Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TidusX
Nekem is tudsz majd. 😊 Azt mondtad van még R4 kártyád...

\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"

TidusX
Igen. A Dragon Questbõl az V a legjobb eddig. Legalábbis nekem. Mert még nem játszottam az összes résszel. A végén elsírtam magam... Nagyszerû történet. Most a DQ 3- al játszok. A Final Fantasyból pedig szerintem a 3 jobb mint a 4...

Igaza van kisgabonak, az R4 klónok kerülendõek.
Akkor már inkább az eredeti R4, annak legalább újra van normális támogatása. (+ olcsóbb is...)
Valószínûleg tudok segíteni, keress meg privátban.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

zola2000
Hát a legtöbb embernek az FF4 az alap, de én mindenképp a dragon quest 5 remaket (dragon quest hand of the heavenly bride) ajánlanám, elsõre gyengébbnek tûnt mint az FFek, de amikor volt idõm foglalkozni vele több mint egy órát, és haladni a történetben számomra abszolút kedvenc rpg lett (meg az össze többi dqt is mint a 4., 9., hamarosan DQ6 ajánlom).

A

TidusX
Vaterán keresél, Tesz-vesz, Zsibvásár. A legutolsón biztos, hogy van...

kisgabo
miért kell a legszarabbat megvenni? hihetetlen spúrság, ha már játékra sajnálod.

DS Litehoz r4es kártyát hol lehet kapni?

http://hardverapro.hu/apro/r4i_gold_kartya_ds_dsi_dsi_xl_kompatibilis/hsz_1-50.html

Ez jó hozzá?

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

TidusX
Megvan MAME emulátoron 3 rész... Meg mobilra is van...

TidusX
Hát egyáltalán nem az, mert a Pang az olyan, hogy egy karakterrel kell a pattogó gömböket egy felfelé lövõ szerszámmal kilyukasztani (mondjuk én még a játéktermi gépen azt hittem köpõcsõvel nyomják, nem figyeltem ). Egyre kissebbek lesznek, és azt hiszem idõre kell teljesíteni. A pályákon haladva persze egyre másabb és nehezebb akadályok vannak...

Laza
Ez a Pang az a nyomi varázslós, valami Michael, nem?
Nyomogatom, nem rossz ... bár nekem valahogy a régi, eredeti jobban bejött.
Az viszont megvan SNES-re 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
De GBA-ra van Final Fight ... azt nyomtam valamelyik nap szinték klotyón 😊 Micsoda régi játéktermes nosztalgia hangulat fogott el 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Anubys
1. A story elég gáz, egy über super special op csávóval vagy, aki egy ûrbázist tisztít meg (ezt figyeld!) földönkívüli terroristáktól. Anno, amikor volt a Wolf, meg a Doom, akkor adták ki Megadrive-ra, mi meg, Amigások csorgattuk a nyálunkat (egészen az Alien Breed 3D-ig 😊 Minden esetre az akkori korhoz és a Megadrive lehetõségeihez képest nagyon jól összerakott FPS.

2. Pang jó cucc, Puzzle Bobble szintén van DS-re, Cadilacs nincs, de még csak hasonló sem. Samurai Shodown sosem volt bejövõs. Verekedõsök közül nálam a Mortal volt az etalon, késõbb a Wargods és a Mace: The Dark Age.

3. 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

TidusX
1. Zero Tolarence- szel játszottam emulátoron. De amúgy mirõl szól?
2. Pang- ot szeretem, jó kis játék. Régen a kocsmában nyomtuk kb. vagy 13-14 éve... Meg a Puzzle Bubble... De ott a Cadillacs and Dinosaurs meg a Samurai Shodown voltak a menõk (utóbbi legalábbis nekem)...
3. Röhögtem egyet a szövegeden -> melegfelvonulásról, WC- n ülõs... 😄

Fehér NDSi + britt töltõ újszerû állapot eladó 31.000 vagy csere PSP-re.

Személyes XI-XII Bpest.
A Zero tolerance tényleg király, én is eltöltöttem vele pár délutánt anno.
Kár, hogy a multit nem volt alkalmam kipróbálni.
A Pang-ból viszont kár, hogy kihagyták valamelyik régi epizód remake-jét.
16 bit rulez! <#smile>

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

n000rbi
😄 Ha megtalálom azt a kazettát(!), akkor oké 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Anubys
Nyomj egy Lode Runner-t az egészségemre... 😊
Amúgy "Only Amiga makes it possible!"

A PS2 sem rossz (fõleg a szívem csücske stílus -a survival horror- tekintetében), de a favorit a 16 bites korszak. Pár napja át-Zero Tolerance-oztam a délutánt Megadrive-on. Hihetetlen, milyen jó stffok voltak akkoriban.

Viszont, ha már DS topic, Pang, tök jó lett DS-re, aki ismeri az eredetit, az nem fog csalódni (leszámítva, hogy a fõszereplõ egy rózsaszín ruhás fazon, egyenesen a melegfelvonulásról), aki nem ismeri, az tegyen egy próbát. Tipikus remek kis WC-n ülve alkotós játék.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

n000rbi
Sajnos ez igaz... hál'Istennek DS-re azért van pár dolog, ami leköt most is 😊, de dögöljek meg, ha legközelebbi hazautazásomkor nem porolom le a szüleimnél a jó öreg C64-emet😄

TidusX
Örülök, hogy mindenkinek ez a véleménye. Másrészrõl azért elég szégyen, hogy az új gépekre nem tudnak ilyen jókat összeszerkeszteni...

