24434
Nintendo DS/DS Lite
  • KILLER2
    Nem tudom,h ogy kaptál-e választ, én most leírom,h ogy mi hogy van.
    Ha az egyik gépben warez-os játék van meg, akkor az csak akkor fog download-al menni, ha a másik gép flashelve van. Tahát ha egyik gép sincs flashelve, akkor 2 játék kell. Akkor már mindegy, hagy az egyik warez-e vagy mind2, esetleg egyik sem. Viszont ha a játék rendesen megvan, akkor lehet flash nélkül download-al játszani.
  • CéZé
    m3 real-al nem megy...
  • kisgabo
    tud valaki segiteni ds msn témában?

a beup-ot raktam fel, a játékok simán konnektálnak de a beup, valami más beállítást óhajt...

tipp?

thx.
  • Csibe001
    Nekem G6Lite-om van Passcard, s a régi DS-emben meg semmi s simán megy vele a Download Play.
  • Kolpi
    és általában ahol van multiplayer ott mindig lehet a neten játszani?
  • JiBBeRiSH
    Most nézem, hogy itt drágult a cucc. Én még 63 AUD-ért vettem, most meg 75-be kerül.
  • JiBBeRiSH
    Nekem Cyclo van, de a Download play-t nem tudtam kiprobálni, mert nincs másik DS a környéken. De a netes review-k alapján elvileg 99-100%-os ez a funkciója. Én innen rendeltem: http://www.ozmodchips.com/. Itt küldés előtt többször kipróbálják a kártyát, mert elég sok selejt jön ki a gyárból. Annyi a pozitívum, hogy ha a rosszat a Team Cyclopsnak visszaküldöd, akkor cserélik szó nélkül, csak elég lassú az átfutási idő.
    Ezért jó, ha olyan cégtől rendelsz, akik ki is próbálják. 2 hét alatt megjött, postával lehet variálni stb.
  • Tinman #18411
    Az a helyzet, hogy próbáltuk.

Nekem jelenleg a fekete DS-ben egy M3 Lite van /Slot 2/ meg a Passcard 3 /Slot 1/.
    Ezzel semmi gondom még nem volt a GBA játékokkal /nagyon szeretem őket/, NDS játékokkal volt gondom, de ARM patch eddig mindig segített így megy minden utánna már nem volt gond.

DE. Ebben nulla wi-fu support van, már ami a download playt illeti.
    Biztos láttad már, hogy ha a DS-t bekapcsolod van egy ilyen opció, hogy Download Play. Ez arra szolgál, hogy a haverodnak megvan EREDETIBEN xy játék és abban van multis opció, akkor szépen ő lesz a gazda, te meg a vendég aki tőle tölti át a szükséges adatokat.
    Ehhez a TE NDS-edben SEMMILYEN kártya nem kell, tehát elég 1 db eredeti játék és kész.

Igen ám, de az én pénztárcám is véges és bár szép számmal van eredeti GBA és NDS játékom, de a párommal akkor is szeretnénk játszani vagy csak kipróbálni újabb/régebbi neveket.

Erre pedig az én kártyám nem alkalmas. Mégpedig azért nem mert remekül elindul az xy NDS játék backup verziója, hiába akarok gazda lenni, a párom meg hiába kattint a Download Play-ra semmi eredménye!

2 megoldásról tudok:

1. Vesz az ember a másik masinába egy olyan okosító kártyát ami full supportban tudja a Download Play támogatást. Elég elkeserítő a helyzet, ahogy olvasom, mert eddig talán csak a Cyclo DS Evolution tudja ezt nyújtani... a többi, az vagy nem, vagy csak nagy hibaszázalékkal.

2. Ki kell flashelni a másik DS-t és akkor megy. Na ez az amiben nem vagyok biztos. Erősítsetek meg srácok...
  • Kolpi
    miért vifin keresztül nem lehet játszani egymással??ha itt ül mellettem egy másik ember akinek van ds azal nem tudok játszani vifin????
  • Tinman #18409
    Na srácok megvan a netes kártyám, a másik /fehér/ DS-embe kártyát vennék.

Kérlek dobjatok olyan céget, ami megbízható /rendeltetek tőlük!/ és van náluk olyan kártya amivel tudunk végre a párommal download and play-el játszani /letezik ilyen kártya? ha igen mi a neve?/, csak az NDS támogatás és download and play támogatás a lényeg, semmi más nem érdekes.
  • Kolpi
    ok köszi:)

Már csak egy ds-t kéne vennem:D:D De sehol nem találok:(
  • KILLER2
    Animal Crossing marha jó, csak ajánlani tudom.
  • KILLER2
    Ja, játék meg net. Igazából itt nincsenek szerverek. Lehet több DSel játszani egymás ellen, ha többen vagytok társaságban vagy a neten. Akkor úgy megy, hogy elkezd keresni ellenfeleket. Egyszerre talán 4en lehet játszani. Szóval ha te elkezdesz neten játsznai, akkor először is keres még 3 embert, ha összegyűlik, akkor mentek játsznai, ha meg sokáig csak kevesebb van, akkor azokkal indít egy játékot.
  • Kolpi
    Köszi:)

És általában sokan vannak a neten?tehát van ellenfél:D
    És mi kel hozzá?játék meg net?
  • KILLER2
    Lehet.
  • Kolpi
    hy!!

