24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Tomek83
    Nekem az Alien Rebels van meg SNESre,azt végignyomtam minden szinten,de a többi Contrával csak most játszottam.
  • butyokanime
    Mert azt hiszik magukról hogy menők én sem tom h az vok e de majdnem minden contra-t végignyomtam és asszem a fórumon is én nyomattam végig elsőnek
  • Tomek83
    Én nem vagyok vérbeli Contrás:)meg hát nem is csalok benne:)
    Azt a pacifizmust én is utálom.
    De a karakterek miért fél meztelenek? Ha én mennék ilyen alienek ellen akkor felöltöznék rendesen,golyóállót meg pláne raknék magamra,akkor talán egy lövéstől nem halok meg.
  • butyokanime
    Ez zsír ötlet:P de a vérbeli kontrások ilyet nem csinálnak a normal még tűrhető is de a hard az télleg hard.A challange módban meg anyira durván nehéz dolgok vannak hogy ott télleg lehet kpani pár agyvérzést :) főleg ezek az alian-es pályák!Meg fegyver nélkül 1 élettel juss fel a pálya végéig, mondom pfff
  • Tomek83
    Köszi,amit írtál spoilerbe addig eljutottam ma,jobban mondva csak 12missiont csináltam meg. Normálba még nem kezdtem bele,de viszont kitaláltam egy stratégiát normálra ill. hardra,ezt még SNESen csináltam az Alien Rebelsnél hardban, H betűs fegyvert be kell szerezni(H mint hőkövető) és olyan helyre kell menni ahol biztonságban vagy,nem érnek el az ellenfelek,aztán csak lőni folyamatosan hogy kapd az életeket,feltöltöd magad teljesen.Szerintem másként nem lehetne megcsinálni a hard módot,max jópár agyvérzés árán:)
  • butyokanime
    Na gratulálok normal modban már énis csak a feléig viszem kb, az már nehéz. easy már könnyű.Amugy

(SPOILER: a Contra C is benne van, meg 12nél kapsz egy bonus karaktert 16 nál meg egy interjút amit egy készítő taggal készítettek.)
  • tothm
    És milyenek?
  • kisgabo
    500
  • tothm
    Nekem lécci segítsetek!Tehát Brain Training-ben hányféle játék típus van?
  • S8DJ
    kösz a választ :D
  • vegytek
    a fogkrém jobb, mert a papír elmozdulhat
  • kisgabo
    sd, csak papirzsepit kell mellé tömni.
  • S8DJ
    A Nintendo DS milyen memóriakártyát olvas?
  • S8DJ
    ez az a játék amiért meg akarom venni nagyon a ds-t és persze másért is :D
  • Tomek83
    Igen,sikerült lenyomnom a Contra 4et easy módban
    Tudom,majd akkor legyen nagy a pofám ha a hardot is megcsinálom:)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Megcsináltam 4küldetést is gyorsan,szóval már a NES Contra-t is játszhatom
  • butyokanime
    azért furcsáltam én mert tuttam h abban az a kód :S nemhittem h arra írjják
  • tothm
    A Brain Training-ben kb hány játékmód van?
  • Tomek83
    Ja amúgy rájöttem hogy miért nem használt a gamefaqs-on az a 30életes kód.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha jól sejtem,akkor több Contrát is játszhatsz ha végignyomod a Contra 4-et,és a 30 élet az a Nes verziós Contrához van.
  • Tomek83
    Ismét elkezdtem a Contrát,és el is jutottam a 6.pályáig,de ott a főellent nem tudtam megölni. Azt hogy kell kinyírni mert hiába lövöldöztem nem láttam hogy sérült volna.
  • orkenyid
    Rendben :D
  • PHM
    "Screens: Two separate 3-inch TFT LCD, resolution of 256 x 192 pixels, dimensions of 62 x 46 mm and 77 mm diagonal, and a dot pitch of 0.24 mm."
    Itt egyetlen szó sem esik arról, hogy a DS kijelző megvilágítása milyen technológiájú.
    Mihelyst hozzájutok 1 roncshoz, szétszedem, s akkor visszatérünk rá.
    Sok konzol fordul meg a kezeim között, erre belátható időn belül van esély.
    (A saját 40000 Ft-os gépemet nem volt szívem szétkapni - azóta pedig ellopták.)
    Maradjunk annyiban, hogy a vesztes fél fizet 1 sört/kólát a nyertesnek majd.
  • Tinman #17948
    Báááz! És nem szóltok, hogy van már Runaway KALANDJÁTÉK DS-re!
  • orkenyid
    http://en.wikipedia.org/wiki/Game_Boy_Advance_SP
    "In North America in September 2005, around the time of the Game Boy Micro's release, Nintendo released an improved version of the Game Boy Advance SP featuring a backlight instead of the previous version's frontlight."

