Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is ilyen kártyám van és én is azért vettem, mert errõl olvastam a legjobbakat (beleértve az ár/érték arányt is). Nem bántam meg, sõt!
gneoka
cycloDS kártyával nagyon nagyon kacérkodom 😊 szerintetek megéri? (Leírások alapján ez tûnik a legjobb kártyának) van valakinek ilyen? tapasztalatok?

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

Játékaim is vannak amik eladók.
gneoka
Hát én is friss tulaj vagyok szóval annyi game van mit ki akarok próbálni hogy szerintem nem lesz meg a 60 kredit félévkor <#vigyor2><#buck>
majd nem fogok vigyorogni ha ki***znak.....

Megfogadtam, hogy ezt az évet meghúzom az egyetemen. Erre vettem egy DS-t... Hát nem hiszem, hogy az egytemi órák tanulással fognak telni...

james69holden
gyerekek holnaptól iskola...
szóval a DS-etek mindíg legyen feltöltve! <#vigyor3>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Nintendo DS Lite (fehér) kézikonzol eladó. Érdeklõdni lehet: msn:[email protected] és e-mail:[email protected]
Tinman
Milyen kártyát használsz?

/Ezért érdekelne, mert Broken Sword gonjaim vannak, neked meg ment./

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Az igaz, hogy vége az akciónak, de szeptember 30-ig lehet a DS-ekért menni. Többek között még én sem kaptam meg a saját gépemet, jövõ héten viszont elugrok majd érte.
Apropó: lehet nálunk valahol final fantasy III-at venni? Vagy maradjak az R4 kártyánál? Elõre is köszi!
Tinman
Dukni az jó <#vigyor>
Amúgy torrent, beírod a googlebe és garantáltan lesz találat.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

hello meg tudjátok mondani honnan dukok letölteni ds játékokat??????
Tinman
Köszi! Ez hasznos infó volt, fõleg, hogy a Classic Metroid nem indul el :-(

quack
nem illik teljesen ide, de innen rendelt már valaki? ár nagyon jónak tûnik, fõleg hogy ingyenes a szállítás

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Nekem pont ilyen routerem van, és semmi gond nincs vele. Nem lehet hogy túl messze vagy a routertõl? Vagy a MAC kódolás nincs jól beállítva?

Help!
SMC WBR14T-G2 routerem van.
A DS gond nélkül fellép a netre, majd másnap hibát produkál.
52200-ast,ha jól emlékszem, legközelebb felírom.
Belépek a router kezelõfelületébe, semmit nem változtatok, csak elmentem a beállításokat, és a DS megint tud kapcsolódni...
Mi a fenét csináltam rosszul?
Elkelne egy kis segítség.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Állj neki, egy fél óra után nem fogod tudni letenni.
szerintem 😊
Msn a jövõ héten aktuális lesz.
Még vár rám egy újratelepítés.
Szemét winfos...

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

butyokanime
Ecsém ennyire istenítetek egy játékot énis kipróbálom már 😄 remélem fain

PSP & DS RULEZ!

koryne
A classicot sztem nem fogod idegekkel bírni 5 perc után 😉 A Zero Mission viszont annak a remake-je, ott kezdõdik a történet (kicsit egyébként tovább is megy a Zero, mint az eredeti Metroid)

Xbox Live gamertag: kilencnad

Aki leírta a friends kódját azt felvettem és aki nem írta be annak itt az enyém: 3952-4673-5771

Tinman
Nafene, most látom csak, hogy Classic NES Series-be volt GBA-ra Metroid... niceeeee <#buck>

Tinman
Tessék engem Metroidból egy gurunak kiokosítani, hogy GBA/NDS-en van-e elsõ rész és ha igen akkor melyik az?
És mik a soron következõk?

Eddig kettõt néztem a Metroid Fusion-t és a Metroid Zero Missiont, erõsen egyik sem az elsõ rész, de én elejétõl akarom kiélvezni ezt a gyöngyszemet... elképesztõen hangulatos és ötletes az egész <#eljen>

Bizonyára õ a kisebbséghez tartozik.
Köszi szépen!

kisgabo
neked az miert jo? tobb ember venne olcson, mint eladna... <#vigyor1><#beka3>

Nemrég volt itt szó a Download Play-rõl, pontosabban arról, hogy "kártyáról" nem nagyon mennek. A legutóbbi SuperCard OS-ben van egy ígéretesnek tûnõ "Fix downplay" opció, gondoltam, kipróbálom. A Mario Kart DS-t és a New Super Mario Bros.-t néztem, mindkettõben megy a Download Play.
köszi szépen,csak tudod szelektív a látásom.
NSMBban meg csak bizonyos pályáknál menthetsz,asszem a kastélyok után,meg akkor ha bemész valamilyen gombaházba.
New Super Mario Bros-ban hogy lehet menteni? Végigvittem az elsõ 2 pályát és nem mentette el :S

Kb fél oldalt se kéne visszaolvasnod...

