Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nálad is elkéne már egy házkutatás, tutti hegyekben a dvd kópia.. <#vigyor1>#vigyor1>
mi a francnak 600k downlód? pírtupír mi?<#email>#email>
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Ha belegondolunk, hogy a ~750KByte = 6000Kbit = ~5,86Mbit akkor máris más a helyzet. Ugye ez nem éri el a névleges 8Mbit-et. Igaz ehhez egy jó szolgáltató kell. Sajna én nem nagyon tudtam 600KByte fölé menni eddig.
De a DS böngészõjéhez bõven elég lenne egy 256Kbit-es is mert csak böngészéshez használható. Letölteni nem igen fogsz vele.
Gondolkodj már, nekem otthon 8 Megabites netelérésem van papíron, gyakorlatban 720-740 kilobyte/sec sebességgel tudok letölteni. Akkor most hasonlítsd össze ezt az értéket a 11 Megabittel<#nezze>#nezze>
Magyarázzam el a Megabit és a megabyte közötti különbséget vagy elõbb a barátodhoz fordulsz?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
<#vigyor1>#vigyor1>
feladat, 11 megabit ? megabájt... <#idiota>#idiota><#wilting>#wilting>
Azért a rendszerfájlok cseréje még megér egy próbát.
Gondolok itt a loader.nds-re és a dsrom.lst-re.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Torrent szervert akarsz rajta vagy mifenét? :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
El tudná valaki nekem magyarázni, hogy mûködik az R4 cheatrendszere, mert fogalmam sincs....
Elõre is köszi, és üdv mindenkinek!
Valaki ki tudna segíteni Nintendo DS Browser R!-el mûködõ verziójával?
Este otthon megnézem, ha rájövök valamire, szólok.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
ha megy egyszer kimentette, ergo 5 perc után visszaolvasható a mentés, akkor más a bibi.
bocsi
Ha igen, lehet, hogy haldoklik a sava chip a kártyádon.
A Ninjapass a mentéseket elõször EEPROM-ba írja és csak a következõ bekapcsoláskor rakja a microSD-re.
Azért egy frissítés nem árthat, bár én nem láttam az 1.1-esnél újabbat.
egyébként, miért fáj neked?
Akit érdekel privi! 😊
pm /me
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A UPC akció lecsengése után szvsz reális árban lehet majd eladni.
érdeklõdni priviben.
BF3: csucsorr