24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#18472 Boldog új évet nekedis és mindenki másnak szintén! Kockuljunk a kis masina előtt 2008 ban is :) -
#18471 Ok Sheltem sztm is béke veled!!!!!!!!!!B.U.K.É minden DS-fannak!
Még anak is aki konzoljával tölti a szilvesztert
Találkozunk 2008-ban!!!!!!!!
CSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#18470 Párommal mindketten betegek vagyunk, nem bírtam várni... kiflasheltem az egyik DS-em.
Jelentem TÖKÉLETESEN megy a download play a v8-as flashme-vel! -
PHM #18469 Nna! Megvan mán a kellő maligán fok? Alapozni emberek, alapozni!
Ds-t félretenni, sörös-boros-páleszes üveget ölelgetni!
B.Ú.É.K! -
#18454 21 dollár + posta -
#18453 ha valaki tud eladó ds lite-t akkor szóljon gari legyen rá és valamilyen kari amivel tudom futtatni a képeket videót zenét (játékot)!!!
Max ár amit tudok érte adni 30-32 ezer forint!!!!!
Ha van valakinek elado wii je az is irjon pls!!
THX
-
#18452 a szériahiba nem itt tört el, hanem a külső részen egy kis gyűrű.
ezt ráfoghatjáka túlhajtásra.. -
Shany15 #18451 -
#18450 nem egyik napról a másikra lett ilyen, hónapok alatt szépen lassan alattomosan :-( -
Shany15 #18449 *szériahiba -
Shany15 #18448 Pff az szépen végigrepedt.Halottam vhol h a fehér dseknél ien szériahiban van v mi de nem vok benne biztos -
orkenyid #18447 Hát ezt valaki szerintem hátratörte... magától igy (elvileg) nem repedhetne el. -
#18446 DS-em nyitó pántja végigrepedt, szerintetek érdemes megpróbálkozni a garanciával vagy felesleges (elhajtanak a pötsbe mert ez Mo.) ?
-
Shany15 #18445 100%-ig igazad van -
#18444 DS, mert a rötyitől a tengerpartig bárhol tolhatod, sok sok gém, és nem rohadsz nyáron a tv előtt.
mindent meglehet unni... de inkább ds. -
Shany15 #18443 á,nekem nem kell playstation nyáron vettem még egy PSP-t szimpla 2 honnap alatt ugy meguntam pedig amikor megvettem nagyon tecett de nem tudott lekötni,régen volt egy GBC-m(Game Boy Color)amin megállás nélkül jácottam és 3 évig megvolt(csak azért adtam el akkoriban mert nem jött rá új játék).ezért maradok a Nintendo-nál. -
#18442 Őszintén?
Vegyetek PS2-öt.
Ico, Shadow of the Colossus, God of War 1-2, Onimusha 1,2,3,4, Final Fantasy részek...
Csak ezzekkel olyan monumentális és MARADANDÓ játékélményhez juthattok, amit a DS egyszerű nem képes megadni!
A DS is nagyon jó lesz, kötelező, imádom, de ha még nem volt PS2 konzolotok, és a vagy-vagy esete forog fent akkor PS2... szigorúan! -
Shany15 #18441 Most folyik harc köztem és nagybátyám között h DS-t vegyek vagy PS2-t.De ugy sem sikerül meggyöznie igaz h a ps2 hardverileg jobb,grafiakilag is,DE nem hordozhato[ravasz1.És szerintem én egy DS társaságában jobban elleszek -
timantes #18440 most látom hogy ,,megjelent" japánul. ez kegyetlen játék , ezt végig kell tolni. -
#18439 -
#18438 megy a beup, kicsit tökölni kell, de utána stabil. de nem az a proggi, amivel az utcai free netre felmászol... -
Shany15 #18437 Ott csak egy van 26 ért a leirásban azt irja az elado vadi uj de a kérdésekre nem válaszol, igy arra is lehet következtetni h van valami ptobléma a ds-el -
#18436 karácsony után min csodálkozol? mindent el lehetett adni...
gondolom, kártya majd azé kell.. :) -
#18435 www.vatera.hu -
Shany15 #18434 Hali!Már egy hete böngészem a netet használt DS Lite után de nem találok sehol. -
CéZé #18433 aham, az volt az első kártyám és elnem adnám semmiért sem :) -
#18432 azért nem lenne baj. van mini sd? csak nem eladó? :) -
CéZé #18431 Kösz. Nálam sehogyse megy. Viszont supercard mini sd-n egyből elindul.
Azthiszem nem vesztek vele sokat ha nem megy :) -
#18430 ha az ssid broadsact off, akkor alapból nem hajlandó semmit csinálni.. -
orkenyid #18429 A beup az homebrew.. azért kéne manuálisan beállítani :) -
#18428 thx.
a mariokart azonnal ráharap rúter, és a beállításokat másik játék is megkajálja... de a beup-ot az nem igazán érdekli... -
orkenyid #18427 Pl: SSID broadcast be, WEP vagy kikapcsolva, vagy HEX. Csatorna 3, 7 vagy 12. Sajnos a régebbi homebrewek nem túl stabilak, a DHCP-t nem túl jól kezelik, ezért érdemes a manális beállításokkal próbálkozni, fix IP-vel. -
#18426 Amíg nincs fent eyg másikfajta driver és egy másikfajta progi hozzá, addig nem is fog menni :) driverileg kell flashelni..ana ez értelmes megfogalmazás lett, de aza lényeg h másik driver kell tán neki meg egy wifis progi ami miatt vinni fogja.Persze ez csak abban az esetben ha wifi connectorozol!Ha wifi-d van simán akkor vagy azé nemmegy mert auto ip-n vagy és a routered nem tudja mindig auton nyomni, vagy állítsd be neki az ip címet meg minden hülyeséget save-eled és akkor mennie kell. -
CéZé #18425 Esetleg megosztanád velünk a "jó beállításokat"? :) -
#18424 Fehér Liteoknak van egy ilyen szériahibája, de szeritnem ezt már javították. -
#18423 hy!
Tényleg igaz az hogy általában a ds-lite-on meg reped a jobb oldali hajtóka???
THX
-
#18422 Ezt nem tudtam. -
orkenyid #18421 Ezt honnan veszed? :)
Megy vele ha jól be van állítva a wifi.
Próbáld manuálisan beállítani. -
#18420 Néhány játéknál a G6Real-en is megy a download play (Metroid Pinball biztosan, de többet is próbáltam, csak nem emlékszem, melyik ment, melyik nem -.-) G6 Lite-on meg sztem az összes ment, még régebben sokat toltuk 4-en a Prime Hunterst. -
JiBBeRiSH #18419 Cycloval nem kell flasheltnek lenni a másik gépnek.