Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is Wii-s vagyok (DS mellett 😊 ) és szerintem is kéne Wii cikkeknek lennie.

Totis
Bocsi srácok de sajnos nem voltam net-közelben a hétvégén.
Én is benne vagyok a cikkírásban.
Viszont ha már lesz pdf is akkor azért ki kellene kérnünk a Wii-sek (mert én is tagja vagyok) véleményét, hogy legyen benne Wii hír is.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

ez az a progi, aminek a feltelepítését mindekképpen el akarom kerülni <#nyes>

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Sheltem
Simpsons DS

http://www.gametrailers.com/player/21983.html

Jópofának tûnik nagyon, hálistennek full 2d.
Megjelenési dátum október 30.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Elkúrtam a linket:

http://www.gametrailers.com/player/25499.html

Nem baj nem haragszom.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Metal Slug 7 “tank buster”

http://www.gametrailers.com/player/25501.html

Jajj a szívem ezis de finom lesz.

sztomy69
Ha már csináltok DS-es oldalt, nyugodtan lehetne ollan részleg is, ahova az aktuálisan legolcsóbb helyeket írjátok be, ahonnan DS-t lehet szerezni 😄

lckrz.try.hu

butyokanime
Nem tudjátok a Contra4 mikor jön ? :S

PSP & DS RULEZ!

.net kell hozzá...
de amugy ndstool-al is ki lehet csomagolni a filet (parancssoros progi)

Hasonlóképp.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

nekem sem akar futni a program <#rinya>

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

james69holden
azt se tudod hogy nézett ki az elõzõ banner te szerencsétlen

szerk.: na mivan Sheltem miért törölted a postodat?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

james69holden
<#eljen>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Tinman
Detto.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Egyéni vélemény: a másik banner jobb volt. Badár és Szõke már unalmas.

BF3: csucsorr

vbence13
nekem adtak garanciát, IX.ker-ben van szervíz

Én kaptak a UPC Ds lite mellé garancialevelet. (használtan vettem)

A Nintendo termékek hazai forgalmazójához, a Stadlbauer Kft.-hez kell vinni, õk adják a garanciális szervizt is.
Nemtudom, de elég kizárt hogy elromlik ha nem piszkálod a firmwarejét.
Én cikkírásba nem nagyon tudok segíteni (esetleg hardware tesztekbe és homebrewbe - lehetne/kéne egy ilyen rovatot is indítani), de technikai dolgokba igen 😛 (oldalmotort is írok szivesen). Tárhely nekem is van (5gb), de saját domain nincs hozzá (davido2.palib.info/oldalneve)

érdeklõdnék, hogy aki vett/kapott upc-s (chellos) DS lite-ot, garanciális probléma esetén mit tud tenni? (pl. hova kell vinni, stb.) <#lama>
azért kérdem, mert majd tervezem egy ilyen beszerzését...

Borgi
jó, akkor én mindenki nevében megszavazom hogy csináljunk sajátot. 😊
jol hangzik a tárhelyed meg amiket felkinálsz, 2 tesztiró, játékleiró, cikkiró már van (0ckH4M illetve jómagam) és Sheltem fölajánlotta, hogy õ meg amiket ide is szokott érdekes hireket tudná nyomatni.
Freeman is szivesen segitene, de még õ sem tudja miben 😊
Arra gondoltunk igy Zsoccc közbelépésével freemannal, hogy akkor már lehetne nds, gba, wii, gp2x leirásokis.. mer mérne?!
tessékhozzászolni!

porki fagyok fállalon

gneoka
Ez nem igaz rengeteg jó közösségi portál mûködik Open Source CMS motoron. Csak pluginokat kell írni hozzá meg jó összehozni és persze jó motort kell választani .

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

gneoka
Én amit fel tudok kínálni legalább 200 Mb tárhely egy bix-re kötöt szerveren (az bõven elég egyenlõre késõbb meg hozzácsapok még) -egy oldalmotor (ha kell írok sajátot csak az sokáig tart 😊 ha meg elõre megírtban gondolkodunk akkor joomla az nagyon rendben van, abba benne vagyok (saját skin természetesen) ! domain regisztrációban is segítek van kedvezményem. ami kellene hogy tényleg pár lelkes ember akik írják a cikkeket meg fõleg játék teszteket ! abból van nagyon kevés a mindenféle cikket rengeteg helyen be lehet szerezni de jó magyarnyelvü játék tesztek nincsenek , lehetne webáruház is meg természetesen minden cikk és leírás kinyomtatható és elérhetõ PDF formátumban. chatelni sajnos nincsen idõm de PÜ-ben email címeket szívesen várok mindenkitõl aki hozzá tud járulni az ügyhöz (az email nálam a fõ kapcsolattartási procedúra)

Borgi
emberkék, csak ugy kiváncsiságból irom, hogy akik szinvesen csinálnának/bennelennének ilyen honlaposdo finomságba azok küldjenek már nekem egy PM-t hogy milyenre gondonak/tak és mennyira gondolják/ták komolyan.

porki fagyok fállalon

Totis
Sajna nekem nincs módom csevegni. Jelen pillanatban korlátozottak a net-eléréseim...

