Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én az EA Playground-ot nyomom,1-2napig el lehet vele lenni.
kisgabo
sims2 castaway alég jó, bár psp-n tolom... 😊

Totis
Komolyan nem tudom miért erõltetik a 3D-s szemeteket. Jó kis oldalra scroll-ozós kaszabolós vagy pl mint a Mortal, vagy olyat mint a Mario Kart, stb...
A CoD4 hogyan fog kinézni DS-en? Mondjuk spec találtam képet róla. Majd élõbe megnézzük.

Viszont MORTAL COMBAT 4EVER!!!!

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Borgi
ésamortalkompat? :C

porki fagyok fállalon

A nov. 9-i CoD4-et el ne felejtsük.

BF3: csucsorr

vbence13
jee, október végén-november elején jön a nagy DS-dömping:
The Simpsons Game: 10/30/2007
Dementium: The Ward: 10/31/2007
Need for Speed ProStreet: 11/13/2007

vbence13
simsek DSen nagy hatással voltak rám. majdnem földhözvágtam a gépet.

köszi lehet megteszem. addig is mindenkinek jó zeldázást
Hellhammer
Ez az új Sims 2 egy kicsit kalandjátékos jellegû, lakatlan sziget, gyûjtögetés, vadászat, crafting stb. Nézd meg, hátha bejön 😊

Zeldát már végigtoltam valami más kéne
kisgabo
sims2

új sims 2 nyami, este rátolok egy ikszet.

Borgi
hát te meg szivtad :C

porki fagyok fállalon

Totis
Ne szívj, fújd...<#vigyor1>

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

james69holden
fujj bele a mikrofonba 😊

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

james69holden
kapsz majd a hajodhoz darut amit a tengerfenékre tudsz engedni

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Sheltem
Amúgy sikerült elakadnom, miután átjutottam a ködön kikötöttem a szigeten ahol iszonyatos szél van. Namost elvileg 3db szélerõmüvet kéne blowolni meg is vannak jelölve de nem tudom mit csináljak velük. Van kardom meg bumerángom meg ásóm, ütöm verem õket de semmi, nem indulnak be.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Majd asszem az ágyús fog neked csinálni egy kiemelõ dolgot, amit a hajóra tudsz rakni, és azzal felhozni a kincseket. Persze nem biztos hogy jól emlékszem.

BF3: csucsorr

Sheltem
Zeldát told.

Gyerekek, Zeldában kapok rejtettkincs helyeket amik piros x el vannak jelölve a mapon, odamegyek a hajóval de ott nem tudok csinálni semmit, már van ásóm, cannonom a hajón, mégsincs semmi ikon amivel tudnék kutatni a kincs után. Mit kell tenni?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Hja ja én is most akarok tolni valami igazán jó j rpg-t. Tudtok valamit ajánlani? Csak ne az etrian odissey-t meg a deep labirynth-ot mondjátok valami klasszikus stílus köllene. elõre is köszi és kellemes pihenés mindenkinek aki nem "tüntet" <#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>
Sheltem
4 nap szünet van. Mindenki játszik, nem fórumozik <#vigyor1>

na mi a hedvig van? nagyon pang az oldal. nem baj a contra 4 meg jöhetne már!!!!
Nyami! <#vigyor0>

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Borgi
nagyon finom lesz.

porki fagyok fállalon

De megkapta a büntijét 😛

kisgabo
pötsch rena, szétnyomta a lapot...

Borgi
<3
ezt nemkellet volna :C

porki fagyok fállalon

Sheltem
Ezek az új Contra 4 shotok még nyálcsorgatóbbak mint a régiek:

Sheltem
Nov 12-13 körül

És mikor jelenik meg az Orcs and Elves? Remélem nem ilyen random encounterek lesznek benne, mert akkor megdühödök!
<#worship>

Sheltem

Sheltem

butyokanime
Na úgynéz ki megoldottam.... nem 100% most tesztelem majd de asszem jólesz.😊 nemhittem volna. ips patcher kelett neki elvileg és jólesz.

