Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen micro SD kártyát érdemes venni bele, én ezekre gondoltam.
http://www.argep.hu/product_544092.html
http://www.argep.hu/product_395184.html
Melyik programmal érdemes a videókat átkonvertálni hogy a DS Lite-n lejátszhatóak legyenek.A fényképeket amiket rá akarok tenni a DS-re át kell méretezni elõtte vagy megtudja jelenitenni anélkül is(a fényképezõm 8 megapixeles képeket készít)
PS3 ID:haarmaan/Magyar :kardon/USA :haaarman/Angol X360Gamertag:haarmaan
Kiemelném a Project Rub-ot, ahol a DS-re fújva tudsz pl. szelet adni a vitorlásnak, vagy éppen gyertyát elfújni.
Sokan nagyon kedvelik a Brain Traininget, mert ebben meg a mikrofont és az érintõképernyõt is elég rendesen kihasználják. Aztán itt van a Trauma Center Under the Knife amiben operálhatsz a stylussal, nagyon nagy móka... de van még tonnányi játék amit ha megismer az ember le se akarja tenni.
Gyakran használom filmnézéshez is, teljesen elégedett vagyok azzal is, bár feliratos filmet még nem néztem vele.
Akksi idõ kiváló, fun rate pedig fenomenális, tengernyi játék van rá, fõleg, hogy emuk is jól mennek, no meg a GBA játékok <-személyes kedvenceim.
Hátrányai:
-Hosszú idõ elteltével kényelmetlen a fogása.
-Hazánkban normális "okosító" kártyát nem nagyon lehet kapni, max használtan.
-Bár össze lehet csukni védõfólia nem árt rá, mert finom kis mûszer.
-Személy szerint én még mindig nem tudom, hogy melyik okosító kártya alkalmas arra, hogy másik DS-el menjen a Wifi játék /nem neten, hanem egy helyiségben./ Így hiába van 2 DS-em csak eredeti játékokkal tudunk játszani ketten :-(((
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
2. lehet õket mappánként rendezni (nálam pl. Games, Videos, Music mappák vannak)
3. lejátszási lista ha jól tudom nincs moonshellbe, de ha elindítasz egy számot és véget ér, automatikusan játsza le a következõt (ha egy mappán belül az utsó számot játszod, utána nem fog automatikusan egy másik mappára ugrani)
4. legtöbbet a DS-rõl szerintem itt tudsz meg 😊 kérdezz
5. cyclo ds a legjobb slot-1-es kártya jelenleg, hogy lehet e 2-nél többet beletenni azt passzolom... 2Gb-s microsd tuti kezel annál nagyobb meg szerintem nem kell
6. nem volt vele semmilyen tapasztalatom
7. r4ds-e van itt több embernek, nekem m3 ds simply-m van ha jól tudom ez a 2 kártya szinte tökaugyanazt tudja... (cyclo ds jobb náluk)
8. kimaradt? 😊
9. -
10. jobb játékok van rá, többet bír az akksija, mivel összecsukható sztem jobban lehet rá vigyázni... így hirtelen ennyi
11. hátrányt nem sokat tudok mondani mert elfogult vagyok a ds iránt, de
psp-hez képest jóval gyengébb a graf, viszont a játékélmény kárpótol ezért...
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
1.MP3 hallgatásra menyire használható a DS
2.A memorikártyára feltett MP3 akat, képeket,videokat, lehet mappákba rendezni és onnan lejátszani vagy csak a gyökérkönyvtárba lehet betenni õket
3.MP3 lejátszásnál lehet lejátszási listákat késziteni,vagy bizonyos mappa tartalmát lejátszani
4.Létezik e valamilyen DS-el foglalkozó oldal ahol többet meglehetne tudni a DS-röl,és ahol nem csak a sablon marketing dumát nyomják (link-nek örülnék, ha ide nem lehet kiírni akkor privát uzenetben elküldhetnétek)
5. Cyclo DS Evolution kártya elõnyei hátrányai kezeli e a 2Gbnál nagyobb micro sd/hc kártyákat
6.G6 DS Real 16GB elõnyei/hátrányai
7.R4 ds kártya elõnyei/hátrányai kezeli e a 2GB-nál nagyobb micro SD/HC kártyákat
9.Supercard DS One kártya elõnyei hátrányai kezeli e a 2GB-nál nagyobb micro SD/HC kártyákat
10.Miért DS, mi az amiben egyértelmûen jobb mint a PSP
11.Mik a DS hátrányai.
A segítséget és a válaszokat elõre is köszönöm
Összefut az ember szájában a nyál ezeket a shotokat nézve. Akarom!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Feliratok:
A feliratok merete sajnos olyan kicsi hogy majdnem olvashatatlan.
ehhez kell nekunk a Time Adjuster
Lessetek meg a ezt a kepet (jobb klikk megnyitas uj ablakban)
csak a pirossal bejelolt reszeket fogjuk hasznalni.
Szoval:
Elinditod a progit, megnyitas majd az A -> B ikonra kattints.
ezekutan SSA ra kozepen es jobb oldalt allitsd at a meretet 20 ra es az arnyekot 1 esre.
Ok-ezd le majd mentes maskent. Es mentsd el mas neven de srt formatumban!
A batchDPG ben pedig ezt a feliratot add meg forrasnak.