Ez most nem világos,itt mindenki arról ír hogy milyen frankó a worms2 meg hogy wifin nyomulnak vele. Akkor valahogy csak játszanak vele😊
Olvass vissza, alapból nem megy...

Worms-öt letöltöttem 2helyrõl de mindkettõnél csak fehér képernyõ jön be. A romok hibásak,vagy valamit én bénázok?
VÉGE A UPC-s AKCIÓNAK!

DS-ek DRÁGULJATOK!!!!
koryne
Ezt csak megerõsíteni tudom.

Xbox Live gamertag: kilencnad

moon08
Teljesen korrektek,nyugodtan rendelhetsz onnan.
worms 2 friend code: 4639-6596-2256

frnckss

gneoka
Szisztok ! érdekelne hogy rendel-e mostanában valaki valamit? mert akkor beszállnék és akkor oszlik a postaköltség! (cycloDs-t szeretnék , ha érdekel 10 embert és mindenki vesz akkor kapunk plusz kedvezményt?)

OFF:
Vásárolt már valaki shoxx.com -ról? megbízható nem nyulják le a pénzt? meg nem változik át hirtelen a rendelés összege euróból ugyan annyi font-ra? 😊 (nem röhögni ! jártam már így )

ha cinkes ide írni akkor jöhetnek privibe is az írások !

ON

hello!!!megtudjátook mondani hogy a letöltött játékokhoz hol lehet letölteni a cheateket?
Totis
Én meg 4 éve...

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

már vagy kb fél éve nem mirc-elek 😛

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

vbence13
Worms 2-nél meg minden más játéknál úgy lehet megnézni f/c-t, hogy elõször csatlakozol WFC-re: Main Menu->multiplayer->Nintendo Wi-Fi Connection->Connect to Nintendo WFC. mikor elõször kapcsolódsz, megkapod a kódot. ezt késõbb itt tudod megnézni: Main Manu->Multiplayer->Nintendo Wi-Fi Connection->View Your Friend Code.

Sheltem
Minden játéknak más a friend codeja.

Wormsben akkor kreálja le a friend codeodat amikor elõször felcsatlakozol a Nintendo WFC szerverre játékon belül a multiplayer alatt. Utána már meg tudod nézni a fõmenüjében ott lesz.

(Csak azt nem értem, hogy te is jársz efnetre miért nem tolod be az arcod a #konzol ra hozzánk és ott rögtön választ kapnál..na mind1)

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

lehet butakérdés:
- a worms 2-höz a friends kódot hol lehet megnézni?
- minden játéknak más a friends kódja, vagy ez a DS-kódja, ami állandó?
<#nemtudom><#nemtudom>

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Totis
jaja JÓFÉLE! :-)

Tinman
Ds tulajnak lenni jó :-)))

Egyébként engem kicsit a Commandosra emlékeztet, erõs Cannon Fodder beütéssel ---> JÓFÉLE :-D

Totis
Örömteli hírt kell közölnöm a tisztelt Magyar DS társadalommal.

Megjelent az Operation: Vietman

Aki nem ismerné egy kis kedvcsináló filmecske

Worms: Open Warfare 2 nemrég, most meg O:V...
Hihetetlen. Már csak a Zelda-t várom nagyon.

butyokanime
Jaja, de attól még jóvolt szvsz 😊 gyere máskor is vagyunk sokan worms-ösök irc-n 😊 meg bárki jöhet.

PSP & DS RULEZ!

Ma este nem jó
Gyakorlok 😉

vbence13
gyere irc-re, ott tárgyalunk, h ki kivel jáccik.

Worms ow2 friendcode-m:
3179-3705-5303
Felvettem mindenkit.
Butyokanimével már játszottunk is du.
3:1 lett neki<#szomoru1>

Sheltem
Worms ow2 FC: 395246483884

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"