Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

butyokanime
http://www.moddz.com/index.php?n=modules/download

http://gbatemp.net/index.php?showforum=116

2 kis hasznos oldal tele jó cuccokkal.Nézegessétek meg 😊

PSP & DS RULEZ!

vbence13
nincs olyan hack

vbence13
nem, nem kell mindenképpen megvenni, csak egy R4 nem viszi. DS-Scene-rõl le lehet tölteni crackelt DS browser-t, de ahhoz kell egy slot-1-es és egy slot-2-es kari is.

KILLER2
Asszem kell neki egy slot1es kártya is, aminek a RAMját tudja használni. Amúgy nics valami hack hozzá, amivel 1 darab slot2es kártyán is elfut?
Meg milyen árban van egy slot1es kártya?

Töltsük le az internetet!

zola2000
Láttatok a chelló új reklámját, nagyon durva xD. Szal akinek kell lite, és netezik annak jó.

A

butyokanime
Na most megint jóvolt, lehet ilyen lobbanékony természetû az én wifim <#eplus2> egyébként van ez a DS browser, az megy r4-en vagy eredetit kel lvenni?Mert azt írja ki hogy tegyem be a ds-be azt a kütyüt amit a ds browser-hez kaptam.De az R4-re meg az va nírva hogy viszi a ds browser-eket.Valami ötlet?Ja és bocs a n00b-ság miatt de valahol okosodni is kell, senki sem tudja elsõre 😊

PSP & DS RULEZ!

butyokanime
Megint szar és hozzá se nyultam 😊 neten is voltam tudtam is nyomulgatni vele.De hát ezt nevezik szívásnak 😊

PSP & DS RULEZ!

butyokanime
sikerült megcsinálnom a wifis progival meg ezzel a leírással valahogy de hogy meddig lesz jó nemtudom 😄 azért köszönök mindent.<#eljen><#ravasz1><#buck><#crazya><#crazya><#pias><#pias><#pias><#pias><#pias>

PSP & DS RULEZ!

butyokanime
4mbites adsl a H1-nél!Elvileg végigmentem a pontokon és megcsináltam mident de nemnagyon akar összejönni.51009-es hibát ír ki!😞(
Nincs véletlenül msn-ed? ha van légyszi vegyél már fel, ha nem gond. címem?
[email protected]

köszi

PSP & DS RULEZ!

Milyen interneted van?

butyokanime
Igen!XP SP2-m van de ezt komoyan lehetelen megcsinálni.Nem lehet igaz hogy egy kis szar wifi-vel ennyi szívás legyen.A 8as pontig úgyahogy eljutottam aztán már a netemet is sikeresen szétcsesztem vele.De most visszaállítottam megint.Nagyon nemvágom én ezt.Amugy sikerült felismertetnem vele valahogy a kártyát de semmire se jutottam, úgy nagyjából úgy is volt minden ahogy levolt írva de a 8as pontál szevasz volt.Most megint kezdhetném elõlrõl, ahelyett hogy beraknám az usb connector-t fel a wifi progi és nyomnám neten.Nemigaz hogy nemjó,pedig mindent megteszek hogy menjen, hogy ne fölösleges pénzkidobás legyen de nagyon nem akar ez nekem összejönni. <#conf><#conf><#conf><#conf><#conf><#conf><#conf><#conf>

PSP & DS RULEZ!

Igen, az lenne a "wireless lan card".
Amúgy te milyen windowst használsz? Ha jól tudom, csak XP SP2-vel, x64 SP2-vel vagy Vista-val mûködik rendesen!!

butyokanime
Pórbálkozok vele de ez se nagyon akar menni 😞 (lehet hogy túl komoy dolog ez 😛 ) felrakom a cumókat ahogy levan írva, sorba meg minden és mikor a progit felraktam akkor kérdez valamit, ráklikkelek, és aztán ezt az üzit kapom:

Na de most akkor a wifi usb-met látná wireless lan kártyának?Mert azt írja hogy nemtalál wireless lan kártyát, ha csatlakoztatom megjelenik a kis ikon.De most ez megint hülyeség.Márpedig ha nemlátom az ikont a tutorialba nemtudok továbbhaladni :S.Valami ötlet?<#szomoru1><#szomoru1><#wilting>

PSP & DS RULEZ!

butyokanime
Köszi Freemaan megnézem 😊
Tomek83 neked meg nagy szerencséd van akkor 😊)

PSP & DS RULEZ!

