24434
Nintendo DS/DS Lite
  • ReTeK
    óó hamar betelt
  • Kokesz02
    mivel jácotok?
  • Anubys
    Shotgun-t a Cleawer-es pályán kapsz, most így hirtelen nem tudom, hogy a repkedő fejes rész előtte van, vagy utána, de kb. 3-4 szobával a Cleawer előtt kapod meg a shogunt... Magyarán, ha kinyírtad már Clewer-t, és még nincs shotgunod, akkor valamit elcsesztél...
  • Hellhammer
    +s
  • Kokesz02
    és azt hogy is kell irní? mert beirtam hogy blackcat és nem jo
  • butyokanime
    szinte csak konzoljátékok vannak rajta, torrent oldal :)
  • Sheltem
    Melyik is az az oldal?
  • kisgabo
    nem kicsit köci... :)
  • koryne
    Ma nyitott a reg a feketemacskán, ha esetleg valakit érdekel...
  • butyokanime
    Hát ez már kurva idegesítő, 5ödjére ölnek meg.Már átis futottam rajtuk de ígyis megöltek.NAGYON DURVA!Shotgun-t ugye csak ezután a rész után kapok?
  • james69holden
    kijött a Simpsons The Game

vártam ezt is, remélem jó móka lesz
  • Anubys
    Folyamatosan hátrálva kell körözgetni a szobában, és lőni shotgunnal... Ha kiküldi rád a zöld retkét, akkor meg oldalazz el. Később a tolószékesnél ugyanez a technika, csak ott te kergeted őt, nem ő téged. Én most annál a rohadt zöld szobánál akadtam el, ami önmagában egy monszta. Valakinek valami tuti tippje?
  • Zsoccc
    Shotgun-al kell sorozni, de csak akkor amikor nem villog pirossan. Szinte sebesülés nélkül le lehet lőni ha ügyesen mozogsz.
  • Tomek83
    Ja a FF3 tényleg nehéz,én valahol a közepén elakadtam,aztán odaadtam egyik havernak ő végignyomta a játékot(most már vissza is kellene kérnem).
    Dementiumot még nem próbáltam,csak belenéztem,mert bnőm elkérte a DS-t.Tegnap felhívtam,rögtön így kezdte:úristen milyen játékot tettél fel,minden tiszta vér volt és jöttek a zombik,jaj annyira félelmetes volt:) Szóval rá hatással volt:)
  • 0ckH4M
    Passzolok. Ezt én sem tudom, hogy kell. Amúgy rohadz nehéz szvsz az FF3. Elég sokat kell tápolni. Túl sokat...
  • vegytek
    FF3-ban ha a varázslómnak varázsló botot (pl. ice) adok, akkor hogyan tudom azt a varázslatot használni?
  • vbence13
    amúgy van valami trükkötök a Cleaver megöléséhez
  • vbence13
    én is értettem a versikét, elmentem megcsinálni, de
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    én úgy értettem, h minden hullának két szeme van, tehát a kód "222". de nem sikerült, úgyhogy elkezdtem végig próbálni mind a 10*10*10 számkombinációt. Hál'istennek már az elején meglett a jó:)
  • 0ckH4M
    Köszi. Láttam a versikét, de ez az eszembe sem jutott volna.
  • Anubys
    Van egy versike az egyik cetlin, abból tudod meg, hogy mit kell csinálni, ha nem találtad meg, akkor:
    Meg kell számolni a hullák szemeit a hullaházban

Ha nem akarsz vele tökölni, a megoldás:
    6 hulla = 12 -> 012 a kód
  • 0ckH4M
    A dementiumban a shotgunos szekrényhez hol találom meg a kódot?
  • Anubys
    Símán fussatok át rajtuk... amúgy a shotgun egész szépen viszi őket, akkor kell lőni, amikor berepülnek. Vagy később, ha már megvan az electric saw, akkor nevetségesen egyszerű lesz kinyírni őket.