PSP & DS RULEZ!

butyokanime
Szisztok...lenne egy nagy problémám..Van egy GBA-s játék (Dragonball Z Buu's Fury névre hallgat.Na és az a baja, hogy amikor eljutok a játék elejõtõl kb 10-edik percig egy házba, amikor belépnék azt írja ki hogy ez a játék nem fut ezen a hardveren, mármint ajáték írja ki nem a DS!Amikor kijött a játék is problémák voltak vele, mert egyes amulátorok nem is vitték ugyanigy.De aztán megoldotték egy ujabb emu release-el a dolgot és ott már jó (Visual Boy Advance).Nem lehet hogy ezt is patch-elni kelleni még valahogy?M3 Lite Perfect kártyám van, a progijával lett a game patch-elve.Légyszi aki keni a témát és sokat gba-zik az próbáljon már meg segíteni.Nagyon fontos lenne.Elõre is köszönöm.<#integet2>

PSP & DS RULEZ!

Egyébként várható Ds-re valami Beholder szerû mostanság?

Az Etryan Odyssey-ben idegesítõ, hogy 10 lépésenként belefutni valami ellenségbe, a már kipucolt pályákon is. Ebbõl a szempontból jobb volt a Beholder. Bár végülis nem bánom a respawn-t, de legalább látszódjon messzirõl, ne csak úgy hipp-hopp történjen.
Anubys
Mazes of Fate remake...?
Meg van Etrian Odyssey meg Deep Labyribth - bár ezek sajnos kissé gyermetegek, de nem rosszak.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

PHM köszönöm szépen a válaszaid
kisgabo megmondanád hogy mire fel irtad ezt ??
1: Nem tudom, de szvsz nincs is jelentõsége.
2: Nem muszáj, de érdemes.
3: Minden handheld konzol és játék régiófüggetlen.
4: Ugyanaz, mint az egyes kérdésnél.
5: Igen.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

kisgabo
beteg....

nekem lenne egy két kérdésem:
1.hol lehet megnézni a ds-en hogy hanyas fw vanrajta?
2.a cyclo ds kárátyát kell frissiteni?
3.ugye itt nem kell válogatni a játékoknál mint wii-nél hogy pl pal-os a gépem és akkor pal-os játékot töltök le? szal nem fogja elrontani a gépem?
4.melyik jelenleg a legmagaabb fw ds-re?
5.Minden fw-n lehet nem eredeti játékokat futtatni?
Érdemes a topikot kicsit átböngészni, korábban már volt szó a ma használatos kártyákról.
Ha tudod, hogy pontosan mit akarsz, és van konkrét kérdésed, azt szívesen megválaszolom akár privátban is.
Addig is informálódj, (pl: gbatemp.net - linket fent találsz) olvass vissza, hidd el, megéri. 😊

Nem is fog, és a többi slot1-es kártya sem.
Legalábbis egyelõre.

Szerintem az én Ninjapass-om nem tud GBa játékot futtatni...
kisgabo
tényleg nem.

Eye of Beholdert én is szivesen tolnám.
Semmi hasonlo nem várható ds-re?

Hellhammer
Ha már szóbakerült ez a kártya dolog, akkor megkérdezném, hogy a Supercard DS One kártyához tényleg nem kell patchelgetni meg konvertálgatni a rom-okat, hanem csak simán rámásolni a memcardra az nds file-t és mehet a dolog?

Borgi
nincsen tökéletes kártya, azért is nincs oda irva semmi (tehát direkt), meg sürün jönnek ki rá firmware peccsek amik szintán változtathatnak a kártya kompatibilitásán, és nem szeretném minden nap frissiteni a faq-t, meg különben sem vagoyk annyira képbe 😊
különben olvass utánna, én leglaábbis ezt tenném 😊

tudom hogy nem válaszoltam a kérdésredre (igazából nem is tudok), de remélem azért megnyugtattalak és segitettem.. elgalábbis valamiben 😊

azt azért elmondhatom nekem supercardLITE + superkey-em van, eddig midnen ment vele tökéletesen amit probáltam, kikvéve a 2dik worms. azt még nem sikerült müködésre birnom.. lehet nemis fogom 😉

porki fagyok fállalon

Anubys
Turrican is van GBA-ra... 😊
Meg Another World, Nebulus, Castle Master...
DS-re meg megcsinálták a Lemmingset.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx