24434
Nintendo DS/DS Lite
-
donatus13 #18338 WIFI alapbol van a gépbe építve? -
#18337 Slot1-es kari elég hozzá. Ezen az oldalon sok progi található, csak lassu a szerver és lassan tölti az oldalt, de van minden, regelni kell és töltögetni! !!!EZ AZ AZ OLDAL!!! -
Bitke #18336 Sziasztok !
Ahhoz, hogy NES gamekkel tudjak játszani , akkor ugye kell egy SLOT 2 - es kari is ugye ?
Amugy progikat ds - re hol találok (letöltés,leírás,stb.) ? -
#18335 Riszpekt -
#18334 bocs, az N nincs benne, csak mstr (ezért volt gyanús, hogy lehet 5 betűs, mikor 4 betűs volt mind...) -
#18333 van... még Amigán... mnstr :) -
#18332 1993-ban kezdtem el játszani a Lost Vikings-el. Anno, ha jól emlékszem az egyiptomi résznél nem is jutottam tovább, pedig sok időt elvoltam vele.
Évekkel később egy kényszerű monitorra várás miatt egy 14"-os alap VGA moncsin újra nekiestem... ekkor már elvittem a candy részig, ahol minden cukorkából van.
Aztán elkezdtem pár hónapja DS-en, GBA módban és jelentem, ma végre befejeztem !!!!!!!
Soha nem csaltam, emiatt azt kell mondjam, soha ilyen kőkemény játékkal nem találkoztam. Elég egyetlen rossz mozdulat és a pálya elejéről mehet a menet.
Ez főleg az utolsó űrhajós pályán, olyan szinten nehézzé teszi a jétákot , hogy volt olyan pálya aminek 50-60x kezdtem neki.
Van itt egyáltalán olyan humanoid teremtmény, aki csalás nélkül valaha végigvitte a játékot? -
timantes #18331 inkább kártyának nevezném -
#18330 Beup -al az a ds msn!:) igen, routeren keresztül, de lehet wifi routerrel is csak jól kell feltelepíteni. -
donatus13 #18329 Hi nem ismerem dst az lenne kérdésem ehe a játék amit veszek cd vagyi ylen kazetta ?:S
-
#18328 Az Operához memóriabővítő kell, van olyanod? Vagy olyan flash kártyád, amit lehet membővítőnek is használni? -
#18327 melyik msn proggival? routeren keresztül? -
kozmiviktor #18326 HeLLoka tudnátok nekem segíteni ? egy OPERA böngésző vgya egy msn kéne nekem. Próbáltam már pár proggal de egyik se ment :( telepítést v vmit küldjetek priviben PLEASE :) -
#18325 Én próbáltam, néha szoktam :) szentem fasza, megéri -
#18324 próbált valaki msn-ezni ds-en? érdemes vele foglalkozni? -
#18323 CoD4-et végigtoltam, hát kicsit csalódás. Idegesítő,h ogy nem lehet átugrani a beszédeket, lassú a fegyver újratöltése, ami magában nem is gond, mert nem olyan lassú, de nem hiszem el, hogy egy pisztojt és egy shotgunt ugyanannyi idő alatt tölt újra, meg a hangja is nagyon hülye. Az ellenfél olyakor szintén idióta (bár lehet, hogy cska azért, mert könnyűn játszottam), lelőttek egy üres szobában egyszer és kicsit rövid is. -
#18322 Supercardal ment cod4 meg panzer rögtön, csak erre gondolt szivem :C
[neki van mindkető] -
#18321 melyik routert javasoljátok ds-hez? /esetenként psp/
nintendo compatible router list
ebből a linksys wrt54g ami szimpinek tűnik, kb 12 rongy. a wrt54gc meg most + usb wifivel akciós...
vélemény? -
#18320 Ezekszerint az utánalévő kommenteket nem olvastad...Azok csak updateig nem futottak:
Én sem akarok flamelni, csak ne állítsd, hogy a supercard jobb kártya/support mint az m3/r4 csak azért mert supercardod van, mert ostobaság.
-
#18319 Kinek mi jön be. Nekem tökéletesen jó az EzfaV japán microSD-vel.
Nem az a lényeg, hogy menjenek a backup játékok? -
timantes #18318 Supercard egy nagyon is jó cucc, minden, hangsúlyozom MINDEN játék gondnélkül futtatható... a tegnap kiadott japán játékon keresztül a tegnapelőtti usa játékon át a legelső DS játékig minden működik... arról nem is beszélve hogy minden házigyártmányú progi is működik , most akkor nemértem mi az alapja ennek a vitának
.... vagy csak azok szidják a supercardot akik még a kezükben sem fogták a cuccot
amugy erről beszélünk ???????
