24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#17886 Lehet, veszel egy gyorsabb microsd kártyát a flash kártyádba. -
#17885 a kódokat nekem se adta be mikor kiakartam próbálni, nemtom minek írják ki.Mondjuk én kóddal nemszeretek játszani. -
Tomek83 #17884 Most láttam a gamefaqs-on egy kódot a Contrára hogy 30életet ad,de nekem nem működik.
Ja,ha szaggat egy játék,akkor lehet rajta valamit buherálni hogy rendesen menjen? -
#17883 Sheltem tecsak gakoroljad a CONTRA 4-et :C -
#17882 Nem fontos a lényeg, hogy vegyél nyugodtan Ds-t :)
Ne offoljuk szét a topicot. -
tothm #17881 Miért mit írtam félre?
-
#17880 Ha veszek egy farmert, szerintetek meddig lesz divatos? A seggén hamarabb kikopik a szín?
Az élet nagy problémái. -
#17879 -
#17878 Egyetértek veled, tényleg hülye kérdések.
Tothm, a mai napig jönnek ki gbara is játékok, tehát még nagyon sokáig lesznek ds játékok, akár években mérve is.
A nyelvtanodról inkább nem mondok semmit mert csak le leszek hurrogva, hogy ez egy nyilvános fórum, de légyszi figyelj picit... -
0ckH4M #17877 Nem lesz esés, és a ds-nek szerintem van még kb 3-4-év élettartama, és utána fog kihozni vmit a nintendo szerintem. -
tothm #17876 Tom!Csak ez engem nagyon izgat és hol máshol kérdezném meg mint itt!Tehát... -
#17875 mennyire ostoba kérdések... -
tothm #17874 Szerintetek a DS-re még meddig fognak kijönni játékok!Esetleg szerintetek nincs olyan a közeljövőben amikor nagy árzuhanásba fog esni a DS? -
0ckH4M #17873 Köszi szépen! Jól emlékeztél :-) -
Zsoccc #17872 Már régebben játszottam vele, de asszem a nyakán kell megtapogatni, a foltot megnézni és a fentebb lévő csuklója tájékán amíg piros nem lesz tapogatni. -
#17871 Doctor House tapasztalataim alapján a baleset során eltörhetett egy bordája... talán még a tüdő is sérült így erősen javaslom a sztetoszkóp használatát, vagyis légzésvizsgálatot. -
0ckH4M #17870 Hali! Valaki játszik a life signs-el? Kicsit el vagyok akadva benne, ott ahol a srác elüti a csajt motorral, és nem tudom, hogy a srácon mit kéne megvizsgálni :-S Pedig részletesen végigmentem mindenen. Neten végigjátszást pedig nem találok. (a srácnak be van kötve a feje, az oldalán fekszik, és van egy lila folt az oldalán)
Köszi előre is -
#17869 Szia!
Reggel találtam egy helyen, frankó áron(ezenkívül csak vaterán van) és megrendeltem postán:
Ha nem postázzák, mert nincs nekik készleten akkor vevő vagyok a tiédre, de reménykedem, hogy küldik.
A Zelda tényleg frankó, én nagyon meg vagyok elégedve ezzel az évvégi játékhozatallal. Mostmár mondjuk sajna nem jön ki semmi érdekes idén, minden megjelent(maximum a Final fantasy Tactics A2 (U) de ez nem biztos még). -
#17868 Sikerült továbbjutnom a Zelda-ba. Az ajtóra kellttt vésni valamit és a munkahelyen jöttem rá, hogy mit. Alig bírtam kivárni, hogy hazaérjek. Persze DS mindig nálam van hátha. Múltkor a gépteremben ment éppen egy telepítés és nem tudtam mit csinálni úgyhogy leültem kicsit amíg az lefutott.
A másik meg a térképes sztori volt. Na ott feladtam. Becsuktam mondom lefekszem de előtte elhúzok WC-re. Csak nem tudtam elaludni és kinyitottam. Ez volt a lényeg... Nagyon tetszik továbbra is a Zelda. -
#17867 Pluszba vettem a DS-hez ha megdöglene az akksija. Egyenlőre otthon áll csak szerencsétlen.
