Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha kicsit visszaolvasol, látni fogod, hogy többször,többeknek válaszoltak is.
Olvass el 100-150 hozzászólást, rágd egy kicsit meg, és ha konkrét
kérdésed van, szívesen válaszolok...
A kis fekete izé a microSD lehet.
Szerintem...
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Amúgy SLOT2-es ha GBA-s game-ekkel is akarsz játszani, és SLOT1-es ha nem, ha SLOT1-es akkor még szerintem dönthetsz olyan kártya melett amelyik-be microSD kell, pl M3 Simply, vagy beépített mem mellett is mint a fent említett Xtreme.
Nekem nagyon bevált az Xtreme mert linux-ot használok, és tényleg csak rá kell másolni a cuccot és megy, ráadásul a SLOT1-nél már flash-elni sem kell 😊
Idáig M3 Perfect SD-t használtam, de azóta sokat fejlõdött a világ 😉
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Tdujátok mi lenne az igazán cool, ha az X360 live-on futó felturbozott Prince of Persia 1-et portolnák vhogy át DS-re !! (sztem nem olyan nagy dolog,végül is hasonlit az uj Impossible Mission-hoz<#whatever>#whatever>)
...naon ott lenne aszeren
(((jah, 1ébként megvan az R4-em<#vigyor2>#vigyor2><#duhos2>#duhos2><#vigyor2>#vigyor2>)))
Amúgy dvdkazettás 😛
Más:
-R4-ben lehet még vhogy a hangerõ alapban állitani,szoftverikusan?
-Van ez a soft-reset,hogy ne kelljen a játékbol mindig kikapcsolni a készüléket,de nekem ez nem akar menni, hogy is van ez?
(1ébként a kibe kapcsolás nem teszi tönkre a cuccot??)
zola2000: úgy tudom azoknál a játékoknál kell amiket zavar ha a SLOT2-ben flash kártya van...
A
Mi ez a "trimmer" nevû progi R4 -hoz??
minden ROM file-t méretileg lekicsinyit? Akkor ezt gondolom érdemes használni?!<#whatever>#whatever>
A
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Gondolom valami átalakitó kütyü. De hol lehet ilyet kapni. Ezen felül még kell flash-elni is??
Válaszokat köszönöm.
Egyikre se kell, de lehet 😊 Amúgy a felsõre szerintem teljesen felesleges.
mert még akkor van:
-moonshell
-snemu
-meg ez?
3kérdés:
-van különbség a Kingston ill. Sandisk MicroSD között?
-R4 -nél,a microSD-re kell felkopizni a "Update R4 v1.10 kernel" vagymt és a gyökérbe a gammákat és ennyi?
-képernyõvédõ foliát mindkét LCD-re kell rakni?
<#help>#help>
on: bradóinarmz kinek teccik?
porki fagyok fállalon
Amúgy nem csak neked szántam azt az üzit 😛
Freeman: miért, te megvetted?<#duhos2>#duhos2>
amúgy itt szinte mindenki ilyen m3/r4 kártyáról nyomja, nem kell pont az én fejemet leszedni😛