24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Sheltem
    Van multiplayer része, de itt még szerintem senki nem próbálta(pedig a single player része is szuper).
  • Kolpi
    THX
  • butyokanime
    Privátban ment az elérés.
  • donatus13
    Azt hiszem van
  • Kolpi
    csá!!

Puzzle questnek van online része ds-en??
  • Shany15
    Hát én ugy döntöttem h személyesen veszem át a ds-t biztos ami biztos akkor még ki is lehet legalább próbálni.jo lenne ha péntekig végre átvehetném mert én hétvégén tuti h nem fogok pestre menni.
  • Borgi
    ezijen manás, tuti jó lesz ezis
  • S8DJ
    hát ez valahogy nem fog tetszeni ez a játék
  • kisgabo
    a gyerekek elhagyják, azé van 2. de ez leeshetett volna.
  • orkenyid
    Ha nem sima a vége, akkor érdemes cserélni, mert összekarcolhatja a kijelzőt..
  • ReTeK
    Van arra valami írott vagy írattlan szabály esetleg ajánlás hogy mikor kell cserélni a stylust ?

Gondolom nem véletlenül adnak 2 darabot, vagy az csak azért van ha elhagynám a másikat ?
  • Kolpi
    csá!!

bütyök el küldheted az elérhetőségeket:D

THX
  • butyokanime
    Hehe hát nemtom.
  • Sheltem
    From the abyss

Szerelem első látásra
  • Sheltem
    Kolpi légyszíves ne picsogjál annyit. Hihetetlen, hogy 5 egymás utánni kommentedben sír a szád. Ami elég az elég, ez itt nem óvoda. Legyél türelmes és találsz magadnak jó árban ds-t.
  • Sheltem
    Nagy vaterás vagy, nagy Contrás vagy, te Bütyök miben nem vagy te nagy?
  • butyokanime
    aproneten meg sokmindent ellehet adni, viszont az az az oldal ahol látatlanba nsenkinek semmit nem utalnék.Ha személyes a dolog akkor azt mondom oké.De énse mertem apronetről venni Gamecube-ot.Elutalom a srácnak a zs-t az meg benyeli és nem jelentkezik.Ott ráadásul címet sem kap az ember semmit.Egy telefonszámot ami lószarra sem elég.Vaterában viszont bízok.Egy ember se vágott még ott át és nem is fog szerintem. énis nagy vaterás vagyok amugy.
  • butyokanime
    Kolpi!Én ismerek egy embert akiben 100%-ban megbízhatsz.Nekem Nintendo Gamecube-ot is szerzett külföldről hozott be nekem.Ha g ondolod megadom az elérhetőségét.
  • Csibe001
    A vaterát én nem veszem komolyan...
    Ráadásul én az emberekről beszéltem.Tudod, még nem akartak átverni.
    Az országról meg nincs értelme vitázni, itt meg főleg.
    Sorry.
  • Borgi
    rontoda saját bizniced? :C

dicséretes különben (Y)
  • hedpunk
    www.apronet.hu
    apro.origo.hu

itt van két hirdetőoldal is,tutira van bpesti ds eladó 30 000 alatt.
  • Kolpi
    Nah végre már van olyan aki ki áll mellettem!:D:D
    THX!!!!!!!!!
  • Kolpi
    Hallod orknyid most miért kel csesztetned??
    Nem értelek benneteket!
    Nem akartam semmi rosszat szal:S:S nem értem nah mind1
  • Tinman #18649
    Qrvára igaza van... innen az SG-ről is akadt már 2 arc, akik átvertek. Vaterán is próbálkoznak, de idehaza ez a menő az utolsó kis sarki ABC-ben is.

Országnak ország... de milyen? Hagyjuk.
  • orkenyid
    1: "megoldom"
    2: Ha megoldod, miért kérdezed?
  • Kolpi
    Killer én elhiszem mind ezt!!!De ez az én véleményem am. sztm akor ne vitázzunk eröl majd meg oldom!
  • Csibe001
    Ez tényleg erős túlzás...én is rengeteget csere-berélek, vásárolok másoktól, s még egyetlen egyszer sem vertek át, gondold át mielőtt ekkora bődületes baromságokat írsz...
  • orkenyid
    Inkább ne írtál volna semmit...
  • KILLER2
    Akkor rendelj külföldről. Már bocs, nem akarok politizálni, de azért, ami ebben az országban folyik, attól még az emberek nem változtak. Persze sok köcsög van, de nem mindenki az. Én már sokszor vettemh asznált cuccot postán, egyszer volt olyan, hogy néhány lemez volt a csomagban és az egyik nem ment. Rá pár napra jött ingyen egy új lemez a rossz helyett. Nem tudom, hogy mit kell így parázni, nem szokás így átverni, ha esetleg mégis valami baj lenne a csomaggal(amire szinte semmi esélyt nem látok), akkor is csak annyit teszel, hogy szépen megkeresed a doboz oldalán a kis cetlit, ahol ott van a drága ügyfél címe, azt már mehetsz is a testőreiddel vagy a hadsereggel vagy amit akarsz :)
  • Kolpi
    hát épp ezért nem bízok az emberekbe mert ez MAGYARORSZÁG ami mára már nem ország sajnos:S
  • KILLER2
    Jajj. Címét nem tudod? Csomagon nincs rajta esetleg a feladó? Ha annyira akarod még be is perelheted. Még hogy nem tudsz mit csinálni.... Jajj!
  • Herczi
    Magyarországon azért nincs minden háztartásba játékkonzol, Nintendo Ds meg végképp. tehát az esélye annak hogy valaki egy olyan termékkel próbáljon csalni amire úgymond nincs is kereslet elég minimális. Kb 1 a 600 ezerhez. Sztem. Micsoda eszme futtatás :)
  • Kolpi
    Azért mert ha ki küldi és besem indul???:S:S
    Akkor mit csinálok?? 25k kukába??:S
  • butyokanime
    Kolpi...elírtam
  • butyokanime
    Kolpy te toby-vagy?
  • butyokanime
    és miért is nemjó a posta????
  • Herczi
    Csak postai út van itt is, úgyhogy ez sem fog tetszeni neki.
  • orkenyid
    Kolpi ne legyél már ilyen szerencsétlen...
    32-ért bárhol találsz. Amugy már n darab linket betettek ide, de csak neked csak most: http://www.vatera.hu/nintendo_ds_lite_tartozekaival_garanciapapirral_48983068.html
  • Kolpi
    hát épp azért 32 simán találhatnák már végre:S
    De nekem jó lenne csak simán a gép és vennék hozzá kártyát!
  • Csokis
    Köszönöm, ezt láttam, mert visszaolvastam! Ezen kívül semmi magyar oldal? Szomorú!