24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#18993 Nálam most nííncs Contra, de alig várom hogy újra elékerüljek:)
Multiban is ki akarom próbálni mindenképp:) -
#18992 igyvan ;)
börtönablakába: C Am F G ;C
;>
különben kontrát kcsiit föladtam, elégé birom különben de nemtom... egyser 4dik vagy 5dik pályáig eltudtam vinni, demár valahgoy enmtom.. régen játszadoztam vele :C -
#18991 Én ilyemikhez behatóbban már nem értek:)
Én elvoltam a kis pengetésekkel, lehetőségek pepecselésével...
Nem is játék, inkább "hangszer"... unaloműzésre, kreatívkodni nem rossz:) -
#18990 :C ez csak hülye szokás :C
kirpobáltame zta jam-et, elég jopofa dolog ez, jo hogy van benne ilyen free-play ;) komolyabb efektek vanna benne mint amik nekem vannak idehaza originál gitárhoz :O
de nagoyn vagány eljátszani a börtönablakábant ds-en ;-)
(nem okoskodásképpen: ami van benne bobmárli (eztaz egy számot ismerem aközül ami bennevan) amikor megnyomod a demo-t akkor a gép nem jol tudja a ritmusát :C) -
#18989 s miért e szomorúságbánatjel a végén?:D
Kínszenvedés talán?:)
Én nem kicsit vagyok hozzászokva a NAnostray féle mókákhoz... :) Igaz azt nem vittem végig, csak belekóstoltam. -
#18988 eggyesről van szó, hát nekem nem egydélutános kaland volt :P
valóban nem tuslok pálya, de nem vagyok én az ilyenhez hozzászokva, miynár kiprobálom jam seesionst :C -
#18987 A 2. részről van szó?
VAgy még a régi 1esről?
Úgy hallottam az egy ilyen 1 délutános kaland..
2ds (oké 3ds körítéssel) lövöldék a legjobbak (Gradius, R-Type...) ilyeneket többet látnék szívesen DSen...
-
#18986 én msotnaába nanostray ucso pájájájájájájára küzöttem el magamot, elég finom játék (Y) -
#18985 csak a warez....
vagy oké, kövezzetek meg, programozási célokra kellenek ezek a kütyük ?:)
BTW: Valaki kóstolta a Jam Sessionst? Szerintem nagyon baró lett:)
Új Advance Warsról mi a véleményetek?
"mennyiben más" mint az eddigiek?
és harmadik kérdééés: Contra4et végigúzta már valaki legleglegen?:)
0 választ várok, hiszen jáccani nem szokás:P csak kártyákatadnivenni:PP -
#18984 Király:) -
Esham #18983 szóval nálam lehet csettinteni,itt van a polcon:) -
Esham #18982 13.500-ér adok supercardot sd hc- zsírúj real time save kiadást..akinek kel privát,nem megrendelem,akár 2 munkanap alatt eljutattom a vevőnek.Ez az ajánlatom:) -
rnd #18981 Ja és akkor "kielemzem" már hogy mi volt a sztori:
egy hozzászóló: xy kártya eladó tizenhárom félért
én: azt én tízért szerzek bárkinek
másik hozzászóló: ménemrendelteknetrő
én: mert akkor a tizenháromfél ötbe fájna
És ekkor kapcsolódtál be te a sztoriba az M3 full pakkal - ami még mindig csak kilencfél -
rnd #18980 Merthát ugye te sem gondoltad komolyan hogy csettintessz, hogy mi kell és nekem itt áll a polcon azonnal... na mindegy... -
rnd #18979 M3-nak csapnivaló a támogatása, annál még az R4 is jobb. Most épp a "klónok támadásá"-nak idejét éljük. Én a legolcsóbb SDHC-s kártyát venném. A technológia már kiforrt, szal bukni nem nagyon lehet. -
PHM #18978 Ízlés dolga. Az R4 kifutó típus, úgyhogy inkább az M3 Realt válaszd. -
PHM #18977 Azt hiszem nagyon nem tudsz olvasni a sorok között... -
#18976 Vagy szerintetek melyik a jobb? R4DS vagy M3 real? -
#18975 Én nekem is kéne M3 real. Nem kell hozzá olyan GBA cucc mertt simám van. Talán, ha arróól az óldlaról rendeltek akkor én ott a 4gb-os Kingston microsd+M3 real pakkot szemeltem ki. -
rnd #18974 Hajrá! -
#18973 nyuszi? :C -
PHM #18972 Eladni/vásárolni csak olyat szoktam, ami már kézben van... -
#18971 eme műalkotás -
#18970 lemaradtam róla.... :/ -
S8DJ #18969 a rajzolt kocka-nyuszi vagy mi volt?? -
#18968 láttad volna karácsonykor mijen istenkirály külön sg-headerünk volt -
#18967 Hmm milyen szépen alakulgat ez a topic:)
Gratula a fejlécért, meg a faszántos szövegbeviteliboxért:) -
#18966 mi köll? -
Tomek83 #18965 Ha rendeltek majd akkor szóljatok,mert akkor lehet hogy én is társulok,és akkor a postaktg. sem nagy. -
rnd #18964 Nem innen de több százszor rendeltem már, az esetek túlnyomó többségében (értsd 99.9%) mezei postával, sosem volt gond. Illetve csak kétszer, mázlimra azok paypal-es fizetések voltak és a pénzem visszakaptam. -
#18963 biztositás nélkül nem szabad rendelni, magyar posta melós jobban lop, mint az ukrán, csak dhl.
amúgy realhotstuff.com. -
rnd #18962 Sztem inkább 1-1.5 hét -
rnd #18961 airmail (légiposta, max 100 dollárig, biztositás nuku) = ~$7
dhl és társai = $25~30
De gameyeeah nem is a legjobb árakkal dolgozik csak a másik helyeken épp nincs M3 Real...
Egyébként én TTDS-t vennék (R4 klón, SDHC-s, rumble pakkal $26). Így olcsóbb és talán még jobb is mint M3, support terén legalábbis tuti. -
Esham #18960 legalább 2 hét?:D -
#18959 yól látom, hogy a gameyeeeeeah paypalt is fogad? kb mennyi hozzánk a posta? (dhl)
( If you have some trouble to pay with the paydollar, then please try the Paypal. ) -
Tomek83 #18958 Egész jó áron adják a cuccokat ezen az oldalon.Sajna én meg lemaradtam az M3 Realról. -
rnd #18957 Utalod a pénzt, mondod a címed és már rendelem is... -
PHM #18956 1:Lehet igazad van, de nem is szeretem a rejtvényeket, úgyhogy nyugodtan felvilágosíthatsz.
2: Igen, erre gondoltam, és tartom az ajánlatom. Tehát mikorra tudod prezentálni? -
rnd #18955 [URL=http://www.gameyeeeah.com/m3-ds-real-rumble-pack-gba-expansion-pack-p-710.html]Egyébként ez a "full pakk"?[/URL] -
rnd #18954 Azt hiszem nagyon nem tudsz olvasni a sorok között...