24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Vladis
    Köszi a választ. Még lenne egy problémás dolgom, hátha vki erre tud megoldást. Átkonvertáltam egy filmet dpg-be felirattal, de a felirat elképesztően kicsi lett. BatchDPG-t használtam. Van rá vmi beállítás, hogy olvasható méretű feliratot kapjak?
  • Pewet
    L+R A+B+Y+X=Soft reset :)
  • f00fighter
    L+R+A+B+X+Y
  • Vladis
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, h milyen módon lehet ki-be kapcsolgatás nélkül egy játékból visszalépni az R4 menüjébe? Van erre vmi spéci kombó? Vagy egyáltalán lehetséges ez?
    Előre is köszi!
  • Cortez71
    Köszi a választ, majd körülnézek :D
  • Tinman #17393
    Toltam 1-2 órát ezt a Chronos Twin-t és azt kell mondjam, nagyon eredeti.
    No nem egy Zelda vagy egy Metroid, de az hogy egyszerre 2 karaktert irányítasz -ill. csak egyet, de az 2 idősíkban-, és egyszerre kétfelé kell figyelned az valami eszméletlen fura érzés... szinte érzed, ahogy olyan agyterületeid dolgoznak, amik a normál platform játékoknál eddig soha. Érdekes élmény, Zelda után ajánlott.
  • Anubys
    YES-YES-YES!!! :)
    (Bár remélem, ott már nem plüssmacik lesznek az ellenfelek, mert ez iszonyat levont nálam a cucc értékéből)
  • Tinman #17391
    Final Fantasy-t lehet idehaza kapni... 576, konzolstudio, cheap stb.
    Kártyát csak olyan játékok miatt érdemes, amikkel tudod, hogy elszórakoznál, de azért nem egy FF vagy Zelda vagy Trauma Knife, vagy és sorolhatnám estig

Igen, bármilyen átlagos jack dugós fülhallgató jó hozzá.
  • Tinman #17390
    Baxátok meg miért nem szóltok, hogy több napja kint van a Chronos Twin Nem szabad ennyit Zeldázni, még a végén nem tudjátok lehúzni a klotyót :-D
  • Cortez71
    Na végre az én NDS-em is megjött. Cirka 36 napot vártam rá, de jobb később, mint soha, thx UPC.
    A gép nagyon szép, nekem személy szerint külsőre jobban bejön, mint a PSP. Más kézikonzolhoz még nem volt szerencsém, de ezzel tökéletesen elégedett vagyok :) Az agytréninges játékot kaptam hozzá :D
    Final Fantasy-t lehet nálunk kapni, vagy inkább rendeljek valami kártyát?
    Amúgy bármilyen fülhallgató jó a DS-be (tehát az mp3-é is?)
  • laxika0428
    Gyerekek mindenki ragadja kezébe a ds-t és ha van rá lehetősége játszon a zeéda phantom hourglass-el!!!!! ultra brutál! pedig én nem vagyok az a nagy zelda fan de ez isteni egy kis progi
  • Yorg
    Etriannak már készül a folytatása.
  • Sheltem
    November 13, 2007 Orcs & Elves

Ez olyan lesz mint az eye of beholderek, énis végig fogom tolni ;)
  • Tinman #17385
    OFF:

