24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Zsoccc
    LifeSigns: Surgical Unit-al játszik valaki?
  • Sheltem
    "A Sim City után újabb sikeres Electronic Arts klasszikus folytatja tovább DS-en. A japán EA ez alkalommal Peter Molyneux istenszimulátorát, a Populust ülteti át hordozható formába."

forrás:

Hát nemtom...félek elbasszák mint a settlerst...de hátha nem, meglátjuk.
  • butyokanime
    Énis ezzel szívtam, vagy 2 hónapot, el is akartam adni :) este segítek ha addig nem segítenek.Amugy kijött a mario party DS :) és nagyon jóó játék.Csak még japán.De nemsoká jön az angol.juppíí
  • Keviny
    vettem egy Nintendo Wifi USB Connector-t, erre nem tudom felrakni. Tiszta gáz. Felismer, feltelepít, újraindít, majd mikor run Registration Tool, nem történik semmi, cserébe nagyritkán még kékhalál is fellép. Segítsetek, plíz!
  • james69holden
    kijött Cod4 DS-re, holnap fel is teszem
    kiváncsi vagyok milyen lett
  • vbence13
    japánul nem játszom:D
    viszont kijött Lego Star Wars The Complete Saga. Gépen is imádtam LEGO star warsot, itt picit csúnyább grafikával, pár kihagyott résszel, de újrajátszhatom. Nagyon tetszik. Csak kár, h az érintőképernyőt nem nagyon használja.
  • vegytek
    melohelyen játszok, ott meg nem tudom feltenni a gépre a mirc-et :P
  • Sheltem
    nem mer baszol mircre jönni, itt nem segítünk
  • Borgi
  • vegytek
    vki tudna segíteni?
  • Sheltem
    "We already know that Konami is bringing a new Castlevania to the DS. Now according to the company, the Portrait of Ruin team is working on a new Castlevania. There is no specific mention that that team is working on a DS project, although with the new title heading to the DS, it is pretty safe to assume that this team is working on the new DS game. I don’t know why, but I have a feeling the team is really going to go all out on this upcoming game."

forrás

Új Castlevania van készülőben, no comment..legjobb játéksorozat gba/dsre a metroid mellett a szememben...Csak reméltem én, hogy legalább 3 Castlevania lesz a drágaszágomra
  • Totis
    Nem, az mindenkinek látszik...
  • vegytek
    segítsetek, elakadtam az FF3-ban

felébresztettem az nénit a barlangban a zenélő lant-tal, de hogyan tovább?
  • vegytek
    csak nekem látszik egy nintendo DS háttér, ahova a hsz-t beírom?
  • kisgabo
    most esett le?

valaki jáccik még ezzel a szerencsétlen ds-el?
  • vbence13
    elakadtam simpsonsban plz help!
    a delfihes rész előt az Enter the cheatrixben van egy hely, karatésokkal és a buddha kezével kell elrakosgatni az útból a fénrudakat. na itt csak egy bizonyos szintig tudok eljutni, mert a következő 2 buddha keze nem ér el a vasrúdig. mit kell csinálni?
  • Borgi
    hogy te milyen bunkó vagy :C
  • Sheltem
    Ideje vót má, hogy logót válts és ne az enyémet lopd fazmek!
  • vbence13
    én imádom ezt a játékot. Castawayst még nem próbáltam, előítéletekkel vagyok a simssel szemben.
  • butyokanime
    Ez a simpsons játék télleg egy rakás.... semmi jó nincs benne.Nagyon ratyi.
  • Tinman #17622
    De olyan egyszerű :-/
    Nem is használja ki a DS képességeit.

Én is nagyon kedvelem a Simpson családot, a Hit & Run máig az egyik nagy kedvencem... nagyon jól szórakoztam vele, de ez most olyan egyszerű. A hangulat nagyjából megvan, de nem ezt vártam.

Viszont ami kellemes meglepetés: Sims: Castaway. Hát ez valami nagyon fun játék lett
  • vbence13
    nekem nagyon bejön, pedig én mint Simpson fan nem vártam a játéktól sokat, de sztem elvárásokon felül teljesített. mind rajzfilm, mind játék terén
  • snoopy66
    köszi
  • LittleBirdY
    A legfőbb menüben a select nyomogatásával tudsz theme-ket változtatni, zenét meg elvileg bármelyik mappába teheted, a moonshell mindenhol le kell játsza.
  • snoopy66
    R4be hogy kell a theme-t megváltoztatni mert nem birok rájönni:D, megtaláltam meg minden de egyszerüen nemtom mit kell vele csinálni, pls segitsetek ! És a zenét hova kell tenni mert nekem azt se ismerte fel !
  • Borgi
    http://kaihome.hp.infoseek.co.jp/pop/img/d05.jpg
    és győzzük meg a psp-seket hogy mink vagyunk a jóak! :C
  • orkenyid
    Jah oks akkor :D
    Borgi: ...
  • butyokanime
    De én ezt most nem szivatásnak írtam.Télleg fasza
  • LittleBirdY
    Nekem nagyon tetszik, nem is túl nehéz, viszont néha vannak szivatós részek.

A delfines részt hogy kell megcsinálni? Az addig oké, hogy mindig visszadobálom a tengerbe őket, de meddig kell ezt csinálni, mert egy idő után túl sok lesz, és mindig kinyírnak.
  • Tinman #17613
    Simpson game nektek bejött?
    Rajzfilmes betétek jópofák, de amúgy a gáma a C64-es időket idézi... még a graf se nagyon több annál.
    Kár. A Hit & Run PC-re kiváló volt!
  • Borgi
    joaz, maradjon!

http://www.ndsbackup.com/img/nds.png
    ezt rakjuk be háttérnek!
  • orkenyid
    Adjatok jobbat na :P
  • butyokanime
    dekomoly a szöveg beírásánál a háttér :)
  • vegytek
    más játékért is megéri megvenni
  • Borgi
    ÜSD!
  • butyokanime
    szerintem egy szóval se mondta hogy nem jelent még meg, csak teccik neki és emiatt vesz ds-t.Mit nem értetek ezen!?
  • krisz073
    igen igen
  • kisgabo
    ne zavarjon, hogy már megjelent, és itt tolják.
  • romi8 #17604
    ezért fogok venni egy DS-t
  • butyokanime
    még nem öltem meg semmi főellenésg szerűt de gondolom e az lehet.Szal szerintem még nem csesztem el :) de köszi