Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

butyokanime
Huhuuu 😊 hát nem is csodálkozom hogy nemtudod lerakni a DS-ed 😊 hamár a játékok leírására is ennyi idõt szántál (még a nevük leírását is élvezted <#hehe>) Ha minden igaz pénteken megjön az EZ IV Flash kártyám és akkor már nyomathatom a GBA játékokat , dejó is lesz már.Sokkal több jobb játék jött ki arra már szerintem mint ds-re, viszont egy pár játék meg annyira jó DS-en hogy wááá 😊 !Ismered az Osu! Tatakae! Ouendan-t?😊)) na ez szerintem az egyik legjobb DS játék.....Ha nem ismered azonnal próbáld ki 😊 és nem Touch Svreen gyilkos csak úgytûnhet elsõre!!hehe.Amit sajnálok hogy DS_re nem portolják át a PSX-es crash játékokat, sõt Crash játékot kisem adtak DS-re cask azt a hülye társasjátékfélét a Boom-Bang-et vagy mia fenét!Viszont GBA-ra vagy 3 is kijött azt hiszem.Azokból a gamma-kból amit leírtál és DS a trauma center-t énis vittem de már az elején felbaxta az agyam!Daganatot (vagy mia fenét 😊 ) kellene kioperálni a fasziból 1PERC ALATT!!!!Ez lehetetlen én nemtudom te hogy csináltad meg de ha megmondanád megköszönném 😛.

PSP & DS RULEZ!

Ha már GBA-ra terelõdött a szó, ajánlanék két "japan only" gyöngyszemet.
Az egyik a Kururin Paradise, ami a Kuru Kuru Kururin folytatása (EU-ban is megjelent), kb. arról van benne szó, hogy egy folyamatosan forgó pálcát (a játék szerint helikopter felülnézetben...) kell egyre bonyolultabbá váló pályákon átnavigálni, a falak és ellenfelek érintése nélkül. A játék a pályaidõket is méri, én hónapokat elszórakoztam saját rekordjaim megdöntögetésével... A Paradise annyival jobb az elõdjénél, hogy sokkal kiforrottabb a pályadizájn (nincsenek túlzottan szerencsén múló pályák), plusz egy nagy halom extra tartalom került bele .(minijátékok amiket multiban is lehet játszani, pl.)
A másik a Guru Logi Champ, ami egy logikai játék, amiben képeket kell kirakni úgy, hogy csak a képernyõ négy szélérõl lehet "belövöldözni" az egyes darabokat. Nagyon addiktív és nagyon nehéz tud lenni a vége felé...
Természetesen ezek a játékok "japánul beszélõsek", sz'al kell hozzá egy kis kitartás, amíg az ember átszenvedi magát a menükön...
Jah, meg GBA-n a Ninja Cop-ot sem szabad kihagyni, tiszta Bionic Commando az egész, elsõrangú játék, a gagyi név ellenére.

\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-

Tinman
Hát a lényeget kihagytam LOST VIKINGS!!!!
VÁÁÁÁÁ, orbitálisan, egetrengetõ gáma... anno PC-n egy jó honapon át nyúztam de nem értem a végére, na majd most :-)

Köszi a Mazes of Fate-t, már meg is lesem és ha tényleg mászthev, akkor nem fogom rá sajnálni a pénzt.

MK ügyben én igazából annak örültem meg, hogy elsõre sikerültek a régi jól bevált kombók... lehet, hogy az én taktikám más, de nagyon jól elvagyok eddig az irányítással.
Ennél is meg a Doom-nál is azon lepõdtem meg, hogy remekül elnavigálok :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kisgabo
mennyié adod kp amigó?

Anubys
Ha szereted az old school játékokat, és neked is volt DX2-d, akkor talán ismerõsen csenghet a Lands of Lore neve... Itt egy GBA-s klón, én elõször flash kártyán játszottam, de annyira bejött, hogy ezt is megvettem eredetiben. Símán benne van a TOP 10-ben.
MKAdvance pedig f*s... Nem lenne rossz, csak az irányítás gáz, meg csal a gép, mint atom, meg értelmetlenek a kombók, mert bár számolja a gép, de símán visszaütnek két ütés között, viszont te full sebezhetõ vagy combo közben... Köszönõviszonyban sincs az eretei MK-val, sajnos. Szerintem GBA-ra símán portolhatták volna az elsõ két MK-t, sokkal jobban jártunk volna.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Tinman
Van már szép számmal EREDETI DS és GBA! játékom is, de sajna nem mindent tudok én sem megvenni.
Hiába akarok pl !KORREKT! áron Golden Sun 2-t egyszerûen nincs... Cheap is olyan árat írt ki a lapjára, hogy égnek áll a hajam :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Elkezdtem GBA játékokat is nézegetni és nem bírom letenni a DS-t /eddig se nagyon ment :-D/.
Nekiestem Doom II-vel tolni és azt vettem észre, hogy u.a. az élmény átjött, mint amit anno a 140 ezerért vásárolt 486 DX-2 adott... azért ez nem semmi :-)

