Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindenkinek köszönöm a segítséget DS Lite-t fogok venni. Rendeltem is hozzá egy CycloDS Evolution kártyát.

Milyen micro SD kártyát érdemes venni bele, én ezekre gondoltam.

http://www.argep.hu/product_544092.html
http://www.argep.hu/product_395184.html

Melyik programmal érdemes a videókat átkonvertálni hogy a DS Lite-n lejátszhatóak legyenek.A fényképeket amiket rá akarok tenni a DS-re át kell méretezni elõtte vagy megtudja jelenitenni anélkül is(a fényképezõm 8 megapixeles képeket készít)

PS3 ID:haarmaan/Magyar :kardon/USA :haaarman/Angol X360Gamertag:haarmaan

A SuperCard DS One pl. aklalmas. A 16932-es hsz-ben írtam is.
Tinman
Lánynak egyértelmûen DS-t vennék a helyedben, barátném nem egy nagy játékos -sõt-, de a DS azért néha õt is elcsábítja, fõleg az olyan játékok amik aranyosak, vagy a kezelésük ötletes.

Kiemelném a Project Rub-ot, ahol a DS-re fújva tudsz pl. szelet adni a vitorlásnak, vagy éppen gyertyát elfújni.
Sokan nagyon kedvelik a Brain Traininget, mert ebben meg a mikrofont és az érintõképernyõt is elég rendesen kihasználják. Aztán itt van a Trauma Center Under the Knife amiben operálhatsz a stylussal, nagyon nagy móka... de van még tonnányi játék amit ha megismer az ember le se akarja tenni.

Gyakran használom filmnézéshez is, teljesen elégedett vagyok azzal is, bár feliratos filmet még nem néztem vele.
Akksi idõ kiváló, fun rate pedig fenomenális, tengernyi játék van rá, fõleg, hogy emuk is jól mennek, no meg a GBA játékok <-személyes kedvenceim.

Hátrányai:
-Hosszú idõ elteltével kényelmetlen a fogása.
-Hazánkban normális "okosító" kártyát nem nagyon lehet kapni, max használtan.
-Bár össze lehet csukni védõfólia nem árt rá, mert finom kis mûszer.
-Személy szerint én még mindig nem tudom, hogy melyik okosító kártya alkalmas arra, hogy másik DS-el menjen a Wifi játék /nem neten, hanem egy helyiségben./ Így hiába van 2 DS-em csak eredeti játékokkal tudunk játszani ketten :-(((

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

james69holden
1. használható (én is nap mint nap buszon ezt használom zenehallgatásra)
2. lehet õket mappánként rendezni (nálam pl. Games, Videos, Music mappák vannak)
3. lejátszási lista ha jól tudom nincs moonshellbe, de ha elindítasz egy számot és véget ér, automatikusan játsza le a következõt (ha egy mappán belül az utsó számot játszod, utána nem fog automatikusan egy másik mappára ugrani)
4. legtöbbet a DS-rõl szerintem itt tudsz meg 😊 kérdezz
5. cyclo ds a legjobb slot-1-es kártya jelenleg, hogy lehet e 2-nél többet beletenni azt passzolom... 2Gb-s microsd tuti kezel annál nagyobb meg szerintem nem kell
6. nem volt vele semmilyen tapasztalatom
7. r4ds-e van itt több embernek, nekem m3 ds simply-m van ha jól tudom ez a 2 kártya szinte tökaugyanazt tudja... (cyclo ds jobb náluk)
8. kimaradt? 😊
9. -
10. jobb játékok van rá, többet bír az akksija, mivel összecsukható sztem jobban lehet rá vigyázni... így hirtelen ennyi
11. hátrányt nem sokat tudok mondani mert elfogult vagyok a ds iránt, de
psp-hez képest jóval gyengébb a graf, viszont a játékélmény kárpótol ezért...

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Igen tudom csak elirtam.

