24434
Nintendo DS/DS Lite
  • PHM
    Igazad lehet, régen volt.A tévedés oka, hogy nekem a Turrican 2 volt az első, még Atari ST-n anno.
    A legjobb tudomásom szerint ennek a remake-je a Super Turrican és az Universal Soldier Megadrive-ra.
    Bár a Super Turrican 2 tudtommal elég sikeres volt.(Ma is keresett darab.)
    Az eredeti Turrican 3-hoz nem volt szerencsém.
    A Mega Turrican viszont máig megvan, de hogy mennyi köze van az eredeti sorozathoz, azt már nem tudom.
  • Tinman #17035
    SC Lite-vel menni fog a Download play? olyan jó lenne már egymás ellen nyomulni, bárhol, bármikor :-)
  • Anubys
    "SNES-re mindkét Turrican megjelent"

1. 3 Turrican volt
    2. Snes-re Super Turrican 1-2 jött ki, aminek nem sok köze van az eredeti T1-2-höz, inkább a (nem kicsit sz*r) 3. részt upgrade-elgették
  • Anubys
    Turrican nincs DS-re, de készül GBA-ra... Itt egy remake. Sajnos csak az első pálya (az is rendesen átrajzolva), de elvileg nem sokára kész a többi.
  • kisgabo
    slot1 uralom van... supercard lite + passcard.
  • Tinman #17031
    Srácok... kellene másik DS-be egy olyan kártya, amin normálisan menne a DS Download és GBA támogatása is van /nem csak 4MB-ig/.

Mit ajánlatok? Nem találok semmi használhatót :-(
  • Tinman #17030
    Köszi szépen! Meglesem...
  • Borgi
    AGGGGGGGGGGGYjNEKI!!44négynégynégy
  • Sheltem
    Bekapod a micro sdt? Ez aztán a biztonságos adattárolás, tuti nem fér hozzá más
  • kisgabo
    3k volt, mostmar nagykerben is 4500. es barmikor bekapom cuki. priv ment.
  • Sheltem
    Énis szeretlek baby mármint ha rendelsz nekem 1gb kingston micro sdt mondjuk 2000ft ért...amúgy kbf

Najó peace
  • kisgabo
    teged szeretlek, a tutyimutyikat nem. a legutolso korrekt vevo... 2 het mulva megveszem.... 2 het mulva mondom neki, nos? jaj, mar nem kell, elfelejtettem szolni. ilyenekkel van tele a forum, amit te nem latsz, ezeket az urakat gyorsan tiltom, kevesebb problema.. remelem megbocsatasz.

gneoka, kerdez, majd 3 napig le se xar, nem mondja, bocsi oreg, draga, vagy gondolkodom, vagy valami. semmi reakcio. nem korrekt, tiltom.

akivel uzleteltem, ide nem irogat. nem tunt fel?
  • Sheltem
    Látod? Az én kommentemre rögtön válaszolt
  • kisgabo
    nyasgem.

aki uzletelt velem, lattad hogy szid a topikban? szerintem nem, mert korrekt uzlet volt. szal, kuff.
  • Sheltem
    Te atyaúristen, még van olyan ember aki kisgabo-tól akar rendelni?
  • f00fighter
    "Ez egy igen-igen kemény, kemény világ, ez egy igen-igen kemény, kemény világ..."
  • gneoka
    kisgabo nem értelek , csak érdeklődtem a kártya iránt erre letiltasz mert még gondolkodom???
  • 0ckH4M
    Szerintem ha az N 2D-s metroidot fog kiadni ds-re, akkor valószínűleg az is 3D-s lesz, de csak 2D-ben lehet mozogni. Mint a New Super Mario Bros-nál.
  • Sheltem

Friss gameplay videók az új sonicból. Hálistennek ahogy elnézem nem nagyon változtattak semmit, szóval faszántos lesz.
  • Csibe001
    Én a GC Metroidra gondoltam.Bár nekem bejön a Metroid Prime Hunters is,s nekem annyira a GBA-s Metroidok nem jönnek be, ellentétben a Castlevania sorozattal amit CSAK 2D-ben tudok elképzelni, valószínűleg azért mert annak a játékmenete tetszik s nem a sztorija.Ellentétben a Metroiddal.
    De Marioban egyezünk, nekem nem annyira jön be a Mario64, Sunshine-t meg még nem próbáltam.
  • PHM
    Elfelejtettem:
    Rom letöröl, "real time save" nélkül újratelepít, lehetőleg közvetlenül a memókarira. Előtte, ha kell, save fájl elment, majd "GAMESAVE" mappába visszarak. Azután játszik és örül. :)
  • PHM
    Vedd ki a pipát a "real time save" jelölőnégyzetéből!
    376,1742 tuti jó lesz, a Double Dragont nem találtam a káoszban, de ott is ez lesz a megoldás valószínűleg. :)
  • kisgabo
    zx specci.... az isten.
  • Tinman #17013
    Átgondoltam.

