Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vettem egy sima Nintedo DS-t.Nagyon teccett a cucc és vettem hozzá egy R4 DS-t is,hogy több játékkal jáchassak.Kingston micro SD-vel nyomom,1 GB-s.Az egész cucc megteccett a haveromnak és az öcsémnek is,hát vettek õk is egy gépet.Namármost azt hallottuk,hogy lehet Wi-Fi-vel is nyomulni,de pl a mario kart DS-nél hiába csinálnánk a játékot,mindig lefagy egy bizonyos ponton és az én gépemen pedig kiírja,hogy connection error.
VALAKI PLS HELP!!!
Van olyan is,hogy egyszerûen megszûnik a jel,valamiért nem mutatja a jelerõsséget!!!
E-mailben várok segítséget,mert nagyon nem jó így ez.
1000 hála elõre is!
[email protected]
Amúgy annyi az egész hogy elindítod a dpgenc-et, belehúzod a file-t és megcsinálja 😊
te hogy oldottad meg? 😊
porki fagyok fállalon
RPG:
Puzzle Quest: Challange of Warlords 100%
Mage Knight: Destiny's Soldier (félig stratégia): 75%
Lunar Knights:45%
Akció (mászkálós😄):
Justice League Heroes: 85%
Alex Rider: Stormbreaker: 80%
Harry Potter 4:65%
Star Wars Episode III: Revenge of the Sith:40%
Animaniacs:30%
FPS:
GoldenEye: Rogue Agent:100%
Metroid Prime Hunters 90%
Logikai/IQ:
Brain Age:95%
Big Brain Academy: 75%
Egyéb:
Star Fox Command (pörgõs repülõgép szimulátor lövöldözéssel😄):98%
Pokémon Diamond: 75%
Amúgy itt egy kompatibilitási lista, az alján le van írva, hogy milyen kártyák mûködnek vele frankón (Kingston-ból NE VEGYÉL taiwanit, mert nem megy vele a Castlevania...)
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
amúgy van eladó 1 gigásom, 2900é. <#vigyor1>#vigyor1>
Élettartamgari, és az ára most valami piszkosul alacsony... én 3500-ért jutottam hozzá IDEHAZA, az 1 GB-os micro SD-hez... tökéletesen mûködik, pedig rengeteget nyüstölöm.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Csak lusta vok feleslegesen másolgatni. <#vigyor>#vigyor>
Amugy ezeken találsz teszteket: gamespot.com, ign.com
/Amelyik megfelelõen értékeli a játékokat./
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=981904640
Nagyon jó, tiszta retró érzés.
Annakidején 386 DX 40-es gépen játszottam vele, DS-en messze gyorsabb.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Sõt, ezek bootkártyaként is mûködnek.
Az R4 DS-t ajánlom, vagy az M3 Simplyt.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
Kicsit nehezebb mint a régi...
Küldtem linket a cuccokhoz priviben.
Nézd meg légyszi!
Vasarolnek Micro SD-s Supercard lite-t.
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
Csak a fontkészlet lesz ott.
A nagy fájlok mind visszajöttek...
Nézd meg a postafiókodat, ott kell lennie a komplett Simply rendszernek!