  • butyokanime
    énis ott akadtam el, mindig ott ölnek meg
  • vbence13
    The wardban, mikor azon a rohadt folyosón vagyok a sikító izékkel, ugye nem kötelező kinyírnom őket? be is futhatok az ajtón?
  • butyokanime
    Hát ez elég érdekes
  • Tinman #17574
    Persze, hogy lehet.
  • Tinman #17573
    A+B+L+R ---> GBA módban
    NDS módban a Software Reset ---> A+B+L+R+X Ez nem csak Software reset, ha így lépsz ki -indítod újra a DS-t- akkor a következő reboot után kiírja, hogy AUTO BACKING UP xy game. Elméletileg ez lenne az, de ha jól belegondolok még soha nem kellett használnom... kiírja egyébként, hogy xy .dat fájlba ment.
  • james69holden
    enyémen sz.tem ilyen nincs, legalábbis én nem találtam róla így hirtelen semmit...
    mi a múgy a billkombináció? mert ha van az enyémbe, akkor gondolom ugyanúgy kellene előhozni mint nálad
  • butyokanime
    M3 lite perfect kártyám van nekem is.Azon is lehet tán futtatni nds- játékot, vagy tévedek?
  • Tinman #17570
    Azt nem tudom a te kártyádon van-e ilyen /szvsz van/, de M3 Lite-n van az 200% mert, hogy elég sokat használom.
    Néhány GBA játék nem szereti, de nagy többségben megy móka.
  • butyokanime
    kösz a sok tippet, szerintem R4-en nincs real time save!:S ha valaki tud róla akkor plz!:)
  • Anubys
    Nem kell kinyíratnod magad...
    Ha már kevés energiád van, kapcsold ki a DS-t, majd vissza, és az előző szobában rak ki a Load Game. (Mivel szobánként ment, és ha meghalsz, a pálya elején is ment)
  • Anubys
    Köszi, de már túlvagyok rajta... Azt az ajtót már akkor is megtaláltam, de az a rész, ahol a repkedő fejek vannak, na ott akadtam el. illetve előtte, mivel azt hittem egy ajtóra, hogy ablak, és közelébe sem mentem... :)
  • james69holden
    látod én erről pl. nem is tudtam pedig M3 DS Simply-m van már jóideje
  • LittleBirdY
    Most én is meghaltam. Az a Cleaver köcsög nyírt ki, aki a hullákat hurcolászta néhány animációban. Azt akarom még kipróbálni, hogy ha az ajtó előtt mentek, és amikor már látom, hogy reménytelen a helyzet, akkor kikapcsolom gyorsan a DS-t, mielőtt megölne, és hátha a mentés akkor onnan megy, ahol abbahagytam, nem a chapter elején.
  • Tinman #17564
    Nem véletlenül írtam a Real Time Save dolgot.
    Miért nem mentesz ott és akkor amikor akarod? M3-on lehet, szerintem a te kártyádon is van ilyen billentyűkombó amit ha megnyomsz bejön egy menü és ott menthetsz!
  • butyokanime
    Annyira durva, már felbasz ez a chapter 3, megint kijutottam az esőbe a kinti részre ahol először jönne ka sikoltozó fejek és megint megöltek.Facom, nem lehet menteni közbe mer így mindig ujrakell játszanom a chaptert és megunom a végén.Azokba a szemetekbe belelőttem vagy 10et és nem haltak meg de persze egy pillanat alatt megölik a játékost....valakinek vmi ötlet?
  • james69holden
    visszafele kell menned, úgy kb. 3 termet és lesz egy sárga mágneszáras ajtó amely előtt már egyszer elhaladtál...
    na azon keresztül tudsz továbbmenni
  • Anubys
    Dementium, Chapter 3, megtaláltam ugye a mágneskártyát a zongorában, utána hogyan tovább? Van egy rakás zárt ajtó, amit a kártya nem nyit, és akárhova megyek, sehol nincs kijárat vagy újabb kulcs. Mi a fenét kell csinálni?
  • Mihail
    oks thx