Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Szerinted.
Szerintem meg elsõre kiválló, de hosszútávon játszhatatlan, mert nem átlátható.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totis
Jó lett az új banner...

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Hát köszönöm a segítséget mindenkinek,de 99%,hogy hibásak a kártyák.(fõleg mivel a slot2-t nem is látja)
PHM!A te cuccoddal is ugyan ezt csinálja,viszont már bekapcsolásnál magasabb hangon csilingel a DS! <#nevetes1>
Holnap visszaküldöm a kártyát,aztán még 2hét várakozás...<#gun>
Még nem próbáltam, de ezek után kíváncsi lettem rá. 😊

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

guardian hero
576 Konzolban 1(!) pontot kapott a Settlers DS...

Ekkora balfaszságot, az utóbbi idõk legjobb DS játéka szerintem!

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Én is!
+ megy a mail.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Küldtem privit!
Viszontprivi ment.

Tinman
Ace-el csak gondom volt... K-Lite jobban hangzik, de elég egy mezei Xvid-et ha felteszel.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ti milyen kodeket használtok? Mert sztem nekem azért nem sikerül átkonvertálni filmeket, mert nem jó a kodekem. Jelenleg (és mindig) Ace Mega Codecs Pack Professional Editiont használok.

BF3: csucsorr

Hello!Próbáltam azzal is amit belinkeltél,itt már fehér kijelzõ elõtt megfagy!(frissítés után megnyomom az A-t,kiírja hogy enter loader,és nem megy tovább)
PHM!Küldtem privit!
Tinman
Zúgnetezek a cégnél vazeh, örülök neki, hogy 30 mp-et tudtam nézni a videoból.<#gun>
Most megnéztem... mikor lesz már okt 12 <#vigyor4>

Sheltem
Valamivel azután, hogy megvetted a szemüvegedet <#lama><#awink>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Tinman
Állat 😊 Mikor lesz?

kisgabo
<#idiota>

Totis
A microSD kártyára rakjad a shell mappát. A shell tartalmát ITT tudod letölteni. A microSD gyökerébe a firmware-t. Van az 1.41-es és az 1.5-ös. Nem tudom melyik van meg neked. Alapból 1.41-es az utolsó hivatalos firmware. Az 1.41-est ITT tudod elérni. A frissítéshez meg kell nyomni az R gombot a boot során. Ha ez megvan akkor értelem szerûen kell csak haladni.
A mentési lista frissítését ITT tudod lementeni. Ezt ki kell tömöríteni és a Shell mappába bemásolni a régi helyett.
Ha jó minõségû a microSD kártyád és felment a firmware akkor a sebességét állítsd 3-ra. Van olyan backup játék ami csak így indul el.

Ha valami kérdésed van még szólj!

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Sheltem
Davido igen emberes lett így a banner kinézete "nékéém teccik" <#puszis>

Köszönjétek meg szépen gyerekek

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem

Sheltem
<#lama>

Eleve ezt csinálja nálad, vagy eleinte mûködött?
Ha budapesti vagy, személyes megszakértés is megoldható.
Alapban 4 mappának kell lennie a memkártyán.
Úgymint: GBASAVE, SAVE, saver és shell.
A shell és a kernel verziószámának megegyezõnek kell lennie.
Írj privit a probléma pontos leírásával.

kisgabo!Miért tiltottál le?Talán te vagy az egyetlen aki tudna segíteni...
Sziasztok!EzFlashV ügyben tudna valaki segíteni?Akármilyen shell-t rakok rá,akármilyen kernelt mindíg "fehérhalál" van!Az update-et megcsinálja,de a menübe már nem lép be,csak lefagy!
Köszi, úgy néz ki, összefutnak a szálak. <#vigyor0>
<#violent><#lama>

Borgi
<#lama>

porki fagyok fállalon

* Borgi was kicked by davido2 (ez)

Borgi
mi az az iercé (IRC)? :C

porki fagyok fállalon

Tinman
Elõtte volt egy fél óra Double Dragon befejezés is :-)))

Amúgy nem akarom elhinni, hogy a PSP !ALAP! akksija ennyit bír, amit kölcsönbe kaptam Final Fantasy-re, arról csak annyi emlékem maradt, hogy 4-5 óránként csontra lemerült és állandóan a konnektor mellett voltam :-/

kisgabo
nnnnnnnnna, egy percel jobb mint a PSP üzemideje...