Elofordulhat, hogy a 20 as betumeret nem eleg! Ha olyan kicsi lesz a meret mint azelott akkor tedd 40 re!
---
Meg nem talaltam ki, hogy mikor hanyas meretet kell megadni.
Szerintem a keparanytol fugg. :
640*480 es 320*240 es videonal a 20 as betumeret ugyanakkoranak latszik a DS en.
De a legtobb video sokkal szelesebbre van vagva szal ha 600-700 as szelesseg mellett 200-300 as magassag van akkor tuti hogy a 35-40 es meret lesz a megfelelo. ( legalabbis "elvileg"... de en sem vagyok biztos az egeszben!
Csak talalgatok, es csak 2 videon probaltam ki.)
<16:9 es keparany, pl: 640*360>16:9 es keparany, pl: 640*360> ( 640 osztva 1.78 al)
<16:10 es keparany, pl: 640*400>16:10 es keparany, pl: 640*400> (640 osztva 1.6 al)
De a legtobb divx filmnek az osztoja 2 es korul van."
Az lenne a kérdésem, h milyen módon lehet ki-be kapcsolgatás nélkül egy játékból visszalépni az R4 menüjébe? Van erre vmi spéci kombó? Vagy egyáltalán lehetséges ez?
Elõre is köszi!
No nem egy Zelda vagy egy Metroid, de az hogy egyszerre 2 karaktert irányítasz -ill. csak egyet, de az 2 idõsíkban-, és egyszerre kétfelé kell figyelned az valami eszméletlen fura érzés... szinte érzed, ahogy olyan agyterületeid dolgoznak, amik a normál platform játékoknál eddig soha. Érdekes élmény, Zelda után ajánlott.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
(Bár remélem, ott már nem plüssmacik lesznek az ellenfelek, mert ez iszonyat levont nálam a cucc értékébõl)
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Kártyát csak olyan játékok miatt érdemes, amikkel tudod, hogy elszórakoznál, de azért nem egy FF vagy Zelda vagy Trauma Knife, vagy és sorolhatnám estig <#nyes>#nyes>
Igen, bármilyen átlagos jack dugós fülhallgató jó hozzá.

A gép nagyon szép, nekem személy szerint külsõre jobban bejön, mint a PSP. Más kézikonzolhoz még nem volt szerencsém, de ezzel tökéletesen elégedett vagyok 😊 Az agytréninges játékot kaptam hozzá 😄
Final Fantasy-t lehet nálunk kapni, vagy inkább rendeljek valami kártyát?
Amúgy bármilyen fülhallgató jó a DS-be (tehát az mp3-é is?)
Ez olyan lesz mint az eye of beholderek, énis végig fogom tolni 😉
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Inkább a csökkentõ kellene... aki írta, hogy mihez kell a másik kéz, na annak küldd <#vigyor>#vigyor>
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Slusszpoén, hogy DS-t szériaként viszem a WC-re, de az a baj, hogy néha el kell enegedni az egyik kézzel a masinát, mert ahogy jóapám mondá' vala,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
frnckss
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
frnckss
1: Jobban tudok koncentrálni a feladatra.
2: Ha leejtem, nem törik össze.
3: Keresztrejtvény is akad benne, amivel pallérozhatom az elmémet a fontos feladat végrehajtása közben.
4: Az olvasást könnyebb abbahagyni, mint a játékot.(Kisebb a zsibbadás veszélye!)
5: Ha már kiolvastam/megfejtettem, még mindig felhasználhatom higiénés célokra.
Egyszóval igazi multifunkciós eszköz. <#nevetes1>#nevetes1>
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Én 1x a PuzzleQuest-et vittem be magammal,aztán alig tudtam kijönni,vagy egy órát bent dekkoltam😊 Szóval jó tanácsként PuzzleQuest-et senkise vigyen magával WCre<#ejnye1>#ejnye1>
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Mondjuk én fõleg emulátorozok rajta. Nincs jobb, mint kábelezés közben Turrican-ezni vagy Mortal II-zni... 😄
DS játékok közül csak pár volt, ami nagyon megfogott, de azokat végig is nyomtam + megvettem eredetiben. A Dementuim tuti egyikük lesz, évgre egy jó kis horror gém ds-re... 😊
hát.. mitmondjak.. beteg vagy lol :C
<#circling>#circling><#kacsint>#kacsint>
porki fagyok fállalon
amúgy nálam is a ds a nyerõ, igaz, a gépem /pc/ megtömtem amivel érdemes, de egyre kevesebb játékot tolok rajta... lehet, nem kellett volna ennyi lét beletolni...
szal, a ds játékélmény terén ottvan a szeren, ha grafikailag kicsit csúnyácskább is, mit a psp.
Itt ülök 28 évesen és nyomkodom a "kutyaszimulátort" füttyengeten neki és röhögök hogy milyen kis mafla ez a virtuális kutya... <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Üdv mindenkinek...
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Itt van elõttem a 400k-s Pc, de mióta DS megvan fórumozok, meg sorozatokat nézek vele és ennyi. Gondolhatod, hogy akkor mennyire lehet gagyi.
Persze itt nincs Crysis, meg állkoppantó grafika -bár a maga nemében itt is látni nagyon szép megoldásokat-, viszont orbitális játékélmény az van dögivel.
Fél év után annyira megszerettem a DS-t, hogy a fekete mellé vettem egy fehéret is :-D
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\