Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálad gond volt vele?
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Egy kérdésem lenne viszont.Vannak DS-re ilyen IRC meg MSN progik (homebrew) be patch-eltem az R4 kártyámra, felrakom a ds-re a progit és nem akar csatlakozni.Csak annyit ír ki hogy "Associating..." ha jól írtam. 😊 , pedig megy a wifi usb, azzal együtt jónak kellene hogy legyen.Valami ötlet?
PSP & DS RULEZ!
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Köszi, letöltöttem, aztán délután rajtaütésszerûen elaludtam.
Majd holnap, jobban mondva ma délután próbálom ki.
Totis:
Az EZ5 amcsi fórum linkjét elkérhetném?
(Az utóbbi idõben kicsit lemaradtam a frissítéssel.)
Hát megesik az ilyen. A fimware is lõbbre van mint a hivatalos site-on.
_system_ mappa
moonshl mappa
_DS_MENU.DAT
_DS_MSHL.nds
Ezek kellenek a microSD gyökerébe és kész a rendszered.
A játékokat (homebrew kivételével) -kibontva- oda pakolod,ahova akarod.
Célszerû persze a filmeknek, zenéknek, játékoknakmkülön mappát létrehozni.
Asszem a fõmenüben L+R a settings, itt akár ki isw kapcsolhatod.
Browser egyébként próbálva, mûxik rendesen.
BF3: csucsorr
Janes007:
Nézz meg pár játékot a YouTube-on. Nagyon sokvideó van fent.
Efnet es szerveren a #konzol szobában.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
nem tudtok egy ket kepet beteni hogy milyen a grafikaja a jatekoknak
Mindenképpen Slot1-es kártyát vegyél. Ez az a kártya ami a tetejébe megy bele. Igaz ezekkel nem mennek a GBA-s játékok (GameBoy Advance) de gy is van rá 1000db DS-es játék amivel darabig elleszel.
mi az az R4 meg R5 meg mikrol beszeltek meg itt vagy az a verzio szama a gepnek ?
masik valaki irta hogy van reszletes utmutato ahoz hogy lehet atalakitani hogy fusson rajta a warezos jatekok hol talalom ezt ?
elore is koszonom es elnezest ha suletlensegeket kerdeztem
Elõször nem tudtam hogyan kell fármásolni GBA játékot de rém egyszerû és kultúrált.
Ha lesz több idõm akkor a Donkey kong Country 3-at még végig fogom vinni. <#idiota>#idiota>
Slot 2 karik közt a király szerintem.
Asszem ebben van a maiak közt egyedül RTC.
Nem véletlen, hogy még mindig tartja az árát...
(Vennék is egy miniSD-st még mindig!)
Köszi az infót, megnézem!
Butyokanime:
Köszi, holnap a melóhelyrõl megpróbálom letölteni, mert itthon dial-up
netem van és nem akart összejönni!
Tartom az álláspontomat, dehát kinek a pap, kinek a papné.
Kezdõnek szvsz talán a Simply a legjobb.
SC miniSD van, a fiamnál nem vált be...
supercard ds one, ezflash 5, ds simply.
slot2 bõvitõ....
egyértelmûen supercard lite. kicsit olcsóbban supercard mini sd, ugyan kilóg a lite-ból, de hálából jó gba-ba is.
Nem kell EZ5, csak a slot 2-es bõvítõ.
EZ4-et még nem próbáltam, de a bogarat beültetted a fülembe, hisz az EZ4-ben is van NORflash.Igaz, még eddig nem sikerült beleírnom semmit.
butyokanime:
A patchelés természetesen megvolt mindkét karinál.
Ha nem nagy gond, el tudnád küldeni a te emudat?
Az enyém ismeretlen helyrõl van, a neve csak SNEmulDS.nds.
LittleBirdY:
12500-ért lesz R4-em,(1GB microSD-vel együtt 15000-ért)kb 2 hét múlva.
Ha érdekel, privizz!
Killer:
Az R4 a jelenlegi legjobb szerintem.
Ezt annak ellenére mondom, hogy az én DS-emben EZ5 van jelenleg.
MÁS:
Slot2-es kártyát hol lehet amúgy jó áron beszerezni?esetleg használtan valakiét megvenni amivel gba játékokkal tudok játszani?
PSP & DS RULEZ!
A chello akciójának keretében fogok beszerezni egy DS lite-ot, és kíváncsi lennék, hogy a nem eredeti játékok hogy mennek? Olvasgattam itt a fórumon, meg google-ban is keresgéltem, és annyit tudok eddig, hogy kell egy supercard, meg superkey meg egy memóriakártya a ds-hez. Ezen felül megvan a tutorial a beüzemelésükhöz, és érdeklõdnék, hogy kb. mennyire fog lefogyni a pénztárcám a szükséges hozzávalók beszerzése után? És biztonságos ez a dolog?
köszi a választ
Töltsük le az internetet!
Az úgy mûködne?
Köszi PHM 😉
Annak úgy mennie kellene. <#ticking>#ticking>
1.Rámásolod a "SNEmulDS_R4_M3S.nds" fájlt pl a gyökérkönyvtárba.
2.Nyitsz egy "SNES" mappát (ahogy csináltad).
3.Abba belepakolgatod a játékokat.
4.Indítod a DS-en "SNEmulDS_R4_M3S.nds" -t
5.PLAY <#beka3>#beka3>
ami esetleg hibalehetõség lehet az az, hogy ez r4-re van patch-elve.DLDI patch-elõvel próbáltad átnyomatni a te kártyádnak a típusára?Ha úgy sem megy akkor fogalmam sincs.De ilyesmi nekem is volt a Warcraft-os homebrew játéknál.Amíg nem patc-eltem át r4-re addig a hiába volt a "Maps" mappa a benne lévõ játékokkal nemtudta beolvasni, patc után meg igen. Szóval ezt nézd meg ha eddig nem tetted.Más ötletem nincs.<#fejvakaras>#fejvakaras>
PSP & DS RULEZ!
A
Nem jött össze sem az EZ5-ön, sem a SC-n.
A "SNES" könyvtárban keresi a romokat, de nem találja, pedig ott vannak.
Valami ötlet?
Mindkét kártya belsõ memóriás és kell hozzá egy writer, v. linker.
Ezt a GBA slotba kell dugni és USB kábellel összekötni a PC-vel.
Így a DS-t külsõ meghajtónak látja a géped.
A romokat csak rá kell pakolni, mint pl az R4-nél.
A többit nem vágom.
Ezt külön is árulják.Önmagában semmit nem érsz vele.
Nézd meg a gbatemp.net -en az EZV review-t!
Én értettem félre valami és kell még valami, vagy valamit rosszul csináltam?
Lécci, csak olyan válaszokat írjatok, ahol atompontosan leírjátok hogy mit, shogy, mert az indítsd el és jó lesz-tõl nem biztos h elõbb leszek.
köszike