-
#18317 De nem akarok flémelni, meg kötözködni, nem erre van a topic :)
Tudtok esetleg valami Diner Dash jellegű játékot? Párom kedvenc játéka, de már kétszer végignyomta experten meg a Cake Mania-t (ha jól emlékszem a nevére) is végignyomta már többször. Szal ha van valami hasonló koncepciójú játék, akkor annak nagyon örülnénk :) -
#18316 Ráadásul pont te írtad: "Hát gyerekek egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy a Panzer Tactics nem megy se m3 al se g6 al Reméljük egy új game managerrel futni fog" -
#18315 COD4 #17675 -
LittleBirdY #18314 Tud valaki ajánlani olyan játékot, ami multiban nagyon zsír? :D Múltkor vettem egy MSI RG60SE wifi routert a notebook miatt, és ezt a fajtát nem is láttam a ds támogatott routerek között, mégis tökéletesen megy vele, még csak nem is kellett sok mindent állítani rajta. Szal valaki vmi jó játékot? :D -
PHM #18313 Hm. Hát ez furcsa. A múltkor nem ment.
Most meg, igaz, egy másik kártyán, tökéletes.
Örömömben én is játszottam vele vagy egy fél órát. -
CéZé #18312 Játszottam vele most egy fél órát, de semmi baja. Sőt a vibrátor is szépen rezeg. -
S8DJ #18311 hát lehet hogy kis szarosok tervezték a super card-ot:D -
#18310 mi baja? -
PHM #18309 0142 - Metroid Prime Pinball (U)+ M3 Real
Próbáld ki!
NINCS tökéletes flashkit. Csak jó... -
#18308 azért a supercard mini sd gba-ba nem rossz cucc...
amúgy m3 real az, amivel semmi tökölés nincs, rátesz, megy. elég pöpec cucc. 3 féle kitt van belőle. -
erube #18307 de azé remélem az új kártya lejátsza majd a mentéseim.nem lenne jó pokemonban utolsó tag az elite four-ból, megvan 1 kivételével mindegyik misztikus pokemon, szóval szopnám...fájört rendeltem amúgy, próba cseresznye.majd leírom milyen ha érdekel valakit. -
erube #18306 Nekem az a tapasztalatom hogy ami nem akart menni vagy befagyott az ezv alatt abból le kellett tölteni egy más nyelvű verziót.pl ultimate spider man európai nem ment amerikai ment.nemtudom hogy ez a többi kártyára is érvényes e.r4 ről is hallottam mondjuk olyanokat hogy kilövi a micro sd kártyát bár az új már nem ilyen "beklikkenős" dehát a fene tudja.de külföldön meg a cyclora esküdnek sokan.szerintem ez ahány ember annyiféle vélemény. -
#18305 gba-n nem vol nagy ász az SC és ezért máig picit tartók tőle, pedig ds-en elvileg jó.... de inkább r4 vagy m3 -
#18304 Máskor azért ha Supercardot állítod szembe az M3 al mondd meg aztis konkrétan melyik az a játék ami nem hajlandó menni M3 on mert ez így amit írtál egy kalap kaki. Már akkor utáltam a supercardos játékot mikor kijött annakidején a lila(!) és hasonló átlátszó leginkább ilyen 4éveseknek való bóvli villanyautó kinézetű kártyáival. -
#18303 Ok akkor máshogy fogalmazok, Supercardot, Fire kártyát Ez flasheket akkor sem vennék ha nem lehetne mást kapni... -
#18302 Ha meg esetleg valaki nem ragaszkodik a bővíthető memkártyához, akkor jó a G6 DS Real is. Nekem eddig semmilyen gondom nem volt vele, elindult vele minden, dldi is gond nélkül megy (fél éve van meg) -
#18301 Nekem Supercard DS One van és semmi gond nincs vele. A kompatibilitásról meg annyit, hogy nem is olyan rég volt itt valami program ami M3-as kártyákkal sehogy nem volt hajlandó menni, nekem meg gond nélkül elindult Eddig egyetlen egy programot sem találtam ami ne indult volna el - a sokszor problémásnak írt Castlevania is simán megy noname memória kártyáról (azaz AData vagy milyen - de volt már benne Kingston, Kingmaxés tényleg noname kártya is gondnélkül). Nem kell patch-eléssel, konvertállással baszakodni, simán rá kell másolni natúrban az nds file-t és megy is a dolog.
Szóval azért az ilyen "Többit nagy ívben el lehet felejteni, ha azt akarod, hogy minden játékkal kompatibilis legyen." kijelentéseket azért nem kellene csak úgy elpuffogtatni... -
erube #18300 Nemtudom hogy történt mert elutaztam pécsre de otthonhagytam a cuccot...namind1.csak karácsony előtt necc... -
JiBBeRiSH #18299 Akkor passz. Tűzfalat, netmegosztás beállításokkal próbálj bűvészkedni, hátha.