Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSP & DS RULEZ!
SMC WBR14T-G2 routerem van, mûxik rendesen, csak még a kapcsolatot nem tudtam titkosítani.
Minden tanácsot köszönettel fogadok. 😊
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
BF3: csucsorr
Hexeditorral is be lehet illeszteni a DLDI file-t de ugy kicsit körülményes 😛
A patch a G6-hoz tartozó DLDI file.
pls help.
speccyDS
BF3: csucsorr
Igazából nincs olyan régió mind a Wii-nél, stb... Itt csak nyelvi eltéréseket jelent. Mnondjuk az USA és EU között nem tudom milyen eltérés lehet ha csak nem release date-ben.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
mikor jön már ki angolul a Zelda????
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
És ráadásul kulturáltan beszélt az ember és vásárlóként kezelt!!!!
Na ez volt ami igazán meglepett!
Nah sikerült kicserélnem az M3-at- ez már hibátlanul müxik!
Nem nehéz beszerelni... szétcsavarozod az alját, kiveszed az alaplapot, lehúzod az LCD 2 csatlakozóját óvatosan, beteszed az újat és annyi.
Arra van lehetõség kis hazánkban, hogy a DS érintõképernyõjét kicseréltessem? Sajnos hülye voltam, és nem vettem rá idõben fóliát, és határozottan karcos lett.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
fene..
Tök jó a Brain Training, van már 2. része is.
Mekkora baromság már, hogy egy precizitást és nagyon jó irányítást követelõ falbontó játék érintõképernyõs? Semmi finom mozdulatra nincs lehetõség, ráadásul nem is lehet gombokra konfigurálni a jobbra-balra mozdulatot... nagyon gay így az egész :-/
amit kaptam?
valami Gehirn-Joggoing agytröszt.... ez nem játék hanem valami .. aha 😊