24434
Nintendo DS/DS Lite
  • tothm
    Még 1 kérdés! Ha videót akarok nézni akkor az mennyire lesz jó pl egy mobilénál jobb?
  • james69holden
    jah, egy tolvonással szabad csak felrajzolni
  • Tomek83
    Azzal én is szívtam,vagy 100x lerajzoltam. Úgy kell lerajzolni,hogy ugyanazon a vonalon 2x ne menj át,szóval egy húzással csináld meg.
  • Sheltem
    Tököm má a zeldába...

Help

Mikor másodszor kell az ajtórarajzolni a Temple of the Ocean Kingben egy háromszöget benne egy fordított háromszöggel azt hogy a fenébe kell ? fél órája próbálom rárajzolni de semmi.
  • Keviny
    még talán arra érdemes figyelned hogy az érintőképernyő nem-e hibás. ezalatt azt értem hogy van olyan hiba h bizonyos területeket nem érzékel az érintőképernyő. egy egyszerű rajzprogrammal (pl Colors!) le tudod tesztelni.

ha már lámerkodás megy akkor én is kérdeznék: ha van egy slot1es karim (pl supercard ds1) akkor milyen kiegészítővel tudom elérni h gba-s gammákat tudjak futtatni? létezik slot2-es passme, vagy valami gba-s flashkarit kéne vennem?
  • vegytek
    a francba, elvitték...
  • vegytek
    müködést én is kipróbálom, kiveszem a ds-emből az m3s-t és bele a dsl-be ;)
  • Sheltem
    Pixelhibán kívül nézd a kis "kihajtópánt" nem törött e, tudod annakidején volt egy csomó lite aminél eltört az a vékony kis forgóizé. Én a külső felületét is nézném karcos e, elvégre a ds lite egy gyönyörűség(vaze asszonyra nem mondok ilyeneket), és én kipróbálnám a gombokat is működés közben.
  • vegytek
    volna egy kérdésem: ha használt fekete DS lite-ot veszek, amire a 6 hó gari csak a tulajon keresztül érvényesíthető, mire figyeljek oda a megvételnél a pixelhibán kívül?

már nem emléxem ki, de akinek multkor ellopták a DSL-jét a suliból, milyen színű volt, esetleg számát tudja-e, milyen flash kari volt benne, egyéb jellemző dolgok, hova járt suliba a sértett? (a meglopott tulajtól jöhet privátban az üzi, csak mert feltünően olcsón láttam eladó fekete DSL-t budapesten)
  • orkenyid
    Nem, az a régebbi GBA SP-nél van igy. Szedj szét egy régit ha nem hiszed :P
  • Sheltem
    Pont ez a jó benne :)

Totis hova tüntél?
  • Sephi
    Tehat.

Contra 4. Uaaai de rohadt nehez :D
  • PHM
    Pedig a legjobb tudomásom szerint ennek a kijelzőtechnológiának ez a neve.
    Csak Lite verziónak van valódi háttérvilágítása.
    A régi DS kijelzőjében a TFT ELŐTT van 1 speciális plexilap, az világítja meg a kijelző alatti fényvisszaverő felületet.
    Persze ez is háttérvilágítás, csak nem valódi, hanem transzreflektív.
  • orkenyid
    Egyik DS-be sincs transzreflektív TFT és mindnek háttérvilágítása van :)
  • PHM
    Attól függ, mihez képest.
    A sima DS kijelzője talán egy hajszállal jobb a normál GBA SP-ben lévőnél.
    Transzreflektív TFT, ami azt jelenti, hogy a kijelzőt felülről világítjuk meg.
    Előnye, hogy napfénynél-erős lámpafénynél világítás nélkül is lehet vele játszani, így energiatakarékosabb.
    Hátrányai: gyengébb fényerő, kisebb kontraszt, halovány színek.
    Ettől függetlenül ezzel is lehet jókat játszani, + kb 15 rugóért beszerezhető.
    Ez, ha a GBA SP durván 13 ezres árához viszonyítom, nem drága.
    Szerintem...
  • tothm
    Sziasztok!Az igaz hogy a sima ds-be nagyon kevés a fényerősség?
  • Borgi
    ésszel emberek!
  • Sheltem
    Én e? A szőrösszívü házigazda volt. "Lekezelően" Na ezt miből raktad össze? :)
  • orkenyid
    Én töröltem... flame stop! :)
  • Sephi
    Jah kozben turulted a szinvonalas hozzasolasod.

