24434
Nintendo DS/DS Lite
  • LittleBirdY
    DSOrganize tökéletesen megjelenít minden karaktert.
  • timantes
    SEGÍTSETEK!!!

DS-en az ÉKEZETES ( éáőúűóüö ) betűkkel ellátott szövegeket ( .txt ) milyen progival lehet olvasni, hogy normálisan megejlenjenek????? ( most furcsa jelek vannak helyettük ha megnyitok egy olvasnivalót és olvashatatlan a szöveg ).

gyors segítség jól jönne , köszi.
  • Esham
    jó nagy balek volt aki ennyiért eladta,aki megvette meg nagy mázlista:)
  • KILLER2
    Nem rossz ár.
  • butyokanime
    Aki DS-t akar venni!

http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=52206651

• Keviny
    30-35öt lazán.
  • LittleBirdY
    Hát mivel ingyé volt és "csak" az r4-re költöttem, tudok érte annyit kérni, hogy megérje ár szempontból. Az már más kérdés, hogy tényleg nehéz megválni tőle, de Wii-t akarok venni az árából, szal nem mennék messzire. :D
  • Borgi
    ne add el, annyit nem adnak érte hogy megérje :*(
  • LittleBirdY
    Gyors kérdés: Egy fehér chello-s lite, (8 hónapos), teljesen jó állapotban, Hori fóliával, ami mondjuk kicsit buborékos és R4+PNY japán 1gb micro sd-vel mennyit érhet, ha el akarnám adni?
  • Anubys
    Ez ennek a Mazes of Fate-nek a remake-je. Anno reklámoztam a GBA topicban, de senki sem úszott rá, pedig rohadt jó volt már a GBA verzió is (kb. olyasmi, mind grafikailag, mind a játékmenet, mint a Lands of Lore 1 volt még a DOS-os időkben). A GBA verziót 32 óra alatt nyomtam végig, és a képek alapján ebben van némi extra (az utolsó előtti képen lévő monszta pl nincs a GBA verzióban.) Nekem fullosan bejött anno, még meg is rendeltem az eredetit külhonból (itthon sajnos nem jelent meg)
  • timantes
    Maze II DS , ígéretesnek tűnik.

PIHAPI DS , ezt meg tök aranyos játék lehet :)

• kisgabo
    lálll.

• Esham
    nem rpg-re gondoltam...ezzel csak a belinkelt screenshotra utaltam amit ide benyomott valaki a hzs-m előtt 2-ővel.Azaz hogy ott oké..de mondjuk ha egy japán anime akciójátékkal játszol vagy egyszerű szaros puzzle-val mér kel ennyit pofázni komolyan...Lehet a japánok megőrülnek a szövegekért,de ez sok.Egy japán akció gémtől ezt várom:bumm bele a közepébe,minimális felvezetés az is inkább képi legyen.Játékgyilkos szövegelés pont
  • Borgi
    egyéssz finom. néhány ablaknak méretét lecsökkentené-k ugy mint ahogy a képernyö tetjén a gombok vannak, akkor full élvezhető (Y)
  • Tomek83
    Nekem is pont a MarioTennis jutott eszembe,fél óra után feladtam,egy teniszjátékben nem kellett volna annyit pofázni.
    Castlevania meg rulez,bár még mindig nem hivatalos az infó,de elég valószínű hogy jön a 3.rész DSre.
  • kisgabo
    köcce. :)
  • Csokis
    kisgabo: Kint van az új OpenTTD DS Alpha verziója, KATT!
  • thebluesnote
    Háát.. azért van, ahol rohadt hosszú intro van. Pl. a Camelot által fejlesztett Mario Tennisben tényleg vagy 20-30 percig tartott a bevezetés, pedig el lehet képzelni, milyen mélységű sztori van egy nyüves teniszjátékban...
  • Csokis
    Rumor Alert: Castlevania DS 3 Shots Leaked?
  • Tinman #18894
    Arra próbáltam ráfényesíteni, hogy sztori nélkül bukta egy RPG.

