Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A CoD4 hogyan fog kinézni DS-en? Mondjuk spec találtam képet róla. Majd élõbe megnézzük.
Viszont MORTAL COMBAT 4EVER!!!!
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
BF3: csucsorr
The Simpsons Game: 10/30/2007
Dementium: The Ward: 10/31/2007
Need for Speed ProStreet: 11/13/2007
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
BF3: csucsorr
Gyerekek, Zeldában kapok rejtettkincs helyeket amik piros x el vannak jelölve a mapon, odamegyek a hajóval de ott nem tudok csinálni semmit, már van ásóm, cannonom a hajón, mégsincs semmi ikon amivel tudnék kutatni a kincs után. Mit kell tenni?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

PSP & DS RULEZ!
PSP & DS RULEZ!
Meg van Etrian Odyssey meg Deep Labyribth - bár ezek sajnos kissé gyermetegek, de nem rosszak.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
2: Nem muszáj, de érdemes.
3: Minden handheld konzol és játék régiófüggetlen.
4: Ugyanaz, mint az egyes kérdésnél.
5: Igen.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
1.hol lehet megnézni a ds-en hogy hanyas fw vanrajta?
2.a cyclo ds kárátyát kell frissiteni?
3.ugye itt nem kell válogatni a játékoknál mint wii-nél hogy pl pal-os a gépem és akkor pal-os játékot töltök le? szal nem fogja elrontani a gépem?
4.melyik jelenleg a legmagaabb fw ds-re?
5.Minden fw-n lehet nem eredeti játékokat futtatni?
Ha tudod, hogy pontosan mit akarsz, és van konkrét kérdésed, azt szívesen megválaszolom akár privátban is.
Addig is informálódj, (pl: gbatemp.net - linket fent találsz) olvass vissza, hidd el, megéri. 😊
Legalábbis egyelõre.
Semmi hasonlo nem várható ds-re?
különben olvass utánna, én leglaábbis ezt tenném 😊
tudom hogy nem válaszoltam a kérdésredre (igazából nem is tudok), de remélem azért megnyugtattalak és segitettem.. elgalábbis valamiben 😊
azt azért elmondhatom nekem supercardLITE + superkey-em van, eddig midnen ment vele tökéletesen amit probáltam, kikvéve a 2dik worms. azt még nem sikerült müködésre birnom.. lehet nemis fogom 😉
porki fagyok fállalon
Meg Another World, Nebulus, Castle Master...
DS-re meg megcsinálták a Lemmingset.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx