24434
Nintendo DS/DS Lite
  • fireman808
    Nekem is ilyen kártyám van és én is azért vettem, mert erről olvastam a legjobbakat (beleértve az ár/érték arányt is). Nem bántam meg, sőt!
  • gneoka
    cycloDS kártyával nagyon nagyon kacérkodom :) szerintetek megéri? (Leírások alapján ez tűnik a legjobb kártyának) van valakinek ilyen? tapasztalatok?
  • Gyurk
    Játékaim is vannak amik eladók.
  • gneoka
    Hát én is friss tulaj vagyok szóval annyi game van mit ki akarok próbálni hogy szerintem nem lesz meg a 60 kredit félévkor
    majd nem fogok vigyorogni ha ki***znak.....
  • 0ckH4M
    Megfogadtam, hogy ezt az évet meghúzom az egyetemen. Erre vettem egy DS-t... Hát nem hiszem, hogy az egytemi órák tanulással fognak telni...
  • james69holden
    gyerekek holnaptól iskola...
    szóval a DS-etek mindíg legyen feltöltve!
  • Gyurk
    Nintendo DS Lite (fehér) kézikonzol eladó. Érdeklődni lehet: msn:[email protected] és e-mail:[email protected]
  • Tinman #16949
    Milyen kártyát használsz?

/Ezért érdekelne, mert Broken Sword gonjaim vannak, neked meg ment./
  • Cortez71
    Az igaz, hogy vége az akciónak, de szeptember 30-ig lehet a DS-ekért menni. Többek között még én sem kaptam meg a saját gépemet, jövő héten viszont elugrok majd érte.
    Apropó: lehet nálunk valahol final fantasy III-at venni? Vagy maradjak az R4 kártyánál? Előre is köszi!
  • Tinman #16947
    Dukni az jó
    Amúgy torrent, beírod a googlebe és garantáltan lesz találat.
  • 19pepe
    hello meg tudjátok mondani honnan dukok letölteni ds játékokat??????
  • Tinman #16945
    Köszi! Ez hasznos infó volt, főleg, hogy a Classic Metroid nem indul el :-(
  • quack
    nem illik teljesen ide, de innen rendelt már valaki? ár nagyon jónak tűnik, főleg hogy ingyenes a szállítás
  • 0ckH4M
    Nekem pont ilyen routerem van, és semmi gond nincs vele. Nem lehet hogy túl messze vagy a routertől? Vagy a MAC kódolás nincs jól beállítva?
  • PHM
    Help!
    SMC WBR14T-G2 routerem van.
    A DS gond nélkül fellép a netre, majd másnap hibát produkál.
    52200-ast,ha jól emlékszem, legközelebb felírom.
    Belépek a router kezelőfelületébe, semmit nem változtatok, csak elmentem a beállításokat, és a DS megint tud kapcsolódni...
    Mi a fenét csináltam rosszul?
    Elkelne egy kis segítség.
  • PHM
    Állj neki, egy fél óra után nem fogod tudni letenni.
    szerintem :)
    Msn a jövő héten aktuális lesz.
    Még vár rám egy újratelepítés.
    Szemét winfos...
  • butyokanime
    Ecsém ennyire istenítetek egy játékot énis kipróbálom már :D remélem fain
  • koryne
    A classicot sztem nem fogod idegekkel bírni 5 perc után ;) A Zero Mission viszont annak a remake-je, ott kezdődik a történet (kicsit egyébként tovább is megy a Zero, mint az eredeti Metroid)
  • q2w3
    Aki leírta a friends kódját azt felvettem és aki nem írta be annak itt az enyém: 3952-4673-5771
  • Tinman #16937
    Nafene, most látom csak, hogy Classic NES Series-be volt GBA-ra Metroid... niceeeee
  • Tinman #16936
    Tessék engem Metroidból egy gurunak kiokosítani, hogy GBA/NDS-en van-e első rész és ha igen akkor melyik az?
    És mik a soron következők?

Eddig kettőt néztem a Metroid Fusion-t és a Metroid Zero Missiont, erősen egyik sem az első rész, de én elejétől akarom kiélvezni ezt a gyöngyszemet... elképesztően hangulatos és ötletes az egész
  • f00fighter
    Bizonyára ő a kisebbséghez tartozik.
  • 0ckH4M
    Köszi szépen!
  • kisgabo
    neked az miert jo? tobb ember venne olcson, mint eladna...
  • f00fighter
    Nemrég volt itt szó a Download Play-ről, pontosabban arról, hogy "kártyáról" nem nagyon mennek. A legutóbbi SuperCard OS-ben van egy ígéretesnek tűnő "Fix downplay" opció, gondoltam, kipróbálom. A Mario Kart DS-t és a New Super Mario Bros.-t néztem, mindkettőben megy a Download Play.
  • Tomek83
    köszi szépen,csak tudod szelektív a látásom.
    NSMBban meg csak bizonyos pályáknál menthetsz,asszem a kastélyok után,meg akkor ha bemész valamilyen gombaházba.
  • 0ckH4M
    New Super Mario Bros-ban hogy lehet menteni? Végigvittem az első 2 pályát és nem mentette el :S
  • orkenyid
    Kb fél oldalt se kéne visszaolvasnod...
  • Tomek83
    Ez most nem világos,itt mindenki arról ír hogy milyen frankó a worms2 meg hogy wifin nyomulnak vele. Akkor valahogy csak játszanak vele:)
  • orkenyid
    Olvass vissza, alapból nem megy...
  • Tomek83
    Worms-öt letöltöttem 2helyről de mindkettőnél csak fehér képernyő jön be. A romok hibásak,vagy valamit én bénázok?
  • kisa2003
    VÉGE A UPC-s AKCIÓNAK!

DS-ek DRÁGULJATOK!!!!
  • koryne
    Ezt csak megerősíteni tudom.
  • moon08
    Teljesen korrektek,nyugodtan rendelhetsz onnan.
  • frnckss
    worms 2 friend code: 4639-6596-2256
  • gneoka
    Szisztok ! érdekelne hogy rendel-e mostanában valaki valamit? mert akkor beszállnék és akkor oszlik a postaköltség! (cycloDs-t szeretnék , ha érdekel 10 embert és mindenki vesz akkor kapunk plusz kedvezményt?)

OFF:
    Vásárolt már valaki shoxx.com -ról? megbízható nem nyulják le a pénzt? meg nem változik át hirtelen a rendelés összege euróból ugyan annyi font-ra? :) (nem röhögni ! jártam már így )

ha cinkes ide írni akkor jöhetnek privibe is az írások !

ON
  • 19pepe
    hello!!!megtudjátook mondani hogy a letöltött játékokhoz hol lehet letölteni a cheateket?
  • Totis
    Én meg 4 éve...
  • vegytek
    már vagy kb fél éve nem mirc-elek :P
  • vbence13
    Worms 2-nél meg minden más játéknál úgy lehet megnézni f/c-t, hogy először csatlakozol WFC-re: Main Menu->multiplayer->Nintendo Wi-Fi Connection->Connect to Nintendo WFC. mikor először kapcsolódsz, megkapod a kódot. ezt később itt tudod megnézni: Main Manu->Multiplayer->Nintendo Wi-Fi Connection->View Your Friend Code.