Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Pf, ez a Soma Bringerhez képest borzalmasan csúnya 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Annak ellenére hogy nekem bejöttek a nintedos Tales of-ok, ez a ToI nem tetszett,pedig évek óta vártam az angol nyelvet. Na majd talán a Tales of Hearts.
zola2000
Nekem az nem jött be, helyette a tales of innocencet ajánlom, bár ahhoz is csak angolosítás van trailer!

Meg ajánlom a Ni No Kunit is, ami jövõre jön.

A

Mindegyikkel lehet. De nem éri meg...

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Sziasztok !

Meg tudjátok nekem mondani, hogy a sima nintendo ds-sel is lehet internetezni, vagy csak a lite-tal ?
Laza
De legalább örvendetes, hogy az ilyen jó címeket van aki lefordítja.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

TidusX
Mert ezek a rohadékok basznak kiadni európában RPG- ket csak japánban nyomják... De utálom ezért õket...

\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"

SomaBringer jó játék,én is játszottam vele. Kár, hogy ilyen stílusú játékok nem sûrûn vannak DS-re.
Laza
Találtam egy nagyon jó játékot, szvs neked is tetszene.
Az a címe, hogy Soma Bringer. Csak japánul jelent meg, de valaki lefordította (97%-os fordítás van hozzá), csak fel kell patchelni a romot (1 perces mûvelet).

Ez egy Japán RPG, mászkálni kell, van szintlépés, abilityk, tárgyak, minden ami szem szájnak ingere ... és ... nem körökre osztott a harc, hanem realtime!! (mint pl a Zeldában)

Gameplay videjó 1
Gameplay videjó 2
Gameplay videjó 3

Nekem ez most nagyon bejön, imádom az ilyen játékokat. Olyan mint egy nagy gépes JRPG, ami a PS2 idejében rengeteg volt, manapság meg semmi 😞

TidusX
Nem tudnak már újat felmutatni. Ezek az új játékok csak úgy tûnnek, hogy milyen fejlettek a grafika meg a hang miatt de le vannak butítva meg csak újrafeldolgozzák a régieket... Eléggé szarul esik ez biztos nemcsak nekem... Pff...

Laza
Inkább már valami új részt kreálhatnának abból ... aki eddig akart már rég játszott vele.

Nekem erõsen kamu szagú ez a elzárják a Dst dolog.
Dehogy on is legyen: 2011 január, Plants vs Zombies.
Tyler Durden
Csak a DS-t zárják el a laptopot nem? Amatõrök..<#papakacsint>

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

de hogy vigyem el ha elötte elveszik és elzárják
szerinted nem tudom
TidusX
Csak emlékeztetnélek rá, hogy DS hordozható... 😊

mert amikor elmegyünk ithonrol csak a muter laptopja van és nincs más ezért
TidusX
De miért??? 😞

azzal nyomom csak szeretném idönként gépen is nyomni
Ráadásul szaggatni sem fog. Vagy legalábbis nagyon ritkán.<#vigyor0>

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

TidusX
Vegyél egy Nintendo DS Lite- ot és normálisan fognak menni a játékok és még menteni is lehet haver!... 😊

hali tudna valaki olyan emulátort mondani ds-hez ami ment is nem csak olvassa a játékot
Laza
Nem hiszem ... ugyan lehet vele böngészni, de nem arra találták ki ... ez csak egy felesleges feature.

Laza
A játék által használt mentési mechanizmust használja külön fájlba.
Tehát úgy mentesz, mintha eredeti játékod lenne.

A bárhol mentés felér a cheattel 😊

NDSi-hez kérdés.

Szóval, rajta van a webböngészõ.Megy is minden oké..viszont..a gép memóriáját használja, így korlátozott a böngészés( megtelik a memória) viszont van benne egy 1 gigás sd karim...hogyan lehetséges, és lehetséges e átállítani hogy az sd-t használja adatletöltéshez?
Nem tudom, hogy van-e real time save. Olvasd el ezt.

Köszi a választ! És ezzel lehet bárhol menteni?
Laza
http://www.teszvesz.hu/item1194855966_nintendo_ds_acekard_2i_adapter_kartya.html

Acekard2i - holnap jár le. Nekem ez van, és tökéletes.

Az R4 klónokat felejtsd el, ha lehet.
Inkább valami normális kártyát vegyél.

TidusX
Vateráról, Tesz-Veszrõl...

Sziasztok!

Manapság honnan érdemes Flash-kártyát rendelni? (Megbízható, és olcsó)
Egy R4i RTS-re lenne szükségem.
Vaciúj Fekete Ndsi-> 37.000 + 9 hónap gari.

Személyes: Bpest vagy posta.
TidusX
Valkyrie Profile - Covenant of the Plume eladó. Az játékot azért adnám el mert stratégiai RPG és én nem tudtam megbarátkozni ezzel a stílussal. Sok angol szöveg van benne csak elõre szólok, nagyszerû a vedeója és jó vizuális effektek vannak benne. Összesen 3 órát volt a gépben. Eredeti, kisfüzete, doboza minden megvan. Az árát olyan 5000 Ft körül gondoltam, mivel én az 576 webshopból vettem pár hónapja 6500 Ft- ért. Ott most 6290 ha jól tudom. Várom a jelentkezõket, ha valakit érdekel. Ja és cserélek is szívesen, ha nem DS esetleg két GBA játékra.

Ma sem beszélhetek hibás mentésrõl, így szerintem probléma megoldva. Köszönöm a segitséget!