Borgi
irc.efnet.net #konzol
itt a csevegõ felület, itt züllünk páran de nem nagoyn jöttök ide :/

porki fagyok fállalon

Ez evidens, hogy nem egy elõre megírt rendszerben kell gondolkodni, ha egy életképes normális oldalt akartok összehozni. Ajánlom, hogy valamilyen csevegõ felületen akiket érdekel a téma kezdjék el összedobni az elképzelésüket.

www.gamepod.hu

Borgi
énis szivesen irnák eszetlenségeket eszetlenség játékokról, gba, ds, nes, snes owner vagyok ;>
de még honlap összedobásában is segitenék ha kell.
de fiuk, ha már valaki #17172 fölajnálotta hogy segit nekünk ez ügyben akkor használjuk ki és nem holmi elöremegirt portálrendszerebe erölködjünk 😊

a nids.gportal.hu az egy.. õ .. inkább hagyjuk. én speciel nagyon nem tartom "jó" dolognak azt az egészet.

porki fagyok fállalon

Támogatom az ötletet amenyiben idõm engedi szivesen segítek, ha mással nem tanácsokkal, van némi tapasztalatom ilyen téren. Fõszerkeztõsködtem pár évig. Talán még páran emlékeznek rám annak idején én kezdtem el az xbox365-öt elvisel és még néhány emberrel, és én vetettem fel a gamer365 ötletét is.

www.gamepod.hu

Totis
oldalt is össze lehetne dobni. Viszont a pdf-es újságban is benne vagyok. Szívessen írnék cikket játékokról. Igazából DS-em és Wii-m van. Sajna a GBA-t már eladtam.

Az on-line újság jó lenne. De nem oldalt kéne csinálni, hanem egy rendes újságot pdf-ben. Ha jól megy, talán egy kiadó meg is venné :-)

gneoka
azzal az a bajom hogy nem nagyon tetszik az e107 oldalmotor, sokkal többet is kilehetne hozni egy közösségbõl.

Csibe001
Gyertek a wiihunra, ott van ds és wii, sztem gba is elférne, pooh-t keressétek ha tetszik az ötlet.

gneoka
eléggé rajta vannak a warez témán ráadásul sztem elég gáz egy gportálos oldal... ha már mindenképpen nem saját oldalmotor akkor minimum egy joomla!

Mondjuk egy olyat, mint az nids.gportal.hu? Igaz, hogy eladással is foglalkoznak, de néhány teszt és hír is van.

BF3: csucsorr

gneoka
Na ez egy remek ötlet! Én viláh életemben "N" párti voltam és tök véletlenül webfejlesztéssel foglalkozom,nagyon szívesen vennék egy ilyet ha vagyunk páran akik hajlandóak energiát ölni bele.

Totis
Mi lenne ha összedobnánk egy csak Wii, DS, GBA-val foglalkozó újságot? :-)
Akár on-line újság is lehetne.

Tyler Durden
Vki tapasztalt olyan hibát, hogy leszedte a dslazy-t /dslazy http://l33t.spod.org/ratx/DS/dslazy/dslazy.zip/ és nem indul el maga a program? /The application failed to initialize properly a hibaüzenet/

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Sheltem
TGS 2007(Tokyo Game Show) szkrínsotok:

http://tgs.gamespot.com/images.html?platform=1026&sort=popular&page=1

Jájj de ott lettem vóna.

zola2000
Úgy értettem, hogy nincs olyan konkurenciája az 576nak ami normálisan foglalkozik az Nel? Konzolmagazinra gondoltam.

A

Sheltem
Offtopic! <#ejnye1>

\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-

zola2000
Mi az a Cov?

A

MySims-szel játszottam fél órát,addig tiszta AnimalCrossing volt,kellett virágot ültetni meg beszélgetni a többi lakóval,eddig ennyit csináltam😊
Tinman
"Egyébként milyen játék a mysims?"

Elég gay... nekem kissé lányos.

Konkurencia kérdése: Volt kérem CoV, kiváló Gamer magazin, de a vevõknek nem az értékek kellettek, hanem a sok színes kép.
Gamerben lenne NDS rovat, azt garantálom.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zola2000
És ezzel sikerült az egész országot n ellenessé tenni. Durva de így van. Csak az a durva, hogy vannak más konzolújságok is, azok meg nem is írnak az Nrõl (Play ps2 ps3 psp x360) jó lenne egy normális konkurencia az 576nak. Egyébként milyen játék a mysims?

A

576 konzol sajnos sony fanboy. Nem tudom mit vártok... Pedig az 576 Kbyte-on nõttem fel, és éppen ezért nagyon bánt, hogy ennyire ok nélkül le vannak húzva az N játékok.

CHEAPBOY
hat azert az tenyleg olég gaz hogty 1 pontot kapott....

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

guardian hero
Én is játszottam pécén. Tény, hogy egy nagyobb felbontás jót tenne az átláthatóságnak, de az 1 pont akkor is nagyon durva, fõleg, hogy közben egy ótvar tré Transformers meg 7 pontot kap. Ha a Settlers 1 pontos 10-es skálán, akkor a DS kínálat 80%-a sem érdemel többet, és egyetlen játék sincs 5 pont fölött.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

igazad van, nekem is kicsi a kijelzõ, fõleg, h tudom, h milyen volt pc-n