Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Borgi
joaz, maradjon!

http://www.ndsbackup.com/img/nds.png
ezt rakjuk be háttérnek!

porki fagyok fállalon

Adjatok jobbat na 😛

butyokanime
dekomoly a szöveg beírásánál a háttér 😊

PSP & DS RULEZ!

más játékért is megéri megvenni <#alien2>

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Borgi
ÜSD!

porki fagyok fállalon

butyokanime
szerintem egy szóval se mondta hogy nem jelent még meg, csak teccik neki és emiatt vesz ds-t.Mit nem értetek ezen!?

PSP & DS RULEZ!

igen igen <#buck>

kisgabo
ne zavarjon, hogy már megjelent, és itt tolják.

ezért fogok venni egy DS-t

butyokanime
még nem öltem meg semmi fõellenésg szerût de gondolom e az lehet.Szal szerintem még nem csesztem el 😊 de köszi

PSP & DS RULEZ!

ReTeK
óó hamar betelt <#szomoru1>

Kokesz02
mivel jácotok?

kokesz

Anubys
Shotgun-t a Cleawer-es pályán kapsz, most így hirtelen nem tudom, hogy a repkedõ fejes rész elõtte van, vagy utána, de kb. 3-4 szobával a Cleawer elõtt kapod meg a shogunt... Magyarán, ha kinyírtad már Clewer-t, és még nincs shotgunod, akkor valamit elcsesztél...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Hellhammer
+s

Kokesz02
és azt hogy is kell irní? mert beirtam hogy blackcat és nem jo

kokesz

butyokanime
szinte csak konzoljátékok vannak rajta, torrent oldal 😊

PSP & DS RULEZ!

Sheltem
Melyik is az az oldal?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

kisgabo
nem kicsit köci... 😊

koryne
Ma nyitott a reg a feketemacskán, ha esetleg valakit érdekel...

Xbox Live gamertag: kilencnad

butyokanime
Hát ez már kurva idegesítõ, 5ödjére ölnek meg.Már átis futottam rajtuk de ígyis megöltek.NAGYON DURVA!Shotgun-t ugye csak ezután a rész után kapok?

PSP & DS RULEZ!

james69holden
kijött a Simpsons The Game <#eljen>

vártam ezt is, remélem jó móka lesz

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Anubys
Folyamatosan hátrálva kell körözgetni a szobában, és lõni shotgunnal... Ha kiküldi rád a zöld retkét, akkor meg oldalazz el. Késõbb a tolószékesnél ugyanez a technika, csak ott te kergeted õt, nem õ téged. Én most annál a rohadt zöld szobánál akadtam el, ami önmagában egy monszta. Valakinek valami tuti tippje?

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Shotgun-al kell sorozni, de csak akkor amikor nem villog pirossan. Szinte sebesülés nélkül le lehet lõni ha ügyesen mozogsz.

www.gamepod.hu

Ja a FF3 tényleg nehéz,én valahol a közepén elakadtam,aztán odaadtam egyik havernak õ végignyomta a játékot(most már vissza is kellene kérnem).
Dementiumot még nem próbáltam,csak belenéztem,mert bnõm elkérte a DS-t.Tegnap felhívtam,rögtön így kezdte:úristen milyen játékot tettél fel,minden tiszta vér volt és jöttek a zombik,jaj annyira félelmetes volt😊 Szóval rá hatással volt😊
Passzolok. Ezt én sem tudom, hogy kell. Amúgy rohadz nehéz szvsz az FF3. Elég sokat kell tápolni. Túl sokat...

FF3-ban ha a varázslómnak varázsló botot (pl. ice) adok, akkor hogyan tudom azt a varázslatot használni?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

vbence13
amúgy van valami trükkötök a Cleaver megöléséhez

vbence13
én is értettem a versikét, elmentem megcsinálni, de
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én úgy értettem, h minden hullának két szeme van, tehát a kód "222". de nem sikerült, úgyhogy elkezdtem végig próbálni mind a 10*10*10 számkombinációt. Hál'istennek már az elején meglett a jó😊

Köszi. Láttam a versikét, de ez az eszembe sem jutott volna.

Anubys
Van egy versike az egyik cetlin, abból tudod meg, hogy mit kell csinálni, ha nem találtad meg, akkor:
Meg kell számolni a hullák szemeit a hullaházban

Ha nem akarsz vele tökölni, a megoldás:
6 hulla = 12 -> 012 a kód

A dementiumban a shotgunos szekrényhez hol találom meg a kódot?

