Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chello extrém vagy mi a neve a 10megásnak.
Kimentem a PeCsába megkeresni õket... szerinted kintvoltak?
A vásárlással+nem volt szerencséd,de ha kicserélteted akkor
lessz egy nagyon jó karid!Ja és még1,milyen netet köttettél be?
Átkozott szerencsétek van,én most akarok szolgáltatót váltani de nálunk nincs UPC. 😞
Ha a hozzá kapott kártyát teszem bele azzal hhibátlanul müxik..
(Az eddigiek alapján az a gyanúm, hogy igen.)
majd lehet az asztalt verni a boltban.
Az elsõ Simplymmel én is így jártam egyébként, másnap korrekt módon,
szó nélkül kicserélték.
Igaz, ez egy másik bolt volt, drágábban.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Hát igen, most mi vagyunk õérte, vagy õ van miértünk? Hát belõlünk élnek.
Tinman: Akkor még nem nagyon voltam benne a témában, nem vettem meg, de nem tudtam, hogy ez ennyire nagyon sok érte.
Hát mondjuk nekem sem volt valami full szimpi az eladó, kezdve azal, hogy amikor bementem utánna rohant lefelé és még csak le sem jött hanem kukkolt kifelé a fejébõl a polc felett és igy szólt: " mit akarsz???"
Könyörgöm... kereskedésben dolgozom én is és nem egy éve.. de én még egyszer nem fogadtam így egy vásárlót sem sõt még hasonló képpen sem hiszen a vevõ az elsõ mert ugye belõle van a keresetem is és mivel embertársamról van szó nem egy állatról ami büdös, koszos beszélni sem tudó mezei patkányról igy úgy is kell bánnom vele.. de ezt sokan nem tudják, vagy ha tudják is lexarják teljesen... na mindegy errõl ennyit...
12-ért adta egyébként.. lehet venni olcsóbban is vagy ez az ár azért elfogadható?
(máshol nam találtam sehol)
Visítva röhögni az ilyen szemétládák képébe legközelebb...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De szerintem Multiformat eléggé zugkereskedõ, meg bunkók is, mert mikor bementem érdeklõdni az M3 Simply iránt, kérdeztem, hogy hogyan olvasom be a Micro SD-t meg ilesmit, erre õk: Majd ha megvetted, elmondok mindent.
Na ez nagy bunkóság. Meg volt egy használt Harry Potter 4 gamém és megkérdeztem, hogy ha lecserélem egy vadiúj Castlevania: Portrait of Ruin-ra, akkor mennyit kell ráfizetnem. Erre õk: 11 ezret. Annyiért már máshol veszek úgy hogy nem kell odaadnom egy másik gamémat.
mintha nem is lenne a gépben a kártya...
korrektek egyébként?
Multiformat-nál vettem...
Vettem egy M3 DS SIMPLY-t és vagy hibás vagy én cseszek el valamit de nem érzékeli az NDS miután berakom a simply-t (Slot1)
felmásolom rá a filéket (1gb scandisk micro flash-ra) amit a cd melléklet leírásaában szerepelnek, és mintha nem is lenne benne (Slot1-be) semmilyen kártya ugy viselkedik a DS.
Mit nem csinálok jól? vagy ez a kártya hibája lehet?
Üdv mindenkinek és köszönöm a segítséget!
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Itt találod:
http://www.m3wiki.com/index.php/M3_NDS_roms
Üdv!
Valami wiki-re emlékszem, de nem találom :-(
És kicsomagoltam. Utána berakom az USB portba a hardvert. A felugróablakban magam keresem ki az illesztõprogramot, rákattintok a Drivers mappára, mert elvileg ott kéne lenni a proginak. Írja, hogy keresi a programot a Drivers mappában. De egyszercsak kiírja: Please insert Nintendo Wi-fi USB Connector CD.
Pedig én a hackeltet akarom használni, nem az eredeti szart!!! Pedig én szõröstül-bõröstül leszedtem a géprõl, uninstalloltam az eredeti WFC-s programot! Már tegnap este 7 óta ezen szórakozom. valaki megoldást a windows újratelepítésén kívül tud??

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Használ valaki ilyet? Hogy mûködik, mik a tapasztalatok?
The main body of MoonShell has not changed.
The DLDI patch files was updated.
dpgtools was updated to dpgtools131.
MDX/MIDRCP/JpegAccu plug-in was updated.