Ha eladó lenne érdekelne a dolog? -
#17866 Nekem meg az FF tactics A2 grafikája tetszik legjobban.
Tegnap kipróbáltam a Boulder Dash Rockst. Milyen igényesre megcsinálták ezt a régi szuper játékot, nagyon frankó lett. Aki x évtizede(!) szerette a boulder dasht még c64en is mindenképpen próbálja ki, nagyon finom.
(Remélem lesznek elgondolkodtató nehéz pályák is, eddig eléggé easy) -
vegytek #17865 nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem jobban tetszik grafikailag az ff3 mint az ff12. -
#17864 Mármint eladóba van ilyened?
Kisgabo postával együtt is megérné, ha alapból csak 6 dollár. Legyen 3-4 ezer már megérné nekem. Azért ha rendelsz ilyen helyről szólj légyszi. -
#17863 Kint van a dragon quest 4 japánul. Elsőre elég jónak tűnik, csak kicsit nehéz a nyelvezete. egy-két alapszót már tudok, meg vadul szótárazok játék közben (jó volt megtanulni az írásjeleket XD) -
CéZé #17862 Nekem egy hete uton van a wii-m, ki tudja melyik postás játszik vele. -
#17861 én most nem rendelek, cézé megtette, elvileg úton a m3ds real karim. :)
külön meg nem gazdaságos akkut hozatni, drága a posta. amúgy gondolom, valami utángyártott holmi... :( -
#17860 Nekem van egy ilyen. Ugyaninnen rendeltem. -
#17859 Na fordítsuk komolyra a szót.
Kisgabo kéne nekem egy ilyen 2000mah-s aksi.
6 dollár kinn, ami vicc, hogy nálunk 1000mah-s 7000ft...
Tudnál ilyet rendelni, szerezni nekem? Ha igen mennyiért? Komolyan érdekelne a dolog ha normális áron tudsz.
-
#17858 Jó hát 4et megért volna nekem -
#17857 japan, szerinted külön is annyi? 3500az 1 gigás, akciós pakkot kínálok. -
#17856 Japán a kingston ? Külön is adod 4é? -
#17855 Mario Party így ebben a formában nekem csalódás :(
gép ellen "társasozni" egy idő után már elég uncsi tud lenni
nem értem miért hagyták ki belőle a wfc-t... -
Tomek83 #17854 Contrába és a MarioPartyba is belerakhatták volna a WFC-t,jól el lehetett volna szórakozni neten. Mario-t éjjel kipróbáltam,tényleg elég jó lett. Boulder Dash viszont nagyon szaggat amikor az infokat kiírogatja,pedig az se lenne rossz. -
#17853 Nyugi, nekem sincs sokkal több időm. Annyi játék van DSre is meg Wiire is hogy azt se tudom melyikhez nyúljak ha van 1 csöpp szabadidőm. Bár a DS még könnyebb, mert elég sokat utazok/nap és akkor van lehetőség egy kevés prüntyire, de pl a Zeldát még én se nyomtam végig. -
#17852 Annyira nincs sok nekemse,én csak esténként tudok játszani, esetleg buszon néha de ott nemszeretek. -
#17851 supercard sd one v2 eladó. 9000 pénz, 2 gigás kingston micro sd-vel 13000.
-
#17850 Nem értem hogy van nektek ennyi időtök játszani. Én még a Zelda elején tartok. A 2. főszörnyet most öltem meg és a Ocean King templomába visszamentem... Ott frankón el is akadtam a 6 táblás részen. Nem tudtam kinyitni az ajtót. Valamit kellene rajzolni rá... -
#17849 Sajna nem AFC-s :S kurva nehéz lett volna nekik beleírni???szégyen...A játék viszont nagyon ütős lett.És elég egy játék is ahhoz hogy 4 ember elszórakozzon vele.DOWNLOAD PLAY funcióval oldották meg a "lan"-t -
#17848 tud a mario party wifi multit? -
#17847 okés de a contra nem WFC-s, szal nem lehet neten.De a mario party-t elvileg igen.Mindjárt kipróbálom