Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elkéstem...
A patchert azért töltsd le, hasznos és egyszerû használni.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

dlditool_win32_gui.zip
Töltsd le ezt, és patcheld a progit R4-re!
Az eredményrõl pedig írj!

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

vbence13
tényleg fék... az anyjukat azoknak, akik ezzel szórakotnak... amúgy tényleg készül egy homebrew browser, érdemes majd nézegetni a gbatemp.net-et, oda lesz felrakva elvileg

vbence13
miért lenne fake?
én leszedtem, csak még nem raktam rá valami DLDI-t. hogyan kell? valaki tudja?

Az Okiwi csak fake sajnos...
PHM: igen, kell patchelni.

Babel fish-el lehet fordítani szöveget németrõl angolra. Google-nek is van ilyen opciója. Azt hiszem már a sztaki is tud németrõl !magyarra! fordítani. Úgyhogy szóljatok ha valaki lefordította :-)

Kösz a választ, Dslink ügyben egyetértek, közben én is utánajártam.
A DSBrowsert kell ahhoz patchelni, hogy mûködjön pl az R4-G6 kombón?
Még mindig keresek M3 perfekt miniSD-t...

vbence13
ja, a neve Okiwi és támogatja a .pdf-et is és lehet vele feltölteni is.

vbence13
oks köszi, magyarul nem tom használni. nembaj van fenn a neten egy másik homebrew browser, alami Okawiki, ami még a javascriptet is támogatja, leszedem azt.

Nintendo Memory Expansion, Supercard, M3 vagy G6 kártya kell hozzá a SLOT2-be.

Legnagyobb gondom vele az, hogy nem mûködik nem flashelt DS-en (passcard-al se mûködik, mivel az is SLOT1-es kártya)
A másik meg, hogy patchelni kell a játékokat (bár ez nem lenne gond ha normálisan mûködne nálam a patcher)

vbence13
emberek, dpg oolsszal konvertáloma videót (dpgence.exe) és már 2 filmet átkonvertáltam, de most már nem enged konvertálni, mert miután megvan minden, nem rakja össze a fájlokat egy .dpg fájlba, hanem lefagy. segítsetek plíz!
más: leszedtem a DS Browsert és mikor elindítom, azt írja, hogy "insert the memory expansion you received when purchasing your copy of the Nintendo DS Browser". akkor most nem fogom tudni elindítani, csak ha megveszem?

Borgi
akkor elgalább német linket pls ;>

porki fagyok fállalon

Sephi
Beirtam a forumjukba hogy forditsak le , csak nem kepzeled hogy majd nekialok lefirditani PDA-rol es meg beirni ide 😄DDDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

guardian hero
LOL 😄

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

kisgabo
várjuk a fordítást...

Sephi
Talatam egy nemet cikket ami 5 oldalon keresztul magyarazza miert jobb a sima DS a Lite-nal.

Megprobalom leforditatni vagy valami. Naon igazat ir!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

HI, hogy kell felrakni g6-ra a browsert? nekem nem akar futni.
Ott néztem, nem tûnt túl rossznak.
(Igaz, az angoltudásom enyhén szólva gyenge.)

Kérhetném egy kicsit bõvebben?
Priviben is jöhet, ha nem tartozik ide.

kisgabo
nintendo wifi

jó lesz? <#rolleyes>

Helló! Van nekem egy D-Link DI-524 routerem és azt szeretném megkérdezni, hogy mit kell beállítani, hogy tudjak neten játszani DS-el?

Személyes tapasztalat... ennél már csak a NeoTrash kártyák gagyibbak.

kisgabo
www.gbatemp.net

esetleg...

Amíg nem próbáltam, minden kari ismeretlen...
A kérdésem kifejezetten személyes tapasztalatra irányult.
A neten nem találtam semmi terhelõt, persze ettõl még lehet hulladék.
Nem a kedélyeket akarom borzolni, de érdekelne még az EWin2 Lite és az N-Card is.

Ez személyes tapasztalat, vagy netes info?

kisgabo
nem értem, miért kell bevált típusok mellé elökotorni ismeretlen ratyi karikat...

