Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nintendo is not making the 2D Metroid at this point in time"
http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=171525
Gyászolunk gyerekek gyászolunk <#conf>#conf><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Japanese hardware sales - August 27th to September 2nd
September 6th, 2007
DSL 94,339
Wii 39,371
PSP 22,196
PS3 18,068
PS2 14,280
Xbox360 1,635
GBM 263
GBASP 195
GC 73
GBA 16
DS 0
R.i.p DS classic<#nezze>#nezze>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Kezdõ Ds tulajdonos ismerõsömnek keresnék egy eladó kártya + sd kombinációt. Ha valakinek van eladó, akkor priviben keressen meg. Köszöntem!
mõta kámbe
porki fagyok fállalon
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Viszont Erre nagyon kiváncsi leszek.
inkább az lesz a fura hogy hagyják majd ugyanojannak a grafot. ami lehet nem is baj.
porki fagyok fállalon
Árban meg tudunk egyezni...<#nyes>#nyes>
Most végre jön valami hasonló november 13án Orcs and elves címmel
http://www.youtube.com/watch?v=ikAMn3s8zDA
A grafika n1, kurvajól fog kinézni.
Végre van már gameplay múvi is az ultimate mortal kombat 3 dshez:
http://www.youtube.com/watch?v=hlPLNyrT2g4&mode=related&search=
Ofc jutub HD minõség <#vigyor>#vigyor> Én azt gondoltam a ds portról, hogy fasza lesz meg minden fõleg wifin, de grafikailag biztos pöppet gyengébb lesz mint pcn...de ahogy itt elnézem a kiszakadó földdarabokat meg a fröcsögõ vért...háát..lehet 100% ugyanaz a grafika lesz? Álmodik a nyomor mi? Mindenesetre faszán fog kinézni.
A legjobb tudomásom szerint ennek a remake-je a Super Turrican és az Universal Soldier Megadrive-ra.
Bár a Super Turrican 2 tudtommal elég sikeres volt.(Ma is keresett darab.)
Az eredeti Turrican 3-hoz nem volt szerencsém.
A Mega Turrican viszont máig megvan, de hogy mennyi köze van az eredeti sorozathoz, azt már nem tudom.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
1. 3 Turrican volt
2. Snes-re Super Turrican 1-2 jött ki, aminek nem sok köze van az eredeti T1-2-höz, inkább a (nem kicsit sz*r) 3. részt upgrade-elgették
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Mit ajánlatok? Nem találok semmi használhatót :-(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Najó peace <#kacsint>#kacsint>
gneoka, kerdez, majd 3 napig le se xar, nem mondja, bocsi oreg, draga, vagy gondolkodom, vagy valami. semmi reakcio. nem korrekt, tiltom. <#beka3>#beka3>
akivel uzleteltem, ide nem irogat. nem tunt fel?
aki uzletelt velem, lattad hogy szid a topikban? szerintem nem, mert korrekt uzlet volt. szal, kuff. <#gunyos1>#gunyos1>
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
Friss gameplay videók az új sonicból. Hálistennek ahogy elnézem nem nagyon változtattak semmit, szóval faszántos lesz.
De Marioban egyezünk, nekem nem annyira jön be a Mario64, Sunshine-t meg még nem próbáltam.
Rom letöröl, "real time save" nélkül újratelepít, lehetõleg közvetlenül a memókarira. Elõtte, ha kell, save fájl elment, majd "GAMESAVE" mappába visszarak. Azután játszik és örül. 😊
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
376,1742 tuti jó lesz, a Double Dragont nem találtam a káoszban, de ott is ez lesz a megoldás valószínûleg. 😊
ZX Spectrumon és C64-en nevelkedtem, szerinted? :-P
Egyedül a FF sorozatban bírom a 3D-t.
Marioban nem nagyon tetszik, ezzel szemben a New Super Mario-t nem bírtam letenni!
Ilyen a Metriod is, elõhozta a régi Turrican feelinget, több sem kellett, Metroid lázban égek. Nekem a 3D olyan közömbös... N-Gage-re se tetszett a 3D erõltetése.
Már elõre félek a Fallout 3. részétõl is <#szomoru1>#szomoru1>
DLDI patch szinte minden homebrew progihoz kell, ehhez is.
Végül a mûködõ R4-es verziót patcheltem át, nálam ok, ha kell, szólj.
Ígéretesnek tûnõ kártya, kérdés, hogy a támogatása milyen lesz.