Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

james69holden
"Tehát felrekhatok rá amerikai vagy japán gamékat is?"

persz

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Sziasztok! Akarok venni egy Ds-t, de van egy dolog amit nem teljesen értek. Az adapterkártyákon (mint R4 vagy M3) futatott letöltött játékok régiótól függetlenül mind mûködnek egy európai DS-en? Tehát felrekhatok rá amerikai vagy japán gamékat is?

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

butyokanime
ó baszki, ide pont nemjöttem be, csak mentem a vér után, és aztán futottam hogy meg ne öljenek XD, megtaláltam.

PSP & DS RULEZ!

butyokanime
Hmm...akkor szerintem visszamegyek érte, nem is csoda hogy kinyírtak akkor eddig 😞, köszike.Máskor szentem nem éjfélkörül kezdek neki egy játéknak 😊

PSP & DS RULEZ!

james69holden
pedig pisztolyt még a játék elején kapsz, talán a 2. chapter...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egy helységben épp a szemed elõtt nyír ki egy zombi egy (talán) biztonsági õrt, akinél a fegyver van... miután meghalt a fegyót felszedheted a földrõl

butyokanime
ez most télleg égõ lesz, de pisztolyt se találtam meg .... shotgun volt a szekrénybe de nemtuttam kiszedni..(lehet röhögni <#vigyor1>)

PSP & DS RULEZ!

Én eddig minden szörnyet pisztollyal öltem meg, és még egyszer sem haltam meg. Nem kell spórolni a golyókkal, úgyis szinte minden második sarkon találsz új dobozzal. A zombikat meg a legkönnyebb úgy megölni, hogy a szívébe lõsz egyet, attól egybõl meghalnak. A kis kukacokkal meg sosincs gond, mindig lehet látni mikor fognak jönni (ahol szellõzõ van), és nem is valami gyorsak, szal egyhelyben állva is le lehet õket szedni. A legnagyobb nehézséget eddig a repkedõ boszifejek okozták, de azokat is egyhelyben állva a legkönnyebb lelõni. A zombik meg ugye szinte mindig a szekrényekben vannak (lol?), és azokat meg nagy szögbõl szoktam megközelíteni ha hallom a hörgést, és akkor ugye egy puki a szívbe és hali.

BF3: csucsorr

Tinman
Real time save? ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

butyokanime
Nekem csak annyi a gondom vele, hogy ha mondjuk jön egy szörny, akkor ez tuti 1x beléd üt, nem lehet ugy leütni hogy ne érne beléd, meg ha megölnek akkor mindig a chapter elejérõl kell vinned.Nincs pillanatnyi mentés vagy checkpont.A harmadik fejezetet már 4-edjére kell vinnem ,de már anynira unom ezt a chaptert.Nem valami könnyû game.

PSP & DS RULEZ!

Csibe001
Szívesen bármikor. 😊

Ugyanígy érzek én is a játékkal kapcsolatban. 😊
De van benne igazság, hogy este kell játszani vele fülhallgatóval,így majd este folytatom,elég parás ha átérzi az ember. 😊))

Tinman
ARM7 injectorral végre jó lett. Nagyon köszönöm az ötletet <#worship>

A játékról... egy 10 percet toltam még csak vele, de már klasszikus szagot érzek. Nagyon nagy a hangulat, nagyon Silent Hill és Resident evil... el sem hiszem, hogy a DS ezt ilyen szépen tudja futtatni. Soha nem voltam oda a 3D vackokért DS-re, de ez most telitalálat.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Csibe001
Probáltad már a romot szétbontani?Hátha nálad is a mentéssel van gond?Nekem szét kellett szednem aztán arm7.bin-t kicserélni majd összerakni s már ment is.Ugyanúgy mint a legtöbb mostani új játékot.Hm?

Tinman
<#rinya><#sir>

Csibe001
Tényleg nagyon jó hangulata van a Dementiumnak!!Teljesen Silent hangulat csak fps-ben. 😄

butyokanime
na megvan má !!! -.-

PSP & DS RULEZ!

butyokanime
vazz úgy már próbáltam:S mgé le is esett gogy pont azok a betûk :S de nem adta be, vagy lehet énvok ien béna!<#worship>

PSP & DS RULEZ!

Anubys
Az egész egyszerû... Na mi van felírva a falra a zongora fölé? 😊
Azt pedig, hogy melyik billentyû melyik betû, megtudhatod az énektanárodtól, vagy az egyik fecnirõl, amit a folyosón találtál...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

butyokanime
szerintem is jó 5let!!!

PSP & DS RULEZ!

Csibe001
Ezt nem értem miért mondod, ha egy kis kreativitás van a játékban már faszság? 😞
Another Code-ban asszem valami tükrözés volt hasonlóképpen, sztem marha jó ötlet.

Tinman
M3 Lite.
Ejj de kár, pedig nagyon vártam :-(

butyokanime
mien karid van?Nekemis ezt írta az R4 még a mutkor de frissítettem és már visz mindent.Ne add fel,

PSP & DS RULEZ!

butyokanime
huh, ez durva game.Valaki tudja a piano-s rejtély-t, mithogy hogy kel llejátszani?Van egy hely ahova levan írva (nem akarok spoiler-ezni) de nemvágom, plz help 😊

PSP & DS RULEZ!

