24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Totis
    wii.nintendo.ds :-)
    www.nintendohun.net
    www.nintendofans.hu
    www.nintendousers.hu
    www.nintendoklub.hu
    Egyenlőre ennyi jutott eszembe. Írjatok ti is és akkor kiválasszuk.
  • Sheltem
    Szerintem mivel 2 szer van benne a hu nem túl jó.
  • Totis
    Az a gond, hogy a www.nintendo.hu már foglalt...:-) Official Nintendo.
  • 0ckH4M
    Jó néz szerintem :-)
  • vegytek
    domain név: www.nintendohun.hu
  • Totis
    Ezzel tisztában vagyok. Először fel kellene futtatni az oldalt. Ezt kétféle képpen lehet megtenni:
    - pénz
    - minőségi munka
    Viszont utána a domain név bérlet illetve a tárhely bérlet ára bejönne.
  • LittleBirdY
    Nem akarok beleszólni, de sztem a konzolboltok nem fizetnének még minimális összeget sem, amíg nem látják hogy a szóbanforgó oldal egy jól működő, látogatott honlap.

Na tessék, már bele is szóltam.
  • Totis
    Mondjuk nem olyan reklámokra gondoltam ami beteríti az egész oldalt. Hanem max egy kicsi rész a jobb oldalon. Nem kell nagy. Elég ha havi pár ezer forint jönne be. Igazából szerintem az is egy megoldás lenne ha a konzolboltokkal beszélnénk és valami minimális árért kiraknánk a hírdetéseket. Szerintem ez a legjobb megoldás. Viszont a tagoktól nem elvárható, hogy pénzt adjanak az oldal működéséért.
  • Sheltem
    "Webáruház"

Nos mivel magánemberként rendelnétek a cuccot ezért csak úgy működne, hogy a kockázat miatt ami egy ilyen rendelésnél van(visszamondja a vevő az árut,hibásan érkezik és nem cserélik kinn gariba stb) minimális hasznot rá kellene tenni. Egyszerűen nem tudod megoldani úgy, hogy ne legyen az egész "kereskedelmi" jellegű. Szerintem már van jópár hely ahol korrekt áron be lehet szerezni pl flash kártyákat. Nem mondom, hogy ez szar dolog lenne, ha webáruház is lenne, de akkor máris másabb az egész oldal jellege. Mondjuk azt viszont megértem ha ez "szükséges" a fenntartásához. Ennyi hülyeséget, hogy tudtam írni vaze, inkább kussolok
  • gneoka
    Én egyet értek a reklámmal (na nem agyon nyomni mint pl a myvip ami már izléstelen) de meglehet azt kultúráltan is oldani, az nem zavar senkit és még hasznos is lehet (google hirdetés) én még a webáruházat s azért hoztam fel mert általában iszonyat bunkkók a boltosok (mega giga respect a kivételnek) és lehetnénk mi a kivételek ,segíthetnénk a ds társadalmat...
  • Sheltem
    Nem szeretek egy az egyben bemásolni valahonnan cikket, de ebben az esetben kivételt teszek.

"Tetőpontjához érkezett a júniusban elért mérföldkő után a Nintendo sikere - immáron papíron, hivatalos számadatok birtokában is kijelenthető, hogy a Nintendo tényleg nem a Sonyval és a Microsofttal konkurál: sokkal nagyobb tétben gondolkozik. A hétfői tőzsdei zárás után a Nintendo immáron Japán 2. legértékesebb vállalata: a pozíciót eddig birtokló Canon-t lemosva a Toyota mögé betonozta be magát a játékgyáros."
  • Sheltem
    Hát öö...Nem igazán támogatom a reklám ötletet. Én hobby oldalt látnék szívesen ahol hobbyból cikkeznek/játéktesztelnek/stb a készítők/hírezők.
    Szóval hobbys legyen ne reklámos. Amúgyis hányok a reklámoktól, gondolom a többi játékos sem szívesen találkozna akár bannerekkel akár beépített reklámokkal a leendő "kedvenc" nintendos oldalán.

Szerintem..
  • TrIp
    ELADÓ!!! DS Lite, garanciális, dobozos, R4 kártyával, 1 gigás microsd-vel, kártyaolvasóval, összes játékkal!

ajánlatok jöhet pm-ben..
  • Totis
    A 2-ből 1-et elv az nagyon jó. Viszont egy jól használható fórummotort kellene hozzá adni. A Joomla tényleg eléggé jó. Kicsit személyre lehetne szabni. Viszont ugye pont ott bukna meg ez az elv ha Pooh nem akarná, hogy az oldalába beleolvasszunk egy DS-es oldalt.
    Ha tényleg kiforrja magát az oldal akkor akár lehetne önfenntartó oldal is. Esetleg minimális reklámot felrakni rá. Utána majd meglátjuk...
  • CHEAPBOY
    rajongoi portalra vagyunk jól?

