24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#17559 "Tehát felrekhatok rá amerikai vagy japán gamékat is?"
persz -
Mihail #17558 Sziasztok! Akarok venni egy Ds-t, de van egy dolog amit nem teljesen értek. Az adapterkártyákon (mint R4 vagy M3) futatott letöltött játékok régiótól függetlenül mind működnek egy európai DS-en? Tehát felrekhatok rá amerikai vagy japán gamékat is? -
#17557 ó baszki, ide pont nemjöttem be, csak mentem a vér után, és aztán futottam hogy meg ne öljenek XD, megtaláltam. -
#17556 Hmm...akkor szerintem visszamegyek érte, nem is csoda hogy kinyírtak akkor eddig :(, köszike.Máskor szentem nem éjfélkörül kezdek neki egy játéknak :) -
#17555 pedig pisztolyt még a játék elején kapsz, talán a 2. chapter...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy helységben épp a szemed előtt nyír ki egy zombi egy (talán) biztonsági őrt, akinél a fegyver van... miután meghalt a fegyót felszedheted a földről -
#17554 ez most télleg égő lesz, de pisztolyt se találtam meg .... shotgun volt a szekrénybe de nemtuttam kiszedni..(lehet röhögni ) -
LittleBirdY #17553 Én eddig minden szörnyet pisztollyal öltem meg, és még egyszer sem haltam meg. Nem kell spórolni a golyókkal, úgyis szinte minden második sarkon találsz új dobozzal. A zombikat meg a legkönnyebb úgy megölni, hogy a szívébe lősz egyet, attól egyből meghalnak. A kis kukacokkal meg sosincs gond, mindig lehet látni mikor fognak jönni (ahol szellőző van), és nem is valami gyorsak, szal egyhelyben állva is le lehet őket szedni. A legnagyobb nehézséget eddig a repkedő boszifejek okozták, de azokat is egyhelyben állva a legkönnyebb lelőni. A zombik meg ugye szinte mindig a szekrényekben vannak (lol?), és azokat meg nagy szögből szoktam megközelíteni ha hallom a hörgést, és akkor ugye egy puki a szívbe és hali. -
#17552 Real time save? ;-) -
#17551 Nekem csak annyi a gondom vele, hogy ha mondjuk jön egy szörny, akkor ez tuti 1x beléd üt, nem lehet ugy leütni hogy ne érne beléd, meg ha megölnek akkor mindig a chapter elejéről kell vinned.Nincs pillanatnyi mentés vagy checkpont.A harmadik fejezetet már 4-edjére kell vinnem ,de már anynira unom ezt a chaptert.Nem valami könnyű game. -
#17550 Szívesen bármikor. :)
Ugyanígy érzek én is a játékkal kapcsolatban. :)
De van benne igazság, hogy este kell játszani vele fülhallgatóval,így majd este folytatom,elég parás ha átérzi az ember. :))) -
#17549 ARM7 injectorral végre jó lett. Nagyon köszönöm az ötletet
A játékról... egy 10 percet toltam még csak vele, de már klasszikus szagot érzek. Nagyon nagy a hangulat, nagyon Silent Hill és Resident evil... el sem hiszem, hogy a DS ezt ilyen szépen tudja futtatni. Soha nem voltam oda a 3D vackokért DS-re, de ez most telitalálat. -
#17548 Probáltad már a romot szétbontani?Hátha nálad is a mentéssel van gond?Nekem szét kellett szednem aztán arm7.bin-t kicserélni majd összerakni s már ment is.Ugyanúgy mint a legtöbb mostani új játékot.Hm? -
#17547 -
#17546 Tényleg nagyon jó hangulata van a Dementiumnak!!Teljesen Silent hangulat csak fps-ben. :D -
#17545 na megvan má !!! -.- -
#17544 vazz úgy már próbáltam:S mgé le is esett gogy pont azok a betűk :S de nem adta be, vagy lehet énvok ien béna! -
#17543 Az egész egyszerű... Na mi van felírva a falra a zongora fölé? :)
Azt pedig, hogy melyik billentyű melyik betű, megtudhatod az énektanárodtól, vagy az egyik fecniről, amit a folyosón találtál... -
#17542 szerintem is jó 5let!!! -
#17541 Ezt nem értem miért mondod, ha egy kis kreativitás van a játékban már faszság? :(
Another Code-ban asszem valami tükrözés volt hasonlóképpen, sztem marha jó ötlet. -
#17540 M3 Lite.
