24434
Nintendo DS/DS Lite
  • TidusX
    Ezt majd én is kipróbálom. Aki ír üzenetet a játékommal kapcsolatban megegyezünk.
  • kazuma89

Tegnap kezdtem el vele játszani, vmi eszméletlen jó!! :) (eddig 2 órám van benne)
  • kazuma89
    Most nem azér mondom, meg sokan leszoltok érte de 5k ér biztos nem vennék játékot,főleg DS játékot, inkább r4 és társai kártyát amin szinte azzal játszok amivel akarok.Xbox játékért kiadnék annyit sőt többet is..
  • TidusX
    Sokkal jobb játékot lehet belőle venni? Így is értelmezhetem... Ez szerintem jó kis játék. Haver... :P
  • TidusX
    Kevés az ára?
  • kazuma89
    Vki nem akar Bleach: Dark Soul-ozni velem ? :D
  • kazuma89
    Abból már tudod mit lehet venni :)
  • TidusX
    Valkyrie Profile Covenant of the Plume stratégiai RPG eladó. A játékban tudni kell angolul, kb. 4-5 órát játszottam vele. Tökéletes állapotban. Nekem nem jön be ez a stílus, csak a hagományos szerepjátékokat szeretem, ezért adom el. 5000Ft- ra gondoltam, az 576.hu- n 7200Ft azt hiszem... Akit érdekel szóljon. Köszi puszi.
  • PHM
    Ne menj olyan korán, ha jól emlékszem, 7-kor nyitnak.
  • Esham
    majd elfelejtettem mondani: GBA kazi, minden ok vele.
  • kisgabo
    milyen állapotú??
  • Esham
    Mari Kart csak a cartidge 1500 odaadandó Bpesten a XI-ben.
  • Rohamkacsa
    gba felejtős:D dsi-m van. Nemsoká jön a fizetés, és akkor már reggel 5kor sorban állok a pecsánál:D Amúgy van egy jó kis bolt a Jászai mari térnél, 2-4e ig vannak nála játékok, azt is sztem érdemes meglátogatni néha
  • TidusX
    Én valahogy nem vagyok kibékülve a Pokémonnal, olyan gyerekes, meg fantáziátlan szörnyek vannak benne meg úgy az egész. Amúgy se csíptem sose az olyan RPG- ket amiben szörnyeket kell gyűjteni meg babusgatni. Egyedül a Dragon Quest Monsters jött be. De idő előtt meguntam, amiben vannak rendes emberi szereplők és azokat kell fejleszteni na azaz igazi. De ez csak magánvélemény...
  • PHM
    Dobtam egy privátot.
  • kisgabo
    van pokemon platinumom, origi, alku tárgya.... :)
  • PHM
    Köszi, lehet, hogy benézek hozzájuk.
    A Soul Silver már megvan, de kell a Heart Gold is, hogy teljes legyen a gyűjtemény.
    Meg a Platinum, de azt előbb-utóbb úgyis levadászom...
    Rohamkacsa: Ha szereted az oldschool RPG-ket, valamék handheld Pokémonnal feltétlen tegyél egy próbát.
    Kezdetnek az Emeraldot javaslom GBA-ra.
  • Rohamkacsa
    A pokemon játékok ennyire jók? Még nem próbáltam soha egyet sem, de ha tényleg jónak mondjátok, akkor lehet h beszerzek egyet.
  • kisgabo
    volt 5 db zelda, múlt hét vasárnap....

phm, gondolom a bejárati árusnál volt a pokémon, én is néztem.

