24434
Nintendo DS/DS Lite
  • donatus13
    Ezflash5 slot1, slot2 ez jó kártya ? :S
  • Tomek83
    Majd átküldöm neked emailben vagy msn-en akkor azt ami nekem van átalakítva,csak küld egy címet.
  • KILLER2
    Tudsz mondani beállításokat?
  • kisgabo
    nem fogsz csalódni
  • badam21
    Én most rendeltem egy m3ds real kártyát kiváncsi vagyok majd mit tud.
  • Tomek83
    Nekem SCLite-om van,és működik rendesen.
  • timantes
    SuperCard DS One , tökéletesen működik
  • KILLER2
    SuperCard Liteon a Puzzle Questet próbálta valaki? Nekem csak fehér képernyő jön be.
  • Silent Alarm
    CycloDS Evolution kártyáról tudtok valamit? gbatempen elég jókat írnak róla.
  • Tomek83
    Kellemes Ünnepeket a jónépnek. Megnéztem a PuzzleQuest karakteremet,és 49es szinten van,de a főellen után még megcsináltam a maradék quest-eket,szóval 45körül le lehet győzni,nekem simán ment.
    Én pár 3-4 a NFS Carbont nyomatom,ma fejeztem be,egész jó lett DS-re.
  • Bitke
    Csatlakozom Sheltem - hez nagyon ütös játék , anyumnak ugy kell kitépkednie a kezemből a DS-t !

Amugy az én jó kívánságom , sem maradhat ki , szólv MINDENKINEK KELLEMES ÉS BÉKÉS ÜNNEPEKET KÍVÁNOK !
  • KILLER2
    Akkor ezt majd meglesem.
  • Sheltem
    Ez nem új játék, legalább 10 hónapos. Logikai játék, tele RPG elemekkel ettől olyan frankó. A hősöd fejlődik (kiválasztod hogy mágus legyen vagy lovag stb) aztán szinteket lépsz de a játék alapja logikai... Hogy a logikai rész mihez hasonlít hát ööö 8*8 as mező és 3(vagy több) egyforma kristályt/skullt kell egymás mellé/alá helyezni ezáltal begyüjtöd öket és varázspontok lesznek belőlük. Ez így leírva elég ocsmány, próbáld ki inkább és rögtön látni fogod. Nagyon jó játék és ráadásul rohadt hosszú a játékmenet.
  • KILLER2
    Ez a Puzzle Quest milyen játék? Nem írnál pár sort róla?
  • Sheltem
    Gyerekek ünnepek alatt Puzzle Questet toltam.
    A főfőellenfelet megcsapta valaki? :) Undead Bosst nem tudom fejből mi a neve... 40. szintú a paladinom de nem tudtam még legyakni, brutális, hogy minden skilljével bizonyos színeket skullokká alakít egy az egyben :) 390 Hp ja se sámli, hanyadik szint körül gyaktátok le?
  • Sheltem
    Boldog karácsonyt mindenkinek!
  • Panzeradler #18362
    Boldog Karácsonyz Mindenkinek!!!!
  • butyokanime
    Na akkor így a hajnali órákban énis írok már, mert ma nemértem ide.Kellemes Ünnepeket mindenkinek :)
  • KILLER2
    Akár csak én.
  • PHM
    Csatlakozom az előttem szólóhoz!
  • timantes
    Boldog Karácsonyt mindenkinek!
  • Borgi
    neked is Gabi ;)
  • kisgabo
    KKÜ minden ds fun emberkének, Borginak is. :)
  • badam21
    Hello nah végre véglelg megkaptam a ds-emet.
    Most minnél elöbb szeretnék egy flash kártyát venni, csak nem tom emikek alegjobbat, iletve milyen kombokat érdemes venni, hogy télelg tudjak böngészni filmet néznimeg minden:)
  • Sephi
    Boldog XMANT!
  • Borgi
    boldog karácsonyt ds topig népei!
  • timantes
    megerősítem , tökéletesen lehet tölteni
  • orkenyid
    Javítva :)
  • PHM
    Sajnos a lap tetején nem jó a link.
    [Moonshell 1.71 + dpgtools 1.3] mármint ez.
  • PHM
    dpgenc.exe
    A moonshell csomag része.
    innen letöltheted
  • timantes
    BatchDPG
  • Panzeradler #18347
    nem tudjátok mivel tudok ilyen video fájlt csinálni:DPG/DSM/GBM?
  • donatus13
    OK kössz
  • KILLER2
    A web böngésző talán 7e Ft lehet, de szerintem már 3ért is kapható. Elég rég nézelődtem ilyen témában neten. De ha netezésre kell valami, akkor a DSt nagyon nem ajánlom. Attól még, hogy lehet vele azt is, egyáltalán nem jó vele, ezt játékra találták ki, arra nagyon jó és van rá sok hasznos program is, de azokból is csak nagyon kevés van, ami tényleg jó. A hivatalso böngészőt nem ismerem, nem sokat hallottam róla, de nem tudok olyanról, hogy nagyon jó lenne. Én pl DSOrganize nevű program böngészőjét ismerem, az torzítja az odlalakat és néha ki is fagy, szóval nem nagy szám.
    Tehát a lényeg, hogy ha netezésre kell, akkor a DSt nem neked találták ki.
    Viszont ha játszani akarsz vele, akkor nagoyn tudom ajánlani, mert arra nagyon jó. Egy játék olyan 10e Ft, de jobb helyeken esetleg használtan jóval olcsóbban mondjuk 3-8 ezer Ft között is lehet kapni őket. Persze itt is van warez, de erről itt inkább ne beszéljünk...
  • Tomek83
    Valamelyik részét anno én is végigjátszottam SNESen.Majd a GBA verziót megnézem milyen.
  • donatus13
    Ja és még 1 milyen árba van egy ds lite hoz egy ilyen kártya ?:S
  • donatus13
    Nintendo ds lite ugya ezeket tudja ?
  • james69holden
    nem, meg kell venned hozzá a web browsert
  • james69holden
    van
  • donatus13
    Azt szeretném meg tudni hogy veszek egy alap gépet arrol egyből tudok netezni ?