24434
Nintendo DS/DS Lite
  • tothm
    Hello!12ezerért megéri egy sima DS használtan?Ja éa milyen kártyatípusokat
    tudtok ajánlani?
  • Tomek83
    Majd gyúrok én is Contrára,és majd kipróbálhatjuk multi részt.Ha meg nem megy akkor Mario Partyzunk
  • butyokanime
    JEEE KIJÖTT A MARIO PARTY DS ma sem alszok, contra 4 már kisujjamon jön ki easy-be 10 életből végigviszem :S váltok normalra
  • Sheltem
    Kifelejtetted a Boulder Dash Rocks-t... Isteni kis játékok a boulderek is, ez valóban egy nyami nap...
  • shenmuedc #17842
    Köszi!

Megnyugtattál!
  • Keviny
    Általában azoknál a játékoknál amit stylussal irányítasz ott a másik oldalon levő gombok azt a célt szolgálják amit a kereszt, magyarul abszolút balkezes kompatibilis. PSP-t szvsz ne vegyél.
  • shenmuedc #17840
    Ne haragudjatok hogyha hülyeséget kérdezek. Most készülök ds-t venni de van egy problémám. A ds játékok többségét ugye úgy kell irányítani hogy bal kézzel iránygombokat nyomod jobb kézzel meg a képernyőt a stylusal. Na most az a gondom ezzel hogyha én balkezes vagyok és jobb kézzel még a toll fogása is nehezemre esik hát még a pontos irányítás akkor mi van?
    Lehet e esetleg az iránygombokat konfigurálni a másik oldalon lévő gombokra vagy valami más megoldás van e erre a problémára. Vagy mennyire kell ezt a gombok bal kéz stylus jobb kéz metódust alkalmazni.
    Mert ha nincs rá megoldás asszem marad a psp vétel.
  • kisgabo
    ez egy nyami nap:

Final Fantasy XII Revenant Wings USA 1695 1024 Mbit 45.20 MB

Mario Party DS USA 1694 256 Mbit 17.67 MB

Bomberman Story DS EUR 1693 1024 Mbit 22.74 MB

Power Play Pool USA 1692 64 Mbit 2.15 MB

DTM Race Driver 3: Create & Race EUR 1691 512 Mbit 50.95 MB
  • Sheltem
    Nekem volt gba spm és kipróbáltam a gba-s eob ot.. Az egy nagy rakás kaka a pcshez képest(igen van amiben a pcs játékok jobbak).
    Összehasonlíthatatlan szemét. Olyan mint pl a settlers ds vs settlers pc. Azé kösz az ötletet ;)
  • tothm
    Sziasztok!Lécci mondjatok egy árat hogy mennyiért éri meg egy használt ds vagy lite!Eddig simát láttam 12ezerért?Az jó?
  • Tinman #17836
    De Eob van GBA-ra is... nem jobb kézben tartani?
  • Sheltem
    Köszi a tippet, de egyelőre letöltöttem eye of beholder 1-2-t , dosboxot meg kinyomtattam a hozzá tartozó cov leírásokat a ról.

Most biztosra akarok menni
  • kisgabo
    yeah... divineo átmenetileg halott, winsunx kínálata... egyszerűen szánalmas.
  • Borgi
    szvsz nem kell :)
  • Tomek83
    Nekem Hori van,1200ért vettem egy éve,szerintem azzal nincs gond.
  • ReTeK
    ezek a kijelző védőfóliák eléggé vegyes árban vannak, melyiket érdemes megvenni ? hori,brando,dragon ?
  • Yorg
    Próbáld ki az Etrian Odysseyt.
  • CéZé
    Én 15-én rendeltem ugyanonnét és ma reggel hozta a postás :)

