24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Csibe001
    Mi az bal lábbal keltél? :)
  • Sheltem
    Előtte ugorj neki:

• kozmiviktor
    Vki nem tud nekem segíteni videó átalakításban M3 ds realra priviben üzizetek
  • rnd
    Te jó ég... egy slot1-es, sdhc-s kártya már 4500 Ft körül megy
    Mi jöhet még...
  • Sheltem
    Egyébként témájában a panzer tacticsot ajánlom. Nagyságrendekkel jobb mint ez.Tény, hogy jó játék, csak nekem háborús játékhoz nem passzol az anime/manga(vagy mittoménmiez) stílus.
  • Sheltem
    Nem
  • Sheltem
    Nem a legjobbak, a viszonylag újak közül a "sikeresebbek" "felkapottabbak" megjelenési sorrendben.
  • Denes888
    Én soha nem értettem mi a jó az Advance War ban. Elmagyaázni valaki? Hátha megtetszik nekem is.
  • Denes888
    A legjobb NDS játékok vannak a bennerban?
  • kisgabo
    óje...

• Csokis
    Az illetékest kérdezném, hogy az áthúzott "Tutorial&FAQ by CSOCSO" helyett, nem lehetne betenni Go Nintendo blog-ot?
  • Sheltem
    1964 Advance Wars Days of Ruin

Kinn is van
  • Sheltem
    Banner frissítve.
  • Sheltem
    Na gyerekek január 21. Mit jelent ez? Ma jelenik meg a(számomra) idei első frankó ds játék az Advance Wars: Days of Ruin.
  • thebluesnote
    "-semmi újítást(a dual mode-on kívül) nem vittek bele a Portraitba,"

Nekem meg pont az volt a bajom, hogy azt a buzi dual mode-ot belerakták.
    Ja, meg a béna átlaganimés dizájn is borzalmas, mondjuk már a Dawn-ban is gáz volt. (-> aria wins)
  • Sheltem
    Nekem egyedül ebből amit írtál a "fegyver gyártás/kotyvasztás" hiányzott az tényleg frankó volt. A gba-sban még finomabb dolgok voltak.

Szvsz a POR is kurvajó játék, mint ahogy az összes castlevania is. Én várom az újat(hátha az már megint a ds elé ültet végre).
  • Esham
    lehet így van,de nem ez a fő problémám vele.már leírtam a lényeget.
  • Sheltem
    "ugyanazok a szörnyek"

El kell hogy keserítselek, mindegyik castlevaniában szinte ugyanazok a szörnyek vannak más kinézettel(vagyis mindben van zombie, skeleton, demon, meduza etc etc.) gyakorlatilag csak a főbossok mások , de hogy mégjobban elkeserítselek még azok közül is van amelyik mindegyikben benne van(pl death).

Megleptelek? :)
  • Esham
    -komolyabb a Dawn,a főhös srác sem püffedt fejű hülyegyerek mint a Portait-ba.
    -Nincs pisztoly mint az elődjében.
    -semmi újítást(a dual mode-on kívül) nem vittek bele a Portraitba,ugyanazok a szörnyek.
    -Legnagyobb negatívum:megszűnt a fegyver gyártás/kotyvasztás...

Nem mondom hogy szar játék,sőt nem rossz,de csak akkor ha nemlétezőnek vesszük az előző részt...
    Számomra visszalépés az elődhöz képest,és nagyí csalódás volt.A dawn egy igen magas mércét állított fel lehet..de legalább egy centit is fejlesztettek volna a Portrait-n,ez lett volna a minimum...
  • Tomek83
    Szerintem mindakettő Castlevania ugyanolyan jó volt,mi a bajod a POR-al?
  • Esham
    reméelm Dawn Of Sorrow szintűek jönnek a jövőben! Portrait of Ruin szutykos egy gém volt ahhoz képest.
  • kisgabo
    nem csúsztál le, mert csak a szeme kivánta, de nem tőkepénzes... :)
  • timantes
    remélem ezen kivül még számtalan jó castlevania jön DSre... :)
  • Csokis
    Bocsánat, volt még a Castlevania: Portrait of Ruin is.
  • Csokis
    Egy már volt, a Castlevania: Dawn of Sorrow személyében.
  • Tomek83
    Régebben olvastam róla,hogy terveznek még Castlevania-t DS-re,remélhetőleg akkor ez már az.
  • Csibe001
    Az biztos hogy ez ds rumor csak azt remélem hogy hamarosan alátámasztják. :D
  • timantes
    ez de jó lesz , remélem én is hogy jön DSre
  • Csibe001
    Végre, remélem nem kamu : Új Castlevania?
  • Tomek83
    Úgy látszik erről a m3 realról lecsúsztam,pedig adtam volna érte az AC-ot:) Legalább GBA expansion volt?
  • Shany15
    priv. ment
  • kisgabo
    priv.
  • Shany15
    mennyiért
  • kisgabo
    m3ds real, azonnal tálalva, tőlem. :)
  • Shany15
    Hali!Végre megvan a DS-em!Mien "trükkös"karit tudtok hozzá ajánlani ami nem 12 felett mozog???
  • Kolpi
    csákó!
    Itt van egy GBA nézd meg!!!

http://prohardver.hu/apro/szurke_gba_sp_512mbites_memokartya/hsz_1-50.html

Bocs hogy igy be másoltam:)
  • kozmiviktor
    HeLLosztok még csak kezdő vgyaok érdeklődni szeretnék hogy m3dsrealra hogy tudok átalakítani videót vki küldjön már majd vmi próba vidit please :
    [email protected] előre is thx
  • kisgabo
    nem.
  • vegytek
    Van egy microSD kártya, amire M3DS Simply-hez van firmware (1.10) és játékok, ez a firmware fog működni M3DS real-ben? (igy tesztelné a haver vásárláskor a kártyát, ha működne a dolog)
  • timantes
    Super Mario Galaxies 0.7

8 játszahtó pálya van benne eddig.

Hivatalos oldal: MAIN