24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Tomek83
    Én még kicsit Age of Empire-ezek,aztán majd karácsony körül előkapom a Tales of Phantasiát(GBA) azzal el leszek jó darabig.Bár a Zeldát nekem is be kellene fejeznem még.
  • Bitke
    Sziasztok !

Nincsen valakinek eladó fóliája , akinek netalán lenne kérem jelezze PM-ben köszi !
  • Sheltem
    Én Contra 4 ezni fogok illetve befejezem a Zeldát.

Ha ezzel a 2 játékkal végzek lesz annyi időm, akkor már elégedett leszek.
  • PHM
    Hidd el, megérne. De ez a legpraktikusabb.
    Mint írtam, a DSL-t csak otthon használom.
    Nincs olyan bőrtok, ami jobban megvédené a portól, más meg nem fenyegeti.
  • Bitke
    Amugy , ti most milyen játékokat fogtok végig játszani a "téli szünetben" ?
  • Bitke
    Én ammondó vagyok , hogy kinek a pap kinek a papné vagy mi ?
    Izlések és pofonok .
  • Sheltem
    "Nejlonzacsiban megy a szekrénybe, hogy ne porosodjon."

Gratulálok ehhez az igényességhez :) Ha már így hívod, drágaszágod(télleg az a ds lite nekemis) nem ér meg a drága egy 3000ft os bőrtokot? :)
  • Tomek83
    Én nekem olyan tok van amit a gamepark oldalán is hirdetnek a DS játékok között,csak valamivel olcsóbban vettem még.Pont vmelyiknap láttam hasonlót csak Mario mintával a MM-ban,de 3-4ezer körül volt és hát...hülye azért nem vagyok:) hogy annyiért megvegyem.
  • PHM
    Nejlonzacsiban megy a szekrénybe, hogy ne porosodjon.
    Mivel csak otthon használom, még karcmentes a "drágaszágom".
    Nem próbáltam ugyan, de szvsz egy szilikon tok is megteszi, ha hordozni akarod.
  • koryne
    Jé, Boborján :D
  • Sheltem
    Ez deszép mondat vót!
  • Bitke
    Sziasztok !

Ki milyen tokba burkolja bele a ds - ét amikor éppen játszik vele vagy nem ?
  • Herczi
    Ha piros akkor már nem tudsz lőni, de ha zöld akkor még igen.
  • vegytek
    W40K-ban, ha van elegendő lépésszámom és azon belül lépek, akkor néha miért változnak a zöld nyilaknak egy része pirossá?
  • Herczi
    Ugyanannyi egységed lesz végig, de viszont folyamatosan kapod az új fegyvereket, és lesz majd tankod, lépegedtőd, meg csillag harcosod vagy mid.
  • vegytek
    lehet valahogy egységeket képezni, vagy annyival kell gazdálkodni, mint ammenyit az elején kapunk? (nekem az első pálya is kicsit nehézkesen megy :P)
  • ReTeK
    Warhammer 40k nem egy túlbonyolított stratégia,a pc ufo sorozathoz hasonlít valamennyire. Nekem tetszik.
  • Panzeradler #18241
    Köszi a segitséget
  • S8DJ
    Sziasztok!
    a Nintendo Wi-Fi USB Connector-nak mennyi a hatótávolsága hány méter?
  • PHM
    Nincs mit. :)
    Azért a linkelt moonshellt töltsd le, abban van a videó konvertáló program is.
    Valamint próbáld ki a legújabb DSOrganize-ot is.
    Szvsz az egyik leghasznosabb homebrew fejlesztés.
  • timantes
    Köszi PHM a segítséget!

megoldódott a problémám , rájöttem hogy egyszerűen csak a microra kell másolnom az mp3at és már leis játsza , sőt videót is lejátszik :)

... nem is gondoltam volna hogy ilyen fincsi kis szórakoztató rendszerré tudom alakítani a drágaságom :)
  • Keviny
    szipmla... jóvan, okos.
  • Keviny
    a legújabb DSOrganize -t. már megy szipmla slot1-es karival is.
  • Panzeradler #18235
    nem tudjátok mivel tudok netezni a DS Lite-mal?(milyen programot töltsek le) hogy menjen
  • timantes
    nem működik a link , javítsátok
  • PHM
    A moonshellhez link felül, ha problémád van, írj egy privit.
  • james69holden
    moonshell
  • timantes
    micro dsre = micro sd kártyára
  • timantes
    Segítsetek! egy progi kellene amit micro dsre rámásolva letudok játszani zenéket a DS Liteommal !!!!

Mi a progi cime ? hol keressem ?

• Herczi
    Létezik a DS-re valamilyen hangfelvevő progi? Néztem a ds-scene-n de nem nagyon találtam. A Warhammer nekem meg nagyon tetszik, a Panzer Tactic-ra hasonlít, csak szebb.
  • thebluesnote
    Nekem van egy piros beragadt pixelem, de _annyira_ nem zavaró, hogy majdnem azt írtam hogy nincs. Mondjuk a gépem elég régi, egy európai launch-kor vett phat.
  • timantes
    régebben írt v alaki a mystról, neki nem jött be 10es skálán 1est adott neki
  • Totis
    A Myth-et nézte már valaki? Vélemények róla? Hozza a PC-s színvonalat?
    Warhammer 40k-t? Erről is vélemény?
  • Csibe001
    Ezért kell 2 ds, asszony játszik a régivel te meg a lite-al. ;)
    Nálam bevált.
  • Sheltem
    Kijött a Moorhuhn DSre. Csirkelövöldözős játékunk funny lehet érintőképernyővel, de a "barátnő/feleséglefoglaljaadsthetekre" veszély fennáll sajnos.
  • timantes
    nálam sincs semmi pixelhiba ja és jó beruházás egy DS
  • shenmuedc #18222
    Köszi a válaszokat. Igazából először psps-ben gondolkodtam de egyre több érv szól a ds melett. Főleg az hogy JÁTSZANI szeretnék nem gengszterkedni, embert ölni,farokmeghosszabító macho játékokkal nyomulni. Valahogy hijányzik a játék élménye , rossz irányba ment el ez az egész videójáték ipar.
  • Tomek83
    Nekem akkor 1ből 1:) Bár nem mindig látszódik. Ha megveszed a DSt akkor nézd meg a legnagyobb fényerőnél a képernyőt.
  • KILLER2
    Nekem eddig volt egy sima NDSem és egy fekete Liteom (ez van most is). Eddig egyiknél sem tapasztaltam ilyet.
  • Borgi
    nekem kettöből nulla, egy régi egy uj ds