Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persz
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
PSP & DS RULEZ!
PSP & DS RULEZ!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
PSP & DS RULEZ!
BF3: csucsorr
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PSP & DS RULEZ!
Ugyanígy érzek én is a játékkal kapcsolatban. 😊
De van benne igazság, hogy este kell játszani vele fülhallgatóval,így majd este folytatom,elég parás ha átérzi az ember. 😊))
A játékról... egy 10 percet toltam még csak vele, de már klasszikus szagot érzek. Nagyon nagy a hangulat, nagyon Silent Hill és Resident evil... el sem hiszem, hogy a DS ezt ilyen szépen tudja futtatni. Soha nem voltam oda a 3D vackokért DS-re, de ez most telitalálat.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PSP & DS RULEZ!
Azt pedig, hogy melyik billentyû melyik betû, megtudhatod az énektanárodtól, vagy az egyik fecnirõl, amit a folyosón találtál...
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Another Code-ban asszem valami tükrözés volt hasonlóképpen, sztem marha jó ötlet.
Ejj de kár, pedig nagyon vártam :-(
PSP & DS RULEZ!
PSP & DS RULEZ!
Sajna nekem nem indul, de kísérletezek még :-/
PSP & DS RULEZ!
Asszem ma éjjel nem alszom... 😄
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Köszi, még 1 ilyen buziság a játékban és hagyom a fenébe 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
<#vigyor1>#vigyor1> lassan nem lesz milyen w...ez kártyát vegyek kérdés...
kezdõdik a hajsza... már hónapokkal ezelõtt a Winsunx söpörte ki a Supercardot, amerikai behatásra.. majd szép lassan jön a többi is.
Elakadtam megint a Zeldában...Miután visszamegyek a temple of ocean kingbe másodszorra egy Sacred Crest et vagy mit kell a piros ajtóra rajzolni. A piros ajtó 4 sarkában van 4 kontúr de mind1 melyikkel kezdek nem sikerül. Mi a megoldás?
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
fent egy csini rózsaszín háttér, alul pedig egy kis kör forog, de nem történik semmi. vagy csak én vagyok türelmetlen? 😊
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
BF3: csucsorr
Eladó egy SuperCard DS One. Ajánlatokat privátban várok.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

http://www.gamespot.com/video/942071/6181574/orcs--elves-gameplay-movie-2
http://www.gamespot.com/video/942071/6181575/orcs--elves-gameplay-movie-3
Atyaúristen tiszta beholder minden porcikájában...Ez nagyon ilyen munkahelyrebehozomcsakazéhogyvégremeglegyenaplusznégyeskardom jatek lesz...
Október 30 Panzer Tactics
November 12 Ultimate Mortal Kombat
November 13 Contra 4
November 14 Orcs and elves
November 19 Mario Party DS
November 20 Final Fantasy XII
Na gyerekek 1 szóval kifejezve milyen novemberünk lesz? <#vigyor5>#vigyor5>