24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Tinman #17806
    Nakabbe
  • Tinman #17805
    9 pálya... eddigi teljesítmény elnézve Contra témában az évenként 1 pály :-/ Szép, meg tetszik, de nagyon nehéz... nem bírom, láma vagyok.
  • butyokanime
    7 pályás a Contra :) harmadjára végigvittem :) de majdnem másodjára is :) és még 3 continuem maradt :))) virágokat öltözőmbe:)
  • kozmiviktor
    Need for speed Pro streetről vki dobjon meg engem képekell msn-en :
    [email protected]

PLEASE
  • Borgi
    poén? mért eddig mennyi volt contrákba? :)
    9pálya végéig is nehéz lesz eljutni ;>
  • kozmiviktor
    Még egyszer bocsi ha nem tetszok töröljétek :P
  • kozmiviktor
    Sorry A Pacific Crest Securities egyik elemzője, Evan Wilson Nintendo-hoz közeli forrásokra hivatkozva elmondta, hogy már elkészült a legújabb DS modell.

Bár a hordozható konzol világszerte óriási sikernek örvend, Wilson azt állítja, hogy bizony már elkészült a legfrissebb, egyben második újragondolás.

"Kapcsolatainknak köszönhetően azt a hírt kaptuk, hogy az új DS elkészült. Vékonyabb (mivel lekerült róla a GBA port), rendelkezik flash-memóriával, és nagyobbak a képernyői. Igaz, az újradizájnolt DS (vagy akár Wii) megjelenésére csupán akkor lehet majd számítani, ha a konzol eladásai mindhárom régióban visszaesnek majd."

A Nintendo szokás szerint nem kommentálta az elhangzottakat, így mindösszesen spekulációról beszélhetünk jelen pillanatban.
  • butyokanime
    Nemlehet valahogy megcsinálni, hogy a régi contra zenéket felujított változatban, ne csak HARD-on adja háttérzenéknek hanem easy-be vagy normal-ba is?Mer feelingesebb azzal, de hard meg nagyon hard,easy is az
  • butyokanime
    Akkor most egyedül én vagyok ennyira Conrra 4 fan?És csak poén h 9 pálya van? (jólenne több)
  • koryne
    LOL, de hülye vagyok! :D Így jobban megnézve, még a 2 kép sem hasonlít egymásra :DDDD
    Szerk.: nem is értem, elsőre hogy nem tűnt fel...
  • Sheltem
    Reméljük kamu hír volt.
  • orkenyid
    Ha megnézitek itt a kép dátumát: http://www.generationmp3.com/generationds/images/news/autre/
    2005-ös! Szóval 100% fake!
  • Sheltem
    Nos szerintem a valóság ami legvalószínűbb(bár találgatni tudok énis de tippelek)az az hogy tényleg megerősítették belső emberek, hogy még lesz egy formatervezése a ds-nek, ki fog jönni miután már nem lesz kelendő a lite és valami jóképességű bantunigger fantáziált egyet és rajzolt egy ilyet. Ami viszont picit aggasztó, hogy annak idején mikor felröppent a ds literól a hír ugyanilyen stílusú volt az ábra...
    Engem csak annyi aggaszt ilyenkor, hogy ha majd egyszer bedöglik a liteom(mivel elektronika meg vannak számolva az évei) nehogy egy ilyen ocsmányság miatt ne kapjak majd másikat. Mert ugye már tégla style dst se lehet kapni és van akinek meg az tetszik.
  • koryne
    Nem is mondta senki, hogy a felbontása nagyobb lesz... Csak a képernyő méretéről volt szó :) Bár ez inkább hátrány lenne, mint előny, mert ugye így nagyobbak lennének a pixelek...
    Mellesleg szvsz a linkelt gép elég randa :( Remélem, tényleg fake az egész.
  • orkenyid
    Szerintem felesleges a fake, kitalált képeket linkelgetni :)
    Ha kompatibilis lesz a régi DS-el, akkor nem lehet nagyobb felbontású a kijelzője.
  • kozmiviktor
    http://www.generationmp3.com/generationds/images/news/autre/joy2.jpg
    http://www.generationmp3.com/generationds/images/news/autre/joy1.jpg
    nah itt van két kép róla vgayis az új NDS-rőől :D :D
  • Tomek83
    Csak poén hozzászólás volt,azért szerintem senkise hitte el,hogy tényleg addig jutottam el. És az is lehet hogy csak kitaláltam milyen pályák vannak még.
  • Sheltem
    Spoliert használni! Egy ds játékban ez már spoiler szintű infó volt
  • butyokanime
    de most komolyan kérdeztem:D
    hardon nagyfőnökig se jutok el....pedig télleg jó contra-s vok:D
  • Tomek83
    Persze hardon végignyomattam,piece of cake
    8.pálya olyan mint a 3. és a 6. és alienek ugrálnak Rád,az utolsó az pedig olyan mint a Contra 3-nak a utolsó szintje.
  • Sheltem
    Felvettelek :)
  • butyokanime
    9Pályás?Az durva... a 7es pálya nagyfőnökéig jutottam második nekifutásra:) elsőre énis a 4esig vittem, haha.Tomek83, te már végigvitted?Sheltem, van msn-ed? mert nemtok veled beszélni nem enged fel efnet-re:(
  • Tomek83
    Elsőnek a Contra 4et választottam,elsőnek még easy-n nyomom,eljutottam a 4.pályáig,amúgy 9pályás. És a laboratóriumban az alienek tényleg bitch-ek:)Bár aztán lenyomtam őket
  • Sheltem

