Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSP & DS RULEZ!
Az egyik a Kururin Paradise, ami a Kuru Kuru Kururin folytatása (EU-ban is megjelent), kb. arról van benne szó, hogy egy folyamatosan forgó pálcát (a játék szerint helikopter felülnézetben...) kell egyre bonyolultabbá váló pályákon átnavigálni, a falak és ellenfelek érintése nélkül. A játék a pályaidõket is méri, én hónapokat elszórakoztam saját rekordjaim megdöntögetésével... A Paradise annyival jobb az elõdjénél, hogy sokkal kiforrottabb a pályadizájn (nincsenek túlzottan szerencsén múló pályák), plusz egy nagy halom extra tartalom került bele .(minijátékok amiket multiban is lehet játszani, pl.)
A másik a Guru Logi Champ, ami egy logikai játék, amiben képeket kell kirakni úgy, hogy csak a képernyõ négy szélérõl lehet "belövöldözni" az egyes darabokat. Nagyon addiktív és nagyon nehéz tud lenni a vége felé...
Természetesen ezek a játékok "japánul beszélõsek", sz'al kell hozzá egy kis kitartás, amíg az ember átszenvedi magát a menükön...
Jah, meg GBA-n a Ninja Cop-ot sem szabad kihagyni, tiszta Bionic Commando az egész, elsõrangú játék, a gagyi név ellenére.
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
VÁÁÁÁÁ, orbitálisan, egetrengetõ gáma... anno PC-n egy jó honapon át nyúztam de nem értem a végére, na majd most :-)
Köszi a Mazes of Fate-t, már meg is lesem és ha tényleg mászthev, akkor nem fogom rá sajnálni a pénzt.
MK ügyben én igazából annak örültem meg, hogy elsõre sikerültek a régi jól bevált kombók... lehet, hogy az én taktikám más, de nagyon jól elvagyok eddig az irányítással.
Ennél is meg a Doom-nál is azon lepõdtem meg, hogy remekül elnavigálok :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
MKAdvance pedig f*s... Nem lenne rossz, csak az irányítás gáz, meg csal a gép, mint atom, meg értelmetlenek a kombók, mert bár számolja a gép, de símán visszaütnek két ütés között, viszont te full sebezhetõ vagy combo közben... Köszönõviszonyban sincs az eretei MK-val, sajnos. Szerintem GBA-ra símán portolhatták volna az elsõ két MK-t, sokkal jobban jártunk volna.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Hiába akarok pl !KORREKT! áron Golden Sun 2-t egyszerûen nincs... Cheap is olyan árat írt ki a lapjára, hogy égnek áll a hajam :-(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nekiestem Doom II-vel tolni és azt vettem észre, hogy u.a. az élmény átjött, mint amit anno a 140 ezerért vásárolt 486 DX-2 adott... azért ez nem semmi :-)
Amikell mostanában játszok:
-Puzzle Quest /lassan a végére érek/
-Castlevania /GBA!/ ---> oltári királyság :-)
-Trauma Center /nem bírtam letenni, de Afrikában elakadtam a háromszöges Guilt mûtétnél a néger kissrácon :-( /
-Project Rub /hatalmas hangulata van, de sajna a 11. táncolós résznél nem vagyok elég ügyes, jól elakadtam :-( /
-DOOOOOOM GBA ---> Totális kánaán! Azt hittem gagyi lesz a GBA verzió, de nagyot tévedtem.
-Earthworm Jim GBA ---> Ha árkádra vágyom... alapmû.
-Mortal Kombat Advance GBA --->Egy másik pozitív csalódás.
-Final Fantasy részek GBA, DS vegyesen
-Golden Sun 1-2 GBA.... hatalmas gáma, kérem hatalmas!
Verném a fejemet a falba, ha a 4 MB-nál nagyobb GBA játékok nem futnának az tuti ;-)
VALKAIVEL elcserélem a nintendo dog játékomat BÁRMIRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Bp- vagyok)
Kling-klang_kitt-katt
Az a DSOrganize mire is jó? Amúgy köszönöm szépen. e-mail
Üdv: B.F.Benjy
John Carmack anno meglepte a világot egy mobiltelefonokra készített RPG játékkal, ami olyan nagy siker lett, hogy hamarosan más platformon is láthatjuk majd a programot.
Az Electronic Arts úgy döntött összeáll az id Software fejlesztõ zsenijével, hogy elkészíthessék az Orcs & Elves Nintendo DS konzolra portolt változatát. A fejlesztést a Fountainhead Entertainment embereire bízzák, akik még az év vége elõtt be akarják fejezni a portolást, ráadásul az említett RPG játék folytatásán is dolgoznak már, amit Orcs & Elves 2 néven ad ki mobiltelefonokra az EA Mobile.
@GameStar online
Kíváncsi leszek rá, Carmack jó játékokat szokott csinálni, és jó RPG-bõl úgysincs túl sok.
BF3: csucsorr
Nem indult el, mert mint utólag rájöttem, pár fájlt az eredeti CD-rõl kellene még hozzátenni.
Tudna valaki segíteni?
Jó lenne 1 kicsit nosztalgiázni...
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Viszont kb 2x annyi az ára, mint a SuperCardnak.
Lehet dönteni...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
PSP & DS RULEZ!
PSP & DS RULEZ!
A zoom-out nézetet használta valaki? Ilyenkor lenne jó overclockolni a DS-t...
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
PSP & DS RULEZ!
Most próbálgatom az új R4 kártyámat. Szeretnék rátenni szövegszerkesztõt. Eddig egyik sem indult el. Valakinek van valamilyen ami mûködik? Némelyik valami DLDI-akármire hivatkozik. Nem tudom mit tegyek vele. Valaki valami infóval bír?
Elõre is köszönöm.
Üdv: B.F.Benjy
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Anyukám nem lenne büszke rád. 😄
Próbálta már valaki?
TE TETVES G*CILÁDA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa!!!!!4444négy
de sz*r volt 😄DDDDD lál x3
mindenki mástól bocs... 😄