24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#18832 ja elég kezdetleges cucc
(bemásoltad az eredeti játék adat fájljait is?) -
#18831 átirtam, gyökérbe raktam config fájlok, openttd könyvtár, nem megy.
ügyes homebrew. -
timantes #18830 Nemsokára itt lesz a szülinapom , tudtok eladó használt gameboy advance SP-t flash cuccal olcsón ??? -
Esham #18829 az előző is ilyen volt...lehet a grafika szép ha hulladék a gém. -
timantes #18828 Naruto Ninja Destiny DS
...............................
-
timantes #18827 vehetsz -
orkenyid #18826 Mégegyszer megkérdezed kitörlöm. -
#18825 csá
Akkor nyugodtan vehetek jó álapotú nem garnaciás ds-t?
Minimálsi az esélye hogy tönkre megy??:) -
Esham #18824 jaja..ezekből a memóriakártyákból sosem elég:nekem van 3 micro sd-m,és egy sima sd-m:) -
Csokis #18823 Mert az SD a fényképezőgépemhez (is) lesz! -
#18822 minek veszel sd-t?? Micro sd hez kapsz sd adaptert! abba bele tolod a micro sd-t és máris van egy sd-d:) -
Csokis #18821 Mondom rendelek +2GB-os SD kártyát is, azaz 5300HUF (microSD) + 4400HUF (SD) = 9700HUF + pk. (1800HUF)= 11500HUF. Olcsóbban jövök ki így pk.-el, mintha itt venném a városba! -
Esham #18820 7100 ft a végösszeg-a postaköltség sem dísznek van:)mind1 te tudod:)én biztos sokalnám. -
Csokis #18819 Ez igaz, de mellette még rendelek egy 2GB-os SD kártyát is, és így már megéri. -
Esham #18818 plussz 1800ft a postakaöltség..így már nem is olyan olcsó... -
S8DJ #18817 nem tudom ezek a színek nem jönek be -
#18816 működik, az openttd.cfg fájl második sorát írtam át
(gamedata_path = fat:/openttd/) -
Csokis #18815 Én nem tudom, mert még nincs DS-em. -
#18814 nektek megy a transport tycoon? hihetetlen mit kell vele púposkodni a francnak van alkönyvtára, másold ide oda, aztán befagy.
tipp?
-
Csokis #18813 Akkor csak én vagyok lemaradva az árakkal. -
#18812 Nem gyanús az, még aquában is annyi:) -
Csokis #18811 Ezt a fajta memóriát innen, rendelte már meg valaki? A bolt azt állítja, hogy eredeti japán, de ára alapján gyanús! Ellenben, ha valaki tud online rendelhető eredeti Kingston japán 2GB-os microSD-t (relatív olcsón), akkor az írjon! -
Esham #18810 Ilyennel már lehetett játszani DS-en,az exkluzív japán verzió volt valamikor 2006 karácsonya környékén adták ki,és siralmasan gyenge volt...remélem javítottak rajta,mert ahogy látom,ez annak az egyenes folytatása lesz. -
timantes #18809 Ezt nézzétek emg , hihetetlen , szinte már PSP grafika a DSen:
3D-s verekedős játék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Naruto Ninja Destiny
VIDEOOOOOOOOOOOO -
#18808 hy!
Akkor nyugodtan vehetek jó álapotú nem garnaciás ds-t?
Minimálsi az esélye hogy tönkre megy??:) -
Esham #18807 tudod hogy megy ez...mindig a legújabb a legjobb..majd az idő eldönti. -
Esham #18806 nem ez az első eset hogy a supercard oldalán ilyet olvasni.Anno a GBA korszakban is volt ilyen.
Véleményem szerint van 3-4 meghatározó kártya,a többi pedig ezek lopása. -
krisz073 #18805 Sziasztok.
Eladó lenne egy EZ-FLASH V kártya!
http://www.realhotstuff.com/ezflash-v-p-193.html
Ha valakit érdekel dobjon 1 privit.
-
#18804 Egyszerűen csak le akarja járatni a konkurenciát, gondolom fáj nekik hogy a Cyclot (külföldi oldalakon) többnyire szénné dicsérik. -
JiBBeRiSH #18803 Nekem ez a fake cucc elég marhaságnak tűnik. Ha fake-et akartak volna csinálni, akkor ugyanúgy Supercardnak kellene hívni a cuccot. Elvégre a fake az azt jelenti, hogy hamis. Így viszont, hogy a márkája is teljesen más, akkor max klónnak lehetne nevezni. De tökmindegy ami be van linkelve, az egy Slot 2-es kártya. Itt viszont Slot 1-es kártyákról van szó már egy ideje, az pedig én úgy tudom, hogy teljesen különbözik a SC DS1-től. -
JiBBeRiSH #18802 Mi is a baj ezzel a menüvel? -
Csokis #18801 Persze, hogy nem a N gyártja. De nem gondoltam volna, hogy érdemes egymásról másolni. -
#18800 az összes kártya kinai... nem gondoltad, hogy a nintendó gyártatja? :) ott még egymást is érdemes hamisitani, ki véd egy warz karit.. piac meg bőven van. -
#18799 köcc, én is regisztráltam volna, de nem küld emilt.. -
Csokis #18798 Mondjuk azt még mindig nem értem, hogy ha ők is kínaiak (mert gondolom a SuperCard is kínai), akkor mi a probléma?! -
Csokis #18797 No, picit utána olvastam. Ez a CycloDS egy kína másolata a SuperCard-nak. Így már érthető, miért Fake-ezik (jujj, de szép magyar szó ) az oldalukon. -
Csokis #18796 Mivel már nem ez az első SuperCard hamisítvány, így elképzelhető, hogy igaz. Nyílván nem véletlenül van a SuperCard oldalán... -
#18795 Ez a legnagyobb szarság amit Ds el kapcsolatban eddig olvastam. Van aki ezt elhiszi? -
Csokis #18794 Ha már CycloDS, akkor nem árt ezt is elolvasni, KATT! -
Csokis #18793 Elnézést, elfelejtettem, hogy regisztrálva vagyok! Fel is tettem az oldalamra, KATT!