6. 16Gbit = 2Gbyte

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Sziasztok több kérdésem lenne DS-el kapcsolatban.A keresztlányomnak szeretnék venni karácsonyra vagy egy DS lite-t vagy egy Slim PSP-t,még nem tudom melyiket vegyem, de ahogy néztem a DS-en talán sokkal több játék van ami egy lánynak is tetszik. Fontos lenne hogy MP3-at is lehessen rajta hallgatni. Tehát a kérdéseim:

1.MP3 hallgatásra menyire használható a DS

2.A memorikártyára feltett MP3 akat, képeket,videokat, lehet mappákba rendezni és onnan lejátszani vagy csak a gyökérkönyvtárba lehet betenni õket

3.MP3 lejátszásnál lehet lejátszási listákat késziteni,vagy bizonyos mappa tartalmát lejátszani

4.Létezik e valamilyen DS-el foglalkozó oldal ahol többet meglehetne tudni a DS-röl,és ahol nem csak a sablon marketing dumát nyomják (link-nek örülnék, ha ide nem lehet kiírni akkor privát uzenetben elküldhetnétek)

5. Cyclo DS Evolution kártya elõnyei hátrányai kezeli e a 2Gbnál nagyobb micro sd/hc kártyákat

6.G6 DS Real 16GB elõnyei/hátrányai

7.R4 ds kártya elõnyei/hátrányai kezeli e a 2GB-nál nagyobb micro SD/HC kártyákat

9.Supercard DS One kártya elõnyei hátrányai kezeli e a 2GB-nál nagyobb micro SD/HC kártyákat

10.Miért DS, mi az amiben egyértelmûen jobb mint a PSP

11.Mik a DS hátrányai.

A segítséget és a válaszokat elõre is köszönöm

james69holden
el leszünk látva a közeljövõben játékokkal <#eljen>

Sheltem
Egy tonna új orcs and elves screenshot + boxart:

Összefut az ember szájában a nyál ezeket a shotokat nézve. Akarom!

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

james69holden
CSOCSO FAQ-jából idézek

"Feliratok:
A feliratok merete sajnos olyan kicsi hogy majdnem olvashatatlan.
ehhez kell nekunk a Time Adjuster

Lessetek meg a ezt a kepet (jobb klikk megnyitas uj ablakban)
csak a pirossal bejelolt reszeket fogjuk hasznalni.
Szoval:
Elinditod a progit, megnyitas majd az A -> B ikonra kattints.
ezekutan SSA ra kozepen es jobb oldalt allitsd at a meretet 20 ra es az arnyekot 1 esre.
Ok-ezd le majd mentes maskent. Es mentsd el mas neven de srt formatumban!

A batchDPG ben pedig ezt a feliratot add meg forrasnak.

Elofordulhat, hogy a 20 as betumeret nem eleg! Ha olyan kicsi lesz a meret mint azelott akkor tedd 40 re!

---
Meg nem talaltam ki, hogy mikor hanyas meretet kell megadni.
Szerintem a keparanytol fugg. :
640*480 es 320*240 es videonal a 20 as betumeret ugyanakkoranak latszik a DS en.
De a legtobb video sokkal szelesebbre van vagva szal ha 600-700 as szelesseg mellett 200-300 as magassag van akkor tuti hogy a 35-40 es meret lesz a megfelelo. ( legalabbis "elvileg"... de en sem vagyok biztos az egeszben!
Csak talalgatok, es csak 2 videon probaltam ki.)
<16:9 es keparany, pl: 640*360> ( 640 osztva 1.78 al)
<16:10 es keparany, pl: 640*400> (640 osztva 1.6 al)
De a legtobb divx filmnek az osztoja 2 es korul van."

