Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Koszi! Nem tod veletlen, melyik mappaba rakjam be azt. Az a homebrew?
Kosz a tippet, megnezem oket.
WiZZaRD
DS tulaj lettem😊. Eddig nagyon elegedett vagyok. Csak egy kerdes, van arra esely, hogy az M3 Simply-n a DS organizer futtatasara? DLDI tool-lal meg van patchelve az nds file, de igy is valami fat gondja van😞.

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

sonico
sziasztok!

úgy né ki elõfizetek chellora, a DS Lite miatt, érdekelne, h han tudom lefuttatni a blackcatsen található gamékat....kössz elõre is. privátban lenne a legjobb, kössz.

Mert már nem aktuális. Nem érdemes flashelni, és már van újabb moonshell, és konverter. progi

Tatyla
a csocso tutorialja miért van kihuzva?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

james69holden
jah csak simán fel kell másolni m3 simplynél

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Nekem M3 Perfekt van. kicsomagolás után egy *.nds file lesz, amit M3 konverterrel fel kell másolni a mem.karira.
Úgy tudom M3 Simpylnél simán fel kell másolni, de majd megírják ha rosszul tudom.

Dragon Ball sorozat verekedõs

butyokanime
Sziasztok!Valakit érdekelne egy csere (esetleg egy kis ráfizetéssel)?Eredeti Nintendo WIFI USB Connector-omat elcserélném (mert nincs hozzá türelmem 😊 az én gépemen nem mindig jó egyes progik miatt)egy olyan kártyára amivel gba játékokat tudok játszani a DS-emen a SLOT2-ben!Akit érdekel írjon pm-et vagy jelezze a [email protected] címen.Köszi

PSP & DS RULEZ!

Szeretnek egy jo verekedos jatekot (Tekken-fele). Tud valaki egyet?
WinRAR-ral kibontottam egy jatekot. Lett belole az 3konyv egymason, egy e betu, meg egy mappa. Melyik a homebrew, es hova kell tennem (meg mindig M3)?
Valaki segitsen!<#zavart2>
PHM!
Varom a 2. dozist! Kosz
THX PHM!
A Super Mario RPG-ben 1 real time tömörítõ chip (A1) van.
Olyasmi, mint az FX2 pl a Doomban.
Nem fog elindulni.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

kisgabo
matrica, csomagolás, és a sárgát már nemkapni. hw oldalról semmi.

Majd minden homebrew progit patchelni kell, és nem mindegyik indul el az összes kártyán.
Igen, a SNES emut kell patchelni.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

mi a kettõ között a különbség?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

és ha peccselném R4-re dldi-vel? Mert hát a snes emu is csak homebrew,vagy nem?
kisgabo
1 gigás micro sd van benne, a tetejin a csati

Sephi
Mit mit? Nem vagom. Hova dugod a SD kartyat akkor?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sajna az nem indul mcdaniel legalábbis nekem nem ment akárhányszor próbáltam életre bírni
kisgabo
supercard ds one, eddig minden megy, és nem kell patch-elni. <#worship>

supercard foreva.

Sephi
Hehh... az Anno 1701- el cosmo embernek nem megyen. Nekem sima SC + Passkey3 van es megyen csodalatosan.

Jah es a Castlevania is ment fagyas nelkul. Szoval megicsak jo valamira az SC 😄D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

kisgabo
van túlfeszvédõm, apc, 5000 ft.... azon lóg minden. ez a titok. <#vigyor1>

Hy all!
Volna egy kérdésem a SNES emuval kapcsolatban.Akinek mûködik és sokat is jáccik rajta,annak elindult a Super Mario RPG?

Üdv: Deni
Citromailt küldj PÜ-ben!
Bár ha Bp-i vagy,egyszerûbb lenne személyesen...
A 2 mappa és a 2 fájl szépen egymás mellé rakandó a microSD-re.
Homebrew = házi fejlesztés.
A romokat kibontva kell a kártyára rakni.
Ha játszani akarsz, ne a moonshellt, hanem a bal oldali ikont
(asszem games) válaszd!
Ha zenét hallgatni, stb akarsz, a középsõ ikon a jó.
Mindenkinek:

A töltõt ne hagyjátok éjszakára bedugva!!!
Kapcsoló üzemûek, érzékenyek a túlfeszültségre, éjszaka pedig gyakran megemelkedik a hálózati feszültség.
A mobil rack-em tápját 3 napig felejtettem bedugva - tönkrement.
Elektromûszerész vagyok, higgyétek el, nem a levegõbe beszélek...

