Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
majd nem fogok vigyorogni ha ki***znak.....
szóval a DS-etek mindíg legyen feltöltve! <#vigyor3>#vigyor3>
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
/Ezért érdekelne, mert Broken Sword gonjaim vannak, neked meg ment./
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Apropó: lehet nálunk valahol final fantasy III-at venni? Vagy maradjak az R4 kártyánál? Elõre is köszi!
Amúgy torrent, beírod a googlebe és garantáltan lesz találat.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
SMC WBR14T-G2 routerem van.
A DS gond nélkül fellép a netre, majd másnap hibát produkál.
52200-ast,ha jól emlékszem, legközelebb felírom.
Belépek a router kezelõfelületébe, semmit nem változtatok, csak elmentem a beállításokat, és a DS megint tud kapcsolódni...
Mi a fenét csináltam rosszul?
Elkelne egy kis segítség.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
szerintem 😊
Msn a jövõ héten aktuális lesz.
Még vár rám egy újratelepítés.
Szemét winfos...
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Xbox Live gamertag: kilencnad
És mik a soron következõk?
Eddig kettõt néztem a Metroid Fusion-t és a Metroid Zero Missiont, erõsen egyik sem az elsõ rész, de én elejétõl akarom kiélvezni ezt a gyöngyszemet... elképesztõen hangulatos és ötletes az egész <#eljen>#eljen>
NSMBban meg csak bizonyos pályáknál menthetsz,asszem a kastélyok után,meg akkor ha bemész valamilyen gombaházba.
DS-ek DRÁGULJATOK!!!!
frnckss
OFF:
Vásárolt már valaki shoxx.com -ról? megbízható nem nyulják le a pénzt? meg nem változik át hirtelen a rendelés összege euróból ugyan annyi font-ra? 😊 (nem röhögni ! jártam már így )
ha cinkes ide írni akkor jöhetnek privibe is az írások !
ON
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Wormsben akkor kreálja le a friend codeodat amikor elõször felcsatlakozol a Nintendo WFC szerverre játékon belül a multiplayer alatt. Utána már meg tudod nézni a fõmenüjében ott lesz.
(Csak azt nem értem, hogy te is jársz efnetre miért nem tolod be az arcod a #konzol ra hozzánk és ott rögtön választ kapnál..na mind1)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
- a worms 2-höz a friends kódot hol lehet megnézni?
- minden játéknak más a friends kódja, vagy ez a DS-kódja, ami állandó?
<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Egyébként engem kicsit a Commandosra emlékeztet, erõs Cannon Fodder beütéssel ---> JÓFÉLE :-D
Megjelent az Operation: Vietman
Aki nem ismerné egy kis kedvcsináló filmecske
Worms: Open Warfare 2 nemrég, most meg O:V...
Hihetetlen. Már csak a Zelda-t várom nagyon.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
PSP & DS RULEZ!
Gyakorlok 😉
3179-3705-5303
Felvettem mindenkit.
Butyokanimével már játszottunk is du.
3:1 lett neki<#szomoru1>#szomoru1>