Elég lassuak :)
  • Hellhammer
    Csak jelentem, hogy ma érkezett meg a cucc, amit 13-án rendeltem a real hot stuff-tól. Ha 12-én hétfő reggel (ottani idő szerint) rendelem nem pedig kedd délután, akkor már lehet, hogy pénteken itt lett volna (azaz kevesebb mint 1 munkahét alatt). Szal aki esetleg vacilál, hogy rendeljen-e tőlük, annak azt mondhatom hogy semmi para nincs a dologban :)
  • Sheltem
    Egyébként én most le is töltöttem az eye of the beholder 1-2t és zúzom dosboxxal. Muszáj valami jó rpgvel játszanom mostmár úgy rákészültem erre az orcs and elvesre :(
  • Sheltem
    Szia! Énis végigtoltam, tényleg rövid sajnos. Szuper de rövid.
    Ezenkívül sajna, nem olyan összetett mint az eye of the beholder1-2 volt, logikai feladványok sincsenek benne.
    Sajnos azonban stílusában dsre jelenleg ez a legjobb ilyen játék. Pedig milyen jó lehetett volna, ha John Carmack tudja mi az az ad&d...
  • koryne
    Az Orcs & Elves botrányosan rövid :(((
    Gondolkodtam, hogy eredetiben is beszerzem, de miután kedvesem 2 nap (!) alatt vitte végig, én inkább ki is hagyom :(
  • Borgi
    nembajaz, majd mennifog ;>
  • vegytek
    ez a contra kicsit nehéz nekem , easy-n is csak 5ödszörre sikerült a 2. pályára tovább jutnom
  • Borgi
    háteza needforspeed télleg egy vicc. pedig carbon nagyon jo lett. ezt is nagyon "jó"... Gondolom fizikára akartak inkább gyurni, vagy nemtom. De nem sikerült
  • Sheltem
    Mi sem bizonyítja jobban mennyire jó volt játéktermés szempontjából ez a 2 hónap, mint a gamespot legnépszerübb ds játék diagrammja:

Azt hiszem nem kell kommentálnom
  • Sheltem
    Hja a linket lehagytam:

Ünnepeljünk:
  • Sheltem
    Kedvenc kis masinánk átlépte japánban a 20milliós eladást

Ez nem csak azért érdekes, mert egy szép kerek szám, de felmérések szerint 2008 márciusban átlépi a 23 milkát és ezzel megfogja előzni minden idők legtöbbet eladott játékkonzolát a PS2-t összesített eladásban Japánban.
  • Sheltem
    Használd mindig ezt a listát megjelenésekhez:

• james69holden
    nov. 19.
  • Keviny
    nemtuggyátok mikor jön ki a marioparty emberi nyelven?

ha már szóbakerült a hombre, akkor ajánlok egy nagyszerű rajzprogramot, a colors-t. valami eszméletlen jó, már napok óta nem is játszok, csak rajzolgatok vele, pedig nem is tudok. :)
  • ReTeK
    ha érdekel valakit a VoIP DSre az SvSip nevű homebrew egész jól használható telefonálásra, pl.voipbusterrel megy az ingyenes vezetékes teló hívás
  • butyokanime
    *CHALLANGE*
  • butyokanime
    Hát van ilyen chakkange móde amit megkapsz ha valamilyen nehézségi fokon végigviszed a játékot, és ha azokban csinálod a feladatokat akkor kapod a cuccokat, 4nél 8nál 12nél 28nál, de Qrva nehéz és idehgesítő :D
    Neten ugy láttam hogy 9 pályás, viszont ha easy-ben viszed akkor csak 7:(
    Normal még elmegy, de HARD ba nagyfőnöükig se jutok el első pályán
  • Tomek83
    Nekem is ez jutott eszembe,hogy egyre több pályát kapsz majd,sőt a gamefaqs.com oldalon is vannak érdekes dolgok, a secreteknél.
  • butyokanime
    Az a durva , hogy nem 7 pályás.Mert ha easy-be viszed akkor nem adja be az utolsó pályát/pályákat.Szal 8 pálya minimum van amit csak normal-ba kapsz meg.
  • Tomek83
    Na akkor nem is nehéz ez a Contra,2nap alatt végig lehet vinni. Amúgy a hivatalos oldalon vannak fent infók a pályákról,én ott számolgattam hogy hány pálya van.De még mindig a 4.pályánál tarto,igaz csak 2x próbáltam,most kikapcsolódásként kicsit Cooking mamazok:)
  • butyokanime
    Hát, kinek milyen.Nemmondom hogy kevés ez a 7 mert nagyon élvezhető ,de jólett volna több :)))
  • butyokanime
    ez egy ilyen game :D , legjobb
  • Tinman #17807
    DS, GBA támogatás nélkül? Tata halá' inká' tata bőtön!