Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
végre egy "normális" autós játék DS-re...
nézzétek a grafikát! odabasz <#vigyor3>#vigyor3>
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PSP & DS RULEZ!
THX
Maradok tisztelettel!
Warez--;
-R4 -nek mennyi helyett kell hagyni a MicroSD kártyán? (vagyis mennyi dolgot lehet rápakolni pl. 2GB-os kareszra?)
-minden "elsõ játék" inditásnál létre kell hozatni a *.sav-ot?<#confused>#confused>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
(bár nem mindegyikkel kompatibilis)
(DS-hez/Wii-hez/GBA-hoz hasznalatos)
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
egyébként végül megrendeltem a CycloDS-t kiváncsi leszek milyen!
Viszont a 2D az jeee.😊 Van a YouTube-on egy kis videó róla. Érdemes megnézni. Szeritem elég jó lesz ha hozza azt a régi színvonalat ahol még 2D-ben lehetett nyomni. 😊
porki fagyok fállalon
CycloDS-t nem tudom hol lehet kapni itthon.
ha jól tévedek az eu.mod-chip.com -ot is visszakereséssel találtam.
plusz volt az a másik hely (url-re nem emlékszem), amelyiket meghekkeltek, onnan inkább nem rendelnék - ki tudja mikor állnak vissza normál üzembe.
Az egyik a V8 Supercars amihez videó is van és nagyon jól néz ki.
A másik pedig Ultimate Mortal Combat 3 DS. <#idiota>#idiota><#beka3>#beka3><#zavart1>#zavart1>
mit is modnjak még...
bár lehet inkább megrendelem mondjuk eu.mod-chiprõl, 2k-val olcsóbb, lehet még elõbb ide is ér 😊
igazából az érdekelt volna, tényleg olyan jó-e mint amennyire hájpolva van itt-ott? lassan már 8GB-os microSDHC-t is lehet kapni, ez pl. nem rossz!
Kb 100% hasznot tesznek minden kártyára!!!!!
Meg ilyet LOL "Magyarország leglátogatottabb Nintendo DS oldala" <#wilting>#wilting>
Még az én kis szar oldalam (ami csak egy fórum) is látogatottabb...
2: DSOrganize (ez megnyitja a HTML-t is)
Btw nem tudtok valami jobb e-book olvasót DS-re, mint a Moonshell sajátja? Egyszer anno találtam valamit, ami két képernyõs, de letöröltem, és azóta nem lelem. Persze lehet, h az meg nem támogatja az UTF8-at, és eleve cseszhetem.
Ár: 20000 Ft
Kontakt itt: [email protected], aztán majd telefon.
Az meg zavarhatja az asszonyt-gyereket-kutyát-macskát stb.
Ezenkívül a nyaralásra sem praktikus 4-5 kötetet magammal vinni.
Igaz, a Gameboyba nem lehet tízórait csomagolni, hogy az egyéb alternatív felhasználásról ne is beszéljek. 😊
(Újságra gondoltam, a könyveimre vigyázok.)
Egyszóval mindkettõnek van elõnye. 😊
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.