Köszi a választ. Még lenne egy problémás dolgom, hátha vki erre tud megoldást. Átkonvertáltam egy filmet dpg-be felirattal, de a felirat elképesztõen kicsi lett. BatchDPG-t használtam. Van rá vmi beállítás, hogy olvasható méretû feliratot kapjak?
L+R A+B+Y+X=Soft reset 😊

L+R+A+B+X+Y
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, h milyen módon lehet ki-be kapcsolgatás nélkül egy játékból visszalépni az R4 menüjébe? Van erre vmi spéci kombó? Vagy egyáltalán lehetséges ez?
Elõre is köszi!
Köszi a választ, majd körülnézek 😄
Tinman
Toltam 1-2 órát ezt a Chronos Twin-t és azt kell mondjam, nagyon eredeti.
No nem egy Zelda vagy egy Metroid, de az hogy egyszerre 2 karaktert irányítasz -ill. csak egyet, de az 2 idõsíkban-, és egyszerre kétfelé kell figyelned az valami eszméletlen fura érzés... szinte érzed, ahogy olyan agyterületeid dolgoznak, amik a normál platform játékoknál eddig soha. Érdekes élmény, Zelda után ajánlott.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Anubys
YES-YES-YES!!! 😊
(Bár remélem, ott már nem plüssmacik lesznek az ellenfelek, mert ez iszonyat levont nálam a cucc értékébõl)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Tinman
Final Fantasy-t lehet idehaza kapni... 576, konzolstudio, cheap stb.
Kártyát csak olyan játékok miatt érdemes, amikkel tudod, hogy elszórakoznál, de azért nem egy FF vagy Zelda vagy Trauma Knife, vagy és sorolhatnám estig <#nyes>

Igen, bármilyen átlagos jack dugós fülhallgató jó hozzá.

Tinman
Baxátok meg miért nem szóltok, hogy több napja kint van a Chronos Twin <#ejnye1> Nem szabad ennyit Zeldázni, még a végén nem tudjátok lehúzni a klotyót :-D<#vigyor3>

Na végre az én NDS-em is megjött. Cirka 36 napot vártam rá, de jobb késõbb, mint soha, thx UPC.
A gép nagyon szép, nekem személy szerint külsõre jobban bejön, mint a PSP. Más kézikonzolhoz még nem volt szerencsém, de ezzel tökéletesen elégedett vagyok 😊 Az agytréninges játékot kaptam hozzá 😄
Final Fantasy-t lehet nálunk kapni, vagy inkább rendeljek valami kártyát?
Amúgy bármilyen fülhallgató jó a DS-be (tehát az mp3-é is?)
Gyerekek mindenki ragadja kezébe a ds-t és ha van rá lehetõsége játszon a zeéda phantom hourglass-el!!!!! ultra brutál! pedig én nem vagyok az a nagy zelda fan de ez isteni egy kis progi
Etriannak már készül a folytatása.

Sheltem
November 13, 2007 Orcs & Elves

Ez olyan lesz mint az eye of beholderek, énis végig fogom tolni 😉

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Tinman
OFF:

Inkább a csökkentõ kellene... aki írta, hogy mihez kell a másik kéz, na annak küldd <#vigyor>

CHEAPBOY
hát érdekes , meglátjuk hogy válik majd be nekem...

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

james69holden
tényleg... !! <#felkialtas>

Anubys
Jut eszembe, nem tudtok valami jó fajta Etrian Odyssey / Deep Labirinth / Mazes of Fate / Eye of the Beholder -szerû RPG-t DS-re? Végignyomtam minden ilyet, amit felleltem, de kéne még.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Anubys
Írj egy mailcímet, majd forwardolom neked az "Enlarge your penis" témájú üzeneteket... 😄

Sephi
En WC-en csakis a kis logikaiakat jaccom 😄 Akkor tudok a legjobban gondolkodni hhihihihihihi 😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CHEAPBOY
tényleg... ?? <#wilting>

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

kisgabo
és a másik kezed mihez is kell? <#vigyor1>

Tinman
Most a Megaman Battle Network betege... nagy pofával örömködtem magamnak, hogy végigvittem az elsõ részt, erre látom, hog van még vagy 6 <#wow2>