Amikell mostanában játszok:

-Puzzle Quest /lassan a végére érek/

-Castlevania /GBA!/ ---> oltári királyság :-)

-Trauma Center /nem bírtam letenni, de Afrikában elakadtam a háromszöges Guilt mûtétnél a néger kissrácon :-( /

-Project Rub /hatalmas hangulata van, de sajna a 11. táncolós résznél nem vagyok elég ügyes, jól elakadtam :-( /

-DOOOOOOM GBA ---> Totális kánaán! Azt hittem gagyi lesz a GBA verzió, de nagyot tévedtem.

-Earthworm Jim GBA ---> Ha árkádra vágyom... alapmû.

-Mortal Kombat Advance GBA --->Egy másik pozitív csalódás.

-Final Fantasy részek GBA, DS vegyesen

-Golden Sun 1-2 GBA.... hatalmas gáma, kérem hatalmas!

Verném a fejemet a falba, ha a 4 MB-nál nagyobb GBA játékok nem futnának az tuti ;-)

ja engem ha jó

VALKAIVEL elcserélem a nintendo dog játékomat BÁRMIRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Bp- vagyok)

Törölt felhasználó
Érdekelne valakit The Legend of Zelda: Phantom Hourglass Link, eredeti új japán verziós játék?
HA anyi játékod van adj egyet oda adom a nintendo dogomat

butyokanime
akkor mondj már valami jót nekem mert én msot nemtalálok egy olyan jót sem 😊

PSP & DS RULEZ!

Tinman
Azt sem tudom mivel játszak, annyi jó játék van <#wink>

butyokanime
Skacok, teljesen kivan halva a topik <#wow1>

PSP & DS RULEZ!

Tinman
Talán... majd, ha lesz idõm meglesem, egyelõre GBA verziót nézegettem, de arra köröket ver a Doom 1-2.

Kling-klang_kitt-katt

BFBenjy
Üdv.
Az a DSOrganize mire is jó? Amúgy köszönöm szépen. e-mail

Üdv: B.F.Benjy

Nintendo DS-re készül John Carmack RPG-je

John Carmack anno meglepte a világot egy mobiltelefonokra készített RPG játékkal, ami olyan nagy siker lett, hogy hamarosan más platformon is láthatjuk majd a programot.

Az Electronic Arts úgy döntött összeáll az id Software fejlesztõ zsenijével, hogy elkészíthessék az Orcs & Elves Nintendo DS konzolra portolt változatát. A fejlesztést a Fountainhead Entertainment embereire bízzák, akik még az év vége elõtt be akarják fejezni a portolást, ráadásul az említett RPG játék folytatásán is dolgoznak már, amit Orcs & Elves 2 néven ad ki mobiltelefonokra az EA Mobile.

@GameStar online

Kíváncsi leszek rá, Carmack jó játékokat szokott csinálni, és jó RPG-bõl úgysincs túl sok.

BF3: csucsorr

Letöltöttem a Duke Nukem 3D-t.
Nem indult el, mert mint utólag rájöttem, pár fájlt az eredeti CD-rõl kellene még hozzátenni.
Tudna valaki segíteni?
Jó lenne 1 kicsit nosztalgiázni...

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Ha nem boldogulsz, küldj mailcímet, küldök DSOrganize progit R4.re patchelve.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Az M3 nem szokott belassulni és RTC is van benne.(Pokémonokhoz)
Viszont kb 2x annyi az ára, mint a SuperCardnak.
Lehet dönteni...

Tinman
Azt nem tudom... csak azt, hogy M3 Lite kártyám van és este Doom 1-2, Golden Sun 2, Duke Nukem, Castlevania GBA összes, Earthworm Jim, Mortal Kombat Advance kiválóan futottak, mentés megy, lassulás zéró... Kingston memkártyával.