Ejj de kár, pedig nagyon vártam :-( -
#17539 mien karid van?Nekemis ezt írta az R4 még a mutkor de frissítettem és már visz mindent.Ne add fel, -
#17538 huh, ez durva game.Valaki tudja a piano-s rejtély-t, mithogy hogy kel llejátszani?Van egy hely ahova levan írva (nem akarok spoiler-ezni) de nemvágom, plz help :) -
#17537 Could not read the data, már mindent kipróbáltam. Erről ennyit, del. Kár. -
#17536 Szintén :-)
Sajna nekem nem indul, de kísérletezek még :-/ -
#17535 ezt a játékot már naon régóta vártam.Silent hill feelingje lehet, mindjárt ki is próbálom :D -
#17534 Én csak 1 percet tudtam belenézni némi közelharc árán, mert bnőm nem adja ki a kezéből a gépet, mert a Cake Mania-t tolja már 3 napja. Na majd ha elalszik, akkor nekikezdek és sztem én se sokat fogok aludni :) -
#17533 Nagyon ott van a cucc... :)
Asszem ma éjjel nem alszom... :D -
#17532 Khm... -
Tomek83 #17531 Szerintem frappáns:) Kihasználja a duál képernyőt:) -
#17530 Ekkora faszságot bazmeg....
Köszi, még 1 ilyen buziság a játékban és hagyom a fenébe :) -
Tomek83 #17529 Hasonló trükk volt anno az Another Code-ban is. -
Tomek83 #17528 Jaj,az a becsukós rész:) Én a gamefaqs nélkül nem jöttem volna rá:) Csukd be a DSt,és aztán megkapod a pontot hova kell tovább menned. -
#17528 "Press the sacred crest against the sea chart to transfer it." -
#17527 Eddig megvagyok de utána a napos ajtán a térképen nem tudom mit kell csinálni, ennyire béna lennék? :( -
#17526 First demonoid had problems with the Canadian authorities, then OiNK got raided and the admin arrested, next Divineo, a very popular modchip store got raided by Nintendo.
lassan nem lesz milyen w...ez kártyát vegyek kérdés... -
#17525 ja, és a Divineo kártya rendelő oldal neve is feltűnt... Divineo oldalról pedig eltűntek a " Development tools " fül alatt árul kártyenkák...
kezdődik a hajsza... már hónapokkal ezelőtt a Winsunx söpörte ki a Supercardot, amerikai behatásra.. majd szép lassan jön a többi is. -
Tomek83 #17524 Egy homokórát kell odarajzolni,egy tollvonással,és azon a szinten vannak kőtáblák,és mindegyiknek van egy száma, pl. a bal felső tábla az 1. aztán a jobb alsó a 2., a bal alsó a 3. és jobb felső a 4. és akkor úgy kezded el rajzolni hogy a bal felső sarokból indulsz le a jobb alsóba,onnan mész a bal alsóba és fel a jobb felső sarokba,majd végül a vissza a bal felső sarokba.De nem biztos hogy ez a sorrend. -
#17523 Sziasztok!
Elakadtam megint a Zeldában...Miután visszamegyek a temple of ocean kingbe másodszorra egy Sacred Crest et vagy mit kell a piros ajtóra rajzolni. A piros ajtó 4 sarkában van 4 kontúr de mind1 melyikkel kezdek nem sikerül. Mi a megoldás? -
#17522 Gyászos egy hír ez :-( -
#17521 romulation.net is bezárt :/