Tinman
Akár hiszitek, akár nem, bizony én is jóévjáratú 79-es vagyok :-D
Slusszpoén, hogy DS-t szériaként viszem a WC-re, de az a baj, hogy néha el kell enegedni az egyik kézzel a masinát, mert ahogy jóapám mondá' vala,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
fiam én úgy még nem vótam, hogy kisdolog ne jött volna, a nagy mellé/elé/közben/után
<#banplz><#idiota>

frnckss!
Légyszives keress MSN-n
[email protected]
köszi
fehér, más színût még nem láttam belõle

frnckss

Totis
WC-n a legjobb DS-ezni... Viszont tényleg az a gond, hogy nem érzékeled az idõt.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Sephi
Milyen szinu?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nintendo Wi-Fi USB Connector eladó

frnckss

Csibe001
Hm, elgondolkodtató. 😄

Az újság jobb!
1: Jobban tudok koncentrálni a feladatra.
2: Ha leejtem, nem törik össze.
3: Keresztrejtvény is akad benne, amivel pallérozhatom az elmémet a fontos feladat végrehajtása közben.
4: Az olvasást könnyebb abbahagyni, mint a játékot.(Kisebb a zsibbadás veszélye!)
5: Ha már kiolvastam/megfejtettem, még mindig felhasználhatom higiénés célokra.
Egyszóval igazi multifunkciós eszköz. <#nevetes1>

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Csibe001
Ezt én is tapasztaltam ugyanezzel a játékkal, s utána csak a zsibbadás maradt. 😊

"Mondjuk én fõleg emulátorozok rajta. Nincs jobb, mint kábelezés közben Turrican-ezni vagy Mortal II-zni... 😄" ezen dõltem a röhögéstõl<#vigyor3>
Én 1x a PuzzleQuest-et vittem be magammal,aztán alig tudtam kijönni,vagy egy órát bent dekkoltam😊 Szóval jó tanácsként PuzzleQuest-et senkise vigyen magával WCre<#ejnye1>
item
<#eljen><#wink>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Anubys
Én is 28 vagyok, ha ez megnyugtat... 😊
Mondjuk én fõleg emulátorozok rajta. Nincs jobb, mint kábelezés közben Turrican-ezni vagy Mortal II-zni... 😄
DS játékok közül csak pár volt, ami nagyon megfogott, de azokat végig is nyomtam + megvettem eredetiben. A Dementuim tuti egyikük lesz, évgre egy jó kis horror gém ds-re... 😊

Borgi
"Fél év után annyira megszerettem a DS-t, hogy a fekete mellé vettem egy fehéret is :-D"

hát.. mitmondjak.. beteg vagy lol :C
<#circling><#kacsint>

porki fagyok fállalon

kisgabo
na, akkor guminõt ne vegyél, mert abból nagyobb a repertoár... <#vigyor1>

amúgy nálam is a ds a nyerõ, igaz, a gépem /pc/ megtömtem amivel érdemes, de egyre kevesebb játékot tolok rajta... lehet, nem kellett volna ennyi lét beletolni...

szal, a ds játékélmény terén ottvan a szeren, ha grafikailag kicsit csúnyácskább is, mit a psp.

item
Régóta van PC-m , mondhatni jófajta, nemrég beszereztem egy ps3-at is, de ez a "kis" gép nagyon ötletes és jópofa. És igazából nem tartom gyengének a grafot sem, a géphez illõ minõséget produkálja, de igazad van a játékélmény feledteti az emberrel a sok poligont meg az egyebeket.

Itt ülök 28 évesen és nyomkodom a "kutyaszimulátort" füttyengeten neki és röhögök hogy milyen kis mafla ez a virtuális kutya... <#vigyor><#vigyor>

Üdv mindenkinek...

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Tinman
He-he és ez még a jéghegynek csak egy nagyon picike csúcsa :-)
Itt van elõttem a 400k-s Pc, de mióta DS megvan fórumozok, meg sorozatokat nézek vele és ennyi. Gondolhatod, hogy akkor mennyire lehet gagyi.
Persze itt nincs Crysis, meg állkoppantó grafika -bár a maga nemében itt is látni nagyon szép megoldásokat-, viszont orbitális játékélmény az van dögivel.

Fél év után annyira megszerettem a DS-t, hogy a fekete mellé vettem egy fehéret is :-D

Na végre van valaki aki rájött arra hogy jó a DS és nem adta el rögtön 20ért😊 Micsoda balfékek,kapnak ingyen DSt és eladják
igen-igen ez az 😄

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\