Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kipróbáltam R4-en, nem tapasztaltam senni furcsát.
Nálad gond volt vele?

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Totis
A DSDoom-al játszik valaki? Normálisan fut?

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Plíz vaalaki segítsen a meet the Robinsonsban!!!!!<#rinya><#rinya>
butyokanime
Nagy a csend a fórumon<#fejvakaras>nemlesz ez így jó <#idiota>
Egy kérdésem lenne viszont.Vannak DS-re ilyen IRC meg MSN progik (homebrew) be patch-eltem az R4 kártyámra, felrakom a ds-re a progit és nem akar csatlakozni.Csak annyit ír ki hogy "Associating..." ha jól írtam. 😊 , pedig megy a wifi usb, azzal együtt jónak kellene hogy legyen.Valami ötlet?

PSP & DS RULEZ!

Kösz a linket!

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

kisgabo
igen, megtámadották a .com oldalukat.... majd aug-ban rendelek, remélem lesz új okosság. 😊

Totis
Winsunx él: WinSunX

Totis
Itt a link:
EZFA USA fórum
Itt minden megvan. Skin-ektõl kezdve ezsave.lst, firmware, stb...

Butyokanime:
Köszi, letöltöttem, aztán délután rajtaütésszerûen elaludtam.
Majd holnap, jobban mondva ma délután próbálom ki.
Totis:
Az EZ5 amcsi fórum linkjét elkérhetném?
(Az utóbbi idõben kicsit lemaradtam a frissítéssel.)

Totis
Amióta olvasgatom az amcsi fórmát azót sikerült megoldani a Puzzle Quest mentését is. Rossz serial volt az ezsave.lsd-ben.
Hát megesik az ilyen. A fimware is lõbbre van mint a hivatalos site-on.

butyokanime
Jólett az emu PHM?

PSP & DS RULEZ!

kisgabo
naugye, de viszonylag hibamentes az ez5?

http://www.youtube.com/watch?v=1li6WBMurww

R4+Simply:
_system_ mappa
moonshl mappa
_DS_MENU.DAT
_DS_MSHL.nds
Ezek kellenek a microSD gyökerébe és kész a rendszered.
A játékokat (homebrew kivételével) -kibontva- oda pakolod,ahova akarod.
Célszerû persze a filmeknek, zenéknek, játékoknakmkülön mappát létrehozni.

A vibra tényleg nem egy nagy szám.
Asszem a fõmenüben L+R a settings, itt akár ki isw kapcsolhatod.
Browser egyébként próbálva, mûxik rendesen.

PHM pm ment. Tehát akkor összefoglalva ha veszek egy ilyen R4 dolgot, akkor azt csak berakom a tetejébe, aztán abba a memóriakártyát, és a CSOCSO által készített tutorial megcsinálása után az "internetes boltban" megvásárolt játékok fognak futni, tudok filmet nézni, zanét hallgatni a DS-en. Ha valami nagy hülyeséget mondtam, akkor javítsatok ki. james007: én is nyíregyi vagyok. Akkor te nem kaptad meg a nintendot a szerzõdés megkötésekor, hanem majd késõbb hozzák?

BF3: csucsorr

Totis
Tényleg van Slot2-es kártyám.<#idiota> De mostanában nem használom mert annyira jók a DS-es játékok.

Janes007:
Nézz meg pár játékot a YouTube-on. Nagyon sokvideó van fent.

Sheltem
Új arcoknak mondom, hogy mircen szoktunk lenni(www.mirc.com)

Efnet es szerveren a #konzol szobában.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

ahogy nezzem eleg palcika jatekok vannak erre a masinara vagy csak rosz kepeket neztem ??

nem tudtok egy ket kepet beteni hogy milyen a grafikaja a jatekoknak
kisgabo
nana, neked is van slot2.

Totis
Szerintem ne kezd el flash-elni. Az R4 az jó aternatíva de még az M3 Simply is. Ezzel futnak a backup játékok.
Mindenképpen Slot1-es kártyát vegyél. Ez az a kártya ami a tetejébe megy bele. Igaz ezekkel nem mennek a GBA-s játékok (GameBoy Advance) de gy is van rá 1000db DS-es játék amivel darabig elleszel.

szisztok ..mivel senki nem jelezte hogy megvenni azt a nintedot amit en is elhozok majd a UPC tol (nyiregyhaza) ezert en is szeretnek informalodni

mi az az R4 meg R5 meg mikrol beszeltek meg itt vagy az a verzio szama a gepnek ?

