24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Tinman #18592
    Nekem kettő van :-)
    Egy fekete és egy fehér.
    Először csak az motivált, hogy megvegyem a fehér DS-t, mert féltettem a feketét az árkádabb jellegű játékoktól és a fehért kínoztam.

Aztán most már a párommal használjuk multi játékra... eszméletlen ügyes Tetris DS-ben.
  • butyokanime
    Hát pedig ha UPC-s akkor garit is kapott hozzá!!!
  • Shany15
    Az elado azt mondta h UPC-s de gari nincs rá állitolag 3-4x volt bekapcsolva és kitünö állapotban van
  • KILLER2
    Nekem is! Nem is bántam meg!
  • Tomek83
    Én még 34ért vettem meg a Lite-ot:)de azt elmondhatom hogy már a megjelenés hetében meg volt nekem a fekete Lite.
  • butyokanime
    Jóhogy!!!!De az neked csak +ba van vagy az előző elromlott és ezt vetted?
  • Tinman #18586
    Nekem a 2. fehér 20k volt 1év gar+Brain Training... simán megérte.
  • butyokanime
    Volt az 18-ért is énis annyiért fogtam ki egy sráctól, sőt hawernak is annyiba szereztem.Garanciával mindennel együtt.Kb 1-2 hetes lehetett.De mostani viszonylatban 27ért már talán megérte!
  • orkenyid
    Tudom, átmenetileg nem megy csak :)
  • Tomek83
    Mondtam azt, hogy nem adtál hozzá?:) nem... Akkor megfogalmazom úgy hogy a Supercard Lite-hoz nem jár kártyaolvasó.Bár már törzsvásárló vagyok,szóval adhattál volna hozzá grátiszosan:)
  • kisgabo
    tiédhez mé nem volt? nehogymá rám fogd... :)
  • Tomek83
    27 az jó ár,bár itt-ott régebben 25ért adták ezeket a UPC-s DSeket(gondolom ez is UPC-s). Amúgy a legtöbb kártyához adnak kártyaolvasót is,bár az enyémhez pont nem volt,de az r4hez m3hoz úgy tudom hogy jár mellé.
  • timantes
    bannerban lévő [Freemaan lapja] hivatkozás NEM MŰKÖDIK!
  • timantes
    arra még számíts hogyha "másra" is kellene a DS akkor:
    -flash cucc kb 13.000
    -micro sd kb 4.000
    -micro sd kártyaolvaso kb 2.000
    --------
    és az még majd 20.000 plusszköltség és még olyan luxust nem is számítottam bele hogy védőfólia :D

amugy 27ért megérte
  • Kolpi
    Hát ha van még rá garancia meg nem rossz az állapota akkor sztm meg:D!!!
    És sztm ha holnap fel adja akkor kedden vagy szerdán elvileg meg kell hogy kapjad:D
  • Shany15
    Szerintetek megérte????
  • Shany15
    Vettem egy DS Lite-ot 27-ért ugy hogy az elado ad hozzá töltöt dobozt papirokat stylust meg mindent + egy jatekot a Nintendogsot!Remélem jövőhéten ideér a csomag.:D
  • Kolpi
    csöcs!

van olyan aki tolja a puzzle questet pc-n??
  • KILLER2
    Mé nem? Nekem Supercard Liteom van, teljesen kmeg vagyok vele elégedve. Minden megy rajta, a programok nagy részét és futtatja, szóval teljesen rendben van. A skinelhetősége mondjuk szavar, mert nem ártana, ha lehetne változtatni a kinézetén, ami nem túl szép, meg az érintőt is használhatná, de gyakorlati szempontból teljesen rendben van.
  • butyokanime
    LOL mien vita folyik Nekem R4-em van és tökéletes.Mást nem teszteltem, mert nem volt rászükség h lecseréljem.Minden megy rajta ami kell.Ajánlom
  • S8DJ
    na hát én soha az életbe nem veszek SuperCard-ot
  • hedpunk
    I mean, engem kurvára nem inspirál hogy egyes kártyákon alapból megy a gbc rom vagy gba...nekem menjenek a ds gémek oszt jónapot,a Supercard pedig erre, tökéletesen megfelel.
  • hedpunk
    Nézd nem szólaltam volna föl ha nem olvasok olyan marhaságokat mint amiket egyesek összehordtak a supercardról,úgy hogy még ki sem próbálták...én nem szídtam az m3-at,mivel nem is volt dolgom vele.Ezzel szemben te a supercardról felhoztál egy marha jó érvet:már a régebbiek színe is undorító volt..grat.
    Egyébként az egy dolog hogy itt a fórumba 3-4 figura m3-at használ..ez nem cáfolja mag a TÉNYT:a supercard és az r4 a legkelendőbb világszerte...nézd csak meg a netes shopokat,akár.Ráadásul a Supercard már hosszú évek óta piacon van,nem tudom mi nem hihető ebben.

