Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen fehér a lite.
Chello extrém vagy mi a neve a 10megásnak.
Kimentem a PeCsába megkeresni õket... szerinted kintvoltak?

Én is venni akarok valami ilyesmi kártyát ha meglesz a DS-em. Hol lehet még ilyet kapni, mert ha velem bunkóznak a boltba arra elég alergiás vagyok, és nemegyszer lealáztam már pár ilyen majmot....
moon08
Valamennyit muszály költeni ha játszani akarsz,még akkor is ha cserélgeted a játékod!
moon08
Tuti a kari a rossz.Egyébként milyen gémet adtak hozzá,fehér a lite?
A vásárlással+nem volt szerencséd,de ha kicserélteted akkor
lessz egy nagyon jó karid!Ja és még1,milyen netet köttettél be?
Átkozott szerencsétek van,én most akarok szolgáltatót váltani de nálunk nincs UPC. 😞
Hát akkor valszeg teljesen rossz mert akármit csinálok vele olyan mint ha nem is tennék semmilyen kártyár a DS-be...
Ha a hozzá kapott kártyát teszem bele azzal hhibátlanul müxik..

Az igaz , hogy a lite ingyé van de alap: nem akatam költeni rá egy fillért sem... ahozképest... na mindegy. 😊

Szerintem elõször meg kell bizonyosodni, hogy a kártya valóban rossz,
(Az eddigiek alapján az a gyanúm, hogy igen.)
majd lehet az asztalt verni a boltban.
Az elsõ Simplymmel én is így jártam egyébként, másnap korrekt módon,
szó nélkül kicserélték.
Igaz, ez egy másik bolt volt, drágábban.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

moon08
Szerintem törd darabokra,pénz nem számít majd veszel másikat,
úgyis ingyé van a lite. 😄
vbence13
a 12 szerintem nagyon jó ár.

Hát igen, most mi vagyunk õérte, vagy õ van miértünk? Hát belõlünk élnek.

Tinman: Akkor még nem nagyon voltam benne a témában, nem vettem meg, de nem tudtam, hogy ez ennyire nagyon sok érte.

LOL!

Hát mondjuk nekem sem volt valami full szimpi az eladó, kezdve azal, hogy amikor bementem utánna rohant lefelé és még csak le sem jött hanem kukkolt kifelé a fejébõl a polc felett és igy szólt: " mit akarsz???"
Könyörgöm... kereskedésben dolgozom én is és nem egy éve.. de én még egyszer nem fogadtam így egy vásárlót sem sõt még hasonló képpen sem hiszen a vevõ az elsõ mert ugye belõle van a keresetem is és mivel embertársamról van szó nem egy állatról ami büdös, koszos beszélni sem tudó mezei patkányról igy úgy is kell bánnom vele.. de ezt sokan nem tudják, vagy ha tudják is lexarják teljesen... na mindegy errõl ennyit...
12-ért adta egyébként.. lehet venni olcsóbban is vagy ez az ár azért elfogadható?
(máshol nam találtam sehol)

Tinman
"Erre õk: 11 ezret"

Visítva röhögni az ilyen szemétládák képébe legközelebb...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

vbence13
Multiformatban én még nyár elején vettem M3 DS Simplyt, egyszer volt vele probléma. A menüben nem lehetett mozogni és kínai jeleket vagy semmit se írt ki. De csak ki kellett cserélni a DS_MENU fájlt és már mûködött is.
De szerintem Multiformat eléggé zugkereskedõ, meg bunkók is, mert mikor bementem érdeklõdni az M3 Simply iránt, kérdeztem, hogy hogyan olvasom be a Micro SD-t meg ilesmit, erre õk: Majd ha megvetted, elmondok mindent.
Na ez nagy bunkóság. Meg volt egy használt Harry Potter 4 gamém és megkérdeztem, hogy ha lecserélem egy vadiúj Castlevania: Portrait of Ruin-ra, akkor mennyit kell ráfizetnem. Erre õk: 11 ezret. Annyiért már máshol veszek úgy hogy nem kell odaadnom egy másik gamémat.

Ez akkor sem csinál semmit...
mintha nem is lenne a gépben a kártya...

vbence13
én is multiformatnál vettem. van ilyen, néha nem ismeri fel a karit. más kártyával is elõfordul. vedd ki, fújd meg a végét, lehet, h poros, majd rakd megint be.

mikortól vannak kint?

korrektek egyébként?

kisgabo
holnap megtalálod õket a pecsában, a bejárattól jobb oldalra.

vbence13
ezaz. a vindóz átka... pedig mindent tök rendesen uninstalloltam.

Memkártya nélkül raktam be most és akkor sem változik semmi.. mint ha benne sem lenne!
Multiformat-nál vettem...

kisgabo
rakd be kártya nélkül, akkor hibaüzenetnek kéne lenni, formázd a karit fat16-ra, megbizható helyrõl vásárolj...

