Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként angolul tudsz? Az hogy "fake" mond valamit a számodra?
Tessék bekopiztam a videó leírásának egy érdekes részletét:
"NOTE: THIS IS 100% FAKE, I ONLY PUT IT UP HERE TO FOOL SOMEBODY I KNOW AND IT WORKED.
I CAN'T BELIEVE ANYONE WOULD THINK THIS IS REAL!!!
I'LL LEAVE THIS UP AS A EXAMPLE OF HOW EASY IT IS TO FAKE A VIDEO.
SERIOUSLY GC EMU?
ON A PSP?
NO!"
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
PSP & DS RULEZ!
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
Egyrészt, mi lenne, ha ezekkel a promó anyagokkal átfáradnál a PSP topikba és ott rontanád a levegõt (bár ott is kiröhögnek, szvsz), másrészt elfelejtetted belinkelni a Gamecube emulátort... lál x2
ui, a "DS emu" nemkicsit vicces...
http://youtube.com/watch?v=hYkVRYCm_UQ&mode=related&search=
http://youtube.com/watch?v=4Wqq-QE5W28&mode=related&search=
a többire nincs erõm már ienkor kikeresni 😊
PSP & DS RULEZ!
http://youtube.com/watch?v=twbXWV4qDqg DS emulator
http://youtube.com/watch?v=GTvUNePzb2E&mode=related&search= N64 emulator
tessék ittvannak!!!!!!!!!!!!!!!!!<#banplz>#banplz>
PSP & DS RULEZ!
PSP & DS RULEZ!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PSP & DS RULEZ!
Errõl jut eszembe:
WTB: Brand New Sealed Golden Sun 2 :-))
Nem tudok betelni a DS Lite-al pedig már jó ideje megvan <#eljen>#eljen>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PSP & DS RULEZ!
Le lehet húzni az alaplapról, ezt nem kell forrasztani mint a réginél 😊
Tudtok segíteni nekem hogy tudok GBA romokat futtatni Nintendo DS Lite-on? Super card Lite rumble pack-em van.Választ elõre is köszi
Csak korábban azért nem jutott eszembe, mert én a régi DS-em flasheltem így slot1-es kari nem kell bele 😊
Tudtok segíteni nekem hogy tudok GBA romokat futtatni Nintendo DS Lite-on? Super card Lite rumble pack-em van.Választ elõre is köszi
Ez eddig egy jó válasz. És miért kell a "works with Linux" alatt zöld jelzésûeknek lenni? A módosított driver szükségessége mibõl vehetõ észre? Az a gyártó oldaláról letölthetõ?
Üdv: B.F.Benjy
Ha a ds már betöltött egy játékot akkor kiszabad húzni a Passcard-ot, nem lesz baj?
és ezek közül is csak azok amik "ralink" chipsetesek és "works with Linux" alatt zöld jelzésûek... (tehát nem sok van)
és ha jól olvastam némelyhez módosított drivert kell leszedni, tehát macerásabb
jobban teszed ha eredeti nintendo usb connectort veszel...
ebayen jóval olcsóbban hozzá lehet jutni mint itthon, múlt héten vettem én is ott ~7ezerért pk-val együtt
tehát vagy eredeti usb connector vagy olcsóbb wifi router, (szerintem)
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Új vagyok itt a fórumon, igyekszem visszaolvasni, de még nem értem a végére ennek az évnek sem. Új vagyok a tekintetben is, hogy hozzájutottam egy ilyen DS Lite-hoz, chello jóvoltából. Van egy téma, ami érdekelne, de itt (eddigi visszaolvasás alapján) eddig nem találtam rá teljes választ.
Elhangzott egy kérdés korábban (akár én is kérdezhetném):
Ahhoz, hogy neten játszhassak, csak a Nintendo WiFi USB Connectort használhatom, vagy bármely számtechboltban kapható mezei usb-s wifi kulccsal is mennek a játékok?
Azt hiszem ez érkezett rá válasz gyanánt:
802.11b/g szabványú kell ami támogatja a Softap módot.
Kérhetném az itt jelen lévõket, amennyiben valakinek összejött a wifis kapcsolat (böngészés, játék) írja le, hogy melyik típusú eszközzel, miyen buktatókkal, ha volt buktató. Csak úgy okulás képpen.
Egyébként én is Wifi (WLESS USB 54MBIT TP-LINK, vagy más) vásárlása elõtt állok, tehát konkrétan is kérdeznék, hogy van valakinek az eszközzel és a N.DS-sel közös élménye? Egyébként támogatja a 802.11B szabványt.
Akinek esetleg kell ilyen eszköz, az szóljon 5.000 hu Ft-ért újonaan garanciával tudok hozni. Természetesen + postaköltség, vagy egyeztetve személyes átvátelrõl Tatabányán, néha Budapesten.
Egyébként most rendeltem R4-es kártyát angliából, postaköltséggel és valutakezelési pótlékkal (vagy mi) majdnem 11.000 hu Ft-ba került. Ha valakit érdekel, hogy mi módon (Itt a forumban korábban említett, dícsért oldalról rendeltem) sikerült, annak leírhatom. Vagy némi haszon reményében rajtam keresztül is mehet, csak várakozni kell.
Írhatna valaki olyan is aki szövegszerkesztõt tud ajánlani DS-re...
Üdv: B.F.Benjy
PSP & DS RULEZ!
Este otthon utánanézek.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Link az oldal felsõ részén.
Ez az encoder szvsz jó, de ne várd el tõle, hogy mindent átkonvertáljon.
Az említett hibaüzenetet jellemzõen akkor kapod, ha védett wmv-t próbálsz átkonvertálni.
(Ez nekem sem sikerült, más progival sem.)
Avi, vob, mpeg konvertálás viszont gond nélkül kell, hogy menjen.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!