24434
Nintendo DS/DS Lite
-
PHM #17036 Igazad lehet, régen volt.A tévedés oka, hogy nekem a Turrican 2 volt az első, még Atari ST-n anno.
A legjobb tudomásom szerint ennek a remake-je a Super Turrican és az Universal Soldier Megadrive-ra.
Bár a Super Turrican 2 tudtommal elég sikeres volt.(Ma is keresett darab.)
Az eredeti Turrican 3-hoz nem volt szerencsém.
A Mega Turrican viszont máig megvan, de hogy mennyi köze van az eredeti sorozathoz, azt már nem tudom. -
#17035 SC Lite-vel menni fog a Download play? olyan jó lenne már egymás ellen nyomulni, bárhol, bármikor :-) -
#17034 "SNES-re mindkét Turrican megjelent"
1. 3 Turrican volt
2. Snes-re Super Turrican 1-2 jött ki, aminek nem sok köze van az eredeti T1-2-höz, inkább a (nem kicsit sz*r) 3. részt upgrade-elgették
-
#17033 Turrican nincs DS-re, de készül GBA-ra... Itt egy remake. Sajnos csak az első pálya (az is rendesen átrajzolva), de elvileg nem sokára kész a többi. -
#17032 slot1 uralom van... supercard lite + passcard. -
#17031 Srácok... kellene másik DS-be egy olyan kártya, amin normálisan menne a DS Download és GBA támogatása is van /nem csak 4MB-ig/.
Mit ajánlatok? Nem találok semmi használhatót :-( -
#17030 Köszi szépen! Meglesem... -
#17029 AGGGGGGGGGGGYjNEKI!!44négynégynégy -
#17028 Bekapod a micro sdt? Ez aztán a biztonságos adattárolás, tuti nem fér hozzá más -
#17027 3k volt, mostmar nagykerben is 4500. es barmikor bekapom cuki. priv ment. -
#17026 Énis szeretlek baby mármint ha rendelsz nekem 1gb kingston micro sdt mondjuk 2000ft ért...amúgy kbf
Najó peace -
#17025 teged szeretlek, a tutyimutyikat nem. a legutolso korrekt vevo... 2 het mulva megveszem.... 2 het mulva mondom neki, nos? jaj, mar nem kell, elfelejtettem szolni. ilyenekkel van tele a forum, amit te nem latsz, ezeket az urakat gyorsan tiltom, kevesebb problema.. remelem megbocsatasz.
gneoka, kerdez, majd 3 napig le se xar, nem mondja, bocsi oreg, draga, vagy gondolkodom, vagy valami. semmi reakcio. nem korrekt, tiltom.
akivel uzleteltem, ide nem irogat. nem tunt fel?
-
#17024 Látod? Az én kommentemre rögtön válaszolt -
#17023 nyasgem.
aki uzletelt velem, lattad hogy szid a topikban? szerintem nem, mert korrekt uzlet volt. szal, kuff.
-
#17022 Te atyaúristen, még van olyan ember aki kisgabo-tól akar rendelni? -
f00fighter #17021 "Ez egy igen-igen kemény, kemény világ, ez egy igen-igen kemény, kemény világ..." -
#17020 kisgabo nem értelek , csak érdeklődtem a kártya iránt erre letiltasz mert még gondolkodom??? -
0ckH4M #17019 Szerintem ha az N 2D-s metroidot fog kiadni ds-re, akkor valószínűleg az is 3D-s lesz, de csak 2D-ben lehet mozogni. Mint a New Super Mario Bros-nál. -
Friss gameplay videók az új sonicból. Hálistennek ahogy elnézem nem nagyon változtattak semmit, szóval faszántos lesz. -
#17017 Én a GC Metroidra gondoltam.Bár nekem bejön a Metroid Prime Hunters is,s nekem annyira a GBA-s Metroidok nem jönnek be, ellentétben a Castlevania sorozattal amit CSAK 2D-ben tudok elképzelni, valószínűleg azért mert annak a játékmenete tetszik s nem a sztorija.Ellentétben a Metroiddal.
De Marioban egyezünk, nekem nem annyira jön be a Mario64, Sunshine-t meg még nem próbáltam. -
PHM #17016 Elfelejtettem:
Rom letöröl, "real time save" nélkül újratelepít, lehetőleg közvetlenül a memókarira. Előtte, ha kell, save fájl elment, majd "GAMESAVE" mappába visszarak. Azután játszik és örül. :) -
PHM #17015 Vedd ki a pipát a "real time save" jelölőnégyzetéből!
