24434
Nintendo DS/DS Lite
-
vegytek #17197 nekem sem akar futni a program -
#17196 azt se tudod hogy nézett ki az előző banner te szerencsétlen
szerk.: na mivan Sheltem miért törölted a postodat? -
#17195 -
#17194 Detto. -
LittleBirdY #17193 Egyéni vélemény: a másik banner jobb volt. Badár és Szőke már unalmas. -
#17192 nekem adtak garanciát, IX.ker-ben van szervíz -
0ckH4M #17191 Én kaptak a UPC Ds lite mellé garancialevelet. (használtan vettem) -
f00fighter #17190 A Nintendo termékek hazai forgalmazójához, a Stadlbauer Kft.-hez kell vinni, ők adják a garanciális szervizt is. -
orkenyid #17189 Nemtudom, de elég kizárt hogy elromlik ha nem piszkálod a firmwarejét.
Én cikkírásba nem nagyon tudok segíteni (esetleg hardware tesztekbe és homebrewbe - lehetne/kéne egy ilyen rovatot is indítani), de technikai dolgokba igen :P (oldalmotort is írok szivesen). Tárhely nekem is van (5gb), de saját domain nincs hozzá (davido2.palib.info/oldalneve) -
vegytek #17188 érdeklődnék, hogy aki vett/kapott upc-s (chellos) DS lite-ot, garanciális probléma esetén mit tud tenni? (pl. hova kell vinni, stb.)
azért kérdem, mert majd tervezem egy ilyen beszerzését... -
#17187 jó, akkor én mindenki nevében megszavazom hogy csináljunk sajátot. :)
jol hangzik a tárhelyed meg amiket felkinálsz, 2 tesztiró, játékleiró, cikkiró már van (0ckH4M illetve jómagam) és Sheltem fölajánlotta, hogy ő meg amiket ide is szokott érdekes hireket tudná nyomatni.
Freeman is szivesen segitene, de még ő sem tudja miben :)
Arra gondoltunk igy Zsoccc közbelépésével freemannal, hogy akkor már lehetne nds, gba, wii, gp2x leirásokis.. mer mérne?!
tessékhozzászolni! -
#17186 Ez nem igaz rengeteg jó közösségi portál működik Open Source CMS motoron. Csak pluginokat kell írni hozzá meg jó összehozni és persze jó motort kell választani . -
#17185 Én amit fel tudok kínálni legalább 200 Mb tárhely egy bix-re kötöt szerveren (az bőven elég egyenlőre később meg hozzácsapok még) -egy oldalmotor (ha kell írok sajátot csak az sokáig tart :) ha meg előre megírtban gondolkodunk akkor joomla az nagyon rendben van, abba benne vagyok (saját skin természetesen) ! domain regisztrációban is segítek van kedvezményem. ami kellene hogy tényleg pár lelkes ember akik írják a cikkeket meg főleg játék teszteket ! abból van nagyon kevés a mindenféle cikket rengeteg helyen be lehet szerezni de jó magyarnyelvü játék tesztek nincsenek , lehetne webáruház is meg természetesen minden cikk és leírás kinyomtatható és elérhető PDF formátumban. chatelni sajnos nincsen időm de PÜ-ben email címeket szívesen várok mindenkitől aki hozzá tud járulni az ügyhöz (az email nálam a fő kapcsolattartási procedúra) -
#17184 emberkék, csak ugy kiváncsiságból irom, hogy akik szinvesen csinálnának/bennelennének ilyen honlaposdo finomságba azok küldjenek már nekem egy PM-t hogy milyenre gondonak/tak és mennyira gondolják/ták komolyan. -
#17183 Sajna nekem nincs módom csevegni. Jelen pillanatban korlátozottak a net-eléréseim... -
#17182 irc.efnet.net #konzol
itt a csevegő felület, itt züllünk páran de nem nagoyn jöttök ide :/ -
Zsoccc #17181 Ez evidens, hogy nem egy előre megírt rendszerben kell gondolkodni, ha egy életképes normális oldalt akartok összehozni. Ajánlom, hogy valamilyen csevegő felületen akiket érdekel a téma kezdjék el összedobni az elképzelésüket. -
#17180 énis szivesen irnák eszetlenségeket eszetlenség játékokról, gba, ds, nes, snes owner vagyok ;>
de még honlap összedobásában is segitenék ha kell.
