24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#17683 van egy sd speed detect.. -
f00fighter #17682 A global.ini-ben levő SCSDSpeed érték módosítása? Alapértelmezetten 2, ami 3-szoros sebességet jelent. -
#17681 Arra van ötleted, hogy azt hogyan lehetne megcsinálni, hogy ne az alapértelmezett 3-asra állítsa az SD sebességét minden indításkor? -
#17680 szintén.... :D -
Zsoccc #17679 Ezekszerint lassan időszerű lesz lecserélni ezt a kártyát.
-
CéZé #17678 A lájton nekem sem megy de realon tökéletes. -
Zsoccc #17677 Jó neked, már vagy 1 éve várom ezt a játékot és nem fut. Egyébként G6-on próbáltam. -
#17676 Nekem megy Supercard DS One-al gond nélkül. -
vegytek #17675 cod4 megy nektek, mert nekem ki szokott fagyni -
Zsoccc #17674 Panzer Tactics nektek működik? Nekem fehérképernyő bármit csinálok vele. -
#17673 minimum temetésre. -
Yusuke2 #17672 Hellosztok!!! Kinek van WI-FI partyhoz kedve??? akinek van kedve az vegyen fel [email protected] és megbeszéljük h mit gameljünk köszike!!! -
PHM #17671 A fiamtól tavaly 1 SP-t loptak el, most nemrég a DS-ét vették el.
Béketűrő ember vagyok, de ha a tettest elkaphatnám, annak sok gyógyszerre lenne szüksége és sokáig... -
#17670 Költse az árát gyógyszerre. -
#17669 :( hát ez durva, a köcsög aki ellopta örüljön magának hogy egy hozzád hasonló gyerektől lopott egy ds-t.Sose legyen boldog vele...
Borgi...Király az avatarod :) készüljünk a karácsonyra vagy mi?:) -
#17668 jajj b*sszamegakutya, most látom h a COD4 nem támogatja a netes játékot... a jó anyukájukat a fejlesztőknek! -
#17667 Köszi, sikerült megoldani! Felraktam ezt az ASUS-os verziót és ezzel megy, jól. Valakinek egy COD4 partyhoz kedv? :) -
#17666 nálunk nem, de úgy látszik mégis:(
ha nem kerül elő, akkor minimum fél év-egy év, mire újra lesz... -
#17665 én nem emrem elvinni a suliba :(
pont ezért :(
sok a köcsög mi sulinkba :( -
#17664 az a gáz, hogy pont most jönnek ki a legjobb gamék... -
#17663 vigyázok rá, de sztem ellopták suliban... -
#17662 elvesztetted? igyvigyázol rá? :( -
#17661 ja, Lego Star wars the complete saga nekem is nagyon bejön, toltam vele két órát, de ma elvesztettem a DS-em. k*rvaélet -
#17660 Én se magamat :) Csak erre jártam, gondoltam benézek. -
kozmiviktor #17659 HeLLo, NFS Pro Street képek még nincsnenek ? -
Zsoccc #17658 Hali! Téged se láttalak még ebben a topicban. -
#17657 Oh, a nagy DS majsztro :D Üdv! :) -
#17656 Megvan nekem is ;) -
Zsoccc #17655 Na megvan, ha nem boldogulsz majd elmondom mi volt a megoldás. -
Zsoccc #17654 Várom, kíváncsi vagyok mi lehet az. -
#17653 Na megvan a csaj, próbálom a csávót, ha megfejtem akkor írok :) -
#17652 Hmmm. Megpróbálom, mondjuk nekem azt írta, hogy a pulzust meg a szorítást majd később nézi meg. Na megyek kipróbálom :) -
Zsoccc #17651 Vagyis a hasánál mondja, hogy valami nem stimmel amikor hallgatom de nem nagyon történik semmi. -
Zsoccc #17650 A csajnak az egyik kezén asszem a pulzusát is ki kell tapogatni.
Probáltam hallgatni is de "sajna" a szívhang is jó meg a légzés is. -
#17649 Azt próbáltad, hogy sztetoszkóppal hallgatni a mellkasát mindenfelé, hátha valahol szarabb a légzése a törött borda miatt?
-
#17648 Hűű én épp a kiscsajnál tartok, nekem nála van egy pont amit nem találok. Lába, keze, feje megvan még lenne valami amit nem találok. -
Zsoccc #17647 Én is nyomom, én most ott tartok, hgy a motoros srác elütött egy kislányt a lányt megvizsgáltam de a srác amikor összeesik nem találok meg egy pontot amit meg kéne vizsgálni. A nyakát meg a foltot a testén megvizsgátam de még lenne valami, szerintem meg kéne röntgenezni mert mintha azt mondaná, hogy el vanak törve a bordái, de nem tudom, hogyan kéne.
Esetleg ehhez lenne ötleted? -
#17646 Ja eddig kb. 3-4 órát nyomtam vele (ezt csak azért írom, hogy ennyi idő alatt volt eddig 1 operáció, de ettől még lehet, hogy később jobban besűrűsödik a dolog). -
#17645 Én játszogatok vele. Kellemes kis játék, eddig egy műtétet csináltam, az kicsit hasonlított a trauma center-re (meg említették a healing touch-ot is valamelyik párbeszédben :)). Nekem amúgy jobban tetszik mint a trauma center, sokkal jobb a története és valahogy nekem emberibb a játék, jók a karakterek, a környezet és a történet.
Amit eddig láttam belőle az az, hogy nem annyira akciódús (szal nem csak az operációk megcsinálására van kihegyezve a játék) mint a trauma center, jóval több benne a párbeszéd és történet szövés. Tudom ajánlani :) -
0ckH4M #17644 Sim city sem jött be DS-en... Amúgy remélem tanulnak a hibájukból. Amúgy a Lego Star Wars, a Call of Duty meg a Tony Hawk Proving Ground isteni :-)