24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Sidi
    Sajna a "poén" az, hogy DLDI patch után sem akar menni rendesen...
  • orkenyid
    Patchelni kell DLDI-vel és menni fog :)
  • vegytek
    és nem is olyan szépek grafikailag, mint pl pc-n :D
  • Borgi
    van rá mind2, de nyilván nem ezek a legütösebb nevek ds-re.
  • romi8 #17273
    Milyen híres játékok vannak hozzá? Van hozzá Pl. FIFA vagy Need for Speed?
  • romi8 #17272
    Kb. mennyiért tudok beszerezni egy Nintendo DS-t? több fajta van?
  • Sidi
    Hello !

Az a kérdésem lenne, hogy R4DS kártyával működik-e a FrodoDS, mert nekem nem nagyon akar menni sajna. Állandóan "File Not Found"-ot ír, mikor megnyomom a jobb hátsó gombot a betöltéshez...

Nagyon szeretném működésre bírni, tudnátok segíteni ?

Köszi előre is !
  • Denes888
    Igen 3 fajta is. A legjobb talán a DragonBall Z Sonic Warrior a másik a DBZ Goku Dentesu de ez nem olyan jó.
  • Pitypang18
    hello!
    Létezik dragon ball játék ds-re???
  • Sheltem
    Lucky Luke Go West

• james69holden
    a lite legalacsonyabb kijelző fényereje is erősebb (világosabb) mint a sima ds-é ;)

lite rulz *\o/*
  • timantes
    ejha de sötét a régi ds képe
  • orkenyid
    Kijelző minősége, akku, hangminősége (fülhallgató kimeneten) és a wifi sokkal jobb benne.
    Itt egy összehasonlító kép:
  • timantes
    Mert miben különbözik a LITE a sima DStől ??? nem a méret/súly érdekel hanem a többi tulajdonság!
  • james69holden
    én se vennék már sima DS-t azt tuti
  • orkenyid
    Régi DS-t szerintem nem, főleg mert a Lite nem sokkal drágább...
  • timantes
    Hamarosan NINTENDO DS használó leszek én is ! Megéri megvenni ??? Nincs elég pénzem Lite-ra... Amugy játszani kéne, van egy PS2m meg egy jó PCm , no megéri ? :)
  • Totis
    Valamiről lemaradtam? Fórumot is létrehoztatok már a dolog megvitatására?
  • gneoka
    ez már mind megvan
  • Totis
    Kérem azoknak a nevét priviben akik segítenének az oldal létrehozásában illetve munkálataiban.

Kellene egy levlistát csinálni illetve egy privát fórumot erre a célra.
  • Totis
    Ja de igen. Arra gondoltam én is...:-)
    Szerintem sem itt kellene megvitatni. Én is gondolkodtam ebéd közben, hogy egy free site-ra felrakni addig egy fórumot.
  • gneoka
    1024 mindenképpen ez viszi a prímet több mint 94%ban

te nem láttad a design-t amit csinálok?

chatet én hanyagolnám nem sok értelme van, ha már beszélgetni kell akkor ott lesz a saját fórum ahol ráadásul megmaradnak a segítség nyújtás lépései adott esetben..stb

felső mnü híve vagyok de a legördülést nagyon okosan kell inkább lehetne hogy kiválasztod a menüt alá kijön mindig az adott kategória menüje ha monjduk alakinek ds-e van az ugyis a ds menüponton belül akar böngészni és akkor minden szem előtt van, jóval kevesebb az akinek ds és wii je is van, és szerintem ez azoknak sem rossz

