24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Sheltem
    Annyira bírom a magyar árakat, de tényleg...Gondoltam kíváncsiságból megnézem az M3 DS Simply kártyesz árait, külföldön mindenhol 40euro(10k huf) 35 fontért meg(kb 12000Ft)1gb os microsdvel lehet kapni. Nálunk a konzoliumban 15k Huf az alapkártya. "ok"

Én elismerem, hogy szállítási költség stbstb, de miért mindig midnen szarban mi vagyunk a legdrágábbak a legkisebb fizuval? Ez olyan gáz. Na mind1 hozatok majd egyet faterral svédből asszem, csak hogy legyen már egy slot2es kártyám is, tököm se ad 15k-t érte Valaki nem tud normális árú helyet idehaza ahol flash kártyákat lehet kapni?
  • Hellhammer
    Ja egyébként a WRT54GL az egyik helyi számtechbolt online árlistájában 3800 Ft-ért volt nemrég :)
    Amint megláttam egyből hívtam is őket, hogy akkor rakjanak egyet félre, mert 15 perc múlva ott vagyok érte. Aztán kiderült, hogy elírás volt és most néztem, hogy javították az árát 16e-re :(
  • Hellhammer
    Köszönöm a tippeket ;)
    A WRT54GL-t néztem én is mert a Lynksis cuccokról jókat hallottam. Itt nálunk most 16e-be kerül, az meg már kicsit kívül van a kereten sajna. Van ennek a WRT54GC változata is, ami állítólag a GL kicsinyített változata, ezt már láttam 10-12 körül is.
    Azt az SMC routert is megnézem majd, elég jó az ára. Amire nekem kellene az az, hogy chello-s kábelmodemmel működjön, aztán lenne egy PC Ethernet-en keresztül, egy notebook vezeték nélkül, aztán ezeknek kellene internet + helyi hálóban lehessen pakolászni a 2 gép között. Ha menne a DS is vele az már csak hab lenne a tortán :) (mondjuk nemtom, hogy nem eredeti programokkal lehet-e egyáltalán használni a DS wifi-s játékra)
  • 0ckH4M
    Nekem is ilyen routerem van, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve, szerintem nagyon jó vétel.
  • PHM
    SMC WBR14-G2
    Az Iponnál most kicsivel 8K fölött meg tudod venni.
  • butyokanime
    Fú hát amit én most vettem az van vagy 20k körül, linksys WRT54GL.Ez nagoyn zsír kis router.Többiek talán tudnak segíteni meikek jók ds-hez is.
  • Hellhammer
    Mi az a jó? :) Bevallom 10e Ft-nál többet nem nagyon szeretnék rá kiadni, szal remélem sikerül valami értelmeset venni.
  • butyokanime
    Ha jó routert veszel akkor tud :)
  • Hellhammer
    Én most fogok majd venni egy wifi routert az itthoni számítógépekhez. A DS tud majd ezen a routeren keresztül működni, vagy csak az ilyen usb-s cuccokon keresztül megy?
  • koryne
    Ha van böngésződ, böngészni is lehet.
  • Sheltem
    Most próbáltam arm7 fixet is. Nem ment vele sajna.
  • Mészy
    Sziasztok.
    Hogyan lehet a wifit beüzemelni benne? Lehet interneten böngészni is vagy csak játszani a wifin keresztül?
  • Tinman #17711
    Injectort próbáltad? Tudod Sims JPN mint donor, *.nds, mint patient?
  • Sheltem
    Meglepi
  • kisgabo
    engem érdekel a zsepi, belerecsiztél, vagy simán t...nyos?
  • Keviny
    ha valaki átveszi az enyémet egy tizesért akkor én megveszem tőled négyfélért! :)
  • Sheltem
    Felajánlom egyik használt papírzsebkendőmet annak aki megmondja, hogyan lehet futtatni a panzer tacticsot m3 lite on.
  • PHM
    Köszi.
  • kisgabo
    tegnap jött ki az angol, a konzol oldalakon múlik..
  • PHM
    Nem tudod, mikor lesz belőle angol verzió?
    Eddig csak a kínait láttam.
  • kisgabo
    az M3 DS Real egy memória nélküli G6. micro sd vel bővithető, és ugyanazt tudja kb.
  • kozmiviktor
    HeLLo M3 DS simplyn megy a COD4 és ez a M3 ds real ez jobb mint a SPimlpy ?
  • butyokanime
    Még mindig eladó egy nintendo wifi usb! SÜRGŐSEN!4500ft(((PM)))
  • xAttilax
    mi a tapasztalatod vele??
  • jnagy
    Nekem GBA-ban működik a normál mentés is, de azért reset után a biztonság kedvéért el szoktam másolni mégegyszer a mentést. Csak azt nem értem, hogy akkor NDS módban miért kapcsolható a konvert programban a realtime, ha nem megy.
  • kisgabo
  • Tomek83
    Szerintem nem támogatja,legalábbis nekem nem sikerült elővarázsolni,csak GBA játékoknál tudok RTS-t használni,viszont ott csak azt,a normál mentés nem működik.
  • butyokanime
    ez nem csak neked szívás :S
  • butyokanime
    :S
  • Keviny
    bazeg, most vettem egy tizesért!
    ilyenkor kell kiírni???
  • butyokanime
    eladó egy nintendo wifi usb!4500ft :) akit érdekel PM
  • Panzeradler #17692
    eLADVA!!!!!!!!!!
  • Rena11
    Székesfehérváron vásárolnék nintendo ds lite konzolt ha valaki itt lakik és az ár is megfelelő azonnal még ma mennék érte
  • jnagy
    Meg tudja valaki mondani, hogy a SC Lite NDS módban támogatja a realtime save-et vagy sem? Mert ellentmondó infokat találtam, de nekem nem sikerült belőle kicsikarnom. Ha igen, mi a kombinációja? Köszi
  • Borgi
    jó választás/döntés
    júár velkám
  • Panzeradler #17688
    Cserélnék ps2-őt Nintendo DS Lite-ra. (min. 4 játékkal, lehetőleg tőrtett[nem baj ha nem tőrt])
    Ps2: 1 eredeti joy, 1 utángyártott joy, 8mb memoria kártya, 13db eredeti játék: Gran Turismo, Road Trip, The Sims Bustin' Out, WWII: Soldier, WWII: Tank Battles, SW Episode 3 (német nyelvű), Terminator 3, WRC 4, Rayman Revulotion, Worms 3, Max Payne2, ATV Offroad Fury 3, Splinter Cell.(nem chipes)
    Érd. [email protected]
  • Sheltem
    Szia!

Az egy dolog...pontosítok sem M3 lite pro/perfecten sem G6 liteon nem megy egyelöre...Akárkit kérdeztem, próbáltattam még freeman/davidoval is néztük nem ment sajnos :( Most lehet várni az új szoftverre.
  • james69holden
    szintén
  • WiZZaRD
    nalam m3 simplyn tokeletesen megy
  • Sheltem
    Hát gyerekek egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy a Panzer Tactics nem megy se m3 al se g6 al Reméljük egy új game managerrel futni fog