24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#18632 mert a kártya is 10-15 rongy, azé nem találsz. -
orkenyid #18631 #18584 -
#18630 :D jah am má rég megvettem volna a tied csak kár nem pesti vagy:S
Faszom
Akit találok és jó lenne az mind mesze lakik pest töl:S -
Herczi #18629 A végén csak az enyém marad neked. -
#18628 Faszé se találok 30 körül warez kártyával:S!!! -
Csokis #18627 A felső részen látható linkek közül a "Freeman lapja" nem elérhető és a "Nintendo DS Blog" se üzemel már! :( Tud valaki hasonló magyar(!) oldalról? Olyasmi lenne jó, mint pl. a GoNintendo, csak persze magyarul! Keresgettem, de nem leltem hasonlót. -
#18626 DS-esről sajna még nem láttam videót, de PS2es verziót ismerem. Hát olyan, amilyen a Jackass. Beteg játék, elhihetitek. -
#18625 lol ez mien lehet már -
#18624 HATALMAS! Meg kell vennem! -
#18623 Max megreped... [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1082221618&no=18446]#18446[/URL]
Viszont ha az utóbbi 1 évben vetted akkor erre nincs esély.
Nem fog letörni!!!
Az új DS Lite-ok már eléggé strapabíróak. Az enyémet 2 4-5éves kiscsaj nyúzza folyamatosan. Ha azt kibírják...
Remélem azért sikerült megnyugtatni anyukádat. -
#18622 Nem fog letörni :) Kizárt -
Bitke #18621 Sziasztok , megint én , Anyám azon rágja a fülemet , hogy ha állandóan nyitogatom "nem fog le törni a felsö kijelző" <---- ez mondja állandóan . Ugy hogy légyszives nyugtassátok már meg egy kicsit ugy hogy help várom a commenteket és ide ültetem a gép elé !
Elöre is köszi ! -
Bitke #18620 Sziasztok , lehet , hogy olvastátok , de aki nem az olvassa el ez ----> érdekes hmmm......
Amugy valaki játszik itt közületek az Age of Empire - val. Sezrintem elég jó játék lett korekt grafikával , nekem tetszik , nem értem , hogy hol maradt a folytatás ?
Nem tudtok amugy valami jó stratégiai játékot ?
Doboz kép :
-
hedpunk #18619 Inkább a kérdések feltevésénél kell odafigyelni,mert hamar game over felirat jelenik meg.Ezért is ajánlott rendszerkövetelmény,minimum angol középfok:)
Feladvány:igen van egy pár,de nem sok,és könnyűek.Gondolom a hosszú szövegek miatt kompromisszumot kötöttek hogy a feladatoknál ne húzza fel magát senki,ha már kicsit vontatottabb a játék.Egyébként 3 nap alatt vittem végig.Persze befigyelt a game over nálam is párszor. -
#18618 Lehet akkor hozzáállok én is így s próbálom még egyszer, mert nagyon tetszett a játék design-ja.Sok kis fejtörő van benne? -
hedpunk #18617 hát nem is inkább játék ez hanem egy novella,nem hiába van ez az egyedi fogása a ds készüléken,olyan mintha egy könyvet tartanál:)Szóval én olvasmányként tekintettem rá,tetszett. -
#18616 Én ideig óráig elvoltam vele, amikor még újdonság volt. :)
Hotel Dusk-ot nagyon-nagyon vártam de a végtelen párbeszédek hamar kiábrándítottak belőle. :(( -
hedpunk #18615 nem vagyok negatív,mindössze azt írtam le hogy jön ki jobban az egészből.A nintendogs az a játék amire 30 percig rácsodálkozol,aztán megy a fiók aljára.Nekem is volt Nintendogsom nagyon nehezen szabadultam meg tőle,sokáig tartott vevőt találni,4k-ért elvitte végül.
Viszont a Hotel Dusk -ot ma toltam végig,és tényleg remek alkotás(szó szerint),egy újabb játék ami igaozlja hogy a DS nem feltétlenül csak gyerkőcöknek való. -
Shany15 #18614 Thx a cikket jo lessz ez a játék egyelőre aztán majd kiderül h mien hamar unom meg -
#18613 2-ért megveszem -
#18612 Szted ezt kérdezte, nagyon negatív vagy...
http://www.gamecon.hu/cikkek/ndogs.htm -itt olvass utána. :) -
hedpunk #18611 Nintendogs? add el amég lehet.Talán kapsz érte 3 ezret -
Shany15 #18610 De az a fazon se bir visszairni az e-mailemre -
#18609 -
Shany15 #18608 Na de mind1 nem akarok eltérni a fórum témájától!Egyébként ki jáccott a nintendogsal??Ha van vkinek vmien tapasztalata megköszönném ha leirná:) -
Shany15 #18607 Na mostmér ideges is vok mer mamám eltörte a csuklóját és bennt van a korházban -
#18606 ne izgulj annyira, húzz rá egyet ma az örmesterre... -
#18605 Hú az elég fasza!!!Nekem is jó lenne egy olyan!még többet is adnák érte:D -
Shany15 #18604 Nah remélem holnap már megjön a ds-em huu nagyon izgulok
Remélem az a nintendogs játék szorakoztato lessz mert most egy ideig nem lessz pénzem másra -
erube #18603 ja amikor en akartam beadni cuccokat akkor mar nemvolt ilyen kedvezo a szitu...eleg rablok sajna ezek a bizomanyosok meg kihasznaljak ha valaki nincs tisztaban az arakkal.igy jarhatott az en emberem is:D:Den orulok. -
#18602 hát, te kruvajól jártál :D a gyerek aki meg beadta az nem, de az mind1 -
erube #18601 En 12500 Ftert vettem a feher nds liteomat egy pecsi bizomanyiboltban...vadiujvolt en bontottam ki eloszor.chellotema.ja meg volt hozza mari64 ds.megjohetne mar a kartyam kivancsi vagyok erre a starcraftra... -
#18600 Nekem RedAlert kéne, az úgy megmaradt bennem, pár éve sokat játszottam rajta. -
Tomek83 #18599 Diablot is valaki megcsinálhatná már DS-re,stylus-t pont jól kihasználná. -
#18598 Az a baj a DS-re a stratégiákkal, hogy nem túl jók, mivel nagyon körökre osztottak (nem nagyon ismerem őket, így lehet, hogy nem így van, akkor bocs), ami szerintem tönkrevágja az egészet. Simán meg lehetne csinálni egy olyat, mint amik PCn vannak, nagyon jó lenne. Ez a StarCraft DSre nagyon ütős lesz, reméelm, hogy elkészül. -
#18597 Énis kipróbáltam, nagyon faszának igérkezik.Én mondjuk még egy olyan gamét se láttam ds-re stratégiába, ahol így lehet kijelölni az egységeket!!!nagyon király lesz, az igaz h nagyon alap, de durva nagyon!!!Szerintem egy ds-es stratégia gaménak iennek kéne lennie amien ez lesz...
-
thebluesnote #18596 kíváncsi vagyok, mi lesz ebből
btw, a kommenteknél egy igazán színvonalas konzolwar-t láthattunk :) -
#18595 Működik. Jó lesz, de egyelőre még kezdetleges. Remélem, nem fullad teljes kudarcba a projekt, mert kedvenc játékaim egyike :) -
#18594 Star Craft ds re
Véleményt plz:D -
#18593 http://www.gamestar.hu/starcraft-nintendo-ds-en.html