Inkább a csökkentő kellene... aki írta, hogy mihez kell a másik kéz, na annak küldd
  • CHEAPBOY
    hát érdekes , meglátjuk hogy válik majd be nekem...
  • james69holden
    tényleg... !!
  • Anubys
    Jut eszembe, nem tudtok valami jó fajta Etrian Odyssey / Deep Labirinth / Mazes of Fate / Eye of the Beholder -szerű RPG-t DS-re? Végignyomtam minden ilyet, amit felleltem, de kéne még.
  • Anubys
    Írj egy mailcímet, majd forwardolom neked az "Enlarge your penis" témájú üzeneteket... :D
  • Sephi
    En WC-en csakis a kis logikaiakat jaccom :D Akkor tudok a legjobban gondolkodni hhihihihihihi :DDD
  • CHEAPBOY
    tényleg... ??
  • kisgabo
    és a másik kezed mihez is kell?
  • Tinman #17377
    Most a Megaman Battle Network betege... nagy pofával örömködtem magamnak, hogy végigvittem az első részt, erre látom, hog van még vagy 6
  • Tinman #17376
    Akár hiszitek, akár nem, bizony én is jóévjáratú 79-es vagyok :-D
    Slusszpoén, hogy DS-t szériaként viszem a WC-re, de az a baj, hogy néha el kell enegedni az egyik kézzel a masinát, mert ahogy jóapám mondá' vala,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    fiam én úgy még nem vótam, hogy kisdolog ne jött volna, a nagy mellé/elé/közben/után
  • gacsoi
    frnckss!
    Légyszives keress MSN-n
    [email protected]
    köszi
  • frnckss
    fehér, más színűt még nem láttam belőle
  • Totis
    WC-n a legjobb DS-ezni... Viszont tényleg az a gond, hogy nem érzékeled az időt.
  • Sephi
    Milyen szinu?
  • frnckss
    Nintendo Wi-Fi USB Connector eladó
  • Csibe001
    Hm, elgondolkodtató. :D
  • PHM
    Az újság jobb!
    1: Jobban tudok koncentrálni a feladatra.
    2: Ha leejtem, nem törik össze.
    3: Keresztrejtvény is akad benne, amivel pallérozhatom az elmémet a fontos feladat végrehajtása közben.
    4: Az olvasást könnyebb abbahagyni, mint a játékot.(Kisebb a zsibbadás veszélye!)
    5: Ha már kiolvastam/megfejtettem, még mindig felhasználhatom higiénés célokra.
    Egyszóval igazi multifunkciós eszköz.
  • Csibe001
    Ezt én is tapasztaltam ugyanezzel a játékkal, s utána csak a zsibbadás maradt. :)
  • Tomek83
    "Mondjuk én főleg emulátorozok rajta. Nincs jobb, mint kábelezés közben Turrican-ezni vagy Mortal II-zni... :D" ezen dőltem a röhögéstől
    Én 1x a PuzzleQuest-et vittem be magammal,aztán alig tudtam kijönni,vagy egy órát bent dekkoltam:) Szóval jó tanácsként PuzzleQuest-et senkise vigyen magával WCre
  • item
  • Anubys
    Én is 28 vagyok, ha ez megnyugtat... :)
    Mondjuk én főleg emulátorozok rajta. Nincs jobb, mint kábelezés közben Turrican-ezni vagy Mortal II-zni... :D
    DS játékok közül csak pár volt, ami nagyon megfogott, de azokat végig is nyomtam + megvettem eredetiben. A Dementuim tuti egyikük lesz, évgre egy jó kis horror gém ds-re... :)
  • Borgi
    "Fél év után annyira megszerettem a DS-t, hogy a fekete mellé vettem egy fehéret is :-D"

hát.. mitmondjak.. beteg vagy lol :C
  • kisgabo
    na, akkor guminőt ne vegyél, mert abból nagyobb a repertoár...

amúgy nálam is a ds a nyerő, igaz, a gépem /pc/ megtömtem amivel érdemes, de egyre kevesebb játékot tolok rajta... lehet, nem kellett volna ennyi lét beletolni...

szal, a ds játékélmény terén ottvan a szeren, ha grafikailag kicsit csúnyácskább is, mit a psp.
  • item
    Régóta van PC-m , mondhatni jófajta, nemrég beszereztem egy ps3-at is, de ez a "kis" gép nagyon ötletes és jópofa. És igazából nem tartom gyengének a grafot sem, a géphez illő minőséget produkálja, de igazad van a játékélmény feledteti az emberrel a sok poligont meg az egyebeket.

Itt ülök 28 évesen és nyomkodom a "kutyaszimulátort" füttyengeten neki és röhögök hogy milyen kis mafla ez a virtuális kutya...

Üdv mindenkinek...
  • Tinman #17361
    He-he és ez még a jéghegynek csak egy nagyon picike csúcsa :-)
    Itt van előttem a 400k-s Pc, de mióta DS megvan fórumozok, meg sorozatokat nézek vele és ennyi. Gondolhatod, hogy akkor mennyire lehet gagyi.
    Persze itt nincs Crysis, meg állkoppantó grafika -bár a maga nemében itt is látni nagyon szép megoldásokat-, viszont orbitális játékélmény az van dögivel.

Fél év után annyira megszerettem a DS-t, hogy a fekete mellé vettem egy fehéret is :-D
  • Tomek83
    Na végre van valaki aki rájött arra hogy jó a DS és nem adta el rögtön 20ért:) Micsoda balfékek,kapnak ingyen DSt és eladják
  • vegytek
    igen-igen ez az :D