24434
Nintendo DS/DS Lite
  • PHM
    Köszi, lekaptam.
  • kisgabo
    ez 5 firmware & shell /15 napig/

itt, upgrédet ne feledd, csak a fw a gyökérbe, jobb gomb nyomvatart, upgréd, és utána csak shell.
  • PHM
    Jó, de hogy lehet hozzájutni?
    Vagy még csak most készül?
  • kisgabo
    priv.
  • kalimpa
    Kisgabó!

Irányár? Szerintem fog neki kelleni...
  • kisgabo
    van, 1.5T6, házi meló, de ígéretes.
  • PHM
    EZ5-höz van már az 1.41-nél frissebb firmware?
    Utalást találtam, de letölteni sehonnan nem tudtam.
  • Kuulpix
    Ez remélem csak vicc volt. :-) Gyakorlatilag is viszem ahogy mondtam csak találd ki mikor/hol meetingeljünk. Privre válaszoltam.
  • kisgabo
    ez5 test...
  • Sheltem

Videjó az új sonicból... Mászt hev!
  • kalimpa
    Ez5 ez a felső kis slotba megy? Kompatibilitás, kezelhetőség? Egy teljesen hozzá nem értő ismerősömnek lenne, szóval a könnyen kezelhetőség az elsődleges. (Meg a kompatibilitás).
  • Sephi
    En a DS Lite-hoz kaptam ingye' :D
  • kisgabo
    kuulpix vinne, elvileg....

akad 1 db ez5 + 1gb micro sd..
  • kalimpa
    Kisgabó! Megvan még a G6-od? Priviznék, ha nem lennék letiltva...:)
  • Kuulpix
    sziasztok. van eladó Feel The Magic ( Project Rub) és Polarium játékom dobozostul. ha valakit érdekel mail (kuulpix at gmail dot com) vagy priv. további szép napot...
  • JiBBeRiSH
    Szúrd ki a buborékokat.:D
  • Nyarlathotep
    Hmm, mennyit fog érni pár évtized mulva egy tökéletes, karcmentes DS classic??!!
  • Totis
    ÁÁÁ pedig imádom a 2D-s shot'em up játékokat...
  • koryne
    Itt most a classic ds-re gondoltam, csak nem tudok szerkeszteni...
  • koryne
    Nehéz is lenne belőle bármennyit is venniük, ugyan is már nem gyártják :)
  • Sheltem
    Úgy néz ki a wiis metroid prime3 ban elrejtett infó miszerint a metroid : dread majdnem készvan kamu volt, nintendo ugyanis válaszolt a kérdésre:
    "Nintendo is not making the 2D Metroid at this point in time"

Gyászolunk gyerekek gyászolunk
  • Sheltem
    Reggelt!

Japanese hardware sales - August 27th to September 2nd
    September 6th, 2007
    DSL 94,339
    Wii 39,371
    PSP 22,196
    PS3 18,068
    PS2 14,280
    Xbox360 1,635
    GBM 263
    GBASP 195
    GC 73
    GBA 16
    DS 0

R.i.p DS classic
  • butyokanime
    hidd el ottmarad az, neked csak szerencséd volt tesa:D
  • Csibe001
    Nem kellett volna elsietned, mikor én feltettem a fóliát, maradta alatta két buborék s egy óra múlva eltűntek... :)
  • kalimpa
    Üdv!

Kezdő Ds tulajdonos ismerősömnek keresnék egy eladó kártya + sd kombinációt. Ha valakinek van eladó, akkor priviben keressen meg. Köszöntem!
  • 0ckH4M
    Leszedtem a fóliát, megmostam, és visszaraktam. Igaz, így tiszta légbuborék már, meg por, de viszont ha van háttérvilágítás akkor nem látszódik a kosz. Valamit valamiért...
  • 0ckH4M
    Basszuskulcs! Rájöttem, hogy miért nem jön le a kosz! 3 rétegő volt a fólia és az egyik réteg rajta maradt, aminek rajta kellett maradnia. Megnyugodtam :-) Ha nem a képernyő a szar akkor kibírom a koszt. :-D
  • Borgi
    hamár mortal láz van:
    mőta kámbe
  • Totis
    Meleg vízzel próbáltad? A hideg víz nem viszi le. Én meleggel mosom. Esetleg szappannal is próbálkozhatsz de nem tudom a szappan nem árt-e a fóliának...
  • 0ckH4M
    Van egy kis gondom. DS lite-ra fóliát akartam felrakni, de amikor felraktam észrevettem, hogy maradt alatta egy kis kos meg légbuborék. Lehúztam, de a mocsok az ugyanúgy rajta maradt és nem tudom lemosni. Mit tegyek?
  • Totis
    USA: 2007 november 12
    EU: 2007 november
  • Johnny23
    és mikor jelenik+? (Mortal)
  • Totis
    Jaja. Nem sokszor jött be nekem sem...
    Viszont Erre nagyon kiváncsi leszek.
  • 0ckH4M
    Mondjuk a 3D-sekben hihetetlen nehéz volt (legalábbis nekünk) a kivégvézeseket.
  • Totis
    Nálunk is voltak. Bár volt olyan fatality amit soha nem tudtam megcsinálni. A 3D-s Mortal-ok szerintem félrecsúszás. Soha nem lehetett olyan jókat játszani vele mint a 2D-s Mortal-okkal.
  • 0ckH4M
    Az én életemben is. Középiskolai éveim azzal mentek el, meg a Pocket Tanks-al. Osztályban volt egy kemény 200-as gép és azon toltük őket szünetekben. Hűű mekkora Mortal bajnokságok voltak
  • Totis
    Mortal-t nagyon várom. Meghatárosó momentum volt az életemben.
  • Borgi
    ááá. biztos lesz olyan szép mint pc-n. gondolj bele mortal 2-nek már volt ilyen grafikája és 486oson lazán ment.
    inkább az lesz a fura hogy hagyják majd ugyanojannak a grafot. ami lehet nem is baj.
  • Totis
    Esetleg nem kell valakinek Brain Training?

Árban meg tudunk egyezni...
  • Sheltem
    Eye of the beholder...ahh mekkora játékok voltak annakidején..
    Most végre jön valami hasonló november 13án Orcs and elves címmel

A grafika n1, kurvajól fog kinézni.
    Végre van már gameplay múvi is az ultimate mortal kombat 3 dshez:

Ofc jutub HD minőség Én azt gondoltam a ds portról, hogy fasza lesz meg minden főleg wifin, de grafikailag biztos pöppet gyengébb lesz mint pcn...de ahogy itt elnézem a kiszakadó földdarabokat meg a fröcsögő vért...háát..lehet 100% ugyanaz a grafika lesz? Álmodik a nyomor mi? Mindenesetre faszán fog kinézni.