Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

butyokanime
kisgabo nagyon eltüntél <#wow1>

PSP & DS RULEZ!

butyokanime
válasz is pattant vissza 😄

PSP & DS RULEZ!

kisgabo
priv pattant. 😊

butyokanime
Valakinek nincs véletlenül egy eladó New Super Mario Bros játéka?😊 bontatlan is lehet, csak jóárban legyen.Akinek van nelegyen lusta írni egy PM-et 😛 köszi

PSP & DS RULEZ!

kisgabo
hát nem megy, átok g6real.... pedig a leuccsó fw auto dldi patch-elést igér, próbáltam manuál, az se... 😞

kisgabo
köszi urak.

Ha valaki járatos wi-fi ügyben, kérem, segítsen!
SMC WBR14T-G2 routerem van, mûxik rendesen, csak még a kapcsolatot nem tudtam titkosítani.
Minden tanácsot köszönettel fogadok. 😊

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Köszi!

BF3: csucsorr

A pasival fel kell venni a seprût a férfi wc szekrényéböl, átadni a nõnek, aki így fel tudja emelni a szellõzõ fedelét.

DLDI patcher: http://chishm.drunkencoders.com/DLDI/downloads/dlditool-win32-gui.zip
Hexeditorral is be lehet illeszteni a DLDI file-t de ugy kicsit körülményes 😛

dlditool <name_of_patch> <rom_file>

A patch a G6-hoz tartozó DLDI file.
kisgabo
kijött DS-re zx spectrum emulátor (új) nekem nem indul, mert ugye kell valami dldi, ami g6-hoz meg is van, de gõzöm sincs hova rakjam... bemásoltam mindenhova... 😊

pls help.

speccyDS

Valaki játszik az Undercover: Dual Motives játékkal? Elég jó kis point and click kalandjáték, olyasmi mint a Syberia PC-n. A lényeg, hogy elakadtam (már az elején), amikor ki kell hallgatni a prof és a tábornok beszélgetését. Addig megvan, hogy Audrey-val bemegyek a nõi mosdóba, és a szellõzõbõl hallatszanak a beszédfoszlányok, de innen már nem tudok mit kezdeni. Aki tudja, légyszi írja le! Köszi

BF3: csucsorr

kisgabo
elég körülményes vagy... <#idiota>

kisgabo
valamit kicenzúráznak az usa rilizbõl. amugy pl usa - only english, eu - gb/fr/i/d/s/...

Totis
Simán...
Igazából nincs olyan régió mind a Wii-nél, stb... Itt csak nyelvi eltéréseket jelent. Mnondjuk az USA és EU között nem tudom milyen eltérés lehet ha csak nem release date-ben.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Momentán az USA romokra gondoltam, azokat már értem 😄

Totis
"lejátsza", viszont nem biztos, hogy egy japán ROM-ból értesz valamit.

mikor jön már ki angolul a Zelda????

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Szóltál volna nekem <#ejnye1> Amúgy ha DS-hez okosító kártyát használok, akkor lejátsza régiófüggetlenül a romokat, vagy csak EU DS-be EU romot lehet rakni?

kisgabo
dehogy, fél napig tukmáltam..

kisgabo. Akartam most válaszolni, mert most jöttem meg a munkából. Akkor, amikor a mentõötletet írtad, akkor indultam. Kár... Holnap lehet,hogy még érdeklõdnék priviben délelõtt.
Fene, de gyorsan elkelt. Ha valakinek megint lesz eladó UPC-s DS-e szóljon!

kisgabo
simán odaadtam volna. <#idiota>

Kár, pedig én megvettem volna.. 100 Ft-ért <#idiota>

kisgabo
elkelt. 😊

kisgabo
22? gém nélkül.

Hogy egy klasszikust idézzek: "csak tudod, mennyit kérsz?" <#wink>
kisgabo
aztat nemtom, ajánlat?

mennyiért?

kisgabo
érdekel valakit UPC-s fehér DS? új.<#integet2>

kisgabo
bizony...

Tinman
Mert olvassák a topicot... <#banplz>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ezennel én is!
És ráadásul kulturáltan beszélt az ember és vásárlóként kezelt!!!!
Na ez volt ami igazán meglepett!

vbence13
kellemesen csalódtamm Multiformatban<#idiota>

Hy all!

Nah sikerült kicserélnem az M3-at- ez már hibátlanul müxik!

Itt sokkal olcsóbb: http://www.divineo.cn/cgi-bin/div-cn/dsl-tftbot
Nem nehéz beszerelni... szétcsavarozod az alját, kiveszed az alaplapot, lehúzod az LCD 2 csatlakozóját óvatosan, beteszed az újat és annyi.

vbence13
van rálehetõség, itt: http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=2031

Üdv!

Arra van lehetõség kis hazánkban, hogy a DS érintõképernyõjét kicseréltessem? Sajnos hülye voltam, és nem vettem rá idõben fóliát, és határozottan karcos lett.
Tinman
Köszönet!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nincsen valakinek eladó hmm.. "bõvítõkártyája"? <#wink>
Break 'Em All?
Tinman
Term. itt figyel eredetiben a polcon, de ha már megvan a 2. rész szólj :-)

Jah.. mehetek be megint a nyugatihoz.... megint fizetni a parkolásért...
fene..

Ha érdekel akkor szólj mert nekem nem kell! 😊

kisgabo
nem voltak, egyik konzolos se... csak elöl egy srác. marad a hétfõ, nyugati...

Tinman
"Gehirn-Joggoing"

Tök jó a Brain Training, van már 2. része is.

Tinman
Mondjon valaki egy normális falbontót DS-re, mert a Nervous Brickdown -ahogy a neve is mutatja- idegösszeroppanást váltott ki nálunk.

Mekkora baromság már, hogy egy precizitást és nagyon jó irányítást követelõ falbontó játék érintõképernyõs? Semmi finom mozdulatra nincs lehetõség, ráadásul nem is lehet gombokra konfigurálni a jobbra-balra mozdulatot... nagyon gay így az egész :-/

Akkor felrobbantom a boltot, vagy benyitok a masterrel...
amit kaptam?
valami Gehirn-Joggoing agytröszt.... ez nem játék hanem valami .. aha 😊

moon08
Akkor marad a hétfõ,addig told azt a gémet amit kaptál.
Mondjuk lehet ki se nyitnak többé.<#idiota><#beka2>