masik valaki irta hogy van reszletes utmutato ahoz hogy lehet atalakitani hogy fusson rajta a warezos jatekok hol talalom ezt ?

elore is koszonom es elnezest ha suletlensegeket kerdeztem
Totis
Nekem van EZFAV 3in1-om (Slot2 kari). GBA játékokat viszi viszont a böngészõt nem próbáltam. A vibra eléggé hangos. Jelen pillanatban nincs a gépben. Sajna a festése vagy inkább a nem festése eéggé elüt a fekete Lite-tól.
Elõször nem tudtam hogyan kell fármásolni GBA játékot de rém egyszerû és kultúrált.
Ha lesz több idõm akkor a Donkey kong Country 3-at még végig fogom vinni. <#idiota>

Helló! Kérem, ha valakinek megvan a Meet th Robinsons játék ds-en, az segítsen!Amikor még az elején jön egy pár sárga, nagy robothangya, akkor az a mission, hogy használjak valami 30 hit combot a hangyák ellen, de nem sikerül. A kijelzõn mindig 30/0-át mutat! Mit kell itt csinálni?(egyébként a NEST nevû részben van ez,miután elvittél adatokat a roborbarátodnak,és legyõztél 4 sárga robotot, ez lesz a misson)Kérem plz!<#rinya>
butyokanime
PHM!
Szivesen,remélem mûxik majd.

PSP & DS RULEZ!

Kimaradt az M3 Perfekt!
Slot 2 karik közt a király szerintem.
Asszem ebben van a maiak közt egyedül RTC.
Nem véletlen, hogy még mindig tartja az árát...
(Vennék is egy miniSD-st még mindig!)

Freeman:
Köszi az infót, megnézem!
Butyokanime:
Köszi, holnap a melóhelyrõl megpróbálom letölteni, mert itthon dial-up
netem van és nem akart összejönni!

SC DSOne kivételével mind van, vagy volt.
Tartom az álláspontomat, dehát kinek a pap, kinek a papné.
Kezdõnek szvsz talán a Simply a legjobb.
SC miniSD van, a fiamnál nem vált be...

butyokanime
Ment a PM PHM<#integet2>

PSP & DS RULEZ!

NOR-ba csak GBA módban lehet írni valamelyik gombbal... (ha jól emlékszem akkor SELECT)

kisgabo
hát nem az r4 a legjobb. bár fut rajta minden, de nézzük már a támogatottságot, és a menürendszerét is.

supercard ds one, ezflash 5, ds simply.

slot2 bõvitõ....

egyértelmûen supercard lite. kicsit olcsóbban supercard mini sd, ugyan kilóg a lite-ból, de hálából jó gba-ba is.

Pewet:
Nem kell EZ5, csak a slot 2-es bõvítõ.
EZ4-et még nem próbáltam, de a bogarat beültetted a fülembe, hisz az EZ4-ben is van NORflash.Igaz, még eddig nem sikerült beleírnom semmit.
butyokanime:
A patchelés természetesen megvolt mindkét karinál.
Ha nem nagy gond, el tudnád küldeni a te emudat?
Az enyém ismeretlen helyrõl van, a neve csak SNEmulDS.nds.
LittleBirdY:
12500-ért lesz R4-em,(1GB microSD-vel együtt 15000-ért)kb 2 hét múlva.
Ha érdekel, privizz!
Killer:
Az R4 a jelenlegi legjobb szerintem.
Ezt annak ellenére mondom, hogy az én DS-emben EZ5 van jelenleg.

butyokanime
16-17 ezer ft egy R4 kártya a ds-ed-be, 3500ft körül lehet venni 1gb-os micro sd kártyát az R4-hez, arra rápakolod a játékokat (meg a cuccot amit a mellékelt cd-n adnak) és játszol, zenét hallgatsz, videózol satöbbi.Ez kb 20 ezer ft-ba fáj.De a GBA game-eken kívül mindent tudsz rajta csinálni.

MÁS:
Slot2-es kártyát hol lehet amúgy jó áron beszerezni?esetleg használtan valakiét megvenni amivel gba játékokkal tudok játszani?

PSP & DS RULEZ!

Az mindegy, velük úgyis hadilábon állok. 😛 😊

zola2000
Biztonságos (csak a bsa nem örül neki xD)

A

Sziasztok!