Koszonom.
  • Sheltem
    Nem kell flashelni semmit. Az már régen volt. GBA játékokat egyik Slot1 es kártyával sem fogsz futtatni, ahhoz slot2es kell(pl M3 lite perfect).
    Nem fogod hiányolni a gba játékokat, ez egy jó kártya.
    Egyébként multiformatnál már lehet kapni az m3 legújabb kártyáját az m3 ds real-t 12k huf ért.
  • Matthew94
    értem! és mi az a flash-elés ??? :D csak annyi h. GBA-s játékokat futtason?? am honnan tudok letölteni DS játékokat ingyen? (köszi a segítséget)
  • Borgi
    juár velkám
    de nem divat félkövér betükkel irni errefelé ;) anélkülis lássuk
  • james69holden
    tudtommal ugyanazt tudja mint az m3 ds simply...
    igen, bármilyen letöltött ds játékot le fog játszani
    ez csak az adapter kártya, szal kell hozzá venned egy micro sd kártyát, ugyanis arra fogod másolni a cuccokat
  • Matthew94
    Szevasztok! Nagyon kezdő vagyok a témában szal pls ne kiabáljatok le! Azt szeretném kérdezni, hogy ez a kártya (http://www.shoxx.com/catalog/product_info.php/cPath/73_92/products_id/3392?sID=1c08c14b42bd6cfcd4f6c035e7a0d1434c2a59b87aa6850b8bf34ea24fd07da6)

Miben külömbözik egy M3-as karitól? Mit nem tud?? am ha veszek ezek közül pl egy R4-est akkor rátudok bármilyen letöltött DS játékot rakni? ez már alapból egy memkari vagy csak egy ilyen átalakító?

Válaszotokat előre is köszönöm! :-)
  • orkenyid
    Ha valakinek van esetleg egy felesleges működésképtelen (nem baj ha törött) DS-e (Lite/régi nem számít), privi pls :)
  • koryne
    Akit zavar a reklám, annak meleg szívvel tudom ajánlani a firefoxot ad-bolck plus kiegészítővel. Én sokáig azt sem tudtam, milyen xbox reklámról beszél itt mindenki :)))
  • Sheltem
    Ez az xbox360 reklám elég igénytelen szar. Ezé csinosíthatjuk itt orkenyiddel itt a bannert ha feléb*sznak ilyen szar reklámot. Monnyon le
  • PHM
    Welcome!
    Ja, és feltétlen próbáld ki a Metroid Prime pinballt is!
  • james69holden
    hát én akkor el se kezdem sorolni az én kedvenceimet :)
    de Zelda-t első helyre tenném az fix ;)
  • Tinman #17896
    Welcome :-)

1. Final Fantasy III.; Chochobo tales
    2. Under the kinfe
    3. Project Rub
    4. Zelda Phantom Hourglass
    5. Castlevaniák; Metroidok :-))
  • Sheltem
    Na szia! Úgy nézki ahonnan rendeltem egy kamucég át akartak b.. verni. Semmi elérhetőség csak kaptam mailben egy számlaszámot, erre mikor rákérdeztem személyes átvételre vagy utánvétes fizetésre, jött a hebegős habogós mail.
    Egy szónak is 100 a vége 3 kérdésem van hozzád.
    1. bontatlan az aksi csomagolása?
    2. mikor rendelted?
    3. mennyiért adod el ha eladod?

Ha bontatlan és 2007es és korrekt áron adod mindenképpen érdekelne.
  • Sheltem
    Szia!

A legjobb játékok jelenleg(szerintem):

Contra 4
    Legend of Zelda: Phantom Hourglass
    Castlevania dawn of sorrow
    Castlevania portrait of ruin
    Mario Kart

3at kértél ez 5, én mondjuk Tomekkel ellentétben animal crossingra azt mondom vagy imádni fogod vagy utálni szóval az lutri :)
  • Hellhammer
    Már van ilyen gém. Homebrew.
  • james69holden
    mindenhol ott van
  • orkenyid
    Az az XBox-os szar miért van itt?
  • Tomek83
    Köszi,már amúgyis akartam egy nagyobb sd kártyát.
    Timantes,ide felnézel egy kicsit és rögtön látod jó pár NIntendo Ds játék borítóját,ezenkívűl még ajánlom a Castlevaniákat,Mario-t,Animal Crosingot,Rune Factoryt,Final Fantasyt,Dementiumot és még van sok fantasztikus játék.
  • timantes
    KÖSZÖNTSETEK ENGEM , mint új magyarországi NDS Lite tagot!!!!!! Csatlakoztam a Nintendo táborába. Ezért kérlek Titeket, hogy mondjatok 3 olyan játékcímet amivel mindenképp érdemes a "kis" masinán játszani!!!! Köszi :)
  • Borgi
    loholl.
    bár biztos nem elsz ijen gém :C

is itt virit egy mikrosoft xbox360 reklám atopig tetején (Y)
  • Sheltem
    Csókoltatlak davido:
    Dota Ds

Azé ne utálj nagyon légyszi
    Kösz az infót Butyok