ZX Spectrumon és C64-en nevelkedtem, szerinted? :-P

Egyedül a FF sorozatban bírom a 3D-t.
    Marioban nem nagyon tetszik, ezzel szemben a New Super Mario-t nem bírtam letenni!

Ilyen a Metriod is, előhozta a régi Turrican feelinget, több sem kellett, Metroid lázban égek. Nekem a 3D olyan közömbös... N-Gage-re se tetszett a 3D erőltetése.

Már előre félek a Fallout 3. részétől is
  • Csibe001
    Ez az only 2D-t gondold át...vagy teszteld a 3D-set...még hogy nincs értelme..heh :)
  • PHM
    Küldj priviben mailcímet, küldöm a működő DSDoomot.
    DLDI patch szinte minden homebrew progihoz kell, ehhez is.
  • PHM
    Igaz, de a DSDoom azért kicsit más.
  • Totis
    Valószínűleg DLDI-vel kellene patch-elni vagy micsoda...
  • Tinman #17008
    Minek szívtok a DS Doom-al? GBA-s ezerrel megy és teljesértékű élményt nyújt.
  • PHM
    Igen, azt asszem én sem tudtam működésre bírni, az okozott kellemetlenségért elnézést kérek.
    Végül a működő R4-es verziót patcheltem át, nálam ok, ha kell, szólj.
    Ígéretesnek tűnő kártya, kérdés, hogy a támogatása milyen lesz.
  • Totis
    Küldtél már nekem csak szerintem a WAD-ok nincsenek meg.
    EZ5-ös karim van. Felmásoltam a karira majd megpróbáltam elindítani.
  • orkenyid
    Új kártya: Acekard R.P.G. http://www.acekard.com/index.php?page_id=11

• PHM
    Érdemes kipróbálni SNES emuval a Super Metroidot is.
    SNES-re mindkét Turrican és a Lost Viking is megjelent egyébként.
    Kellemes emlék még abból az időből a GODS és a Super Pang is.
    Emlékszik még rájuk valaki?
  • PHM
    Milyen kártyád van?
    R4-EZ5-re tudok működő verziót küldeni, de valószínűleg más slot1 karin is megoldható a dolog.
  • PHM
    Holnap délután utánajárok.
  • Totis
    A DSDoom-ot nekem nem sikerült elindtanom. Pedig sokat próbálkoztam.
  • Tinman #17000
    Talán mást is érdekel.

1. Metroid Zero Mission, egy szaki itt azt mondta ez az első remakeje, és valóban így lehet, mert a sztori is olyan, hogy Samus meséli.

2. Turrican megy DS-en C64-emuval, amúgy nincs sajnos...

3. Doom I ill. II. is van GBA-ra és teljesen u.a.. mint PC-n igaz a zene egy picikét gyengébb, mint anno Awe 32-vel volt :-D

4. Lost Vikings 1:1-ben u.a., mint a PC verzió, ezt tanusíthatom, mert a PC verziót 92%*ig vittem el anno, ezt most 94%-ig sikerült, de nem adom fel! :-)
  • Totis
    Pár dologra szeretnék választ kapni:
    - Metroid melyikkel játszol?
    - Turrican van DS-re?
    - Doom-ot hogyan tudtad elindítani? Le tudnád nekem írni priviben? Sajna nekem nem akart menni.
    - Lost Viking az PC-s adaptáció vagy megjelent GBA-ra is?

Előre is köszi!
  • Tinman #16998
    Metroid egyszerűen fenomenális, kizárólag 2D-ben van értelme... teljesen olyan mint a Turrican
  • Tinman #16997
    GTA GBA (1742) el sem indul, Broken Sword (376) sem :-(

Sajnos Double Dragon 2. pályánál eddig egyszer csontkeményre fagyott, aztán pár nappal később ismét próbáltam, akkor továbbengedett egészen az 5. pálya végéig... mindig a pálya végén, a köv. pálya kezdetekor akad ki :-( Méghozzá úgy, hogy színes csíkok jelennek meg pár pillanatra és ennyi.

Az a vicc, hogy pl. Metroiddal semmi gondom, Lost Vikings-el sem, meg pl. Doom-al sem, és az összes NDS név kifogástalanul megy.

Köszönet!