A chello akciójának keretében fogok beszerezni egy DS lite-ot, és kíváncsi lennék, hogy a nem eredeti játékok hogy mennek? Olvasgattam itt a fórumon, meg google-ban is keresgéltem, és annyit tudok eddig, hogy kell egy supercard, meg superkey meg egy memóriakártya a ds-hez. Ezen felül megvan a tutorial a beüzemelésükhöz, és érdeklõdnék, hogy kb. mennyire fog lefogyni a pénztárcám a szükséges hozzávalók beszerzése után? És biztonságos ez a dolog?

köszi a választ

vbence13
10 és 20ezer között mozognak az árak, sztem M3 DS Simply és R4 a legjobb.

KILLER2
Milyen árban vannak a slot1es kártyák mostanában ls melyik a legjobb?

Töltsük le az internetet!

Még egy kérdés. Menne a dolog úgy is,hogy R4-en elindítom a Gbaldr-t,beleteszek a ds-be egy EZ-flash IV-et és akkor ok?
Az úgy mûködne?

Szóval kell még hozzá egy EZ-Flash V is? Mert akkor nagyon nem értem, hogy mi értelme van a Gbaldr-nek R4-re, ha a DS ugye viszi simán a GBA játékokat, szóval nem is kéne hozzá semmi R4 meg ilyenek. De lehet, hogy csak én golndolom azt, h ennyire egyszerû lenne a dolog 😊

Köszi PHM 😉

butyokanime
PHM!
Annak úgy mennie kellene. <#ticking>
1.Rámásolod a "SNEmulDS_R4_M3S.nds" fájlt pl a gyökérkönyvtárba.
2.Nyitsz egy "SNES" mappát (ahogy csináltad).
3.Abba belepakolgatod a játékokat.
4.Indítod a DS-en "SNEmulDS_R4_M3S.nds" -t
5.PLAY <#beka3>

ami esetleg hibalehetõség lehet az az, hogy ez r4-re van patch-elve.DLDI patch-elõvel próbáltad átnyomatni a te kártyádnak a típusára?Ha úgy sem megy akkor fogalmam sincs.De ilyesmi nekem is volt a Warcraft-os homebrew játéknál.Amíg nem patc-eltem át r4-re addig a hiába volt a "Maps" mappa a benne lévõ játékokkal nemtudta beolvasni, patc után meg igen. Szóval ezt nézd meg ha eddig nem tetted.Más ötletem nincs.<#fejvakaras>

PSP & DS RULEZ!

zola2000
Nem tudom supercardal nekem tökéletesen ment. Nincsenek a romok zipbe tömörítve, mert azt nem tudja az emu.

A

A Snemulds v0.5-öt próbáltam életre lehelni.
Nem jött össze sem az EZ5-ön, sem a SC-n.
A "SNES" könyvtárban keresi a romokat, de nem találja, pedig ott vannak.
Valami ötlet?

Tehát:
Mindkét kártya belsõ memóriás és kell hozzá egy writer, v. linker.
Ezt a GBA slotba kell dugni és USB kábellel összekötni a PC-vel.
Így a DS-t külsõ meghajtónak látja a géped.
A romokat csak rá kell pakolni, mint pl az R4-nél.

A trim tömörítés.A DMA mód gyorsabb memkártyaolvasás.
A többit nem vágom.

KILLER2
És érdekelne még az Enable DMA mode, az iQue Game és az Enable GBA Union is. Magyarul a progiban ha rákattintunk duplán a listában egy játékre, akkor a megjelenõ ablak összes parancsa.

KILLER2
Supercardosok! Lenne egy olxan kérdésem, hogy a supercard microSD patchelõ progijában (vagy úgy egyáltalán) mit takar a TRIM ROM, a Faster Play Game valamint az Enable patch Cartridge access?

A Gbaldr arra való, hogy az EZV 3in1 bõvítõbe GBA romot írhass.
Ezt külön is árulják.Önmagában semmit nem érsz vele.
Nézd meg a gbatemp.net -en az EZV review-t!

Egy kérdés: ha csak R4-em van, tudok-e róla gba játékokat játszani? Neten keresgéltem sok helyen, de nem sok mindent találtam. Legközelebb egy Gbaldr nevû programocska volt a sikerhez, ami annyit csinált, hogy kiválasztottam a r4-ben levõ flash kariról egy gba file-t és azzal csinált valamit, utánna ha próbáltam indítani akkor vagy indította a DS gba slotjában lévõ játékot, vagy ha nem volt benne játék, akkor csak egy gba boot-ot csinált.
Én értettem félre valami és kell még valami, vagy valamit rosszul csináltam?
Lécci, csak olyan válaszokat írjatok, ahol atompontosan leírjátok hogy mit, shogy, mert az indítsd el és jó lesz-tõl nem biztos h elõbb leszek.
köszike

Kosz, az elso mondatot meg ertettem.