24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Sheltem
    Boldog új évet nekedis és mindenki másnak szintén! Kockuljunk a kis masina előtt 2008 ban is :)
  • Kolpi
    Ok Sheltem sztm is béke veled!!!!!!!!!!B.U.K.É minden DS-fannak!

Még anak is aki konzoljával tölti a szilvesztert

Találkozunk 2008-ban!!!!!!!!

CSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • Tinman #18470
    Párommal mindketten betegek vagyunk, nem bírtam várni... kiflasheltem az egyik DS-em.

Jelentem TÖKÉLETESEN megy a download play a v8-as flashme-vel!
  • PHM
    Nna! Megvan mán a kellő maligán fok? Alapozni emberek, alapozni!
    Ds-t félretenni, sörös-boros-páleszes üveget ölelgetni!
    B.Ú.É.K!
  • Tinman #18454
    21 dollár + posta
  • Kolpi
    ha valaki tud eladó ds lite-t akkor szóljon gari legyen rá és valamilyen kari amivel tudom futtatni a képeket videót zenét (játékot)!!!
    Max ár amit tudok érte adni 30-32 ezer forint!!!!!

Ha van valakinek elado wii je az is irjon pls!!
    THX
  • kisgabo
    a szériahiba nem itt tört el, hanem a külső részen egy kis gyűrű.

ezt ráfoghatjáka túlhajtásra..
  • Shany15
  • ReTeK
    nem egyik napról a másikra lett ilyen, hónapok alatt szépen lassan alattomosan :-(
  • Shany15
    *szériahiba
  • Shany15
    Pff az szépen végigrepedt.Halottam vhol h a fehér dseknél ien szériahiban van v mi de nem vok benne biztos
  • orkenyid
    Hát ezt valaki szerintem hátratörte... magától igy (elvileg) nem repedhetne el.
  • ReTeK
    DS-em nyitó pántja végigrepedt, szerintetek érdemes megpróbálkozni a garanciával vagy felesleges (elhajtanak a pötsbe mert ez Mo.) ?

• Shany15
    100%-ig igazad van
  • kisgabo
    DS, mert a rötyitől a tengerpartig bárhol tolhatod, sok sok gém, és nem rohadsz nyáron a tv előtt.

mindent meglehet unni... de inkább ds.
  • Shany15
    á,nekem nem kell playstation nyáron vettem még egy PSP-t szimpla 2 honnap alatt ugy meguntam pedig amikor megvettem nagyon tecett de nem tudott lekötni,régen volt egy GBC-m(Game Boy Color)amin megállás nélkül jácottam és 3 évig megvolt(csak azért adtam el akkoriban mert nem jött rá új játék).ezért maradok a Nintendo-nál.
  • Tinman #18442
    Őszintén?
    Vegyetek PS2-öt.

Ico, Shadow of the Colossus, God of War 1-2, Onimusha 1,2,3,4, Final Fantasy részek...
    Csak ezzekkel olyan monumentális és MARADANDÓ játékélményhez juthattok, amit a DS egyszerű nem képes megadni!
    A DS is nagyon jó lesz, kötelező, imádom, de ha még nem volt PS2 konzolotok, és a vagy-vagy esete forog fent akkor PS2... szigorúan!
  • Shany15
    Most folyik harc köztem és nagybátyám között h DS-t vegyek vagy PS2-t.De ugy sem sikerül meggyöznie igaz h a ps2 hardverileg jobb,grafiakilag is,DE nem hordozhato[ravasz1.És szerintem én egy DS társaságában jobban elleszek
  • timantes
    most látom hogy ,,megjelent" japánul. ez kegyetlen játék , ezt végig kell tolni.
  • kisgabo
  • kisgabo
    megy a beup, kicsit tökölni kell, de utána stabil. de nem az a proggi, amivel az utcai free netre felmászol...
  • Shany15
    Ott csak egy van 26 ért a leirásban azt irja az elado vadi uj de a kérdésekre nem válaszol, igy arra is lehet következtetni h van valami ptobléma a ds-el
  • kisgabo
    karácsony után min csodálkozol? mindent el lehetett adni...

gondolom, kártya majd azé kell.. :)
  • butyokanime
    www.vatera.hu
  • Shany15
    Hali!Már egy hete böngészem a netet használt DS Lite után de nem találok sehol.
  • CéZé
    aham, az volt az első kártyám és elnem adnám semmiért sem :)
  • kisgabo
    azért nem lenne baj. van mini sd? csak nem eladó? :)
  • CéZé
    Kösz. Nálam sehogyse megy. Viszont supercard mini sd-n egyből elindul.
    Azthiszem nem vesztek vele sokat ha nem megy :)
  • kisgabo
    ha az ssid broadsact off, akkor alapból nem hajlandó semmit csinálni..
  • orkenyid
    A beup az homebrew.. azért kéne manuálisan beállítani :)
  • kisgabo
    thx.

a mariokart azonnal ráharap rúter, és a beállításokat másik játék is megkajálja... de a beup-ot az nem igazán érdekli...
  • orkenyid
    Pl: SSID broadcast be, WEP vagy kikapcsolva, vagy HEX. Csatorna 3, 7 vagy 12. Sajnos a régebbi homebrewek nem túl stabilak, a DHCP-t nem túl jól kezelik, ezért érdemes a manális beállításokkal próbálkozni, fix IP-vel.
  • butyokanime
    Amíg nincs fent eyg másikfajta driver és egy másikfajta progi hozzá, addig nem is fog menni :) driverileg kell flashelni..ana ez értelmes megfogalmazás lett, de aza lényeg h másik driver kell tán neki meg egy wifis progi ami miatt vinni fogja.Persze ez csak abban az esetben ha wifi connectorozol!Ha wifi-d van simán akkor vagy azé nemmegy mert auto ip-n vagy és a routered nem tudja mindig auton nyomni, vagy állítsd be neki az ip címet meg minden hülyeséget save-eled és akkor mennie kell.
  • CéZé
    Esetleg megosztanád velünk a "jó beállításokat"? :)
  • KILLER2
    Fehér Liteoknak van egy ilyen szériahibája, de szeritnem ezt már javították.
  • Kolpi
    hy!

Tényleg igaz az hogy általában a ds-lite-on meg reped a jobb oldali hajtóka???

THX
  • KILLER2
    Ezt nem tudtam.
  • orkenyid
    Ezt honnan veszed? :)
    Megy vele ha jól be van állítva a wifi.
    Próbáld manuálisan beállítani.
  • koryne
    Néhány játéknál a G6Real-en is megy a download play (Metroid Pinball biztosan, de többet is próbáltam, csak nem emlékszem, melyik ment, melyik nem -.-) G6 Lite-on meg sztem az összes ment, még régebben sokat toltuk 4-en a Prime Hunterst.
  • JiBBeRiSH
    Cycloval nem kell flasheltnek lenni a másik gépnek.