Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is benne vagyok a cikkírásban.
Viszont ha már lesz pdf is akkor azért ki kellene kérnünk a Wii-sek (mert én is tagja vagyok) véleményét, hogy legyen benne Wii hír is.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
http://www.gametrailers.com/player/21983.html
Jópofának tûnik nagyon, hálistennek full 2d.
Megjelenési dátum október 30.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
http://www.gametrailers.com/player/25501.html
Jajj a szívem ezis de finom lesz.
lckrz.try.hu
de amugy ndstool-al is ki lehet csomagolni a filet (parancssoros progi)
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
szerk.: na mivan Sheltem miért törölted a postodat?
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
BF3: csucsorr
Én cikkírásba nem nagyon tudok segíteni (esetleg hardware tesztekbe és homebrewbe - lehetne/kéne egy ilyen rovatot is indítani), de technikai dolgokba igen 😛 (oldalmotort is írok szivesen). Tárhely nekem is van (5gb), de saját domain nincs hozzá (davido2.palib.info/oldalneve)
azért kérdem, mert majd tervezem egy ilyen beszerzését...
jol hangzik a tárhelyed meg amiket felkinálsz, 2 tesztiró, játékleiró, cikkiró már van (0ckH4M illetve jómagam) és Sheltem fölajánlotta, hogy õ meg amiket ide is szokott érdekes hireket tudná nyomatni.
Freeman is szivesen segitene, de még õ sem tudja miben 😊
Arra gondoltunk igy Zsoccc közbelépésével freemannal, hogy akkor már lehetne nds, gba, wii, gp2x leirásokis.. mer mérne?!
tessékhozzászolni!
porki fagyok fállalon
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
porki fagyok fállalon
itt a csevegõ felület, itt züllünk páran de nem nagoyn jöttök ide :/
porki fagyok fállalon
www.gamepod.hu
de még honlap összedobásában is segitenék ha kell.
de fiuk, ha már valaki #17172 fölajnálotta hogy segit nekünk ez ügyben akkor használjuk ki és nem holmi elöremegirt portálrendszerebe erölködjünk 😊
a nids.gportal.hu az egy.. õ .. inkább hagyjuk. én speciel nagyon nem tartom "jó" dolognak azt az egészet.
porki fagyok fállalon
www.gamepod.hu
BF3: csucsorr
Akár on-line újság is lehetne.
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
http://tgs.gamespot.com/images.html?platform=1026&sort=popular&page=1
Jájj de ott lettem vóna.
A
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
Elég gay... nekem kissé lányos.
Konkurencia kérdése: Volt kérem CoV, kiváló Gamer magazin, de a vevõknek nem az értékek kellettek, hanem a sok színes kép.
Gamerben lenne NDS rovat, azt garantálom.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero