Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akarjátok a faq-ban kitölteni a melyik kártyát vegyem címû részt? Én nem tudom hogy mit kell nézni, és hogy miért van ennyi, meg ilyesmi <#shakehead>#shakehead>
Szóval én értem hogy ez egy olyan kérdés amit mindenki megkérdez, és rohadt unalmas, és fogjambe, de sajnos nem válaszolja meg a faq, és teljesen tanácstalan vagyok.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Olvastam a faq-t, meg keresgélni is próbáltam, csak nem tudom hogy mi kell nekem pontosan 😊 Olyan cuccot keresek, ami az a slot2-es kátya ami a faq-ban van, és hozzá egy passkey, lehetõleg csomagban, és valami normális fajta. Mire kell keresnem? Van ennek valami... márkaneve, megnevezése, stb?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
http://www.ir-base.hu/use/Cruel/scorpion.wmv
http://www.ir-base.hu/use/Cruel/liukang.wmv
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
mert ha igen megtaláltad volna...
"Filmek nezese:
Ezeket toltsd le:
http://ls5.cydonianknight.com/index.php?download=BatchDPG_v1.0_beta_7.exe
http://surfnet.dl.sourceforge.net/sourceforge/avisynth2/Avisynth_256.exe
+
Net Framework2! ha nincs meg akkor :
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=0856EACB-4362-4B0D-8EDD-AAB15C5E04F5&displaylang=en
es lehet ez is kelleni fog hogy telepithesd:
http://download.microsoft.com/download/1/4/7/147ded26-931c-4daf-9095-ec7baf996f46/WindowsInstaller-KB893803-v2-x86.exe
Tedd fel a framework 2-t , esetleg restart, majd:
Tedd fel az avisynthet es utanna a BatchDPG-t.
[megjegyzes: nemtom miert kell az avisynth.. nekem is igy meseltek, hogy igy csinaljam.. ezekutan elbaszott egy filet szal a windows media playeremet ujra kellett instalalnom mert nem indult el...szal ezzel szamoljatok!
szal inditsd el a BatchDPG-t.
Legfelul valaszd ki a filet amit konvertalni akarsz. Alatta a feliratot (errol meg kesobb) majd hogy hova tegye a filmet a progi es melyik mappad hasznalja temp kent, azaz ahol dolgozik. (lehet ugyan az a ketto)
FPS=auto
Width:mindig a legnagyobb (256)
Bitratet, max bitratet hagyjatok ott ahol van.
Profile: Med
Height: elvileg a progi beallitja neked.
Audio Bitrata:128
Samplerate maradhat 32ezren
Mono, Normalize bepipalva!
Klikk az ADD ra majd RUN!
Egy darabig vacakolni fog valamilyen audio dologgal. de egy ido utan elindul es latni fogod hol tart.
En siman neteztem a progi mellett, egyszerse tortent problema, de ha a progi lefagy vagy az elkeszitett film szar akkor lehet, hogy hagyni kene a progit hagy dolgozzon.
Feliratok:
A feliratok merete sajnos olyan kicsi hogy majdnem olvashatatlan.
ehhez kell nekunk a Time Adjuster
Lessetek meg a ezt a kepet (jobb klikk megnyitas uj ablakban)
csak a pirossal bejelolt reszeket fogjuk hasznalni.
Szoval:
Elinditod a progit, megnyitas majd az A -> B ikonra kattints.
ezekutan SSA ra kozepen es jobb oldalt allitsd at a meretet 20 ra es az arnyekot 1 esre.
Ok-ezd le majd mentes maskent. Es mentsd el mas neven de srt formatumban!
A batchDPG ben pedig ezt a feliratot add meg forrasnak.
Elofordulhat, hogy a 20 as betumeret nem eleg! Ha olyan kicsi lesz a meret mint azelott akkor tedd 40 re!
---
Meg nem talaltam ki, hogy mikor hanyas meretet kell megadni.
Szerintem a keparanytol fugg. :
640*480 es 320*240 es videonal a 20 as betumeret ugyanakkoranak latszik a DS en.
De a legtobb video sokkal szelesebbre van vagva szal ha 600-700 as szelesseg mellett 200-300 as magassag van akkor tuti hogy a 35-40 es meret lesz a megfelelo. ( legalabbis "elvileg"... de en sem vagyok biztos az egeszben!
Csak talalgatok, es csak 2 videon probaltam ki.)
<16:9 es keparany, pl: 640*360>16:9 es keparany, pl: 640*360> ( 640 osztva 1.78 al)
<16:10 es keparany, pl: 640*400>16:10 es keparany, pl: 640*400> (640 osztva 1.6 al)
De a legtobb divx filmnek az osztoja 2 es korul van."
by CSOCSO
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Amúgy meg köszi az infót.<#vigyor0>#vigyor0>
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Mirror
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Ott frankón leírja, hogy a hangemuláción még dolgoznak.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Sega Megadrive-os cuccokat futtatnék a DS-en. Megy is minden faszán (thx to PictoDriveDS), csak nincs hangja a játékoknak. Én csináltam vmit rosszul, vagy csak az emulátor nem tudja megszólaltani a régi cuccokat? Van olyan emu, ami képes erre?
Elõre is köszi!
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Boulder Dash: Rocks
Megjelenés: November
Ez egy elég brutál október/november idén ds játékok szempontjából.
PSP & DS RULEZ!
ilyen fasza, izgalmas, fordulatos játékkal még nem játszottam DS-en
egyszerûen must have cucc, mindenki próbálja ki!
vége felé volt 1-2 dolog ami eléggé megizzasztott, de összességében a nehézségi szint erõs közepes, vagy mondhatni pont ideális.
fegyverek, puzzle-k mind mind kurva jók, talán lehetett volna még benn több fajta ellenfél (fõleg a tempblomban)
végsõ boss fight is tetszett, jó hosszú és fordulatokkal teli volt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(betöltésnél újra a boss figt elõttre dob)
remélem lesz még folytatása!
ui. ha valaki elakadt valahol, nyugodtan kérdezzen
Xbox Live gamertag: kilencnad
(itt nincs recskázós smiley?)
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
ha már egy ilyen nehézségeket okoz, mi lesz késõbb? 😊
Hogyan kell a fantomhorgászban a barlangban, azta futkosó kulcsosegeret kinyírni?????vááá
te használtan vetted?
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Jobb nem is erõltetni. 😊
(Ha bele tudnád rakni, sem mûködnének, hiszen az említett 2 gépben már nincs Z80-as proci, amivel futtathatná a régi játékokat.)
frnckss
A legjobb tudomásom szerint ezeket lehet összekötni a Wiis Pokemon játékkal.
Van egy pokemon játék amivel lehet wii- játszani valahogy ugy hogy a ds-el irányitod vagy vmi ilyesmi és az lenne a kérdésem hogy elég e a wii-s játék vagy kell a ds -be is egy pokemon játék?
Kb 5500 Ft-ért már hozzá lehet jutni. (Nekem taiwani van, azzal sem volt eddig semmi gond.)
Videó konvertáló van a moonshell pakkban is, dpgenc.exe néven.
A 8 megapixel sok lesz, már csak helytakarékosság végett is érdemes átméretezni.
Erre pl kiválóan alkalmas az irfanview nevû program. (Freeware és magyarul is tud.)