De mondom ha nem hiszed hogy háttérvilágításos a régi DS, nyugodtan szedj szét egy rossz kijelzőt darabokra :)
  • kisgabo
    játékélmény NDS, powa PSP. PSP-n filmezek, mp3, és látványosabb, de nem olyan élvezetes gémek.
  • S8DJ
    Melyik a jobb NDS vagy a PSP?
  • Totis
    Netwars azaaaz! Nagyon nagy játék volt. Bár néha elvesztem a vonalak között...:-) Aztán jött a Descent időszak hálóba. Utána Quake és a többiek. Istenem régi szép idők...
  • PHM
    Ugyan nem értek veled maradéktalanul egyet, de azt hiszem, felesleges tovább vitázni.
    Végülis az első GB kivételével nekem pl mindegyik "N" handheld kijelzője tökéletesen megfelelt a maga idejében.
  • f00fighter
    NetWars. Régi szép idők. Írtam hozzá cheatet, az F5, F6, F7, F8 billentyűkre lehetett pajzsot, rakétát, extra tűzerőt és tolóerőt "szerezni". Sajnos nem bírtam röhögés nélkül, amikor láttam a többiek csodálkozó arcát, így elmondtam nekik, mitől megy nekem olyan jól a játék.
  • Tinman #17941
    Ps1 graf szint, nekem elég handhelden :-)
  • orkenyid
    Jaj bocs keverem :S
    A régi GBA-nak és a legelső GBA SP-nek reflektív kijelzője volt, új GBA SP-nek és régi DS-nek transzreflektív, legújabb GBA SP-nek és DS Lite-nak sima. A transzreflektív amugy nem azt jelenti hogy nem hátulról van megvilágítva, hanem hogy hátulról és előről is megvilágítható :) Előről csak a régi GBA SP volt. GBA meg sehogyse :)
  • Sheltem
    Final Fantasy IV

Tökömnek kell erőltetni a 3d-t Ds-en nem tudom...Gyönyörű 2d játékokat akarok mint a Contra4 sebaj majd a Tactics A2.
  • Sheltem
    Szerintem viszont szuper játék lesz :) Eddig amit láttam belőle imádni fogom. Igaz ez is pont az a fajta játék amivel csak és kizárólag handhelden játszanék pcn soha. Tipikus.
  • Totis
    A Novell-hez is volt egy beépített vektorgrafikus űrhajós játék. Nem tudom mi volt a címe. Viszont az első hálózati játékélményem ahhoz köthető...
  • Tinman #17936
    Iszonyat. C64-en is utáltam az ilyesmit... így FF3 után durva lenne ezzel tolni.
  • Sheltem
    Holnapi megjelenés

Geometry Wars

• PHM
    Relatív. Mobilja válogatja.
    Próbáld ki a konvertert különböző beállításokkal 1 rövid videón, hogy kiválaszthasd a neked megfelelő minőséget.
  • PHM
    Bocs, ezt nem emeltem ki külön.Egy szétszedett SP most is a polcomon hever.
    Tehát összegezve: A régi SP és a régi DS kijelzője transzreflektív.
    Az eredeti kérdés ez utóbbira vonatkozott.
    Egyébként a piacon kapható SP-k max. 3-5%-a rendelkezik az új kijelzővel, ezért nem is tartottam érdemesnek említeni.
    Szinte nincs is olyan N hardver, ami ne fordult volna meg a boncasztalomon.
    GC, DS, WII - ezek még hiányoznak, no de ami késik, nem múlik...
  • kisgabo
    dolgozz meg érte.
  • james69holden
    nem szúrja ki a szemedet a piros betűs mondat a bannerben?
  • Matthew94
    Szevasztok! DS-re progikat és játékokat honnan tudok letölteni ingyen????