Sziasztok!

Vettem egy M3 DS SIMPLY-t és vagy hibás vagy én cseszek el valamit de nem érzékeli az NDS miután berakom a simply-t (Slot1)
felmásolom rá a filéket (1gb scandisk micro flash-ra) amit a cd melléklet leírásaában szerepelnek, és mintha nem is lenne benne (Slot1-be) semmilyen kártya ugy viselkedik a DS.
Mit nem csinálok jól? vagy ez a kártya hibája lehet?

Üdv mindenkinek és köszönöm a segítséget!

nekem van egy ilyenem 😄

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Tinman
Köszi, végre megy :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Eredetije van, de valami "drivermaradék" valószínû fentmaradt gépén, és nem teszi fel az új drivert egyszerûen (teljesen más fileokat keres mint amit fel kéne tennie)

kisgabo
eredeti nintendo kulcsod van? a hackelt drivert könnyen átalakithatod egyéb gyártó kulcsára, ha ralink 2500-as. a hw azonosító egyezését kéne csekkolni.

Szia Tinman!

Itt találod:

http://www.m3wiki.com/index.php/M3_NDS_roms

Üdv!
Tinman
Kedvencek törlése miatt, fogalmam sincs, hogy az egyes nds romokhoz hol találok mûködõ beállításokat. Így pl. Elite Beat Agents sem megy, kísérletezni meg nem akarok.
Valami wiki-re emlékszem, de nem találom :-(

vbence13
tanulva ebbõl, legközelebb csinálok Horcruxokat a gépemnek. akarom mondani partíciókat<#banplz>

vbence13
már mondtam, hogy tök macerás...

Pl az hogy ujratelepíted a wint? <#falbav>

vbence13
úgy látszik mûködne a homebrew a Nintendo Wi-Fi USB Conectorral, csak hát a Windows közbeszólt. Leszedtem a legújabb hackelt izét innen: http://www.linfoxdomain.com/nintendo/ds/dls/nin_wifi_Fullpack_NEW_2933.rar
És kicsomagoltam. Utána berakom az USB portba a hardvert. A felugróablakban magam keresem ki az illesztõprogramot, rákattintok a Drivers mappára, mert elvileg ott kéne lenni a proginak. Írja, hogy keresi a programot a Drivers mappában. De egyszercsak kiírja: Please insert Nintendo Wi-fi USB Connector CD.

Pedig én a hackeltet akarom használni, nem az eredeti szart!!! Pedig én szõröstül-bõröstül leszedtem a géprõl, uninstalloltam az eredeti WFC-s programot! Már tegnap este 7 óta ezen szórakozom. valaki megoldást a windows újratelepítésén kívül tud??

Sephi
Na jovore jelenik meg az uj DS. Ime egy kep! :

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

moon08
Köszi már megvette,M3.
Ma kipróbáltam a Nervous Brickdown játékot,nagyon király,olyan mint a Krakout C64en,szerintem pár napig csak ezt fogom nyomni.
kisgabo
milyen hackelt wifi? milyen usb konnektor. kicsit több infó kéne.

vbence13
bedugom az USB Connectort, de nem észleli az új hardvert. már végigdugdostam az összes USB portomat, de nem észleli. most mi van?

Hozzá lehet bütykölni bármilyen PS2-es egeret/billentyût, de minek? Nincs olyan progi ami támogatná <#nemtudom>

vbence13
Rájöttem, hogy mûködne nekem az a hackelt W-Fi-s cucc. valaki tud nekem segíteni, lépésrõl lépésre? msnem még mindig [email protected]

kisgabo
van hozzá billentyû, egér, és monitor is, sõt, 500 gigás külsõ hdd a játékmásolatoknak. <#idiota>

vbence13
nem tudtok róla, hogy létezik-e NDS-hez billentyûzet? mert ez az érintõképernyõs megoldás nagyon gáz.

moon08
Ok köszi,ha nem vesz addig akkor jelentkezem!<#wave><#worship>
kisgabo
2 hét múlva lesz... m3 pl totál kifogyott az aprónet konzolosaitól.

Totis
Itt olvastam...

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

moon08
Szarakodik a bill. bocsi.
Már megoldották hogy ne lehessen :/

Totis
Ráadásul tudtommal lehet R4 soft-ot is rátölteni...

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

kisgabo
telejesn jó kari. megy

M3 DS Simply flash kártya
Használ valaki ilyet? Hogy mûködik, mik a tapasztalatok?
vbence13
magyarul semmi nagyon fontosat... káár

Tinman
Version 1.71+1 2007/08/22

The main body of MoonShell has not changed.
The DLDI patch files was updated.
dpgtools was updated to dpgtools131.
MDX/MIDRCP/JpegAccu plug-in was updated.

butyokanime
És tud valami jót?

PSP & DS RULEZ!