Anubys
Símán fussatok át rajtuk... amúgy a shotgun egész szépen viszi õket, akkor kell lõni, amikor berepülnek. Vagy késõbb, ha már megvan az electric saw, akkor nevetségesen egyszerû lesz kinyírni õket.

butyokanime
énis ott akadtam el, mindig ott ölnek meg

PSP & DS RULEZ!

vbence13
The wardban, mikor azon a rohadt folyosón vagyok a sikító izékkel, ugye nem kötelezõ kinyírnom õket? be is futhatok az ajtón?

butyokanime
Hát ez elég érdekes

PSP & DS RULEZ!

Tinman
Persze, hogy lehet.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
A+B+L+R ---> GBA módban
NDS módban a Software Reset ---> A+B+L+R+X Ez nem csak Software reset, ha így lépsz ki -indítod újra a DS-t- akkor a következõ reboot után kiírja, hogy AUTO BACKING UP xy game. Elméletileg ez lenne az, de ha jól belegondolok még soha nem kellett használnom... kiírja egyébként, hogy xy .dat fájlba ment.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

james69holden
enyémen sz.tem ilyen nincs, legalábbis én nem találtam róla így hirtelen semmit...
mi a múgy a billkombináció? mert ha van az enyémbe, akkor gondolom ugyanúgy kellene elõhozni mint nálad

butyokanime
M3 lite perfect kártyám van nekem is.Azon is lehet tán futtatni nds- játékot, vagy tévedek?

PSP & DS RULEZ!

Tinman
Azt nem tudom a te kártyádon van-e ilyen /szvsz van/, de M3 Lite-n van az 200% mert, hogy elég sokat használom.
Néhány GBA játék nem szereti, de nagy többségben megy móka.

butyokanime
kösz a sok tippet, szerintem R4-en nincs real time save!:S ha valaki tud róla akkor plz!😊

PSP & DS RULEZ!

Anubys
Nem kell kinyíratnod magad...
Ha már kevés energiád van, kapcsold ki a DS-t, majd vissza, és az elõzõ szobában rak ki a Load Game. (Mivel szobánként ment, és ha meghalsz, a pálya elején is ment)

Anubys
Köszi, de már túlvagyok rajta... Azt az ajtót már akkor is megtaláltam, de az a rész, ahol a repkedõ fejek vannak, na ott akadtam el. illetve elõtte, mivel azt hittem egy ajtóra, hogy ablak, és közelébe sem mentem... 😊

james69holden
látod én errõl pl. nem is tudtam pedig M3 DS Simply-m van már jóideje

Most én is meghaltam. Az a Cleaver köcsög nyírt ki, aki a hullákat hurcolászta néhány animációban. Azt akarom még kipróbálni, hogy ha az ajtó elõtt mentek, és amikor már látom, hogy reménytelen a helyzet, akkor kikapcsolom gyorsan a DS-t, mielõtt megölne, és hátha a mentés akkor onnan megy, ahol abbahagytam, nem a chapter elején.

BF3: csucsorr

Tinman
Nem véletlenül írtam a Real Time Save dolgot.
Miért nem mentesz ott és akkor amikor akarod? M3-on lehet, szerintem a te kártyádon is van ilyen billentyûkombó amit ha megnyomsz bejön egy menü és ott menthetsz!

butyokanime
Annyira durva, már felbasz ez a chapter 3, megint kijutottam az esõbe a kinti részre ahol elõször jönne ka sikoltozó fejek és megint megöltek.Facom, nem lehet menteni közbe mer így mindig ujrakell játszanom a chaptert és megunom a végén.Azokba a szemetekbe belelõttem vagy 10et és nem haltak meg de persze egy pillanat alatt megölik a játékost....valakinek vmi ötlet?

PSP & DS RULEZ!

james69holden
visszafele kell menned, úgy kb. 3 termet és lesz egy sárga mágneszáras ajtó amely elõtt már egyszer elhaladtál...
na azon keresztül tudsz továbbmenni

Anubys
Dementium, Chapter 3, megtaláltam ugye a mágneskártyát a zongorában, utána hogyan tovább? Van egy rakás zárt ajtó, amit a kártya nem nyit, és akárhova megyek, sehol nincs kijárat vagy újabb kulcs. Mi a fenét kell csinálni?

oks thx

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.