azzal csak én értek egyet hogy ilyen kérdéseket nem egy nyilvános fórumon kéne megvitatni? plö ott a szavazás a banneren mi van ha beregisztrálja valaki a ynertes domaint amig mi gondolkodunk ??? ako részt vesz a projectben az már ugis kapott egy linket az nds gamers fórumán ott szerinte jobb lenn erről beszélni
    de csak egy ötlet
  • Totis
    Kb hasonló elrendezésű kellene.
    Ami szerintem egy eléggé jó menne elrendezésnek:
    felül egy szép banner (grafikus hajlamokkal rendelkező egyén kerestetik).
    Alatta vízszintesen a menü. Ha rákattintasz vagy ráviszed az egeret akkor legördül egy menü ahonnan lehet választani pl. DS-nél - játékok, hardver, stb...
    Jobb oldalt egy chat felület (szerintetek kell chat?). A másik felén pedig a hírek. Valami HASONLÓ elrendezésre gondoltam csak a hírfelületet húznám kicsit szét.
    Ajánlott felmontás mennyi kellene, hogy legyen? 1024x768?
    Kellene még valami szerintetek?
  • kisgabo
    ez tény, de sok a fapados..
  • gneoka
    tárhelyet én 1000+áfa/hó ért tudok 1gb ot (ebben nincs benne a mysql ami korlátlan szóval kábé sosem telne be,mert a portál motorok mindent abban tárolnak)

domain az 3400/ 2év a .hu-s ha .com vagy .net kell az 4000/év

portálmotor egyértelmüen a joomla! a magam részéről már mindegyikel dolgoztam és ez a legstabiilabb ráadásul nagyon jól plug-in elhető

ha ilyen fórum szerü akkkor meg az invision power board de ez más jelleg mi ujságot szeretnénk ahoz meg inkább portál rendszer kell.
  • Totis
    Mindegyiknek megvannak a hibái...
  • kisgabo
    wow....

van ütős free fórummotor?
  • Totis
    Fórummotor választás:
    Drupal | e107 | Joomla | PHP.Fusion | Xoops | Még valami?
    Szerintem nem kell túlcsicsázni az oldalt. Nem kell időjárás előrejelzés, stb... A lényeg, hogy jó gyors legyen és ne legyen teletömve semmi felesleges dologgal.
    Viszont ami jó lenne:
    - hírfelület ahol nem a teljes hír szerepel hanem csak kb 10 sor és max 1 kép.
    - fórum! Az SG-s maradna az általános fórum. Egyéb témára pedig ez.
    - chat box. Esetleg köszönésre, stb...
    - blog (esetleg). Ki mit hogyan csinál, modding, játékok, személyes benyomások.
    - Áttekinthető egyszerű menürendszer. Hírek - menürendszer átfonódás. Ezt arra értem, hogy külön DS, Wii, stb... rész és még ez alatt is bontás (játékok, hardver, stb...).
    - Privilegizált user-ek.
    - Stabil oldalmotor!!!

Tárhely illetve költségek:
    Domain név regisztrációs költségek és tárhely (ha nem sikerül ingyeneset szerezni). Ezt nekünk kellene összedobni. Nem tudom hányan lennénk de éves költség ~25eFt. Persze ezt a költséget első találatra alapozom. Szóval akár el is térhetnek.

Egyenlőre ennyi!
  • Totis
    Elméletileg kellene rajta fórumnak lenni. Általánosnak maradna szerintem ez. Ha esetleg hardver-es kérdés, játékkal kapcsolatos, stb lenne, akkor menne az oldal saját fórumába...
  • vegytek
    hogyan gondoltáttok a honlapot, lesz rajta fórum is?
  • james69holden
    fifa 08-at v. juiced 2-őt próbálta már valaki?
    milyenek?
  • Borgi
    tegyél de legyen egybébb is :)
  • Rebirth
    Vennék DS Lithoz jófajta Slot1-es kártyát, bombázzatok ajánlatokkal :)

szerintem is www.nintendoklub.hu
  • Totis
    Nem lenne egy utolsó dolog...:-)
  • orkenyid
    www.nintendohun.net.
    Tegyek ki bannerhez szavazást?
  • james69holden
    www.nintendoklub.hu
  • vegytek
    10/10
  • butyokanime
    www.nintendoklub.hu 10/10
  • Totis
    Jó lenne ha Sheltem-hez hasonlóan jönnének a szavazatok vagy ötletek...
  • Sheltem
    www.nintendoklub.hu 10/10 es értékelést adok a címre