Sonic-ban NAGYON minimális a szöveg, Marioban szintén... aki még azt sem bírja ki annak betűfóbiája van :-)
  • KILLER2
    Mondjuk ez igaz. Bár én továbbra is rosszul viselem, ha 20 percik kell nyomkodnom az A-t. De ez egy RPGbe tényleg így kell.
  • thebluesnote
    "Nézd meg a fostalicska Septerra Core-t... cyberpunk RPG, anno korrekt grafikával, de nulla, full unalom gagyi történettel. Nem ismerek olyan hőst aki végigvitte volna."

Hát éppen ezaz, ezért kellene olyan opció, hogy a szar, klisés sztorielemeket, dialógusokat tovább lehessen nyomni, ha egyszer a játék többi része elég korrekt ahhoz, hogy játsszon vele az ember. Most nem RPG-re gondoltam, mert az szart sem ér sztori nélkül, de egy Mario vagy Sonic szerű ugrabugra (amit jellemzően 5-12 éveseknek készítenek) pl. lehetne ennyire előzékeny.
  • Tinman #18891
    LÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLLL, hát én beszarok.
    Ez kb. olyan beszólás volt, mintha azt mondanád, hogy a könyvekből miért nem vágják ki azt a sok zavaró szöveget, amikor a képek a lényegesek ^^

Egy jó RPG sava-borsa a kiváló történet. Nézd meg a fostalicska Septerra Core-t... cyberpunk RPG, anno korrekt grafikával, de nulla, full unalom gagyi történettel. Nem ismerek olyan hőst aki végigvitte volna.
  • koryne
    A Phoenix Wright-ban pl. egyfolytában pofáznak és én pont ezért szeretek vele játszani :)
  • KILLER2
    Akkor is túl sokat.
  • rnd
    Esetleg arra gondoltál már hogy amit pofáznak az hozzátartozik a történethez (vagy épp maga a történet)?
  • Esham
    offtopic kissé,de ide is vág bár ez rpg:szóval a tököm kivan a japán gémekkel abból szempontból hogy rnegeteg pofáznak benne,annyit kell nyomni az "A" gombot hgy elfárad az ujjam.Egy egyszerű japán platform játékban is minimum 40% pofázás...ezt szankcionálni kéne már,tipikus játékölő momentumok.
  • rnd
    Eladnám a következő két DS játékot: Mr.Driller Drill Spirits és Puyo Pop Fever. 3500 pénz darabja. Kábé fél évesek és újonan vettem, én bontottam, szal kitünő állapotban mindkettő. Érdeklődni privátban.
  • timantes
    SOMABURINGA ( akció RPG )

• Tinman #18884
    Valahol igaza volt.
    Feltett egy értelmes kérdést, erre 8 offtopic hsz, tessék elgondolkodni
  • koryne
    Wow!!!!
    Remélem, jobb lesz, mint az Orcs&Elves... (meg hosszabb is)
  • Sheltem
    Elírtam: Advance of Wars = Advance Wars
  • Sheltem
    Már azt hittem semmi értelmes játékhír nem lesz az új Advance of Wars - on kívül, de ez az RPG felkeltette az érdeklődésemet:
    Mazes of fate

Bocs a képek minőségéért jobb nincs.
    Megjelenés: 2008 február 26

• S8DJ
    hogy beszélsz csezdmeg? amugy meg ezzel konvertálom:BatchDPG v1.0 Final (keresd meg a google-on , mert a google a haverod)
  • kisgabo
    ejha, cafka...
  • Sheltem
    Csillagom az, hogy te jobban tudod hogyan fekszem nem gondolod, hogy gyanús lesz a többiek számára? Még lebukunk a végén
  • Denes888
    Szerintem meg pont, hogy jobb oldalt fekszel, de mind1
  • PHM
    Néha tedd át a párnád a másik oldalra, mert így féloldalas leszel!
  • KILLER2
    Látod én is ezzel szívtam meg xD
  • Sheltem
    Én mindig, mert bal oldalon fekszem