Olyan kérdésem lenne hogy neten lehet valamilyen játékkal játszani??

PL.: mint pc-n cod al stb.....???

PLS választ:)Kökke előre is!!!!!!
  • Shany15
    köszi a segitséget.szerintem az elsö játék amit majd megveszek hozzá az az Animal crossing lessz mert a vélemények alapján nagyon bejön.De most mennem kell majd még leszek.
  • KILLER2
    NESes játékok futtathatóak rajta NES emuval, van néhány. MSN van rajta, épp most írtak róal néhányan, úgy hallom, hogy egész jó. Olyan nagoyn elgondolkodtató játékkal én még nem találkoztam, de logaikai azért van rá, de inkább ügyességi. De ne félj, unatkozni nem fogsz.
  • Shany15
    Hali!Szerintem venni fogok én is egy DS Lite-ot de még nem vagyok biztos benne.

Lenne egy pár kérdésem:NES játékokat lehet rajta futtatni,Wifi kapcsolaton keresztül lehet-e rajta msnezni,és hogy vannak-e rá olyan logikai játékok,amelyek igazán elgondolkodtatják a gamer-t?

• badam21
    esetleg ha tudtok hozzá progikat ajánlani szivesen fogadom:)
  • badam21
    az m3 ds real bevált, csak a videoval szarakodtam kicsit de most már fasza dolog:)
  • Kolpi
    Köszi a választ:)
  • KILLER2
    DSorganize böngészője nekem egy slot 2es kártyán fur, így gondolom, hogy slot1esen is elindul, de még ez is angoyn ekzdetleges. Okiwi nyvű böngésző ígéretes még, de aszsem az még csak 0.3 alpha, szóval az is még naogyn az elején jár a fejlesztésnek.
  • butyokanime
    Hali!

Nekem R4-em van, csak ajánlani tudom, haweri körben 3 emberkének is van, egyik sem volt még rossz soha, semmi baja nemvotl egyiknek sem.Én szoktam róla MSN-ezni, megy tökéletesen, böngésző meg a progitól függ.A DS organiser legujabbaj már elvileg lehetővé teszi, hogy egy slot1-es kártyán is netezhess, de ezt nemtom h télleg ment e mert amikor próbáltam bennevolt a slot2-es karim is :) de elvileg megy.Szóval R4-et vehetsz nyugodtan minden megy rajta és nemszaggat rajta semmi. ;) sok sikert hozzá
  • JiBBeRiSH
    Nekem CycloDS Evo-m van. Más kártyám még nem volt, úgyhogy nemtom, hogy milyen előnyei vannak. Eddig minden futott gond nélkül. A menüje gyors, letisztult. Ami gáz egy kicsit, hogy először a microSD-t alig bírtam belőle kiszedni.:)
  • Kolpi

Hy!

Ha veszek r4-et és fel teszek rá egy böngészőt ami nem az opera akkor az elég stabil vagy gyakran le fagy?És tényleg nem tölti be a képeket?MSN futt rajta??

Köszi a választ!
  • PHM
    Kiegészítő kártyával (ami lehet akár 1 slot2-es kari is) szinte mindegyiken.
    Nem nagy élmény, szvsz nem DS-en fogsz chat-elni...
  • donatus13
    Net csak ezflashen megy ?
  • PHM
    Örülök, hogy megosztottad velünk, földi halandókkal magvas gondolataid.
  • PHM
    Ha ez megnyugtat, én is ezt használom. Nem csalódtam benne.
  • kisgabo
    neked tuti. másnak hagyd meg a Ds élvezetét.
  • david13
    a PSP sokkal jobb
  • Kolpi
    EZflash5 slot1 slot2!Valaki pls válaszoljon mert most lehet tudnák egyet venni géppel csak nem tudom hogy ez a kari mennyire megbízható stb..!Előre is köszi a választ!
  • PHM
    Ízlés dolga. Nekem speciel az R4 jobban bevált.
    De nem csak ez a 2 van. Nézz szét a gbatemp.net -en. Link fent.
  • Twetr0x
    R4DS-t vagy Supercard One-t érdemes venni?
  • Kolpi
    Oké köszi:)!!!!Majd meg nézem de ha ti is láttok valamit plz szoljatok:)köszi
    Jah és az EZflash5 slot1 slot2 kártya szerintetek jó???
  • Tomek83
    Apronet.hu oldalon nézelődjél,20-25körül van használt ill. upc-s DSLite,kártyák hozzá meg 10-15között vannak.
  • Kolpi
    Hello!

Szeretnék csatlakozni a ds "világhoz":)!
    Ezért ha valaki tud eladó ds lite-t akkor szóljon gari legyen rá és valamilyen kari amivel tudom futtatni a képeket videót zenét (játékot)!!!
    Max ár amit tudok érte adni 30-32 ezer forint!!!!!
  • kisgabo
    jól hallottad.
  • donatus13
    Ja és ti tudtok dshez valami mmorgpt ? jó lenne ugy halottam készül valami ...