24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#18298 Koszonom! -
JiBBeRiSH #18297 http://ms.nintendo-europe.com/software/nintendods/winxp/driver/NintendoWiFiUSB106_Vista_Final.zip -
#18296 Igen, próbáltam de hiába... nem ad neki netet... -
JiBBeRiSH #18295 Elvileg vagy 2 hete jelent meg hozzá vistás driver. Azzal próbáltad? -
Tomek83 #18294 Hol tartottad azt a kártyát,hogy anyád felszippantotta? Nekem végig a DSben van a kártya,vagy ha eredeti játékkal játszok(mert az is van ám)akkor is az asztalon tartom. Amúgy ha a kukába landolt akkor onnan sikerült kibányásznod? -
#18293 Sehogy sem tudom mukodteni a USB Wi-FI-t Vista alatt :( -
Bitke #18292 DE hogy nem elég még sok is , csak kiváncsiságból kérdeztem ! -
#18291 Nem elég? -
Bitke #18290 Sziasztok !
Lenne hozzátok egy nagyon buta kédésem .
A nintendo ds - en az nds és gba játékokon kivül még milyenekkel tudok játszani . Nekem M3 real kártyám van ! -
#18289 Szerintem az EZ5-el nincs probléma. Az új firmware egész jóra sikeredett. Az 1.66-ban padig nagyon sok mindent javítottak. Amúgy én nem is használom a 3in1 kártyát hozzá. -
erube #18288 énis megvoltam elégedve az Ezv-vel csakhát édesanyám egy szép délelőttön felszippantotta, de nem a nagy orrával hanem egy porszippantásra alkalmatos eszközzel...ezután persze nem vette észre a kopogást és kihajította.namind1 majd megláttyuk...éncsak a mentéseim féltem(ja meg a pénzem) -
#18287 Az a baj, hogy nekem ennyi idő alatt kb le is merül. -
Tomek83 #18286 Nekem 2,5-3óra között töltődik fel a DS. -
#18285 Na, a DS kb 1,5 óra alatt töltődött fel. Nem kevés ez egy kicsit? -
#18284 Hát nekem kb 3 óra. Szinte végig CoD4 ment rajta és az Elite Beat Agents 2 pálya erejéig. Most mérem,h ogy mennyi idő alatt töltődik fel, nagyon remélem, hogy nem hiába vettem új akksit, mert azért nem olyan kevés az a 7e Ft, főleg nem, ha hiába dobtam ki. -
#18283 Nekem GBA módban 13-14 óra körül bírta... DS módban 8-9 óra, de ez attól is függ, hogy 3D game, vagy 2D. Utóbbi esetben 11 óra sem gond. -
#18282 Bocs a kérdésért, de nagyon fontos lenne.
DS Lite + Scupercard Lite + mk44-mini mondjuk max világításon mennyi ideig kéne, hogy bírja? Mert most vettem egy új akksit, de ez sem nyűgözött le, szóval most vagy én vagyok hülye, hogy régebben sokkal többnek éreztem az üzemidejét vagy feleslegesen vettem új akksit, mert a töltő a rossz. Köszi a válaszokat. -
PHM #18281 Mi a baj az EZV kittel?
Szvsz a bővítőjével az egyik legjobb komplett megoldás.
Ha mindenáron le akarod cserélni, én az R4-re szavaznák. -
#18280 m3 real zabálja a sandisk /tajvan/ 1 gigásat is. -
#18279 Ja és bele Kingston Japan Micro SD. -
#18278 "ds fire card"
Életemben nem hallottam róla..
Ha jó kártyát akarsz R4, M3 Ds simply, vagy M3 real ahogy S8DJ mondja esetleg Cyclo.
Többit nagy ívben el lehet felejteni, ha azt akarod, hogy minden játékkal kompatibilis legyen. -
S8DJ #18277 szeritnem vegyél R4-et vagy M3 real-t a fire card helyett -
erube #18276 Üdv!
Régóta olvasom a fórumot és szeptemberben be is szereztem egy dsl-t, majd hozzá egy ez flash v kártyát.most készülök venni egy ds fire card-ot és az lenne a kérdésem hogy szerintetek viszi e majd a ds fire az ez flash-s mentéseim?Amúgy Wc-n alap a játék. pokemonnal:D:D -
#18275 Én újra végigtolom a Castlevaniakat, persze nem lesz időm az összesre, de pl Circle of the moon-al már nagyon rég játszottam s megjött újra a kedvem hozzá. :) -
#18274 Hát a Simpsonst nem nevezném jónak, eddig te vagy kb az elsö aki itt azt mondja tetszik. Amúgy amik itt vannak fentebb a bannerban mind szuper játékok a Contra 4 el az élen. Az kb túlzás nélkül a legjobb(és legnehezebb) Arcade stílusú játék Ds-en. A fenti borítós játékokon kívül szuper még a Boulder Dash is az is mostanában jött ki(ha szereted az ilyen stílust). -
SirArcheer #18273 Sziasztok!
Jelent meg mostanában vmi jó játék a Simpsons, és a Zeldán kívül??
Wc-n játszani, Ds-sel kötelezőőő!! :D -
LittleBirdY #18272 Ha nincs semmi olvasnivaló, és lusta vagyok a notebookot elvinni a wc-ig, akkor én is a DS-en játszom. Én speciel a Tetris DS-sel játszom, ami tényleg jó elfoglaltság a wc-n. Van úgy hogy fél óráig is bent vagyok, mert annyira le tud kötni egy k*csög kis tetris. :D (Arról már nem is beszélve ha filmet nézek) -
#18271 az emberek nagytöbbsége a reteráton, olvas... ül a művén, és olvas, mert ott van ideje, és nem zargatják. :)
-
timantes #18270 hát nem semmi , WCn elvileg nem a játékokra kellene koncentrálni, de praktikus :) -
#18269 Egyébként viccet félretéve én pont ezt(is) szeretem a dsbe.
Gyakorlatilag bárhol használhatod. Ágyban mikor már asszonypajti alszik, wcn, sőt még nyáron egy unalmas napozás közben is, mikor órákig csak döglik az ember hogy legyen valami színe.
Wc mivel másabb hely mint a többi? :) Semmivel -
#18268 Nem te süllyedsz le hanem a sz.. -
#18267 és nem zsibbad a lábad? -
Tomek83 #18266 Ez már visszatérő téma,játszani a WC-n.Érdekes hogy ott a PuzzleQuest is,ami nem a legjobb a WCn,mert akkor egy darabig ki nem jösz...én már tapasztaltam -
#18265 én pl semmit, ennyire azé nem süllyedek le -
#18264 Milyen játékokat játsszunk Wc-n kedvenc handheldünkön sza...űrítés közben:
-
#18263 Amúgy igaz, hülye kérdés, hogy merítené már xD -
#18262 Há most mér? Amúgy csak azért jutott eszembe, mert az feltűnt, hogy használat közben azért van annyi fogyasztása, hogy merülő akku mellett passkey nélkül zöld a led, passkey-el meg piros. Na mindegy. Köszi. Csak azért kérdeztem meg, mert végre megjött az új akksim, a régi már alig ment, kb 1 órát bírt vele a DS. -
PHM #18261 Nem. A DS valós idejű órája azonban igen. Ennek azonban olyan kevés a fogyasztása, hogy szinte elhanyagolható. -
orkenyid #18260 -
#18259 Ha ki van kapcsolva a DS, de benne van a flash kártya és a passkey, akkor az meríti a DSt?