Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
s köszönöm😊
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
írtam ott párat, azokat megvettem volna ha... <#miaz>#miaz>
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
kiket mely jatekok vonzottak leginkabb DSre, melyek azok, amire megeri befektetni, illetve ha olcsó(bb) lenne tuti megvennetek.
4-5 pálya után már elég nehéz
sonicba meg 1 pályát toltam, az is fasza eddig <#eljen>#eljen>
1397 - Donkey Kong Jungle Climber (U)(Xenophobia)
<#hawaii>#hawaii>
had szóljon
Egyébként a TC beállításai között egy "Compatibility mode" nevût keress.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
elég finomnak tûnik képek alapján, bia nekemis bejött, remélem ez is tyó lesz ;>
porki fagyok fállalon
gondolom már ismertétek: SvSIP DS-re...
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Sokan panaszkodtak az évek folyamán (aki új az ne vegye magára😄) hogy mindig lemaradtak a jorol, vagy nem sikitom ki a vilagba hogy van vmi szépség, vagy fasza áron vmi, igy elinditottam egy rendszeres hirlevelszolgaltatast (Gamestore), akit erdekel, az kerem jelentkezzen priviben (emailcim megadassal) vagy a [email protected] cimen
BF3: csucsorr
gamepsoton az összes ds játék felvan sorolva ?
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
én úgy kezdtem annó h felmentem Gamespotra majd kapott pontok alapján rendeztem az összes addig kijött ds gamet...
néztem mindegyikrõl videót, ami tetszett azt késõbb kipróbáltam!
1. oldalon kapásból mario kart, advanced wars, nintendogs, yoshis iland, castlewania, new super mario bros, m&l partners in time, metroid, kirby, tony hawk, super mario 64, sonic, puzzle quest, ff chocobo tales, resi - ezekkel mind-mind játszottam és mindegyik kurvára bejött! (szvsz) must have mind
de ha 1-et kéne választanom ezek közül az a new super mario bros lenne...
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
itt, upgrédet ne feledd, csak a fw a gyökérbe, jobb gomb nyomvatart, upgréd, és utána csak shell.
Vagy még csak most készül?
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Irányár? Szerintem fog neki kelleni...
Utalást találtam, de letölteni sehonnan nem tudtam.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Xbox Live gamertag: kilencnad