376,1742 tuti jó lesz, a Double Dragont nem találtam a káoszban, de ott is ez lesz a megoldás valószínűleg. :) -
#17014 zx specci.... az isten. -
#17013 Átgondoltam.
ZX Spectrumon és C64-en nevelkedtem, szerinted? :-P
Egyedül a FF sorozatban bírom a 3D-t.
Marioban nem nagyon tetszik, ezzel szemben a New Super Mario-t nem bírtam letenni!
Ilyen a Metriod is, előhozta a régi Turrican feelinget, több sem kellett, Metroid lázban égek. Nekem a 3D olyan közömbös... N-Gage-re se tetszett a 3D erőltetése.
Már előre félek a Fallout 3. részétől is -
#17012 Ez az only 2D-t gondold át...vagy teszteld a 3D-set...még hogy nincs értelme..heh :) -
PHM #17011 Küldj priviben mailcímet, küldöm a működő DSDoomot.
DLDI patch szinte minden homebrew progihoz kell, ehhez is. -
PHM #17010 Igaz, de a DSDoom azért kicsit más. -
#17009 Valószínűleg DLDI-vel kellene patch-elni vagy micsoda... -
#17008 Minek szívtok a DS Doom-al? GBA-s ezerrel megy és teljesértékű élményt nyújt. -
PHM #17007 Igen, azt asszem én sem tudtam működésre bírni, az okozott kellemetlenségért elnézést kérek.
Végül a működő R4-es verziót patcheltem át, nálam ok, ha kell, szólj.
Ígéretesnek tűnő kártya, kérdés, hogy a támogatása milyen lesz. -
#17006 Küldtél már nekem csak szerintem a WAD-ok nincsenek meg.
EZ5-ös karim van. Felmásoltam a karira majd megpróbáltam elindítani. -
orkenyid #17005 Új kártya: Acekard R.P.G. http://www.acekard.com/index.php?page_id=11
-
PHM #17004 Érdemes kipróbálni SNES emuval a Super Metroidot is.
SNES-re mindkét Turrican és a Lost Viking is megjelent egyébként.
Kellemes emlék még abból az időből a GODS és a Super Pang is.
Emlékszik még rájuk valaki? -
PHM #17003 Milyen kártyád van?
R4-EZ5-re tudok működő verziót küldeni, de valószínűleg más slot1 karin is megoldható a dolog. -
PHM #17002 Holnap délután utánajárok. -
#17001 A DSDoom-ot nekem nem sikerült elindtanom. Pedig sokat próbálkoztam. -
#17000 Talán mást is érdekel.
1. Metroid Zero Mission, egy szaki itt azt mondta ez az első remakeje, és valóban így lehet, mert a sztori is olyan, hogy Samus meséli.
2. Turrican megy DS-en C64-emuval, amúgy nincs sajnos...
3. Doom I ill. II. is van GBA-ra és teljesen u.a.. mint PC-n igaz a zene egy picikét gyengébb, mint anno Awe 32-vel volt :-D
4. Lost Vikings 1:1-ben u.a., mint a PC verzió, ezt tanusíthatom, mert a PC verziót 92%*ig vittem el anno, ezt most 94%-ig sikerült, de nem adom fel! :-) -
#16999 Pár dologra szeretnék választ kapni:
- Metroid melyikkel játszol?
- Turrican van DS-re?
- Doom-ot hogyan tudtad elindítani? Le tudnád nekem írni priviben? Sajna nekem nem akart menni.
- Lost Viking az PC-s adaptáció vagy megjelent GBA-ra is?
Előre is köszi! -
#16998 Metroid egyszerűen fenomenális, kizárólag 2D-ben van értelme... teljesen olyan mint a Turrican -
#16997 GTA GBA (1742) el sem indul, Broken Sword (376) sem :-(
Sajnos Double Dragon 2. pályánál eddig egyszer csontkeményre fagyott, aztán pár nappal később ismét próbáltam, akkor továbbengedett egészen az 5. pálya végéig... mindig a pálya végén, a köv. pálya kezdetekor akad ki :-( Méghozzá úgy, hogy színes csíkok jelennek meg pár pillanatra és ennyi.
Az a vicc, hogy pl. Metroiddal semmi gondom, Lost Vikings-el sem, meg pl. Doom-al sem, és az összes NDS név kifogástalanul megy.
Köszönet!