Tinman
Could not read the data, már mindent kipróbáltam. Errõl ennyit, del. Kár.

Tinman
Szintén :-)
Sajna nekem nem indul, de kísérletezek még :-/

butyokanime
ezt a játékot már naon régóta vártam.Silent hill feelingje lehet, mindjárt ki is próbálom 😄

PSP & DS RULEZ!

Hellhammer
Én csak 1 percet tudtam belenézni némi közelharc árán, mert bnõm nem adja ki a kezébõl a gépet, mert a Cake Mania-t tolja már 3 napja. Na majd ha elalszik, akkor nekikezdek és sztem én se sokat fogok aludni 😊

Anubys
Nagyon ott van a cucc... 😊
Asszem ma éjjel nem alszom... 😄

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Hellhammer
Szerintem frappáns😊 Kihasználja a duál képernyõt😊
Sheltem
Ekkora faszságot bazmeg....

Köszi, még 1 ilyen buziság a játékban és hagyom a fenébe 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Hasonló trükk volt anno az Another Code-ban is.
Jaj,az a becsukós rész😊 Én a gamefaqs nélkül nem jöttem volna rá😊 Csukd be a DSt,és aztán megkapod a pontot hova kell tovább menned.
Sheltem
"Press the sacred crest against the sea chart to transfer it."

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Eddig megvagyok de utána a napos ajtán a térképen nem tudom mit kell csinálni, ennyire béna lennék? 😞

kisgabo
First demonoid had problems with the Canadian authorities, then OiNK got raided and the admin arrested, next Divineo, a very popular modchip store got raided by Nintendo.

<#vigyor1> lassan nem lesz milyen w...ez kártyát vegyek kérdés...

kisgabo
ja, és a Divineo kártya rendelõ oldal neve is feltûnt... Divineo oldalról pedig eltûntek a " Development tools " fül alatt árul kártyenkák...

kezdõdik a hajsza... már hónapokkal ezelõtt a Winsunx söpörte ki a Supercardot, amerikai behatásra.. majd szép lassan jön a többi is.

Egy homokórát kell odarajzolni,egy tollvonással,és azon a szinten vannak kõtáblák,és mindegyiknek van egy száma, pl. a bal felsõ tábla az 1. aztán a jobb alsó a 2., a bal alsó a 3. és jobb felsõ a 4. és akkor úgy kezded el rajzolni hogy a bal felsõ sarokból indulsz le a jobb alsóba,onnan mész a bal alsóba és fel a jobb felsõ sarokba,majd végül a vissza a bal felsõ sarokba.De nem biztos hogy ez a sorrend.
Sheltem
Sziasztok!

Elakadtam megint a Zeldában...Miután visszamegyek a temple of ocean kingbe másodszorra egy Sacred Crest et vagy mit kell a piros ajtóra rajzolni. A piros ajtó 4 sarkában van 4 kontúr de mind1 melyikkel kezdek nem sikerül. Mi a megoldás?

Tinman
Gyászos egy hír ez :-(

james69holden
romulation.net is bezárt :/

Keviny
nem vagy egyedül MK fan 😊

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

Keviny
nekem nem nagyon indul el az okiwi.

fent egy csini rózsaszín háttér, alul pedig egy kis kör forog, de nem történik semmi. vagy csak én vagyok türelmetlen? 😊

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

Denes888
Hát még vannak rajtam kívül nagy mortal kombat fanok. Dejó!!! 😄

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

vbence13
Okiwi nagyon jó, csak egy baj van vele: a fejlesztõk még nem programozták bele, hogy tudjon csatlakozni a netre. szal még csak egy beletáplált oldalt lehet vele olvasni😄

Elvileg az Okiwi ilyen, bár még nem próbáltam ki. (Nem voltam még hotspot közelében.)

BF3: csucsorr

Remélhetõleg senkit nem zavar, hogy ide is beírom, és talán itt gyakrabban megfordul a célközönség:

Eladó egy SuperCard DS One. Ajánlatokat privátban várok.
Keviny
srácok, nem tudotok olyan homebrew netböngészõrõl amihez nem szükségeltetik Slot2 kari? (tehát elég hozzá pl egy Supercard DS ONE)

Totis
Szép szülinapi ajándék lesz majd a Mortal. Bár nem 12-én van...😊

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Sheltem
Ilyenek leszünk november végére :

Sheltem
ÁÁÁÁÁ gyerekek...Most néztem gamespoton már vannak orcs and elves gameplay videók:

http://www.gamespot.com/video/942071/6181574/orcs--elves-gameplay-movie-2
http://www.gamespot.com/video/942071/6181575/orcs--elves-gameplay-movie-3
Atyaúristen tiszta beholder minden porcikájában...Ez nagyon ilyen munkahelyrebehozomcsakazéhogyvégremeglegyenaplusznégyeskardom jatek lesz...

Október 30 Panzer Tactics
November 12 Ultimate Mortal Kombat
November 13 Contra 4
November 14 Orcs and elves
November 19 Mario Party DS
November 20 Final Fantasy XII

Na gyerekek 1 szóval kifejezve milyen novemberünk lesz? <#vigyor5>