KILLER2
Ok, köszi.

Töltsük le az internetet!

Valószínûnek tartom, mivel azért nem tesz jót egy töltõnek a folyamatos használat. Sztem mostantól töltés után mindig húzd ki, és ha nem változik a helyzet, próbáld ki egy másik töltõvel, és csak legvégsõ esetben javasolnám az akksi cseréjét.

BF3: csucsorr

Zenet elinditja, a jatek menuben semmi sem mukodik. Hogyan kell kicsomagolnom azokat, es hova kerul a homebrow (mi az?)?
Segits ha tudsz, legyszi!
KILLER2
Hát nálam kb fél éve folyamatosan a konnektorban van. Az ment volna tönkre?

Letoltottem a UK-t, de nem mukodik. Valszin rosszul pakoltam be az alapprogramokat.
M3 tulaj dobjon egy uzit, hogyan kell, legyszi!
Nem lehet hogy a töltõvel van gond? Nekem a telefonom szokott ilyet csinálni, hogy feltöltöm, aztán egy nap alatt lemerül, úgy, hogy nem is csináltam semmit. Ez olyankor szokott nekem elõjönni, amikor a töltõt a konnektorban hagyom töltés után.

BF3: csucsorr

Kosz , ez alapjan csinaltam. De nem ertem. A systembe megy a moonshell, vagy kulon? vagy a moonshellbe megy a kov 2?
Mi az a homebrow?
Borgi
onan letöltei kell a programot. válassz egy joképü linket töltsd le, inditsd el ;>
hajrá! tessék szolni ha nemmegy valami.

porki fagyok fállalon

KILLER2
Az mitõl van, hogy újabban a DS rohadt gyorsan lemerül? Pl tgnap estre is végig a töltõn volt, erre ma pár órát (vagy annyit se) használom és már piros. Toltam rajta kb 5 perc Asphalt urban 2-t, egy kis cookong mama-t 10 perc deep pabyrinth, meg new super mario brost. Esetleg kiöregedett volna az aksija? Még nincs 1 éves a gép (Lite)!

© PHM
2007. jún. 04. 15:11 | privát | válasz erre | #15327
R4+Simply:
_system_ mappa
moonshl mappa
_DS_MENU.DAT
_DS_MSHL.nds
Ezek kellenek a microSD gyökerébe és kész a rendszered.
A játékokat (homebrew kivételével) -kibontva- oda pakolod,ahova akarod.
Célszerû persze a filmeknek, zenéknek, játékoknakmkülön mappát létrehozni.

Itt a válasz.

KILLER2
Biztos, hogy nem.
#15401: Ha jó oldal, akkor az jöhetne nekem is. Köszi.

Koszi, azt is megprobalom. A torrentesrol barmit szedtem le, a Ds nem jelenitette meg. A jatek mappat csak ugy bedobtam a tobbi melle, nem igy kellett volna?
Kültem egy pü-t egy oldallal. Az sima nem torrentes letöltés, remélem azzal boldogulsz.

Beirtam a keresobe, kidobott parat, de nem lettem okosabb.
KILLER2
Tudod mi az a torrent?

Koszi, megprobalom.
KILLER2
DS játékokat torrentrõl tudsz szerezni.

Pillanatnyilag fenn van az op rendszer meg a moonshell meg meg 2 egyeb. Valami oldal kene ahonnan szedhetek le franko jatekot.
A mircbe valo belepes: rakattintottam a linkre es kesz, onnan nem tudok tovabb menni. Mire kattintsak, mit toltsek le?
Borgi
hol akadtál el? 😊

porki fagyok fállalon

Kioktatas vagy sem meg igy sem sikerult, viszont elindult a program a CD-rol leszedett cuccokkal. Most jatek kene, de azt sem tudom hogy kell leszedni. Segitsetek legyszi!
Borgi
OFF:

szia, kis help irc-n csattogásra vágyóknak
letölt:
http://mirc.com/get.html

elinditja, kitölti a ciemt meg nevet miegyéb, okét nyom,
status ablakba beirja hogy
/server irc.efnet.net

vár, amig benem tölt utánna beirod hogy
/join #konzol

és remélemm innen már menni fog ;>

ON:

porki fagyok fállalon

Mennek en, de nem tudom mi az az efnet szerver #konzol
Sheltem
Erre mircn tudunk választ adni(www.mirc.com ról tudod leszedni a klienst). efnet es szerver #konzol.

Jó lenne ha feljárnának páran 😉

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"