Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Milyen FPSek vannak még DSre a Metroid Prime Huntersen és a GoldenEye-on kívül?

Töltsük le az internetet!

WiZZaRD
Köszönöm a segítséget! Ez a link hasznos, sajna eddig kimaradt😊. Valóban itt is azt írják, hogy szinte ua a kettõ! Akkor marad az M3 DS Simply, az R4-nek úgyis horror ára van😊.

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

kisgabo
teljesen jó döntés volt a DS, hacsak nem akarsz épp ezen videót v mp3-at nézni. nekem porosodik a PSP....

M3 és R3 szinte ugyanaz, tán más gyártó / valamelyik leleste a másikat / egy darabig átflashehetõ is volt az R4 m3-ra.

www.gbatemp.net oldalon van teszt.

nekem az M3 Simply lenne befutó, ha nem lenne supercard ds one, ami qrvajó.

WiZZaRD
Hi all,
Kicsit olvasgatva belekavarodtam a dologba...már ami ezeket a kártyákat illeti. Valaki el tudná mondani nekem, hogy az M3 DS Simply és az R4 DS közt mi a difi? Ha jól túrtam fel a netet😊, akkor mintha az utóbbihoz nem kellene már semmi extra bûvészkedés, csak memóriakártya bele, aztán mennek is a cuccok. Máshol meg azt olvastam, hogy a kettõ ugyanaz, csak a nevük más...
Amúgy most készülök DS-t vásárolni, sokat nézelõdtem, hogy DS vagy PSP, de inkább a DS mellett döntöttem...remélem nem rosszul😉.

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

vbence13
ma akartam oszttársammal jáccani multiban, nekem Simply-m van, neki semmi, akartunk jáccani, bármilyen játékot indíottam, nála felismerte a szervert, letöltötte és egyszercsak az õ DS-én alsó kijelzõn fehérség, felül meg fehérség, középen Nintendo logóval. nah, mit csináljak?<#crazya><#vigyor4><#help>

Hi all,

tudja valaki hol tudom betickelni g6 lite-os programban a force r/w-t? vagy nincs is benne ilyen opcio? mar nem ertek semmit 😊

pls help!
butyokanime
köszi freeman 😊 utánanézek, ha nem jó akkor így jártam :S

PSP & DS RULEZ!

vbence13
ááá turho!😄 gamer365ös srác😉

Ezüst régifajta Nintendo DS (fóliás, a fólia karcos már, de a képernyõ megkímélt), flashelve lite fw-rel (nagyobb fényerõ), dobozával tartozékaival szép állapotban, illetve egy Supercard SD +2 gigás sd card eladó lenne. Bonus szilikon védõtok a DS köré, ill. DS táska. Érdeklõdni pü-ben, árajánlattal pls

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

vbence13
köszi, körülnézek.
végre továbbjutottam a Rogue Agentben! elakadtam, mert anikor az Omnet kell megvédeni, mindig lelõttek, de most találtam egy beugrót, így simán megcsináltam.

50099 - "The only access point within range of your Nintendo DS is not configured or is not compatible with the Nintendo Wi-Fi Connection"
Azt nézd meg, hogy "B-Only"/2mbps módban van-e, a WEP-et próbáld meg kikapcsolni és az "SSID broadcast"-ot bekapcsolni.
Ha ígyse megy, frissítsd a router firmware-jét vagy vegyél újat... 😊

butyokanime
Halihó!

Azóta sem tudok hozzákapcsolodni a hülye netrea ds-emmel.Mindig kiírja a 50099-es hibát.Mindent beírok elvileg fainul és mégsem.Neten is olvasgattam már róla de semmi.Valaki tud segítani_?

PSP & DS RULEZ!

Apróneten szokták árulni ezerért.
Sheltem
Ircre jöhettek nyugodtan, nem harapunk...

www.mirc.com

efnetes szerver

#konzol a szobanév.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

vbence13
valakinek van fóliája óccsóért?

james69holden
holden(kukac)invitel(pont)hu

és thx

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Egyikse 😛
Valaki linkelte IRC-en a képet...

vbence13
mind a kettõ a tied? nekem is ilyen a DS-em.

Borgi
kösöznöm ;>
fincsi 😊

porki fagyok fállalon

Bocs, így már jó 😊

Borgi
de nub vagy, nekem csak sárgabéka van 😞

porki fagyok fállalon

vbence13
beteg vagyok, gépezni is alig tudok, de adj egy mélt és elküldöm, nem akarok a feltöltéssel szórakázni.

james69holden
oks zsír

vbence13
mostmár 19-es, majd valamikor ma felrakom.

james69holden
jah, jöhet 😊

http://www.zshare.net/

töltsd fel nekem ide pls egy .rar-ba tömörítve

vbence13
áruljátok el, hogy hogy a fenébe lehet DS-en a Pókember 3 elején, amikor a lizardokat kell ölni a parkban megcsinálni az ultimate challanget?? ohgy öljek meg mindenkit 3perc 25 másodperc alatt!?

fontos lenne, mert nem akarok save filet leszedni, meg akarom csinálni

butyokanime
Köszi a választ kisgabo 😊

PSP & DS RULEZ!

