24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#17157 Szerinted.
Szerintem meg elsőre kiválló, de hosszútávon játszhatatlan, mert nem átlátható. -
#17156 Jó lett az új banner... -
Mulderpapa #17155 Hát köszönöm a segítséget mindenkinek,de 99%,hogy hibásak a kártyák.(főleg mivel a slot2-t nem is látja)
PHM!A te cuccoddal is ugyan ezt csinálja,viszont már bekapcsolásnál magasabb hangon csilingel a DS!
Holnap visszaküldöm a kártyát,aztán még 2hét várakozás... -
PHM #17154 Még nem próbáltam, de ezek után kíváncsi lettem rá. :) -
#17153 576 Konzolban 1(!) pontot kapott a Settlers DS...
Ekkora balfaszságot, az utóbbi idők legjobb DS játéka szerintem! -
PHM #17152 Én is!
+ megy a mail. -
Mulderpapa #17151 Küldtem privit! -
PHM #17150 Viszontprivi ment. -
#17149 Ace-el csak gondom volt... K-Lite jobban hangzik, de elég egy mezei Xvid-et ha felteszel. -
LittleBirdY #17148 Ti milyen kodeket használtok? Mert sztem nekem azért nem sikerül átkonvertálni filmeket, mert nem jó a kodekem. Jelenleg (és mindig) Ace Mega Codecs Pack Professional Editiont használok. -
Mulderpapa #17147 Hello!Próbáltam azzal is amit belinkeltél,itt már fehér kijelző előtt megfagy!(frissítés után megnyomom az A-t,kiírja hogy enter loader,és nem megy tovább) -
Mulderpapa #17146 PHM!Küldtem privit! -
#17145 Zúgnetezek a cégnél vazeh, örülök neki, hogy 30 mp-et tudtam nézni a videoból.
Most megnéztem... mikor lesz már okt 12 -
#17144 Valamivel azután, hogy megvetted a szemüvegedet -
#17143 Állat :) Mikor lesz? -
#17142 -
#17141 A microSD kártyára rakjad a shell mappát. A shell tartalmát ITT tudod letölteni. A microSD gyökerébe a firmware-t. Van az 1.41-es és az 1.5-ös. Nem tudom melyik van meg neked. Alapból 1.41-es az utolsó hivatalos firmware. Az 1.41-est ITT tudod elérni. A frissítéshez meg kell nyomni az R gombot a boot során. Ha ez megvan akkor értelem szerűen kell csak haladni.
A mentési lista frissítését ITT tudod lementeni. Ezt ki kell tömöríteni és a Shell mappába bemásolni a régi helyett.
Ha jó minőségű a microSD kártyád és felment a firmware akkor a sebességét állítsd 3-ra. Van olyan backup játék ami csak így indul el.
Ha valami kérdésed van még szólj! -
#17140 Davido igen emberes lett így a banner kinézete "nékéém teccik"
Köszönjétek meg szépen gyerekek -
#17139 Chronos Twins:
-
#17138 -
PHM #17137 Eleve ezt csinálja nálad, vagy eleinte működött?
Ha budapesti vagy, személyes megszakértés is megoldható.
Alapban 4 mappának kell lennie a memkártyán.
Úgymint: GBASAVE, SAVE, saver és shell.
A shell és a kernel verziószámának megegyezőnek kell lennie.
Írj privit a probléma pontos leírásával. -
Mulderpapa #17136 kisgabo!Miért tiltottál le?Talán te vagy az egyetlen aki tudna segíteni... -
Mulderpapa #17135 Sziasztok!EzFlashV ügyben tudna valaki segíteni?Akármilyen shell-t rakok rá,akármilyen kernelt mindíg "fehérhalál" van!Az update-et megcsinálja,de a menübe már nem lép be,csak lefagy! -
f00fighter #17134 Köszi, úgy néz ki, összefutnak a szálak. -
orkenyid #17133 -
#17132 -
orkenyid #17131 * Borgi was kicked by davido2 (ez) -
#17130 mi az az iercé (IRC)? :C -
#17129 Előtte volt egy fél óra Double Dragon befejezés is :-)))
Amúgy nem akarom elhinni, hogy a PSP !ALAP! akksija ennyit bír, amit kölcsönbe kaptam Final Fantasy-re, arról csak annyi emlékem maradt, hogy 4-5 óránként csontra lemerült és állandóan a konnektor mellett voltam :-/ -
#17128 nnnnnnnnna, egy percel jobb mint a PSP üzemideje... -
#17127 Én a pecsa piacon találtam hori fóliát. Mellesleg ott játékot is tudsz venni dögivel:) -
#17126 Personal NDS Battery Record /M3 Lite/:
Megaman Battle Network GBA mode ---> 12 h 39 min
Imádom ezt a DS-t -
orkenyid #17125 Ezt is én írtam wikipediara -
f00fighter #17124 Köszönöm a kijelzőfólia beszerzési hely tippeket, pillanatnyilag sehol semmi. A végén még egy megmaradt Covertec fóliát kell méretre vágnom. -
#17123 Nekem mondod... Megamen Battle Network orrba-szájba, mellé egy kis Metroid Classic :-)
Amúgy:
NDS:
* CPU: Két, egymástól független, 32 bites processzor. Mindkettő képes ARM (32bites utasításkészlet), illetve THUMB (16bites utasításkészlet) módban is működni.
o Főprocesszor: ARM946E-S 66 MHz
o Segédprocesszor: ARM7TDMI 33 MHz
* Memória:
o Központi memória: 4 Megabyte
o VRAM: 656 Kilobyte
N-Gage:
# Processzor: ARM9 alapú RISC 104 MHz
# Memória: 16 MB ROM / 4 MB RAM
Máig nem értem miért bukott az N-Gage... ok a kijelző nem volt nagy és érintőképernyő sem volt, de iszonyat jó volt rajta FPS-t tolni /pl Ghost Recon/, meg Simsezni.
A mai napig használom a telót, film, mp3, ebook stb. -
#17122 Hát igen, attól hogy pixeles egy játék még lehet ku*va jó -
#17121 Szerintem rendben van ez a grafika, ha van benne 500 dungeon leszarom, hogy picit pixeles
Nem játszottam vele. -
#17120 Jónak tűnik bár a grafon csiszolhattak volna... N-gage-es Elder Scrolls jobban néz ki.
Egyébként van EOB GBA-ra, azt toldtad? -
Tomek83 #17119 Mi a probléma a MySims-szel?:) -
#17118 A faszom, nem urlként akartam: