Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A
A
Ha nem megy, adj egy olyan mailcímet, ami tud 3 MB-os csatolt fájlokat fogadni és küldök kész rendszert.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Az induláshoz minden rajta van.
15327 hsz-t olvasd el!
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Töltsük le az internetet!
porki fagyok fállalon
Hosszas benazas utan beszereztem egy M3 Ds Simplyt egy USB-s adapterrel es egy Kingston Micro SD-t. Nagyon szeretnem beuzemelni, mit tegyek? Segitsetek!
Felvagdalom és megpróbálom részenként elküldeni.
Doom ment, 7z-ben, mert csak így fértem bele a küldhetõ 5 MB-ba.
Ha netán nincs Sevenziped, küldök azt is.
Igaz, Pecsában vett hamisítványon játszottam, de asszem ez a hiba elõjött flashkarin is.
Szvsz a legjobb Metroid játék a SNES-re kiadott Super Metroid.
Ezt akár egy az egyben kiadhatnák DS-re, megvenném...
De pl zavar a Pokemon Diamond/Pearl kissé vontatott játékmenete is.
Az Emerald sokkal pergõbb volt, egy lassabb gépre...
GoldenEye nagyon jó hangulatos, de egyes mutánsok nem tudjátk irányítani<#vigyor4>#vigyor4>
Meet the robinsons: www.gamefaqs.com ott beírod a keresõbe a játék nevét és kidob valamit, ott flikk a FAQ/walktroughra. ez egy végigjátszás. amúgy furcsa, hogy egyes emberek nem tudják, hogy mi az a "combo". ahogy elnézem, eredeti a gammád, a kézikönyvben biztos benne vannak a combok listája.
A
A
PSP & DS RULEZ!
"Egy kérdésem lenne viszont.Vannak DS-re ilyen IRC meg MSN progik (homebrew) be patch-eltem az R4 kártyámra, felrakom a ds-re a progit és nem akar csatlakozni.Csak annyit ír ki hogy "Associating..." ha jól írtam. 😊 , pedig megy a wifi usb, azzal együtt jónak kellene hogy legyen.Valami ötlet?"
PSP & DS RULEZ!
A Zero mission viszont nagyon tetszett.
Erõsen emlékeztet a Super metroidra, amit anno hetekig játszottam.
Egy 2D-s Metroidnak nagyon tudnék örülni DS-re!
#15358: Metroidból nekem eddig talán a Fusion jött be legjobban (ez volt az elsõ is, GBA SPre ez volt az elsé játékom). A GCseknekj is megvan a maga varázsa, de azokban gyakran unatkoztam vagy ment el a kedvem tõle a nyomott hangulata miatt, de a Fusionban soha nem volt ilyen. Végig is toltam 4x, legutóbb 97%-osra, jobbrta nem sikerült. Remélem terveznek még valami 2Dset, mert annak én is nagyon örülnék.
Buszról meg annyit, hogy én busozn még sose játszottam DSen meg úgy menet közben sem nagyon. Részben, mert nem utazok olyan sokáig, hogy legyen idõm, meg nagy a tömeg, de fõkénet, mert féltem, hogy esetleg egy nagyobb bukkanótól belevágnám a cerkát és megsérülne a kép, meg hogy amúgy is játszhatatlanok így az érintõt használó játékok.
BIA tényleg eddig legjobb írányítás, de inkább PC játszom FPS-t, ott jobb hangulat, buszon nem jó.
Buszra Picross, meg Puzzle Quest a jó!! 😄
/Örülök hogy a Golden Eye nem csak nekem nem írányítható rendesen./
Próbáltam a Deep Labyrinth-ot, nem volt nagyon csúnya de nekem túl sivár volt.
Az Anno 1701 nagyon szép lett. Olyasmi mint a Sim City. Remélem az is nemsoká megjelenik.
A
PSN ID.: Beegabor
thx
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Vagy keress rá a gbatemp.net fórumán, asszem én is onnan töltöttem le, már EZ5-re patchelve!