Nekem már vagy fél éve fent a windows,és csak valamikor január végén nyomtam fel az usb-t,nekem semmi problémám nem volt. Rögtön mûködött elsõnek.
Kinek megy az új SuperCard firmware, csak mer nekem nem.
Csináld meg ezt a modot és remélhetõleg mûködni fog 😊
http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/390312

kisgabo
elég görcs a wifi, csak szûz windozra tudtam feltenni, utána állandóan a megosztással gányolt.

butyokanime
Ezt a nyomorult wifi usb-t sehogy se lehet mûködésre bírni, ha egy hibát kijavítasz kapod a másikat.Csak azért csinlták hogy felbassza* az ember agyát.Felraktam neki az új windows-t is az se segített, ezek uzán lehet ezzel még valamit csinálni vagy dobjam ki a kukába a ****** annnyával együt???Valaki aki ért hozzá vagy legalább 1x sikerült neki ezaz egész dolog segítsen már.Egy pár hsz-t írtam de senki sem reagált?😞 lehet senkinek se megy.

PSP & DS RULEZ!

ja akit erdekel az dobjon mailt

[email protected]
ugy hogy ala irsz 2 eve szerzodes internetre es adnak hozza ilyen konzolt
Nintendo DS Lite játékkonzol

Az ar pedig megegyezes szerint 😊
vbence13
a UPC-nél??? azt meg hogyan? lite vagy sima ds? ha lite, mennyiért adod?

Ohh sorry, töröljétek uccsót hsz!!

szaisztok

Az UPC nel most fogok kapni ilyen konzolt ha valakit erdekel akkor meg bontatlan csomagolasbol atadom

hely:
Nyiregyhaza

ui: berakhatnatok par kepet hogy milyen jatekok mennek ezen a masinan meg hogy mire is jo meg jatekon kivol pl film mp3 hasonlo ?
Úgy nézem, hogy a DS Firecard tulképpen a DSLinker átnevezve.
The DSFirecard is a revolutionary storage, IT can be run on a NINTENDO DS\NINTENDO DS Lite. The DSFirecard does NOT require the use of a passme, external memory, the same size as an ordinary DS cart. Its plug and play, the DS writer (DSFirelink) like a GBA cartridge can be very easy to write game into DSFirecard.
Main Features
1. Original Size: Insert into DS Slot 1 without any stick out.
2. Boot from DS slot 1 directly: Do NOT need any passme / flashme.
3. Built-in memory design: Included 1GBit (128-Mbyte) , 4GBit (512-Mbyte) , 8GBit
( 1Gbyte) NAND flash memory inside. It's the same as USB Disk flash memory, so it's very fast.
4. Clear ROM support directly: Do not need any patch, totally support clear ROM,
Faultlessly support the games in the feature. Game compatibility up to 100%
5. Multi-games Support: A pretty touch menu to select the game. The game can be added or deleted freely, it's very easy to change new game or keep the favorable.
6. Easy to use, Plug'n Play: With the DSLinker Writer, DSLinker will like a U-Disk, the only thing you need to do is copy the game into the U-Disk, insert into DS / DSL and play.
7. No software required: No software required, just Drag'n Drop file from PC to flash memory card
http://www.diytrade.com/directory/global/buy/products/2684102/DS_FIRECARD.html

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

butyokanime
Valaki nemtud nekem segíteni?Szerintetek egy uj windóz megoldaná a problémát?

PSP & DS RULEZ!

KILLER2
Tud, de még angyon ekzdetleges.