de fiuk, ha már valaki #17172 fölajnálotta hogy segit nekünk ez ügyben akkor használjuk ki és nem holmi elöremegirt portálrendszerebe erölködjünk :)
a nids.gportal.hu az egy.. ő .. inkább hagyjuk. én speciel nagyon nem tartom "jó" dolognak azt az egészet. -
Zsoccc #17179 Támogatom az ötletet amenyiben időm engedi szivesen segítek, ha mással nem tanácsokkal, van némi tapasztalatom ilyen téren. Főszerkeztősködtem pár évig. Talán még páran emlékeznek rám annak idején én kezdtem el az xbox365-öt elvisel és még néhány emberrel, és én vetettem fel a gamer365 ötletét is. -
#17178 oldalt is össze lehetne dobni. Viszont a pdf-es újságban is benne vagyok. Szívessen írnék cikket játékokról. Igazából DS-em és Wii-m van. Sajna a GBA-t már eladtam. -
0ckH4M #17177 Az on-line újság jó lenne. De nem oldalt kéne csinálni, hanem egy rendes újságot pdf-ben. Ha jól megy, talán egy kiadó meg is venné :-) -
#17176 azzal az a bajom hogy nem nagyon tetszik az e107 oldalmotor, sokkal többet is kilehetne hozni egy közösségből. -
#17175 Gyertek a wiihunra, ott van ds és wii, sztem gba is elférne, pooh-t keressétek ha tetszik az ötlet. -
#17174 eléggé rajta vannak a warez témán ráadásul sztem elég gáz egy gportálos oldal... ha már mindenképpen nem saját oldalmotor akkor minimum egy joomla! -
LittleBirdY #17173 Mondjuk egy olyat, mint az nids.gportal.hu? Igaz, hogy eladással is foglalkoznak, de néhány teszt és hír is van. -
#17172 Na ez egy remek ötlet! Én viláh életemben "N" párti voltam és tök véletlenül webfejlesztéssel foglalkozom,nagyon szívesen vennék egy ilyet ha vagyunk páran akik hajlandóak energiát ölni bele. -
#17171 Mi lenne ha összedobnánk egy csak Wii, DS, GBA-val foglalkozó újságot? :-)
Akár on-line újság is lehetne. -
#17170 Vki tapasztalt olyan hibát, hogy leszedte a dslazy-t /dslazy http://l33t.spod.org/ratx/DS/dslazy/dslazy.zip/ és nem indul el maga a program? /The application failed to initialize properly a hibaüzenet/ -
#17169 TGS 2007(Tokyo Game Show) szkrínsotok:
Jájj de ott lettem vóna. -
#17168 Úgy értettem, hogy nincs olyan konkurenciája az 576nak ami normálisan foglalkozik az Nel? Konzolmagazinra gondoltam. -
#17167 Offtopic! -
thebluesnote #17166 CoV archívum -
#17165 Mi az a Cov? -
Tomek83 #17164 MySims-szel játszottam fél órát,addig tiszta AnimalCrossing volt,kellett virágot ültetni meg beszélgetni a többi lakóval,eddig ennyit csináltam:) -
#17163 "Egyébként milyen játék a mysims?"
Elég gay... nekem kissé lányos.
Konkurencia kérdése: Volt kérem CoV, kiváló Gamer magazin, de a vevőknek nem az értékek kellettek, hanem a sok színes kép.
Gamerben lenne NDS rovat, azt garantálom. -
#17162 És ezzel sikerült az egész országot n ellenessé tenni. Durva de így van. Csak az a durva, hogy vannak más konzolújságok is, azok meg nem is írnak az Nről (Play ps2 ps3 psp x360) jó lenne egy normális konkurencia az 576nak. Egyébként milyen játék a mysims? -
0ckH4M #17161 576 konzol sajnos sony fanboy. Nem tudom mit vártok... Pedig az 576 Kbyte-on nőttem fel, és éppen ezért nagyon bánt, hogy ennyire ok nélkül le vannak húzva az N játékok. -
#17160 hat azert az tenyleg olég gaz hogty 1 pontot kapott.... -
#17159 Én is játszottam pécén. Tény, hogy egy nagyobb felbontás jót tenne az átláthatóságnak, de az 1 pont akkor is nagyon durva, főleg, hogy közben egy ótvar tré Transformers meg 7 pontot kap. Ha a Settlers 1 pontos 10-es skálán, akkor a DS kínálat 80%-a sem érdemel többet, és egyetlen játék sincs 5 pont fölött. -
vegytek #17158 igazad van, nekem is kicsi a kijelző, főleg, h tudom, h milyen volt pc-n