Új DS verzió?
    /Kurrensgen/
    Vadonat új DS revízió befejezését szellőztette meg a Pacific Crest Securities elemzője, Evan Wilson, megbízható, belsős forrásokra hivatkozva. Állítása szerint a Nintendo már véglegesítette az áttervezett gép terveit, de gyártásba és a piacra csak akkor kerül, mikor a DS eladási mindhárom fontosabb régióban vissszaesnek - tekintve, hogy például Japánban már megjelenése óta masszív és folyamatos az érdeklődés a gép iránt, egy darabig még biztosan nem váltja le semmi a DS Lite-ot. Ha mégis, akkor az új DS mindenképp könnyebb és vékonyabb lesz: ugrik a GBA támogatás, cserébe viszont nagyobb lesz a képernyő, plusz valamiféle beépített flash memória is helyet kaphat a műanyag borítás alatt. De, természetesen, ez még csak erősen spekuláció.

Forrás :
  • Sheltem
    Hja énis nevetek az emberkék kommentjein:

<ShADyX> i cant even get to the end of the first stage on normal yet lol

<yuyuyup> 2nd stage with the aliens is a bitch

[08:49] <Thug4L1f3> only just started it [08:49] <Thug4L1f3> seems faithful hardness wise [08:50] <Thug4L1f3> and i suck

• james69holden
    nem csalódtam a contra 4 nehézségi szintjében :)
  • Sheltem
    Na én meg mondok véleményt akkor az Orcs and elvesről mert én meg azt "próbáltam ki". 11 körül húztam "aludni", modnom kipróbálom az Orcs and elves-t, 2:30 kor hajnalban raktam le...(5:30 kor meg keltem de ki nem sz**ja le). Hát gyerekek, olyan mintha az eye of the beholdert keresztezték volna picit a might and magic sorozattal. Egyszerűen isteni(annak aki szereti a classic rpgket).Csak 1 dolog miatt f**ok, hogy túl rövid lesz, remélem nem.

A contra4 elvileg működik m3 liteal is, csak én voltam láma(nem első eset )

Akinek van ilyen arm7 fixed kipróbált istenséges verziója kűggyön linket pls.
  • butyokanime
    ÁÁÁÁ fakk,elvittem a Contra 4-et 7es pálya BOSS-ig és megölt, pedig majdnem megöltem :( ez az uccsó pálya lett volna szentetek?
  • Tomek83
    Próbáld ki SNESen a SuperProbotector-t,szerintem az könnyebb,legalábbis múltkor simán végigvittem,bár az igazsághoz hozzátartozik hogy meg van SNESen,de hát már évek óta nem játszottam,viszont most a GBA verzióval szenvedtem én is.
    Az a baj hogy most kijött egy csomó jó játék,aztán hetekig nem lesz semmi,én majd hetente töltök le egyet:)De melyikkel kezdjem?
  • butyokanime
    Az a fajta változat pont nagyon nehéz, én mint nagy Contra fan se tudom egykönnyen megcsinálni :) snes-en ugyanezt végig toltam, de ott volt RTS szal az azé volt jó.
  • butyokanime
    Na kipróbáltam ezeket az uj gamékat, leírom véleményem hátha érdekel vkit :)

Contra 4: naon zsír játék, pörgős, jó zenékkel szép 2D grafikával :) viszont még easy-be is nehéz.A negyedik pályáig elvittem aztán game over :) egyhuzamba kell végigjátszani szal kemény menet lesz.Nagoyn jól sikerült game.

Cooking mama 2: hááát , ez is nagyon jó lett, viszont ha egy valamit elcseszel akkor a "don't worry, mama will fix it " szöveg már nincs :) hanem buktad a receptet, sok új dolog van benne jópofa lett.Érdemes letölteni.

NFS Pro Street: nekem egy nagy nulla, grafikailag is játék élményileg is.Egyszerűen nem lehet DS-re autós játékokat írni, mind ratyi.

Orcs-ot nem próbáltam :)

ha még nem kaptatok linket akkor ment PM!
  • Hellhammer
    Én is elfogadnám (meg a Cooking Mama 2 is - nem röhögni, asszonny itt rágja a fülemet) :)
  • LittleBirdY
    Egy Orcs and Elves és Contra link nekem is jöhetne priviben, még talán meg is köszönném. :)
  • Tinman #17773
    Bevallom őszintén, hogy öreg gamer létemre, SOHA egyetlen Contrát sem tudtam végigvinni. Nekem ez nagyon nehéz! GBA-s Contrát nem rég feltettem, de 1. pálya végéig jutottam... 1 picike sérülés és szevasz :-/
  • kisgabo
    köcce. :)

nekem csak a mentés méretet kell állitgatnom, oszt röfög is.
  • CéZé
    Need For Speed Pro Street és lehalt a g6 realom
  • Sheltem
    ÖÖÖ

M3 liteon Orcs and elves fut szépen, Contra4 nem bootol.

Most happy vagyok :)
  • kisgabo
    privibe súgd meg... :)
  • CéZé
    ne ott keresd :)
  • kisgabo
    óhh... blek keten nem látom, a másik megvan egy sumi oldalon...

nagyon begajdult a kihozatal.