24434
Nintendo DS/DS Lite
-
hedpunk #18552 azért nem ilyen egyszerű a dolog.Egy átlag másfél órás film átalakítása,minimum 30-40 percet vesz igénybe dpgtoolsal.Legutóbb mikor próbálkoztam vele,ennyi volt.(azóta lehet gyorsabbak a dpgtools progik,nem tudom)Szóval lustábbak,mint én, tuti kilőjük a filmezés lehetőségét. -
#18551 Teljesen jó filmre is... nem értem miért beszélitek le róla.
Jómagam, minden vackot nézek rajta, elalváshoz Kék Bolygót.
Főleg akkor értékes, ha leszavaznak mert nem otthon vagy és mást kellene nézned. -
timantes #18550 én akkor is a supercardra tippelek -
#18549 oks kösz -
#18548 .(pont)
R4 vagy M3.
-
#18547 Dsen felejtsd el a filmezést. -
#18546 ismét kösz:D
Milyen kártyát ajánlotok a ds-be r4 m3......? -
Silent Alarm #18545 ds jó zenére és filmre? szal ha ipod és ds között vacilálok akkor mit döntsek? -
hedpunk #18544 Top Spin 2-őt tolja valaki wifin?szerintem legjobb tennis játék ds-re. -
#18543 banjo
Gameboy advancera van. Ha m3 lite perfectet veszel a ds mellé tudsz vele játszani. -
#18542 ok kösz!
És akor banjo kazooie-rol nem tud valaki valamit hogy most tényleg van ds-re vagy nincs? -
#18541 "és azt mikor látni ha egy fólia elhasználódott?:)"
Nem hiszem, hogy elhasználódik. Elkopni nem fog. Enyémen első naptól rajta van és mindennap játszik vele az asszony eléggé igénybevéve az érintőképernyőt :) -
#18540 Nem a stylus a gond, hanem van 1-2 olyan játék(pl cooking mama hogy csak egyet mondjak) ahol rángatnod kell a stylust mint egy idegbetegnek. Ott azért igénybe van véve a képernyő. -
#18539 Ha "csak" olyan hajszálkarcok amiket ha bekapcsolod a ds-t nem látod, nem érdemes vele foglalkozni, olyan mindenkién van. Ha disznó nagy karcok akko r meg vegyél rá védőfóliát. -
donatus13 #18538 szerintem nem nagyon lehet eltüntetni ... -
hedpunk #18537 és azt mikor látni ha egy fólia elhasználódott?:)
ja és nem válaszoltatok:karcokat el lehet tüntetni valamivel? -
#18536 Ok kösz az infótAszem fogok rá venni!De valszeg csak én használom majd ki nem adom a kezemből:D!!!
Am. stylus hagy rajta karcot?? -
#18535 Annyit mondok, hogy akármikor veszed egy védőfóliát vegyél rá azon már ne spórolj. 1200 körül már kapsz Horit vagy hasonló márkájút ami bőven megfelel. Itt majd sokan lehurrognak, hogy minek az stb, de ha más is fogja használni a ds-t nem csak te akkor mindenképen ajánlott. -
#18534 Peace -
#18533 hát nem is 20 25 ezer re gondoltam!! és azt se modtam hogy 35 az sok!
De szerintem ne veszekedjünk mert semmi értelme! -
donatus13 #18532 Ez azért függ a dsl állapotától is szerintem... -
#18531 #18495 ben segíteni is próbáltam ha megfigyeled a linkkel.
Egyszerűen nem igazán vettem a lapot, hogy miértis vagyok én nagyképű meg "pa.."
35 körül cakkpakk mindenel együtt már jó ár egy dsl + r4 + microsd ért azt ne várd, hogy 20-25 körül majd kapsz mindennel együtt mert kizárt.
-
#18530 Igen jól mondod:D Ti azok vagytok!!!!!!!!!!! -
#18529 Ha jól tudom egyszer már béke volt köztünk de te megint el kezdtél fikázni szal a lényeg hogy nem én kezdtem!!!!! -
Tomek83 #18528 Micsoda segítőkész brigád vagyunk mi:) -
Herczi #18527 Ok, köszi. Majd megpróbálom akkor. -
Tomek83 #18526 3. ill. a 6. világ végén a főellent MiniMarioként kell legyőzni. -
#18525 Hát ezt pontosan nem tudom, de asszem, hogy talán a jeges pályán a főellenséget olyan kis bolha méretű marioval kell kinyírni. De gamefaqs.com a barátod, ott van leírás. -
#18524 4-est valahol az elötte lévön picibe kell végignyomni és lesz egy cső amibe csak mini ként tudsz belemenni. ha jol emlékszem, a 7est azt passz ;) -
Herczi #18523 New Super Mario Brossban hogy lehet unlockolni a 4-es és a 7-es világot? Már megcsináltam az összes pályát és csak egy nagy érme hiányzik. -
donatus13 #18522 ugyan ott volt aproneten -
#18521 Szerintem is jó ár érte. -
#18520 Na figyuzz ide babám. Látom kis szaros létedre elég messzire mész és még mikor nem reagálok mert rádhagyom is előhozod időről időre. Mint egy kis takony csiga úgy tapadsz a flamere, elég csak visszanézni mikor eladási táblázatot másoltam be és leszaroztad az xboxot. Én nem tudom honnan szalasztottak téged, de mi itt próbálunk segíteni akinek tudunk és kurvára unom az idióta kommentjeidet. Nem vagy te itt senki ne pattogjá öcsi, rólam meg pláne szállj re. Nem teszem az agyam, nem érzem én senkinek magam attól, hogy dsem van meg pláne nem. A topicban is van részem(pl banner) én már tettem érte valamit(igaz nem sokat),de te mióta itt vagy csak a szarságaidat nyomod. Kicsit vegyél mostmár vissza, elég szánalmas vagy. Látod mégis tartalak valaminek máskülönben nem próbálnám megmagyarázni neked... -
Tomek83 #18519 Hol láttad? -
donatus13 #18518 én komplett ugyan ezt láttam 27 ért azért -
Herczi #18517 Megnyugtattál. Köszönöm. -
#18516 Ez az azért mert te teszed az agyad hogy van egy ds-ed azt it nagyképűsködsz???Érdekes a többiek normálisak csak te vagy ilyen pa......
PHM sztm is kurva jó mászkálós játék ha meg tudsz róla valamit akkor ird meg thx!! -
Tomek83 #18515 Szerintem az a 35 korrekt ár egy DS,R4,micro sd kombóért. -
Herczi #18514 Kifejtenéd hogy miért drága? -
donatus13 #18513 35 elég magas ár akárhogyis nézem de azért mert venne valaki ds t nem kell egyből leszolni ...