24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#17358 Üdv az uraknak! UPC jóvoltából én is NDS Lite tulaj lettem.
Hozzá kaptam ezt a Nintendogs dalmatian @ friends játékot. Először olyan kis gagyinak tűnt de jobban szemügyre vettem. Ezek a japók nemnormálisak, egész jó kis AI-t raktak bele, meg lehet tanitani dolgokra pl ha a nevén szólítod a kutyát akkor megismer és odajön. A füttyentést alapba tudta már annélkül hogy állitottam volna valamit is. Szóval ez nekem kellemes meglepetés volt hogy ez a kis gép milyen jó MI/AI szimulátornak is. Meg mére mennyi mindent nem is tudok amit nyújthat! Szóval királyság, tetszik a gépezet!! -
#17357 "This is doom3 meets SilentHill" hátén rohadtul kiváncsacsi vagyokmár erre :$ -
stream man #17356 halo ds nemfake -
#17355 A lényeget kihagytad... ez jön október 31-én... :D
Vagy csak én várok végre egy értelmes horror gámát? :o -
#17354 én úgy vettem ki hogy az egy helikopter o.O
ha jól emlékszek ez volt a sorrend -
vegytek #17353 eljutottam egy szigetre, ott vannak ilyen "beszélő szobrok" (5), ha jól értem a megfelelő sorrendben kell őket megütni, nem tudjátok a sorrendet?
ezen a szigeten a hajós utitársam javaslatára lépésről lépésre lerajzoltam a szigetet: egy bálnát ábrázol, amint vizet fúj. és közében van egy barlang. -
#17352 elszarakodtam vele elég sokáig, majdnem kifutottam az időből
de hálisten meglett -
Zsoccc #17351 Pont itt vagyok én is!
-
#17350 elhagyta már valaki a hazudós kőtáblás fejtörőt?
adott egy terem 6 kőtáblával, egy piros ajtóval ill. 2 fantom ellennel
minden táblára van írva egy utasítás (valami hazugsággal kapcsolatos)
helyes sorrendben kell őket megérinteni, hogy kapjak egy kódot amit a piros ajtóra kell írnom hogy kinyíljon...
de persze nem tudom a helyes sorrendet, valaki...? -
LittleBirdY #17349 Próbáltátok már a kezdőszigeten megtámadni a csirkéket a Zeldában? :D Jó kis easter egg! :D -
Zsoccc #17348 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Menj a sziklák felé és ahol a rés van a térképen ott széttudod lőni a sziklákat az ágyúval, ott menj át. -
vegytek #17347 ma vettem észre, h már itt is lehet (új) DS játékokat venni -
vegytek #17346 elakadtam a zeldában, megszereztem az ágyút, de még ez előtt az lett volna a feladat, h északra menjünk. erre most került sor, de mindig elkap egy tengeri hurrikán :( mit tegyek? -
Rasti #17345 -
kalimpa #17344 Kisgabó!
Priviben jelöld meg az összeget! -
#17343 Majd kinovi... :P -
#17342 Jaja eléggé az.. O_o -
#17341 Fórumon így szokás, nem tetszés vagy nem tetszés kérdése.. -
#17340 antiszociális -
#17339 ez5 az ajánlatom, de mellőzzük szerény összegeket. -
#17338 majd én azt eldöntöm mi elé rakok spoilert -
Zsoccc #17337 Köszi sikerült megoldani, tudtam, hogy a kőtáblákkal kell valamit de rá nem jöttem volna erre. -
Zsoccc #17336 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Beszélj az öreggel mégegyszer majd menj vissza a barlangba és olvasd el a táblát, utánna elvileg már tudsz rá írni, rá kell írni, hogy hány pálmafa van a tengerparton, nekem csak másodszorra fogadta el a számot de utánna kinyílik az ajtó. -
#17335 SPOILER!
Kőajtó mögül kell kivenni a kardot. Az ajtón úgy tudsz bejutni, hogy a lenti részen lévő pálmafák számát /7/ felírod az ajtó jobb oldalán lévő táblára. -
Rasti #17334 Sziasztok.
Egy kis segitséget szeretnék kérni:
Szégyellem de sikerült egybol a Zelda elején elakadni :(
Mindenkivel beszéltem,viszont a Dungeonba ott a nagy kőajtó vagy mi ott nem tudok továbmenni,a másik kijáratnál megg ott az 5 db. monster arra megint nem tudok menni mert elhalálozom :( -
#17333 Nem ártana egy bazinagy SPOILER felirat az ilyen infók elé.. -
#17332 beírom ide, hátha másnak is gondot fog okozni
ahol az ásót találtad ott kell lennie egy könyvnek ha jól emlékszem, abba írja ezt, ami a kulcsmondat hogy továbbjuss:
"It's under the spot where the lines drawn between my stone tablets intersect."
tehát kinn a szigten van 4db kőtábla, az öregnek a bölcseletei vannak rajt, hogy hogy sikerült átjutnia a 'fog'-on
ennek a 4 kőtáblának a helyét jelöld be a térképen, majd kösd össze őket hogy egy X-et rajzoljon ki...
az X-nek a közepe a térképen jelöli, hogy hol ássál egy lyukat!
ha ez megtörtént, lepottyansz egy rejtett lyukba, ahol lesz egy térkép hogy kell átjutni a 'fog'-on anélkül hogy visszadobjon egy korábbi pontra.. (ez amúgy egy elég kacskaringós hajóút lesz :P )
remélem ez így érthető :) -
kalimpa #17331 Továbbra is vennék egy internettől remeteként elvonulva élő ismerősöm számára valamilyen egyszerűen kezelhető varezkártyát, bombázzatok az ajánlatokkal! :) -
Zsoccc #17330 Szia!
Kb én is itt vagyok elakadva. Megtaláltam az ásót meg a rejtett szigetet lejebb. De a 2. rejtekhelyet vagy mit nem találom. Mit kéne csinálni?
Spoiler elkerülése érdekében ha gondood priviben írd meg.
Köszi -
#17329 ahhhhh, sikerült!!!!
nem volt egy könnyű fejtörő ennek megoldása :/ -
#17328 Tudtommal igen. -
#17327 szia!
engem érdekelne az EZ3!
mennyire gondoltál?
üdv! -
#17326 Halo DS -
#17325 zeldában az a feladatom hogy hajózzak fel északra, de arra nem tudok mert felkap a hurrikán és visszadob a kiindulási pontra
ez eddig oké, mert megszereztem a hajómhoz az ágyút és kerülőúton elmentem balra, ahol a sziklákat ágyúval átlőve feljutottam északra...
ott előjött a "ghost ship" amit egy ideig követtem, majd eltűnt
namármost ezen az északi "féltekén" csak egy ideig lehet menni, a szigetet ahova mennem kéne nem érem el, mert a köd ("fog" vagy mi) miatt ez is visszadob egy korábbi pontra
itt akadtam el... mit kell csinálnom?
-
#17324 csak cerkával irányitható a gém? -
#17323 Amikor latod hogy radlo akkor ne tamadj es akkor kivedi. Persze majd lessz erosebb pajzsod is mert ez a alap pajzs csak az elejen vedi ki a gyengebb szornyek tamadasat :D -
#17322 Toki Tori!:
Mario Party screenek:
-
#17321 auto -
#17320 -
vegytek #17319 a zeldában automatikos védekezik a pajzszsal vagy külön kell védekezni? (ha az utóbi, akkor hogyan?)