24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#17117 "Új" orcs & elves shotok
Igazi retro áj of de beholder fíling. Nekem mászt hev.
USA Megjelenés : Nov. 13
-
#17116 Köcce azoknak akik valaszoltak:)
Jo valasztas volt mind, kivétel a Mysims:P -
PHM #17115 Mintha a Teszveszen is láttam volna. -
#17114 apronet. -
f00fighter #17113 Hori fóliát keresek, de sehol sincs. Esetleg látott valaki mostanában? -
Tomek83 #17112 A MySims és a PhantomHourglass az must have lesz nálam. Régebbi játékok közül meg a Castlevaniák. -
#17111 az vagy. bocs :C
;> -
#17110 Voltam nyaralni, letoltam GBA-s Double Dragont... ejj de jó volt.
Amkit viszont itt még senki nem említett: Megaman Battle Network! Hát mekkora király már ez a játék... 12 órát toltam eddig nyaralás alatt, asszony már néha beszólt.
Geek-e vatyook? -
#17109 New Super Mario Bros
Golden Sun 2
Final Fantasy összes
Breath of Fire I-II.... ilyesmik.
-
0ckH4M #17108 Must Have játékokra gondolt szerintem. Nekem ami nagyon bejött a Hotel Dusk Room 215. Első játék amit végignyomtam DS-n. -
#17107 mi az az olcsó? -
0ckH4M #17106 Én kiskoromban Sonicon nőttem fel. Ez végre olyan Sonic, amit imádtam a Mega Drive-on. Bár még fura, hogy a 2 képernyő között kell kapkodnom a szemem. Amúgy meg fogtok lincselni, de nekem nem nagyon jön be a New Super Mario Bros. Ha platformer, akkor Sonic. -
orkenyid #17105 Worms 2! :P -
#17103 megertem a felsorolast, bar a yoshit hianyolom (nem az island ds-t):)
s köszönöm:) -
#17102 haaa?:) -
#17101 #17078
írtam ott párat, azokat megvettem volna ha... -
#17100 kisebb felmerest tartenek...
kiket mely jatekok vonzottak leginkabb DSre, melyek azok, amire megeri befektetni, illetve ha olcsó(bb) lenne tuti megvennetek. -
#17099 naja, nem ugrálós, pörgős... nem szokványos. -
#17098 szerintem kurva jó a dk is
4-5 pálya után már elég nehéz
sonicba meg 1 pályát toltam, az is fasza eddig -
#17097 ehh, a donkey gba átirat, nem az az ugrálós... elég vacak, a másik tipikus sega. :) -
#17096 1403 - Sonic Rush Adventure (E)(Xenophobia)
1397 - Donkey Kong Jungle Climber (U)(Xenophobia)
had szóljon -
f00fighter #17095 Azért mert a Microsoftos fejlesztők sokkal jobb kódot írnak, mint Christian Ghisler.
Egyébként a TC beállításai között egy "Compatibility mode" nevűt keress. -
vegytek #17094 miért lehet az, h ha egy rakat játékot akarok a micro sd kártyára másolni, akkor TC-vel tetü lessú, míg a win feladatkezelőjével normálisan rá tudom másolni? -
vegytek #17093 mutáns DS -
#17092 http://www.pocketgamer.co.uk/r/DS/Call+of+Duty+4:+Modern+Warfare/news.asp?c=3579
elég finomnak tűnik képek alapján, bia nekemis bejött, remélem ez is tyó lesz ;> -
ghostbuster x #17091 koszi -
#17090 Srácok mit találtam!
gondolom már ismertétek: SvSIP DS-re... -
#17089 bocsi ha zavar vkit...
Sokan panaszkodtak az évek folyamán (aki új az ne vegye magára:D) hogy mindig lemaradtak a jorol, vagy nem sikitom ki a vilagba hogy van vmi szépség, vagy fasza áron vmi, igy elinditottam egy rendszeres hirlevelszolgaltatast (Gamestore), akit erdekel, az kerem jelentkezzen priviben (emailcim megadassal) vagy a [email protected] cimen -
LittleBirdY #17088 Call of Duty 4: Modern Warfare megjelenési dátum nov. 5. Kíváncsi leszek, mit hoznak ki belőle, nekem a BiA is nagyon tetszett! -
#17087 Ilyen velem akkor fordult elő amikor nem szabályosan távolítottam el a sz.gépből a G6-ot.Ha jobb klikk, hardver eltávolításával távolítod el akkor ilyen nem fordul elő, legalábbis nálam azóta nem volt ilyen. -
CéZé #17086 Pár hete jártam igy én is. Kivettem ds-ből felraktam rá a játékot és mikor visszatettem már nem látta, utána meg már a pc sem ismerte fel. Formáztam FAT-ra, azóta megint jól megy. -
ghostbuster x #17085 hi mindenki, van egy G6 lite-om, amit se a gep, se pedig a ds nem hajlando olvasni. eddig nem volt vele semmi gond. van esetleg otlete valakinek arra, hogy tudok bele ujra eletet lehelni? -
f00fighter #17084 SuperCard DS ONE OS 2.0 SP5 Ha valakit érdekel. -
vegytek #17083 egyik kedvenc logikai fejtöröm volt a grafilogika nevezetű újság rejtvényei, és ha jól látom, akkor ez lesz vagy már van is DS-re -
#17082 ühm -
#17081 Nagyon köszi! ezeket akkor mind felírtam :)
gamepsoton az összes ds játék felvan sorolva ? -
#17080 naná -
#17079 megvetted mind? -
#17078 húh hát elég sok van
én úgy kezdtem annó h felmentem Gamespotra majd kapott pontok alapján rendeztem az összes addig kijött ds gamet...
néztem mindegyikről videót, ami tetszett azt később kipróbáltam!
1. oldalon kapásból mario kart, advanced wars, nintendogs, yoshis iland, castlewania, new super mario bros, m&l partners in time, metroid, kirby, tony hawk, super mario 64, sonic, puzzle quest, ff chocobo tales, resi - ezekkel mind-mind játszottam és mindegyik kurvára bejött! (szvsz) must have mind
de ha 1-et kéne választanom ezek közül az a new super mario bros lenne...
-
#17077 Ugye én még friss DS tulaj vagyok, tudtok olyan játékot mndani (ha offnak számít akkor priviben ) ami egyszerűen : MUST HAVE! ?