WiZZaRD
Én a pecsa piacon találtam hori fóliát. Mellesleg ott játékot is tudsz venni dögivel😊

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Tinman
Personal NDS Battery Record /M3 Lite/:

Megaman Battle Network GBA mode ---> 12 h 39 min

Imádom ezt a DS-t <#worship>

Ezt is én írtam wikipediara <#beka2>

Köszönöm a kijelzõfólia beszerzési hely tippeket, pillanatnyilag sehol semmi. A végén még egy megmaradt Covertec fóliát kell méretre vágnom. <#rinya>
Tinman
Nekem mondod... Megamen Battle Network orrba-szájba, mellé egy kis Metroid Classic :-)

Amúgy:

NDS:

* CPU: Két, egymástól független, 32 bites processzor. Mindkettõ képes ARM (32bites utasításkészlet), illetve THUMB (16bites utasításkészlet) módban is mûködni.
o Fõprocesszor: ARM946E-S 66 MHz
o Segédprocesszor: ARM7TDMI 33 MHz

* Memória:
o Központi memória: 4 Megabyte
o VRAM: 656 Kilobyte
N-Gage:

# Processzor: ARM9 alapú RISC 104 MHz
# Memória: 16 MB ROM / 4 MB RAM

Máig nem értem miért bukott az N-Gage... ok a kijelzõ nem volt nagy és érintõképernyõ sem volt, de iszonyat jó volt rajta FPS-t tolni /pl Ghost Recon/, meg Simsezni.

A mai napig használom a telót, film, mp3, ebook stb.

butyokanime
Hát igen, attól hogy pixeles egy játék még lehet ku*va jó <#bee1>

PSP & DS RULEZ!

Sheltem
Szerintem rendben van ez a grafika, ha van benne 500 dungeon leszarom, hogy picit pixeles <#kacsint>

Nem játszottam vele.

Tinman
Jónak tûnik bár a grafon csiszolhattak volna... N-gage-es Elder Scrolls jobban néz ki.

Egyébként van EOB GBA-ra, azt toldtad?

Mi a probléma a MySims-szel?😊
Sheltem
A faszom, nem urlként akartam:

Sheltem
"Új" orcs & elves shotok

http://www.ir-base.hu/use/Cruel/11.jpg
http://www.ir-base.hu/use/Cruel/6.jpg
http://www.ir-base.hu/use/Cruel/7.jpg
http://www.ir-base.hu/use/Cruel/9.jpg

Igazi retro áj of de beholder fíling. Nekem mászt hev.
USA Megjelenés : Nov. 13

CHEAPBOY
Köcce azoknak akik valaszoltak😊

Jo valasztas volt mind, kivétel a Mysims😛

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Mintha a Teszveszen is láttam volna.

kisgabo
apronet.

Hori fóliát keresek, de sehol sincs. Esetleg látott valaki mostanában?
A MySims és a PhantomHourglass az must have lesz nálam. Régebbi játékok közül meg a Castlevaniák.
Borgi
az vagy. bocs :C
;>

porki fagyok fállalon

Tinman
Voltam nyaralni, letoltam GBA-s Double Dragont... ejj de jó volt.

Amkit viszont itt még senki nem említett: Megaman Battle Network! Hát mekkora király már ez a játék... 12 órát toltam eddig nyaralás alatt, asszony már néha beszólt.

Geek-e vatyook? <#idiota><#buck>

Tinman
New Super Mario Bros
Golden Sun 2
Final Fantasy összes
Breath of Fire I-II.... ilyesmik.

Must Have játékokra gondolt szerintem. Nekem ami nagyon bejött a Hotel Dusk Room 215. Elsõ játék amit végignyomtam DS-n.