de újonnan 8.5k a konzolvilag.hu nál.
  • TidusX
    Én is jobban szeretem, ha megvannak eredetiben, megvan kisfüzete, tokja amit elolvashatok. De az a baj, hogy sok játék van amit szeretnék, legtöbbet meg se lehet ebben a szar országban venni, megamúgy is drágák... :(
  • Rohamkacsa
    5e-ért nem is sok a zelda. Ma láttam Castlevaniát 2e-ért, az sem lett volna rossz vétel. Amúgy ezzel a Raymannel miért nem tudok neten játszani? Netezni simán tudok, de az nem akar életre kelni.
  • Csokis
    A soroksári Megaparkban volt egy Zelda 5eHUF-ért. Nem tudom melyik.
  • PHM
    Van mindenféle játék, csak az árakkal nem vagyok kibékülve.
    A múlt héten voltam kint, s láttam egy dobozos Pokémon Heart Gold-ot 7000 Ft-ért.
    Már a tárcámért nyúltam, mikor az eladó közölte, hogy tamagocsi az nincs benne.
    Anélkül pedig szvsz szart sem ér, ennyi erővel akár le is warezolhatom...
    Egyszóval szeretnek drágán adni és olcsón venni, (csere is van) de azért néha ki lehet fogni ott is jó árban 1-2 értelmes játékot.
    Korán menj, néha feltűnik 1-1 megunt játék az amatőröknél is, ha szerencséd van, megelőzheted a neppereket.
  • Rohamkacsa
    Hm akkor az meg lesz látogatva:)Rpg-ket lehet ott lelni? Most a zeldára vadászok nagyon de ma 2 boltban sem találtam
  • PHM
    Petőfi csarnok? Igaz, mostanában nem túl nagy a választék.
  • Rohamkacsa
    Nah r4 kártya pihen a polcon, beszereztem 2 játékot:) Lord of the rings, és valami Rayman:D Kérdés, tud valaki valami használt játékos boltot Budapesten?:) ne nézzetek spúrnak csak kevés pénzem van^^ (a Lotr-t az újononnan vettem:) )
  • Rohamkacsa
    Érdeklődnék, h van itt olyan ember aki budapesti és van egy Dsije 1.4.1 alatt?:D ha igen légy szíves írjon nekem privátot. Köszi^^
  • TidusX
    Jajj nekem... Sírjál csak: óvónéjni piszkálnak! Megszoktam már a chaten is mindig ezt csinálják. :))) Egyébként MÉG nem vagyok az, eddig csak eredeti játékaim vannak szóval... A végét úgyis sejted... :D
  • kisgabo
    minjá szólok egy moderátornak, és ban mellet sirhatsz,

pofátlan warezos...
  • TidusX
    Ja és várom a választ...
  • TidusX
    Ne vergődj már! Ne találjanak ilyet ki DS- re és nem lesz róla duma. Sajnos már nem tudok ez ellen mit tenni. Így jártál. Sírok... :( (:DDD)
  • Laza
    Csak mondom azoknak, akik lusták utánanézni :)

A Golden Sun DD Acekard2i-n is csak az Akaio 1.8.1-el megy, Bypass bekapcs, és Kingstone kártyán NEM megy (SanDisk-en műkszik).
  • kisgabo
    ki van irva, hogy nincs warez, de lassan minden hozzászólás erről a qrva R4 ről szól, vedd meg, és hallgass már róla, vagy ott az acekard.
  • TidusX
    Valaki megnézhetné, hogy a Suikoden Tierkreis, Dragon Quest IX, SMT: Strange Journey, és Soma Bringer megy -e ezen a kártyán. Köszi.
  • TidusX
    Ha a Golden Sun - Dark Dawn nem megy R4- en, akkor a listában miért van zölddel, hogy megy? Ezek szerintem le voltak tesztelve...
    http://wiki.scorpei.com/index.php/R4_compatibility_list
  • Rohamkacsa
    r4i
    Ha nem csal a szemem akkor r4i gold-al feltörték az 1.4.1-et?
  • kazuma89
    Golden Sun [Ezt még nem próbáltam de hsz-ek alapján alig megy vkinek]
  • Csokis
    Nincs persze, ez csak ennyiből áll:

Többit privibe.
  • TidusX
    Mennyiért adnád el? csak kártya semmi kártyaolvasó, micro SD?
  • kisgabo
    volt 5 db, majd megmentem azt is.

tavaly a cora ban volt zelda phantom.... 3k ért, na azt hüjeség volt otthagyni, de animal crossingot meg harvest moont megvettem.