At igaz, hogy az M3-nak jobb a GBA kompatibilitása mint a SuperCardnak?
Bár még csak keveset játszottam vele, nekem a pc-s Settlers II teljes értékû portolásának tûnik. Butítás legfeljebb a választható népek/pályák számában lehet, bár már az eredetire sem emlékszem olyan jól. Az összhatás kb. olyan mintha egy nem túl erõs pc-n játszanál a Settlers II-vel. Nosztalgiázásra kiváló <#vigyor2>

Nekem nagyon lassú 😞 de legalább mégnem fagyott egy óra játék után

Sheltem
Gyerekek hogy sikerült a settlers? A pc verzióhoz képest mennyire lett "butább"? Nem volt még idõm kipróbálni.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

butyokanime
Hát igen, elég érdekes egy oldal!Van rajta minden de olyan lassú mint a sz*r!!!Sõt egy csomoszor lesem tölti megszakada negyedénél stb...stb...!Én már úgy töltöm hogy firefox-ban rámegyek hogy cél mentése--> ok és ha véletlenül megszakad akkor a fox csak ugy tudja folytatni ha a letöltési listában kitörlöd a megszakadt letöltést és megint elkezded tölteni!Akkor folytatja és letudod szedni, viszont ha simán elkezded tölteni és még a letöltési listádban van amit az imént írtam akkor utána ír egy "(1)" jelölést vagy ha többször próbálod és megszakad akkor "(2)" "(3)" és akkor ujrakezdi.Kicsit fura de így lehet tölteni máshogy nemnagyon mert megszakad 😊 minden van amugy az oldalon csak türelem kell hozzá! Próbáld meg így ahogy leírtam.

PSP & DS RULEZ!

BFBenjy
Üdv.
Nekem minduntalan hibásan tölti le.

butyokanime
Jól megy egyeseknek, 2 hetes nyaralás <#eljen><#eplus2><#bee1><#bee1> Akkor vigyed a DS-ed és a töltõd is 😄 a sok strand mellett jóljön majd azért néha az a DS <#beka2><#hawaii>

PSP & DS RULEZ!

két hétig nem leszek itthon, végre egy kicsit megszabadultok a hülye kérdéseimtõl!<#wave>
A Settlers Minisd-s Supercardon nem fagyott. (kb. 2 óra alatt)

A zoom-out nézetet használta valaki? Ilyenkor lenne jó overclockolni a DS-t...

\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-

ja... bocs, félreértettem...<#falbav>
butyokanime
gondolom homebrew progi amivel próbálkoztál azokat pedig patch-elni kell az lenne az a DLDI!Hirtelen linket nemtok de a fórumozók közül néhányan biztos vágják fejbõl 😊

PSP & DS RULEZ!

kb. fél órát játszottam, aztán egyszer zoomolás közben kifagyott.

BFBenjy
Üdvözletem.
Most próbálgatom az új R4 kártyámat. Szeretnék rátenni szövegszerkesztõt. Eddig egyik sem indult el. Valakinek van valamilyen ami mûködik? Némelyik valami DLDI-akármire hivatkozik. Nem tudom mit tegyek vele. Valaki valami infóval bír?
Elõre is köszönöm.

Johnny23
..honnan szedted le?

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

settlers-t , és a stratégiai játékokat nem szeretem...(bár tom senkit sem érdekel a véleményem) Ja és a LSWIIOT is király...
A legkirályabb játék: Metroid Prime Hunters
butyokanime
Na ezt a settlers-t énis kiprószálom!R4-en is fagy?

PSP & DS RULEZ!

kisgabo
ajaj.... mikor?

próbáld meg itt> DS játék

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

A Settlers nálam is fagy <#szomoru1> (M3DS simply)

G6 lite + superkey

min játszottál vele?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

kisgabo
rom + romkártya, védelem + cd... nemugyanaz. <#vigyor1>

Dehát mos' komolyan, hogy lehet ilyet csinálni?
Anyukám nem lenne büszke rád. 😄

butyokanime
el van a gyerek ha játszik!Én még nem próbáltam,délután meglesem 😊

PSP & DS RULEZ!

A gbatempen láttam, van új picodrive emu.
Próbálta már valaki?

BUTYOKANIME

TE TETVES G*CILÁDA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa!!!!!4444négy

de sz*r volt 😄DDDDD lál x3

mindenki mástól bocs... 😄

Felõlem rendben. Mondj valami DS-es témát, amin lehet flémelni. 😊

butyokanime
ez egyre viccesebb 😄 tudok angolul is csak ha késõ van akkor nem olvasok 😄 nem rejtettem el mert az elsõ volt 😛 és ja mond valamit 😄 meg nemszoktam commenteket olasni youtube-on 😊 de szerintem maradjunk a DS témánál

PSP & DS RULEZ!