érdekes otlet, plane ha Nincsendós... engem is érdekell!:)

• Csibe001
    Húú, nagy szövetség van készülőben!!Aminek nagyon örülök, mert össze lehetne hozni végre az N-eseket :D
  • 0ckH4M
    Konzol terén nem tudok neked vérprofi oldalt mondani. Ezt csak úgy értettem, hogy a WiiHUN nincs egy szinten a Hardwired-el. Azt már vérprofi oldalnak mondom. 2 oldal egyben? Szerintem megoldható lenne, csak sok idő kéne hozzá. De ha nekifekszünk összejöhet. (Mármint az nekifekszik aki tud engine-t írni :) )
  • Borgi
    én a 2böl csinálhatnánk 1-et-re szavazok, azthiszem ehhez már tényelg nicns sok közöm. egyedi motorral, egyedidizájnal. jo lenne ha belemennének wiihun-ék. szal valaki benfentes erölködje meg a kérdést náluk :)
    szerintem wii+nds+gba -sos oldal, ujság, nagyon fini lenne
  • Zsoccc
    Félre értesz, én nem leszólni akarom. De miért ne lehetne egy profi oldalt összedobni? Állítólag vannak itt olyanok akik szívesen segítenek a motor megírásában, vannak aik híreznének,cikkeket írnának az alap megvan miért kéne kicsiben gondolkozni. De egyébként mit tartasz vérprofi oldalnak konzol téren, magyarul?
  • 0ckH4M
    Azért ilyen "nagy szám", mert magyarországon jelenleg nincs jobb csak Wii-vel foglalkozó oldal. Amúgy aki egy vérprofi oldalra számít, az sajnos csalódni fog.
  • Zsoccc
    Most nem akarok ünneprontó lenni, de mitől olyan nagy valami a wiihun? Ezt nem sértésnek szánom, szóval az illetékesek ne harapják le a fejemet. De ahogy nézem az igencsak kis közösségnek szóló 1-2 ember által működtetett oldal. Én azt hittem valami nagyobb, komolyabb oldalra gondoltok.
  • Totis
    Oksi akkor haladunk...
    Szerintem egy nagyon jó dolog lenne ha ez összejönne...
  • 0ckH4M
    p00h-val beszélek majd, jóban vagyunk. Amúgy akkor azt kéne csinálni, hogy ds oldal, újságban Wii meg Ds hírek, és akár ki lehetne rakni a WiiHUN-ra meg a Ds oldalra is. És ez az újság jelentené a szövetséget a 2 oldal között. :-)
  • Totis
    Ez viszont tárgyaláson múlik. Pooh-val kellene ezt letárgyalni mert az övé az oldal.
    Egyébként jó ötlet. Szerintem a magyar Nintendo-s társadalomból tudnánk összeszedni legalább 20 embert aki irogatna rendesen és meg tudnánk jelentetni a havi vagy akár heti NintendoHUN..:-) újságot pdf-ben.
  • Sheltem
    De ha már van 1 oldal ahol vannak wii és ds hírek is miért nem lehet a 2ből 1et csinálni, esetleg ott híreznénk és nem wiihun lenne a neve innentől hanem nintendohun?
    Szerintem felesleges 2 oldal, ha van 1 aktív már.
  • Totis
    Itt szerintem az lenne a gond, hogy ugye az sg-n lévő Wii fórumon nagyon sok WiiHun-os srác van - magamat is beleértve - egyébként legtöbbjének sintén van DS-ük és DS-es hírek is szoktak menni rajta.
    Egy szövetség a két oldal között nagyon sokat dobhatna a későbbiekben a hírezésen.
  • Sheltem
    Nekem 8 nekem csak dsem van így ds párti vagyok.
  • Totis
    Mi2 csak először az erőviszonyokat kellene tisztázni.
    Szóval maga az újság DS + Wiihun újság kellene, hogy legyen. A Wiihun egy nagyon jó Wii-s portál. Nem kellene neki konkurenciát csinálni. Max linkelni rá...
  • Sheltem
    Én nyomnék majd wii híreket is,szóval ofc ds/wii oldal lesz.
  • Totis
    Amúgy ha már oldal akkor ugye Wii nem kellene mert testvéroldalként meg lehetne adni a Wiihun-t valamint a fórum motor az adva lenne (sg-s fórum). Bár ebben az esetben pont a DS-es szerteágazó kérdéseket, kérdésfajtákat vetnénk el.
  • 0ckH4M
    Én is Wii-s vagyok (DS mellett :) ) és szerintem is kéne Wii cikkeknek lennie.
  • Totis
    Bocsi srácok de sajnos nem voltam net-közelben a hétvégén.
    Én is benne vagyok a cikkírásban.
    Viszont ha már lesz pdf is akkor azért ki kellene kérnünk a Wii-sek (mert én is tagja vagyok) véleményét, hogy legyen benne Wii hír is.
  • vegytek
    ez az a progi, aminek a feltelepítését mindekképpen el akarom kerülni
  • Sheltem
    Simpsons DS

Jópofának tűnik nagyon, hálistennek full 2d.
    Megjelenési dátum október 30.
  • Sheltem
    Elkúrtam a linket:

Nem baj nem haragszom.
  • Sheltem
    Metal Slug 7 “tank buster”

Jajj a szívem ezis de finom lesz.

• sztomy69
    Ha már csináltok DS-es oldalt, nyugodtan lehetne ollan részleg is, ahova az aktuálisan legolcsóbb helyeket írjátok be, ahonnan DS-t lehet szerezni :D
  • butyokanime
    Nem tudjátok a Contra4 mikor jön ? :S
  • orkenyid
    .net kell hozzá...
    de amugy ndstool-al is ki lehet csomagolni a filet (parancssoros progi)
  • PHM
    Hasonlóképp.