Laza
A PS2-es idõszakot nem hozza már vissza semmi ... azóta a 'játékok' lefelé tartanak 😞

TidusX
Látom szerettek okoskodni...

Anubys
Azért a 3000-3500 kissé túlzó. Az összes játékok száma: 5273. US/EU nagyjából ugyanaz, 1306 US, 1670 EU (ebben ugye van, ami többször is szerepel, mert különbözõ nyelveken adták ki), szóval szerintem a különféle Only in Japan cuccokkal együtt is max 2000 (OfflineList search funkció 😊

Amúgy pedig Dreamcast az isten! 😄
Remélem, a SEGA tényleg kihoz valami ütõs kis gépet, ahogy már évek óta pletykálják, anno a kedvenc konzolgyártóm volt.

TidusX
Na ugye! 😊

shenmuedc
Nekem is van mindkettõ egyetértek veled! Azért énnekem még a dreamcast is a szivem csücske. A jelenlegi gépek meg sem közelítik a ps2 játékait az biztos!
TidusX
Mi az, hogy valós kiadás? Nekem van egy listám megvan rajta az összes játék. Ja, értem, hogy a Japan, Usa, Europe... És vannak fasza játékok amik ide el se jutnak... Jó ez a DS, de a PS2 az igazán fasza konzol... És mindig is az marad. Arra vannak a LEGJOBB játékok...

shenmuedc
5206 játék jelent meg eddig pontosan rá. Persze ez a különbözõ régiók miatt kb 3000-3500 valós kiadás.
Anubys
Fél évig még tuti, akkor jön ki a 3DS, de a Nintendo-t ismerve kb. egy évig. Amúgy meg már van kb. 2000 játék rá, szóval visszamenõleg is lehet mazsolázni.

shenmuedc
Én úgy vagyok vele , ha nem jönne ki soha rá több játék akkor sem érek a végére ezeknek amik érdekelnek rá. Nyugodtan vegyél.
Karácsonyra szeretnék 1 ds-t venni, még megéri rá beruházni?Meddig jön rá ki még játék?

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

TidusX
Így van én meg a Dragon Quest IX- ért nem fogok adni 13 ezret, pedig milyen jó lenne. Ha meglátom a neten olcsón majd beszerzem...

kisgabo
akcióban kifoghatod, 1* 1*, amúgy rabló <#kocsog>-ök.

mario kartot vettem 4k ért... most az auchanban 4500. amúgy 3-5k között szánok egy gémre max, 13k ért rohadjon a legújabb pokemon a polcon, a többivel együtt.

TidusX
A Mediamarktban ilyen olcsók a játékok? Mindenki azt mondja pedig drága hely. Mármint nem játékok tekintetében...

kisgabo
2õ volt, a múlt héten, de akkor még 4990 volt, bementem 1 hétre rá, még volt 1, megvettem. a 2db zelza phantom hour.... 0 lett. sajna.

Basszus, a Platinumot én is megvettem volna. Naná, hogy az az 1 volt belõle, ugye?

n000rbi
😄 Ilyen ez a mediamarkt...én két hete mentem a kasszához egy Professor Layton and Pandora's Box-szal (3990-ért volt kitéve), mire a csajszi elkezdett telefonálgatni - na mondom ennyi, rájöttek, lesz vagy 11k -, majd rámnézett: -Ne haragudj ennek nem ennyi az ára...hanem 2990 😄😄

kisgabo
hol lesz itt? kint 20 font, filózom rajta..

mediamarktban vettem egy pokemon platinumot 2990-ért..... <#ijedt> annyi volt a zelda phantom.. is, de a pofám elõl vitték el.

Lufiával játszik valaki?

acekard2-nél nincs ilyen gondom, Arbor-nál tartok, de lehet megvárom az eredetit(talán jövõ hét elején itt lesz, majd azon végigjátszom😊

itt egy kis segítség ha elakadsz

kisgabo
Final Fantasy: The 4 Heroes of Light

nem rossz, de mikor meglett a 4. hõs, és lenyomtam a sárkányt... jött egy kristály, és egy felirat a készitõkrõl.... és vége. suppercard rulez. <#eplus2> játék tizede se ment le.

kisgabo
keresek ds re zeldát, és mario 64 játékot.

privizz ha van eladó.

Ja es budapesti atvetel lehetseges.
Sziasztok sracok!

Elado egy Onyx DS Lite R4-el, 2GB microSD-vel, Guitar Heroval, Rumble Pakkel, egy jatekkal, 30.000 FT-tol.

Nagyon szep allapotu, folias

http://www.vatera.hu/ds_lite_r4_2gb_guitar_hero_rengeteg_extra_183760684.html
Szerintem még csak az USA verzió jött ki,szóval max usaból. Próbáld ki a SNES részét a Lufia 2-t,nekem nagy kedvenc.
Laza
Mindegyikbõl, ami újabb mint a GB/GBC, mivel azokba már kisebb kártya való (GBA).

TidusX
Megnéztem ezt az Estpolis trailert jó kis játék lehet de honnan szerezzem be???
http://www.youtube.com/watch?v=2rzyc3y3Rl8

TidusX
A Game Boy SP- bõl is kilóg a GB meg a GBC kártya igaz? Tökömbe...

Kijött a Lufia is...hát ég és föld a különbség ez és a SNESes verzió között,pedig állítólag remake akar lenni vagy mifene.
és teljesen igazad van..., sorry
MKpowaa
Szerintem te a chrono triggerrel kevered ami a sorozat elsõ része még snesre

Nem, van belõle DS-re remake.