Laza
Nem játszok mobilon ... nem arra találták ki a telefonokat, borzalmas azon játszani 😊

Anubys
Igen, olyasmi, és nem, mobilra le tudod tölteni ingyen is. 😊
(nekem a telefonomra megvan, nem rossz cucc)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Laza
Ez a Soul of Darkness olyan mint egy Castlevania?
Ezt csak N pontokért lehet letölteni?

Játszok már vele egy ideje, de eddig nem törölte egy mentésemet se. Kezdek egyre jobban reménykedni, ha ma estig kitart, akkor elkönyvelem "gyógyult"-nak.

Anubys
Nos?

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Most átpakoltam már. Mentésekrõl még nem tudok semmit mondani, de elképesztõ a különbség a két microSD közt. A menü, meg az egész konzol sokkal gyorsabb lett. Simán eltudom képzelni, hogy ez lehet a baj.
Érdekes a firmware, mert én szerintem ennek a kártyának a "hivatalos" honlapjáról szedtem le, és ott is 1.35 volt. Mondjuk a 1.34 és a 1.35 közt annyi a különbség, hogy valami Mario Kartos bugot fixeltek.
Most pedig nekiállok nyüstölni a konzolt, aztán írok mi történt.

Anubys
Sajnos a hivatalos oldalakon nincs mindig fent a legújabb firmware, ne kérdezd, miért. Nekem M3 kártyám van, és már jó ideje nincs fent semmi az M3Adapter.com-on, én is a linfoxról frissítek, a te kártyád esetén az 1.34-es van a hivatalos oldalon, míg a linfoxon 1.35, ezért gondoltam, hogy próbáld ki azt.

Az, hogy klónkártya, nem jelenti azt, hogy sz*r, egyszerûen arról van szó, hogy ezek a cuccok kínaiak, semmi köze az R4 csapatnak ehhez a kártyához, viszont a készítõk az R4 sikerén felbuzdulva csináltak egy ilyen kártyát. Ettõl még lehet jó, ami tuti, hogy a kingston microSD-vel eddig minden kártyával bajom volt (M3Simply, M3DS Real és R4iGold kártyákról van szó), lehet, hogy a te kártyáddal mûködne, nem tudom, de ha tudod, próbáld meg egy sandisk-kel, azzal gyönyörûent ment mind a három említett kártya. Mondjuk nálam fagytak a játékok, de ki tudja, ennél a kártyánál mit produkál.

Soft reset: X+Y+A+B+L+R (tehát a 6 gomb) egyszerre való lenyomásával visszadob a kártya menüjébe. Nem minden játék támogatja, de legtöbbjük igen, viszont van olyan, ami el sem indul, ha be van kapcsolva.

Némelyik flashkártya elég mostohán kezeli az SDHC microSD-ket.
Jó esetben nem mindet, csak egyik-másik típust nem szereti.
Ezért javasoltam, hogy próbáld ki egy max 2 gigás memória kártyával.
Softreset: kikapcsolás nélkül térhetsz vissza a fõmenübe.
Általában 4-5 gombot kell hozzá egyszerre megnyomni. Típusonként eltérõ lehet a kombináció.

Huh kösz a sok tippet.
Firmware: Mint mondtam már frisitettem nem oly rég, és a legfrisebb van. Azért megtettem megint, bár ez nyilván nem csinált semmit. Hátha...
és 4Gb-os Kingston kártya van benne, szóval az tényleg lehet problémás. Kiprobálok másikat.
Elméletbe csak az, hogy ez egy klón kártya az önmagában így okozhat problémát, vagy csak az hogy mondjuk a microSD kártyával nincs összhangban? (a kártya egyébként új).
Egy nem idevonatkozó kérdés: soft-reset az mire való?

Anubys
Ja, még egy, PHM hozzászólása alapján, milyen microSD kártyád van? Nekem pár játék nem ment rendesen (mondjuk azok fagytak) Kingston-nal csak Sandisk-kel...

Anubys
Az R4i Neo nem eredeti kártya, csak egy klón. próbáld ki a http://www.linfoxdomain.com/nintendo/ds/ -en lévõ 1.35-ös firmware-t hozzá.
Pár jó tanács angolul:
First of all, DON'T download the clone loaders for a legit R4 (or vice-versa).
Download the latest version from the top of the R4 DS category, corresponding to your card's language.
The cards are language-locked to the region they were produced for, so only the correct language loader will work.
If you are upgrading from an older version, first delete the file _DS_MENU.SYS from the root of your microSD card.
Then, extract _DS_MENU.DAT, _DS_MSHL.NDS and the folders _system_ and moonshl onto the root of your microSD card.

Továbbiak a fenti oldal tutorialjai közt...

Próbálj ki benne egy másik, non SDHC microSD-t.
Lehet, hogy csak inkompatibilitás van a háttérben.

Hát probáltam mindenféle játékot. Final Fantasy IV, Rayman RR2, Brothers in Arms. Szóval nem feltétlen mai játékok.
Ellenben a kártyában lehet valami, arra én is gyanakszom, mert ez a R4 valami gagyibb változata lehet (pontosan valami R4i Neo). Firmwaret is updateltem, de sajnos nem akar müködni. Lehetséges hogy ez a baj?

Anubys
Ha bejönnek a belsõnézetes cuccok, akkor ajánlom a Mazes of Fate-et, a Fighting Fantasy: Warlock of the Firetop Mountain-t vagy az Orcs and Elves-et (ez utóbbi elég lightos, inkább kezdõ RPG-seknek való, de el lehet vele szórakozni).

Ha Diablo-szerûséget keresel, akkor Dungeon Explorer - Warriors of Ancient Art

From The Abyss esetleg?

Laza
Castlevania 😊