Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A patchert azért töltsd le, hasznos és egyszerû használni.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Töltsd le ezt, és patcheld a progit R4-re!
Az eredményrõl pedig írj!
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
én leszedtem, csak még nem raktam rá valami DLDI-t. hogyan kell? valaki tudja?
PHM: igen, kell patchelni.
A DSBrowsert kell ahhoz patchelni, hogy mûködjön pl az R4-G6 kombón?
Még mindig keresek M3 perfekt miniSD-t...
A másik meg, hogy patchelni kell a játékokat (bár ez nem lenne gond ha normálisan mûködne nálam a patcher)
más: leszedtem a DS Browsert és mikor elindítom, azt írja, hogy "insert the memory expansion you received when purchasing your copy of the Nintendo DS Browser". akkor most nem fogom tudni elindítani, csak ha megveszem?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Megprobalom leforditatni vagy valami. Naon igazat ir!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
(Igaz, az angoltudásom enyhén szólva gyenge.)
Priviben is jöhet, ha nem tartozik ide.
A kérdésem kifejezetten személyes tapasztalatra irányult.
A neten nem találtam semmi terhelõt, persze ettõl még lehet hulladék.
Nem a kedélyeket akarom borzolni, de érdekelne még az EWin2 Lite és az N-Card is.
PHM: 4 betûs szóval leírható, segítek: sz_r <#idiota>#idiota>
Érdekelne, hogy milyen...
(Ha a GBA játékok is fontosak.)
DS Lite-hoz,milyen Flash kártyát ajánlotok, és azt hol lehet beszerezni?
Van az a r4, meg tudja fene,de melyik a legtutibb??
(és akkor igy lehet pl. snes gammékkal is nyomni ,ugye?)
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Feliratégetés avira
amúgy felraktam egy skin-t és hogyan tudok átváltani rá? a régebbi systemnél a selest gombbal sikerült, de most a legújabb van meg és azzal nem megy.
más: mikor elindítok egy .txt fájlt, akkor hogyan tudom megcsinálni, hogy ne az érintõképernyõn lássam, hanem a felsõn?
Mp2, 256 kbps
nekem nagyon jó minõségû lett a videó, el is tátottam nagyon a számat😄 suliban délután Hõsöket néztünk😄 mivel konvertáltad? dpgtoolsszal?
Neked milyen lett a konvertált film minõsége?
Nekem nagyon pixeles lett néhol.
Nézegettem a tutorialt és aszittem hogy szívinfarktust kapok.Hogy én így baszkuráljam a DS-em,sajnos nekem ahhoz még sok babot kell enni.
Na mind1.De ha meglesz a két kari,akkor tuti lehet nyomatni és nem fog lefagyni a game?
Letöltés után a Nintendo felirat eltûnése közben fagy le?
Ha igen akkor két megoldás van:
1: flasheled az egyik DS-t.
2: veszel a másikba is egy kártyát és nem download play-el játszotok.
még a coocing mama demo-ját lehet csapatni,de hát az cask nem olyan,mint a mario kart ds hárman
Nem véletlen D-Link routered van? Valamelyik típusa ezt csinálja.. nem lehet javítani.
Meg persze a video convertálás se megy,mert belehúzom a video file-t és konvertálja,de a végén nincs sehol és egy piros x van a filenév elõtt
ez mitõl van? és milyen játékokat tucc biztosra,ami megy wi-fivel?
Elõre is köszi és 1000 hála