24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#23874 Ezt majd én is kipróbálom. Aki ír üzenetet a játékommal kapcsolatban megegyezünk. -
kazuma89 #23873
Tegnap kezdtem el vele játszani, vmi eszméletlen jó!! :) (eddig 2 órám van benne) -
kazuma89 #23872 Most nem azér mondom, meg sokan leszoltok érte de 5k ér biztos nem vennék játékot,főleg DS játékot, inkább r4 és társai kártyát amin szinte azzal játszok amivel akarok.Xbox játékért kiadnék annyit sőt többet is.. -
#23871 Sokkal jobb játékot lehet belőle venni? Így is értelmezhetem... Ez szerintem jó kis játék. Haver... :P -
#23870 Kevés az ára? -
kazuma89 #23869 Vki nem akar Bleach: Dark Soul-ozni velem ? :D -
kazuma89 #23868 Abból már tudod mit lehet venni :) -
#23867 Valkyrie Profile Covenant of the Plume stratégiai RPG eladó. A játékban tudni kell angolul, kb. 4-5 órát játszottam vele. Tökéletes állapotban. Nekem nem jön be ez a stílus, csak a hagományos szerepjátékokat szeretem, ezért adom el. 5000Ft- ra gondoltam, az 576.hu- n 7200Ft azt hiszem... Akit érdekel szóljon. Köszi puszi. -
PHM #23866 Ne menj olyan korán, ha jól emlékszem, 7-kor nyitnak. -
Esham #23865 majd elfelejtettem mondani: GBA kazi, minden ok vele. -
#23864 milyen állapotú?? -
Esham #23863 Mari Kart csak a cartidge 1500 odaadandó Bpesten a XI-ben. -
Rohamkacsa #23862 gba felejtős:D dsi-m van. Nemsoká jön a fizetés, és akkor már reggel 5kor sorban állok a pecsánál:D Amúgy van egy jó kis bolt a Jászai mari térnél, 2-4e ig vannak nála játékok, azt is sztem érdemes meglátogatni néha -
#23861 Én valahogy nem vagyok kibékülve a Pokémonnal, olyan gyerekes, meg fantáziátlan szörnyek vannak benne meg úgy az egész. Amúgy se csíptem sose az olyan RPG- ket amiben szörnyeket kell gyűjteni meg babusgatni. Egyedül a Dragon Quest Monsters jött be. De idő előtt meguntam, amiben vannak rendes emberi szereplők és azokat kell fejleszteni na azaz igazi. De ez csak magánvélemény... -
PHM #23860 Dobtam egy privátot. -
#23859 van pokemon platinumom, origi, alku tárgya.... :) -
PHM #23858 Köszi, lehet, hogy benézek hozzájuk.
A Soul Silver már megvan, de kell a Heart Gold is, hogy teljes legyen a gyűjtemény.
Meg a Platinum, de azt előbb-utóbb úgyis levadászom...
Rohamkacsa: Ha szereted az oldschool RPG-ket, valamék handheld Pokémonnal feltétlen tegyél egy próbát.
Kezdetnek az Emeraldot javaslom GBA-ra. -
Rohamkacsa #23857 A pokemon játékok ennyire jók? Még nem próbáltam soha egyet sem, de ha tényleg jónak mondjátok, akkor lehet h beszerzek egyet. -
#23856 volt 5 db zelda, múlt hét vasárnap....
phm, gondolom a bejárati árusnál volt a pokémon, én is néztem.
de újonnan 8.5k a konzolvilag.hu nál. -
#23855 Én is jobban szeretem, ha megvannak eredetiben, megvan kisfüzete, tokja amit elolvashatok. De az a baj, hogy sok játék van amit szeretnék, legtöbbet meg se lehet ebben a szar országban venni, megamúgy is drágák... :( -
Rohamkacsa #23854 5e-ért nem is sok a zelda. Ma láttam Castlevaniát 2e-ért, az sem lett volna rossz vétel. Amúgy ezzel a Raymannel miért nem tudok neten játszani? Netezni simán tudok, de az nem akar életre kelni. -
Csokis #23853 A soroksári Megaparkban volt egy Zelda 5eHUF-ért. Nem tudom melyik. -
PHM #23852 Van mindenféle játék, csak az árakkal nem vagyok kibékülve.