Gondolom valamelyik SLOT1-es kártya koppintása 😄

A szavazás végeredménye: Ne.. legyen új kép és legyenek mellette hírek
Szóval aki úgy érzi szeretne valami bannert alkotni, itt az idõ <#vigyor>
(illeszd be ide ha csinálsz valamit)

Mi az a Ds Firecard? <#pardon1>
http://kepfeltoltesbcs.extra.hu/files/web_dsfirecard1180724206.jpg
butyokanime
bence.msnen legyél már lécc!

PSP & DS RULEZ!

vbence13
vennék wifi usb connectort, várom az árajánlatokat.

butyokanime
Hi all!Need help!
Vettem egy wifi connector-t és fel is ismeri a ds-emet meg minden meg a gép is látja de kiírja hogy nemtudja fogadni az ip címet.Mi a francot kéne csinálni? :S error 52003-mas hiba,aki érti ezt atémát légyszi segítsen.Köszönöm

PSP & DS RULEZ!

vbence13
telnet brutalia2.no-ip.org 2222

nagyon jó, ha kell segítség privizz, de mindenképpen olvasd el sugót. már 6os szintû vook jeh

Én a snes9x-et használom,még a zsnes is jó,nekem az elõbbi jobban bejön.
Amúgy DSen lehet futtatni snes emut SupercardLite-al?
Még egy kérdés:
Melyik SNES emut érdemes letölteni?
Esetleg 1 link jól jönne...

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Már rakom is felfele...
Az 1.8 DSO is tudott txt-t szerkeszteni, csak valahogy nálam nem mentett.
A 2,61-nél pont az volt a bánatom, hogy nem engedte a szerkesztést.
A 15247-es hsz-ben említett problémámra tud valaki megoldást?

testerlnx
Melyik az, mi a cím?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

kisgabo
organizer tud már browsert? <#nemtudom><#worship>

vbence13
jól hangzik, most szedem le.
tök jó, hogy ds organizeben van txt szerkesztõ is!

vbence13
köszi, de már megy minden a patcherrel.
DS organize nagyon hasznos progi!
DSLinux tud telnetre csatlakozni, ismerek egy online RPG-t (szöveges), ami telnetes! suliban mindenki ezt tolja a gépen, amit meghackeltünk, jogy el fogják majd tátani a szájukat, hogy én konzolon tolom!😄

Megjelent a Tank Beat.
Kép
Érdemes kipróbálni. Egy kis könnyed kikapcsolódás!!

Bocs az offért,de egyszerûen nem boldogulok:
Hogy tudnám megváltoztatni a kedvenceimet a fórum fõoldalon?

DLDI Patcher v0.32 (Nem tudom, honnét van és amúgyis érdemesebb frissebbet keresni.)
DLDI File: Itt választod ki a kártyád típusát
Binaries: Itt adod meg a ".nds" fájlt
Patch: ezt megnyomod és kész is.
Elküldtem a progit a szokott címre.

KILLER2
Igen, ezt olvastam, de nem akart mûködni.

koryne
Alap esetben login / pass: root / uClinux

Xbox Live gamertag: kilencnad

zola2000
De tényleg hogy lehet bejelentkezni a ds linuxba?

A

vbence13
ja már megvan, de mikor elindítom a progit, beírom a .nds file-t, még kell valami DLDI directory is, azt hogyan kell?

vbence13
hol lehet leszedni ezt a DLDI patchert? plz afj linket. kerestem ds-scenen, de nem találtam.

DSOrganize és általában a homebrew progik felrakásának módja:
Berakod a DSOrganize mappát a kártya gyökérkönyvtárába.
Beteszed a neked megfelelõ .nds fájlt ahova akarod,pl a games, stb mappába.
Elindítod a PC-n a DLDI patchert, megmutatod neki a .nds fájlt és beállítod, hogy milyen kártyád van.(m3,R4,SC,stb)
Ezután enter és kész, mûxik a progid.
Remélem, érthetõ voltam, ha mégsem, lehet kérdezni.
Amúgy szerintem a DSO az egyik leghasznosabb homebrew fejlesztés.

KILLER2
Na baszus, ez a pálya is megvan. Mehetek a végsõ kastályba. Remélem abban nem elsz semmi ilyesmi szarság.