Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Nekem egy Linux-os Asus 500gP-m van. Most hegesztem, hogy 3 SSID-je legyen. 1 a Notebook és társainak, 1 Wii-nek, 1 DS-nek. Ugye mindhárom különbözõ titkosítást használ (szeretem mindig a legerõsebbet használni amit a készülék tud). Valamint a DS csak WEP-et tud ("tudtommal"). Ide MAC szûrést és szávszél korlátozást kell majd beiktatnom.
Köszi elõre is !
http://gpf.dcemu.co.uk/Frodoc64.shtml
pontosan, nekem a frissen telepitett winfosra megy fel a kulcs drivere tökéletesen, utána.... gyalázatos. szal egy jó rúter gyógyszer lehet.
15k azért aq linksys-ért sima ügy, mikor a nintendó kulcs 10k... <#idiota>#idiota>
Az összes DS-be van beépített WiFi....
Nem megy bármelyik WiFi-s routerrel, csak azzal ami normálisan tudja a 802.11b/11 módot és normális DHCP/DNS szerver van benne.
Amúgy legjobban a Linuxos routerrekkel megy (pl: WRT54GL, vagy bármelyik amire fel lehet tenni a DD-WRT firmware-t)
USB-s wifihez vagy router, vagy NAT kell (Pl: ICS). Ezzel az a gond, hogy a Windows ICS néha nem megy.
Xbox Live gamertag: kilencnad
wifi kulcsot is azt kedveli, ami ralink 2500-as. nem elég neki a soft acces point, kényes egy dög ez.
Ha jól értem akkor a DS Lite-ot akarod összehozni egy WiFi-s router-el...
persze sokkal jobb, egy kompatibilis wifi router, pl az a linksys
nintendó csodabütyke 10 ropiért drága. nekem a gigabyte 5 ropiba fájt.

Ebbe van WiFi meg minden, tökéletesen megy DS-el is 😊
PSP & DS RULEZ!
aki tud segíteni az vegyen fel msn-re plz: [email protected]
PSP & DS RULEZ!
Köszi!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
szerintem
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Játéktól és flashkaritól is függ. Nekünk pl nem ment G6DS-sel, de ez bennt is van az ismert hibái között.
A másik emberkének nem kell, hogy meglegyen az eredeti game, sõt semmilyen kártya nem kell a DS-be, õ rábök a Download playre és láss csodát a Wi-fi segítségével, egy játékkal, ketten tudtok játszani!
Nagy móka, mi asszonnyal Brain Traininget meg Mario 64 Ds-t szoktunk így tolni.
De akkor én is kérdezek... ha másik DS-be lesz egy okosító kártya, akkor úgy már menni fog azon a gépen is a másolt gáma Download playel?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Árulja már el valaki mi az a download play. Elindítom pl a Mario Kart DS-t és szed le pályát vagy mi???
PSP & DS RULEZ!
Láttam már az M3-at is lefagyni...
M3 slot1:Simplyt keresel?
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Vannak apróbb hiányosságai, de a maga (ár)kategóriájában szerintem verhetetlen.
Ha a tisztelt fejlesztõk vennék a fáradságot egy kiforrottabb firmware írására, méltó vetélytársa lehetne az M3-nak. szerintem
Egyébként pedig a DS romok futtatásánál néha hajlamos összeakadni a slot1-es kártyákkal.(Ugyanez az SC-re is igaz.)
GBA romból eddig az összes ment rajta nekem, igaz, néha sakkozni kell
a beállításokkal.
kártyenkája, mennyire jó gba és ds kompatinilitás?
köcc.
m3 slot1 karit. <#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\