsém ennyire istenítetek egy játékot énis kipróbálom már :D remélem fain -
#16939 A classicot sztem nem fogod idegekkel bírni 5 perc után ;) A Zero Mission viszont annak a remake-je, ott kezdődik a történet (kicsit egyébként tovább is megy a Zero, mint az eredeti Metroid) -
q2w3 #16938 Aki leírta a friends kódját azt felvettem és aki nem írta be annak itt az enyém: 3952-4673-5771 -
#16937 Nafene, most látom csak, hogy Classic NES Series-be volt GBA-ra Metroid... niceeeee -
#16936 Tessék engem Metroidból egy gurunak kiokosítani, hogy GBA/NDS-en van-e első rész és ha igen akkor melyik az?
És mik a soron következők?
Eddig kettőt néztem a Metroid Fusion-t és a Metroid Zero Missiont, erősen egyik sem az első rész, de én elejétől akarom kiélvezni ezt a gyöngyszemet... elképesztően hangulatos és ötletes az egész -
f00fighter #16935 Bizonyára ő a kisebbséghez tartozik. -
0ckH4M #16934 Köszi szépen! -
#16933 neked az miert jo? tobb ember venne olcson, mint eladna... -
f00fighter #16932 Nemrég volt itt szó a Download Play-ről, pontosabban arról, hogy "kártyáról" nem nagyon mennek. A legutóbbi SuperCard OS-ben van egy ígéretesnek tűnő "Fix downplay" opció, gondoltam, kipróbálom. A Mario Kart DS-t és a New Super Mario Bros.-t néztem, mindkettőben megy a Download Play. -
Tomek83 #16931 köszi szépen,csak tudod szelektív a látásom.
NSMBban meg csak bizonyos pályáknál menthetsz,asszem a kastélyok után,meg akkor ha bemész valamilyen gombaházba. -
0ckH4M #16930 New Super Mario Bros-ban hogy lehet menteni? Végigvittem az első 2 pályát és nem mentette el :S -
orkenyid #16929 Kb fél oldalt se kéne visszaolvasnod...
#16874 -
Tomek83 #16928 Ez most nem világos,itt mindenki arról ír hogy milyen frankó a worms2 meg hogy wifin nyomulnak vele. Akkor valahogy csak játszanak vele:) -
orkenyid #16927 Olvass vissza, alapból nem megy... -
Tomek83 #16926 Worms-öt letöltöttem 2helyről de mindkettőnél csak fehér képernyő jön be. A romok hibásak,vagy valamit én bénázok? -
kisa2003 #16925 VÉGE A UPC-s AKCIÓNAK!
DS-ek DRÁGULJATOK!!!! -
#16924 Ezt csak megerősíteni tudom. -
#16923 Teljesen korrektek,nyugodtan rendelhetsz onnan. -
frnckss #16922 worms 2 friend code: 4639-6596-2256 -
#16921 Szisztok ! érdekelne hogy rendel-e mostanában valaki valamit? mert akkor beszállnék és akkor oszlik a postaköltség! (cycloDs-t szeretnék , ha érdekel 10 embert és mindenki vesz akkor kapunk plusz kedvezményt?)
OFF:
Vásárolt már valaki shoxx.com -ról? megbízható nem nyulják le a pénzt? meg nem változik át hirtelen a rendelés összege euróból ugyan annyi font-ra? :) (nem röhögni ! jártam már így )
ha cinkes ide írni akkor jöhetnek privibe is az írások !
ON
-
19pepe #16920 hello!!!megtudjátook mondani hogy a letöltött játékokhoz hol lehet letölteni a cheateket? -
#16919 Én meg 4 éve... -
vegytek #16918 már vagy kb fél éve nem mirc-elek :P -
#16917 Worms 2-nél meg minden más játéknál úgy lehet megnézni f/c-t, hogy először csatlakozol WFC-re: Main Menu->multiplayer->Nintendo Wi-Fi Connection->Connect to Nintendo WFC. mikor először kapcsolódsz, megkapod a kódot. ezt később itt tudod megnézni: Main Manu->Multiplayer->Nintendo Wi-Fi Connection->View Your Friend Code.