Hát túl nagy valamire nem kell számítani ;P
PHM: 4 betûs szóval leírható, segítek: sz_r <#idiota>

Van valakinek DSLink nevû kártyája?
Érdekelne, hogy milyen...

És R4,alulra meg M3 perfekt microSD, vagy G6 Lite.
(Ha a GBA játékok is fontosak.)

kisgabo
m3ds simply vagy supercard ds one.

Johnny23
halisztok,

DS Lite-hoz,milyen Flash kártyát ajánlotok, és azt hol lehet beszerezni?
Van az a r4, meg tudja fene,de melyik a legtutibb??
(és akkor igy lehet pl. snes gammékkal is nyomni ,ugye?)

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Sephi
Ohh... alig kell ra varni 😄

Nem tudom pontosan, de nyár vége felé szerintem igen 😊

vbence13
megnéztem a siteodat, mikorra lesz kész ez a 3D MMO DS-re? majd szólj ha megvan, nagyon érdekelne.

vbence13
na itt van egy tök jó leírás:
Feliratégetés avira

amúgy felraktam egy skin-t és hogyan tudok átváltani rá? a régebbi systemnél a selest gombbal sikerült, de most a legújabb van meg és azzal nem megy.

más: mikor elindítok egy .txt fájlt, akkor hogyan tudom megcsinálni, hogy ne az érintõképernyõn lássam, hanem a felsõn?

Azzal ami a fenti linken is van.
Mp2, 256 kbps

vbence13
oké, elvileg ma megtudom, leírom ide majd.
nekem nagyon jó minõségû lett a videó, el is tátottam nagyon a számat😄 suliban délután Hõsöket néztünk😄 mivel konvertáltad? dpgtoolsszal?

Ha megtudod akkor írd fel fórumra, mert engem is érdekelni, de még nem jöttem rá.

Neked milyen lett a konvertált film minõsége?
Nekem nagyon pixeles lett néhol.

vbence13
amúgy feliratot hogyan kelll ráégetni egy avi-filmre???

vbence13
a .dpg-be konvertált videó tök jó minõségû, csak picit csúszik a hang. nem lehet valamit csinálni vele? nem zavaró, csak gondoltam, ha már így benne vagyok most a témában, akkor ha lehet vele csinálni valamit, megbütykölöm😄

Sephi
Hmm. Nekem SC-em van sima SD kartyaval es Passkey3-mal. Eddig csak eggyetlen jatek fagyott , a Mario & Luigi Parters in time... mas semmi.

igazad van,annyira tényleg nem fontos 😄
Nézegettem a tutorialt és aszittem hogy szívinfarktust kapok.Hogy én így baszkuráljam a DS-em,sajnos nekem ahhoz még sok babot kell enni.
Na mind1.De ha meglesz a két kari,akkor tuti lehet nyomatni és nem fog lefagyni a game?

vbence13
ismerõsömnek is ikszet ír ki, de nekem már sikerült yyyeeah

Feltettem felülre egy tutorialt a linkekhez.. de ha nem fontos inkább ne csináld 😊

hogy hogy flash-elem az egyik ds-t? 😛

Ja értem..
Letöltés után a Nintendo felirat eltûnése közben fagy le?
Ha igen akkor két megoldás van:
1: flasheled az egyik DS-t.
2: veszel a másikba is egy kártyát és nem download play-el játszotok.

ezt nem interneten keresztül akarjuk csapatni,hanem simán a három gép wi-fi rendszerével.Mert az a poén,hogy a pictochat megy,de amugy szinte semmi más nem megy wi-fivel
még a coocing mama demo-ját lehet csapatni,de hát az cask nem olyan,mint a mario kart ds hárman

Nem kéne hogy ilyen legyen. Az meg teljesen lényegtelen hogy eredeti vagy nem.
Nem véletlen D-Link routered van? Valamelyik típusa ezt csinálja.. nem lehet javítani.

és ezt sehogy nem lehet javítani?
Meg persze a video convertálás se megy,mert belehúzom a video file-t és konvertálja,de a végén nincs sehol és egy piros x van a filenév elõtt
ez mitõl van? és milyen játékokat tucc biztosra,ami megy wi-fivel?

Elõre is köszi és 1000 hála