Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Castlevania: Portrait of Ruin
Yoshi's Island DS
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Mega Man ZX
Super Princess Peach
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Amúgy baromira ott van a szeren, szép graf, aranyos story, és én még nem láttam mini game-es játékot amit ilyen jól füztek fel egy story-ra, tényleg mintha egy jrpg-t nyomtam volna 😊 Szóval jó volt, ML😛IT után ez tetszett a legjobban, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Kockázat így is van, mert mi van, ha hibás a cucc?
Egyébként meg nézd meg az apronet-en, több bolt is szokott hirdetni.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
PSP & DS RULEZ!
http://www.nintendowifi.com tech support alatt minden le van írva!
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
nekem van Wifi Routerem és egy csomo forumon azt írják, hogy lehet használni ingyenes játékokat neten keresztül DS Nintendo Wifi USB csatlakozó nélkül. EZ igaz? és ha igen akkor hogyan lehet müködésbe hozni!?
Bõvebben: Mindeketten elindítottuk az xy programot, Resiben pl én kreáltam a gámát, õ meg ugye elindította a másolatát és azzal akart kapcsolódni.
Naná, hogy nem jött össze, hiszen ilyen esetben az eredeti játékkal rendelkezõ (én) elindítja a játékot, a másik meg semmilyen kártyát nem tesz a DS-be /max slot2-est az nem zavar be/ és az eredeti DS fõmenüben a Download and playre kattint és már mehet is a móka.
Az volt a baj, hogy egész eddig mindeketten azt hittük, hogy az netes letöltésre való <#banplz>#banplz><#lama>#lama>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PSP & DS RULEZ!
Az R4 mûködéséhez nem kell a snemul de ez már lelett írva egy jópárszor ide, a micro sd-re kell rámásolni a moonshell-t és akkor megy minden.Meg persze a futtatni kívánt játékokat videókat mp3-akat.A snemul csak egy SNES emulátor miköze lenne egy DS mûködéséhez.???!!!
PSP & DS RULEZ!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Pictochatben gond nélkül kapcsolódunk, de ha õ elindít teszem azt egy Mario 64 DS-t /másoltat/ én meg az eredetit, akkor az miért nem megy?
Se a Resident evil, se a Brain Training, se a Mario 64 DS nem mennek, egyszerûen nem látjuk egymást, pedig 5 méterre se vagyunk :-(
KÉRDÉS: van akinek repedt már a Lite-je? plz írjátok meg, hogy igen vagy nem😄
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
És egy másik ami 2-3 hetes párszor használt 1 marió játékkal 20.000 ft.
Érd priviben.
amúgy kösz a felvilágosítást😛
nyamiscuccshop
megy a paypal, és elfogadható a postaktg... a cucc viszont -még mindig- nem kinai áron van, kb ami usd az eur *2.<#vigyor1>#vigyor1>
folyamatosan gyilkolja valaki a szerverüket... ilyen olyan cimekre cuccolnak, de pl. lei -nek az imél se ment át...