vbence13
nekem 17es warrorom van, megfelel?

james69holden
nincs valakinek véletlen puzzle questben warriorja 20 körüli levelen?
az küldje már át a mentését pls, én sikeresen letöröltem :/

vbence13
mégegyszer köszi a progit, de most DS-en is megnézte a vidót és nagyon szar így kétszer konvertálva a minõség...nem is élvezem így a filmet. inkább maradok az egyszeri dpgenccel való konvertálásnál. de nembaj, legtöbb film úgyis sima avi.

vbence13
köszi, tök jó progi, egyszerû kezelni és mûködik is és nagyon gyors. csak mikor xvidbõl sima aviba konvertálok, kurvára romlik a minõsége. de nem baj, ennél jobb úgysincsen. amit tudok megszerzek alapból avi-n, de sajna Hõsök részeket csak xviD-ben szoktak kiadni. nembaj, jó ez nekem😄

Mennek a fájlok!

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

kisgabo
slot1 /felsö/ kártyáról csak DS cucc megy, esetleg kompatibilis homwbrew, a slot2 /alsó/ kariról megy a DS és GBA is, de DS gémekhez kell a passcard. tehát a slot2 cuccok ebböl a szempontból jobbak, de passcardal drágábbak is mint az új slot1-esek. mondjuk van olcsó slot2, de érdemes a drágább, RTC-al megáldott darabot venni.

butyokanime
Hát ezaz hogy menni kell😞 de nemtudom mit kell beállítani a ds-en hogy vigye.Légyszi ha tudsz ebben segíts még aztán abbahagyom a kérdezõsködést 😊 Mert elvileg levan védve jelszóval hogy ne tudjon akárki csatlakozni a netünkhoz (hogy netudják lopni vagy valami tudod 😊 ) de ha leveszem akkor elvileg mennie kell nem?

PSP & DS RULEZ!

A NES és SNES játékokat csak emulálja, a GBA játékokok GBA módban futnak. Viszont így nem tudja elérni a SLOT1-et a DS...
Mennie kell azzal a routerrel, nem kell az USB-s vacak.

butyokanime
Ilyen a router:
http://www.corega-international.com/2/1438/1439/1441/chprd.html

Bocs a dupla hsz-ért.

PSP & DS RULEZ!

butyokanime
:S

Akkor ezzel csak ds játékokat lehet futtatni?Ez így tök gáz nem?Egyébként köszi a gyors válsazod.Csak azt furcsálom hogy a nesten és a supernintendo játékokat elvileg viszi, akkor a gba-t miért nem?És még egy kérdés.Van egy Corega Allied Telesis Wireless routerem a netünkhöz, és azt mondták hogy a DS-em hez jó.Vagyis hogy ha ilyenem van nem kell az a kis wifi usb szarság* amit a boltban 12 ezerért árulnak.Azt nemtudod hogy ez lehetséges-e hogy összeköttetésben legyen a ds a routerral és tudjak ds-en netezni vagy játszani?!Várom válaszod.Üdv:Ádám

PSP & DS RULEZ!

Nem lehet egyik SLOT1-es kártyán se GBA játékokat futtatni...

butyokanime
Hali all!

Annyi kérdésem lenne hogy az r4-emen tudok játszani a gba játékokkal?Mert eddig nem nagyon jött össze, az meg hogy neudja vinni õket (mert a nes és a snes játékokat is viszi emuval) hülyeség.Ha valaki tudna segíteni,vagy választ adni azt megköszönném.

PSP & DS RULEZ!

vbence13
oké, köszi majd küldehted.

más: áruljátok el, hogy hogy a fenébe lehet DS-en a Pókember 3 elején, amikor a lizardokat kell ölni a parkban megcsinálni az ultimate challanget?? ohgy öljek meg mindenkit 3perc 25 másodperc alatt!?

ImTOO MPEG Encoder és virtualdub(avit csinál)
Ezt a kettõt tudom neked holnap du küldeni.
Azért tölts majd le frissebb verziókat!

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

vbence13
már kersgéltem de semmi tutit nem találtam. plz írj(on valaki, ha talál(sz)!!!

zola2000
Tudod mit, írd be google be hogy convert+mpeg, biztos hogy kidob valami jó oldalt xD

A

vbence13
zseni vagy! bizti az xvidet nem ismeri fel.
hogyan konvertáljam mpegbe?

Freeman: köszi a gyors választ!
VBence: a hétvégén Inuyashát fogok konvertálni.
Utána nézek a problémádnak és megírom, mire jutottam.
Eddig egyébként akkor volt ilyen gondom, ha a dpgenc nem ismerte az adott film codec-ét.(divx,xvid filmek)
A megoldás: elõbb át kell konvertálni a filmet mpegbe.

vbence13
emberek, dpg toolsszal konvertáloma videót (dpgence.exe) és már 2 filmet átkonvertáltam, de most már nem enged konvertálni, mert miután megvan minden, nem rakja össze a fájlokat egy .dpg fájlba, hanem lefagy. segítsetek plíz!
valakiii

vbence13
ds browsert semmiképpen sem tudom elindítani SLOT-1bõl?

Esetleg tudsz linket a patch-hez?

vbence13
köszi