Egyébként én is magasról teszek rá kinek milyen kártyája van.A lényeg hogy fussanak a játékok nem?
  • timantes
    Most ezt tolom:

Egyszerű 2D-s platform játék , grafikája kellemes, hangok is jó. Végigtolom , remélem a végén pozitív lesz a véleményem.
  • timantes
    látom értelmes vitába megy át a helyzet, viszont a kipróbált kb 450 féle japán/francia/amerikai DS játék a SC-men gond nélkül futott, sose volt egy játék se aminek baja lett volna. most viszont megyek játszani a japánban épp ma megjelent 1500 DS Spirits Vol.8 Darts-al ami gond nélkül fut...
  • timantes
    vagy éppen azok az m3/r4/... tulajok szólalnak fel a supercard one ellen akik életükben kisem próbálták ?
  • kisgabo
    volt supercard, ez5, és még kitudja milyen karim. az m3dsreal eddig a legtökösebb. nem rossz a supercard, de ha van jobb... de felőlem azt vesz amit akar, kutyát se érdekli.
  • Sheltem
    Egyébként érdekes, hogy csak és kizárólag a "supercadosok" (atya ég mi lesz még ebből) szólalnak fel a kártya védelmében, sem az m3 tulajok se cyclo se ds-x nem próbál győzködni senkit.

Csak nem magatokat próbáljátok meggyőzni valójában?
  • Sheltem
    Ne próbáld meggyőzni te.
    Hiszen hallottad:

"Másrészt a világon a két legelterjedtebb kártya még mindig a Supercard ds one,és az R4. "

Mit jössz te holmi M3 al neki? "Ne témázzá" Igaz, hogy itt majdnem mindenkinek M3 van,de a világ máshogy működik!

Meg ne sértsd má a supercardosok lelki világát te...
  • PHM
    Sajnos az utazás közbeni filmnézésnél mindenképp kompromisszumot kell kötni.
    Az arany középút valahol a PSP méreténél lehet, legalábbis szerintem.
  • kisgabo
    supercard ds one egy remek kártya, de a m3real megkukizza. jobb nála.
  • hedpunk
    "Gondolj csak a másfél colos MP4 lejátszókra.
    Akkora a képernyő, mint egy nagyobb bélyeg, oszt' mégis viszi a nép, mint a cukrot."

mert nálunk az emberek jóhiszeműek,könnyen becsaphatóak,ja és buták is.
    Értem ezt a kínai mp4 dömpingre,mindenki akar belőle...Dimarson és társai..
  • PHM
    Azért annyira nem kicsi az a képernyő. :)
    Gondolj csak a másfél colos MP4 lejátszókra.
    Akkora a képernyő, mint egy nagyobb bélyeg, oszt' mégis viszi a nép, mint a cukrot.
    Ehhez képest a DS kijelzője király. Persze sokkal élvezhetőbb a film akár a monitoron is, de hát hogy néznék ki a vonaton egy LCD monitor+akku kombóval...
    Amúgy béke van, nem kötözködni akarok.
  • Kolpi
    Köszi mindenkinek a kártya segítségeket?:)

És r4 en vagy Supercard ra van valami net böngésző ami betölti a képeket stb???
  • Sheltem
    A véleményem mondtam és most is tartom magam hozzá. Én ilyen kisképernyőn soha nem néznék filmet az tuti. Ízlések és pofonok.
  • butyokanime
    Miért feljtse el???Simán lehet rajta filmet nézni, szép a képe is... nemkell szentem se lebeszélni róla..!!
  • Tinman #18556
    Gyerekek, a Hyper Threading meg a Core2 idején ilyenre kár fogni... Divx tömörítés mellett játszom a Witcherrel és csak annyi, hogy több ellenfélnél picit berángat ^^
    Egyébként van kb. 30 kedvenc filmem, az megvan eredetiben is meg dpg-vel átalakítva is kikarocolva dvd-re, amikor valahová megyek rámosolom a microSD-re és ennyi.
  • hedpunk
    és ha ülnek a pc-nél is?:)
  • hedpunk
    még néhány szó a kártya témához.Nem hinném hogy szar lenne a Supercard DS One,mint amennyire itt egy két ember felfesti.Mind kűlcsínyre,mint belcsínyre magasan veri az R4-et.(csomagolás,menű-már ha számít valakinek az igényesség)Az hogy nem indulnak a programok,megint egy hazugság.Mondják hogy lassú Supercardnál a játékok betöltése(hangsúlyozom CSAK a betöltés,az is kb 1-2 mp-vel!):igen kicsit lassú,feltéve ha Kingston micro sd-t használsz...valahol láttam egy táblázatot,mely micro sd kártyákat kedveli/nem kedveli túlságosan.De gondolom ilyen az R4-nél is van.
    Másrészt a világon a két legelterjedtebb kártya még mindig a Supercard ds one,és az R4. Supercard legalább 6-8 éves tradíció és megbízhatóság miatt mindneképp,az R4 pedig ha nem tévedek az első Slot 1-es passkey nélküli kártya volt.(úttörő) Az m3-ról nem tudok nyilatkozni,de a többi kártya szimpla lopás,és sok az ún egynyári garázsfejlesztésű kártya is Ninjapass,Fire és igénytelen társai.A Cyclo meg ugye zsírúj,nyilván élvezi a hypot,(mindig az új a legjobb..)hosszútávon kérdéses hogy fennmarad a brand.

Szóval,R4 és Supercard DS One,mindkettő jó választás.
  • Anubys
    "Szóval lustábbak,mint én, tuti kilőjük a filmezés lehetőségét."

Miért is? Elindítod, amíg a pöcéd dolgozik, addig meg dögledezel az kanapén a DS-sel. Pont ideális a lustábbaknak... :D

Más: Friend code-okat várok Mortal-hoz. :D