A múlt héten voltam kint, s láttam egy dobozos Pokémon Heart Gold-ot 7000 Ft-ért.
Már a tárcámért nyúltam, mikor az eladó közölte, hogy tamagocsi az nincs benne.
Anélkül pedig szvsz szart sem ér, ennyi erővel akár le is warezolhatom...
Egyszóval szeretnek drágán adni és olcsón venni, (csere is van) de azért néha ki lehet fogni ott is jó árban 1-2 értelmes játékot.
Korán menj, néha feltűnik 1-1 megunt játék az amatőröknél is, ha szerencséd van, megelőzheted a neppereket. -
Rohamkacsa #23851 Hm akkor az meg lesz látogatva:)Rpg-ket lehet ott lelni? Most a zeldára vadászok nagyon de ma 2 boltban sem találtam -
PHM #23850 Petőfi csarnok? Igaz, mostanában nem túl nagy a választék. -
Rohamkacsa #23849 Nah r4 kártya pihen a polcon, beszereztem 2 játékot:) Lord of the rings, és valami Rayman:D Kérdés, tud valaki valami használt játékos boltot Budapesten?:) ne nézzetek spúrnak csak kevés pénzem van^^ (a Lotr-t az újononnan vettem:) ) -
Rohamkacsa #23848 Érdeklődnék, h van itt olyan ember aki budapesti és van egy Dsije 1.4.1 alatt?:D ha igen légy szíves írjon nekem privátot. Köszi^^ -
#23847 Jajj nekem... Sírjál csak: óvónéjni piszkálnak! Megszoktam már a chaten is mindig ezt csinálják. :))) Egyébként MÉG nem vagyok az, eddig csak eredeti játékaim vannak szóval... A végét úgyis sejted... :D -
#23846 minjá szólok egy moderátornak, és ban mellet sirhatsz,
pofátlan warezos... -
#23845 Ja és várom a választ... -
#23844 Ne vergődj már! Ne találjanak ilyet ki DS- re és nem lesz róla duma. Sajnos már nem tudok ez ellen mit tenni. Így jártál. Sírok... :( (:DDD) -
#23843 Csak mondom azoknak, akik lusták utánanézni :)
A Golden Sun DD Acekard2i-n is csak az Akaio 1.8.1-el megy, Bypass bekapcs, és Kingstone kártyán NEM megy (SanDisk-en műkszik). -
#23842 ki van irva, hogy nincs warez, de lassan minden hozzászólás erről a qrva R4 ről szól, vedd meg, és hallgass már róla, vagy ott az acekard. -
#23841 Valaki megnézhetné, hogy a Suikoden Tierkreis, Dragon Quest IX, SMT: Strange Journey, és Soma Bringer megy -e ezen a kártyán. Köszi. -
#23840 Ha a Golden Sun - Dark Dawn nem megy R4- en, akkor a listában miért van zölddel, hogy megy? Ezek szerintem le voltak tesztelve...
http://wiki.scorpei.com/index.php/R4_compatibility_list -
Rohamkacsa #23839 r4i
Ha nem csal a szemem akkor r4i gold-al feltörték az 1.4.1-et? -
kazuma89 #23838 Golden Sun [Ezt még nem próbáltam de hsz-ek alapján alig megy vkinek] -
Csokis #23837 Nincs persze, ez csak ennyiből áll:
Többit privibe. -
#23836 Mennyiért adnád el? csak kártya semmi kártyaolvasó, micro SD? -
#23835 volt 5 db, majd megmentem azt is.
tavaly a cora ban volt zelda phantom.... 3k ért, na azt hüjeség volt otthagyni, de animal crossingot meg harvest moont megvettem.