Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egy hosszabb repülõutat kell túlélnem a haverommal, DS persze lesz nálam. Mivel csak egy gép van (wifizni úgysem lehetne), nem tudnátok ajánlani olyan játékokat, amivel ketten is elszórakozunk? Eddig a Monopoly meg a Club House Games válik be, illetve egy jó kis torpedó játékot találtam😊 De ez egyelõre kevésnek tûnik. Tippek?
PSP & DS RULEZ!
Köszi-köszi :-)
M3 Lie Perfekt...
PSP & DS RULEZ!
Ha nem tudod, hogy honnan tudod leszedni szólj :-)
Nem tudom ismeritek-e a PC-s Broken Sword játékot /kalandjáték/...?
Gondoltam nosztalgiázom egyet vele DS-n, GBA módba de sajna fekete kép fogad.
Hol vannak leírva a GBA romokra vonatkozó beállítások?
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
húzz bele, 31-én vége upc eksön, vagy ugorj a hirdetésre frissen, a nyepperek felvásárolják... teli vele a pecsa...
<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
Earthworm Jim, ha tetszett PC-n nézd meg itt is... teljesen u.a :-)
Azt hiszem azzal is játszottam amit írtál, de a neve nekem sem ugrik be... volt még a Cadillacs and dinosaurs... mekkora volt az is váááá 😄
PSP & DS RULEZ!
PSP & DS RULEZ!
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
Tiszta RÉGI játéktermi konzol feeling... de jó is volt amikor 20-assal ment Double Dragon, de ha a régi kettest erõsen nekiküldted, akkor máris mehetett a játék... igaz csak 1 hónapig, mert kivágtak minket a kocsmából amikor meglátták, hogy csurig van a gép kasszája kétforintossal :-D
Már a napi programok közé tartozott, hogy na akkor megint végigvisszuk összesen 20 forintból a Double Dragont <#vigyor3>#vigyor3>
PSP & DS RULEZ!
Annyiszor mentesz ahány tintaszalagod van, ott ahol akarsz.
Elég nehéz, de nem lehetetlen végigjátszani.
Engem a kutyák zavartak, mert túl gyorsan mozognak.
Ha elakadsz gamefaqs.com nagyon jó leírás van fent.
Töltsük le az internetet!
PC-n az összes Resit végigtoltam, a 4. részt PS2-ön nem volt különösebben nehéz egyik sem, valamit rosszul csinálsz.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Töltsük le az internetet!
Én legjobban az Operation: Vietnam -ot várom... <#nyes>#nyes><#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1><#zavart2>#zavart2><#vigyor>#vigyor> Tiszta Cannon Fodder...
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
1329 - Luminous Arc
1330 - Rune Factory A Fantasy Harvest Moon
1331 - Heroes of Mana
PSP & DS RULEZ!
érdemes meglesni , jó kis játék lesz !
És nagyon szépen köszönöm az információkat , ez egy nagyon jó kis fórum , majd lehet hogy lesz majd hozzátok egy - két kérdésem !