Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vbence13
vigyázok rá, de sztem ellopták suliban...

Borgi
elvesztetted? igyvigyázol rá? 😞

porki fagyok fállalon

vbence13
ja, Lego Star wars the complete saga nekem is nagyon bejön, toltam vele két órát, de ma elvesztettem a DS-em. k*rvaélet

bastard187
Én se magamat 😊 Csak erre jártam, gondoltam benézek.

www.gamer365.hu

HeLLo, NFS Pro Street képek még nincsnenek ?

Hali! Téged se láttalak még ebben a topicban.

www.gamepod.hu

bastard187
Oh, a nagy DS majsztro 😄 Üdv! 😊

www.gamer365.hu

Hellhammer
Megvan nekem is 😉

Na megvan, ha nem boldogulsz majd elmondom mi volt a megoldás.

www.gamepod.hu

Várom, kíváncsi vagyok mi lehet az.

www.gamepod.hu

Hellhammer
Na megvan a csaj, próbálom a csávót, ha megfejtem akkor írok 😊

Hellhammer
Hmmm. Megpróbálom, mondjuk nekem azt írta, hogy a pulzust meg a szorítást majd késõbb nézi meg. Na megyek kipróbálom 😊

Vagyis a hasánál mondja, hogy valami nem stimmel amikor hallgatom de nem nagyon történik semmi.

www.gamepod.hu

A csajnak az egyik kezén asszem a pulzusát is ki kell tapogatni.
Probáltam hallgatni is de "sajna" a szívhang is jó meg a légzés is.

www.gamepod.hu

Hellhammer
Azt próbáltad, hogy sztetoszkóppal hallgatni a mellkasát mindenfelé, hátha valahol szarabb a légzése a törött borda miatt?

Hellhammer
Hûû én épp a kiscsajnál tartok, nekem nála van egy pont amit nem találok. Lába, keze, feje megvan még lenne valami amit nem találok.

Én is nyomom, én most ott tartok, hgy a motoros srác elütött egy kislányt a lányt megvizsgáltam de a srác amikor összeesik nem találok meg egy pontot amit meg kéne vizsgálni. A nyakát meg a foltot a testén megvizsgátam de még lenne valami, szerintem meg kéne röntgenezni mert mintha azt mondaná, hogy el vanak törve a bordái, de nem tudom, hogyan kéne.
Esetleg ehhez lenne ötleted?

www.gamepod.hu

Hellhammer
Ja eddig kb. 3-4 órát nyomtam vele (ezt csak azért írom, hogy ennyi idõ alatt volt eddig 1 operáció, de ettõl még lehet, hogy késõbb jobban besûrûsödik a dolog).

Hellhammer
Én játszogatok vele. Kellemes kis játék, eddig egy mûtétet csináltam, az kicsit hasonlított a trauma center-re (meg említették a healing touch-ot is valamelyik párbeszédben 😊). Nekem amúgy jobban tetszik mint a trauma center, sokkal jobb a története és valahogy nekem emberibb a játék, jók a karakterek, a környezet és a történet.
Amit eddig láttam belõle az az, hogy nem annyira akciódús (szal nem csak az operációk megcsinálására van kihegyezve a játék) mint a trauma center, jóval több benne a párbeszéd és történet szövés. Tudom ajánlani 😊

Sim city sem jött be DS-en... Amúgy remélem tanulnak a hibájukból. Amúgy a Lego Star Wars, a Call of Duty meg a Tony Hawk Proving Ground isteni :-)

LifeSigns: Surgical Unit-al játszik valaki?

www.gamepod.hu

Sheltem
"A Sim City után újabb sikeres Electronic Arts klasszikus folytatja tovább DS-en. A japán EA ez alkalommal Peter Molyneux istenszimulátorát, a Populust ülteti át hordozható formába."

forrás: http://www.576konzol.hu

Hát nemtom...félek elbasszák mint a settlerst...de hátha nem, meglátjuk.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

butyokanime
Énis ezzel szívtam, vagy 2 hónapot, el is akartam adni 😊 este segítek ha addig nem segítenek.Amugy kijött a mario party DS 😊 és nagyon jóó játék.Csak még japán.De nemsoká jön az angol.juppíí

PSP & DS RULEZ!

Keviny
vettem egy Nintendo Wifi USB Connector-t, erre nem tudom felrakni. Tiszta gáz. Felismer, feltelepít, újraindít, majd mikor run Registration Tool, nem történik semmi, cserébe nagyritkán még kékhalál is fellép. Segítsetek, plíz!

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

james69holden
kijött Cod4 DS-re, holnap fel is teszem
kiváncsi vagyok milyen lett

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

vbence13
japánul nem játszom😄
viszont kijött Lego Star Wars The Complete Saga. Gépen is imádtam LEGO star warsot, itt picit csúnyább grafikával, pár kihagyott résszel, de újrajátszhatom. Nagyon tetszik. Csak kár, h az érintõképernyõt nem nagyon használja.

melohelyen játszok, ott meg nem tudom feltenni a gépre a mirc-et 😛

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Sheltem
nem mer baszol mircre jönni, itt nem segítünk <#mf1>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Borgi

porki fagyok fállalon

vki tudna segíteni?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Sheltem
"We already know that Konami is bringing a new Castlevania to the DS. Now according to the company, the Portrait of Ruin team is working on a new Castlevania. There is no specific mention that that team is working on a DS project, although with the new title heading to the DS, it is pretty safe to assume that this team is working on the new DS game. I don’t know why, but I have a feeling the team is really going to go all out on this upcoming game."

forrás http://www.gonintendo.com

Új Castlevania van készülõben, no comment..legjobb játéksorozat gba/dsre a metroid mellett a szememben...Csak reméltem én, hogy legalább 3 Castlevania lesz a drágaszágomra

Totis
Nem, az mindenkinek látszik...

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

segítsetek, elakadtam az FF3-ban

felébresztettem az nénit a barlangban a zenélõ lant-tal, de hogyan tovább?

csak nekem látszik egy nintendo DS háttér, ahova a hsz-t beírom?

kisgabo
most esett le? <#vigyor1>

valaki jáccik még ezzel a szerencsétlen ds-el?

vbence13
elakadtam simpsonsban plz help!
a delfihes rész elõt az Enter the cheatrixben van egy hely, karatésokkal és a buddha kezével kell elrakosgatni az útból a fénrudakat. na itt csak egy bizonyos szintig tudok eljutni, mert a következõ 2 buddha keze nem ér el a vasrúdig. mit kell csinálni?

Borgi
hogy te milyen bunkó vagy :C

porki fagyok fállalon

Sheltem
Ideje vót má, hogy logót válts és ne az enyémet lopd fazmek! <#duhos2>

vbence13
én imádom ezt a játékot. Castawayst még nem próbáltam, elõítéletekkel vagyok a simssel szemben.

butyokanime
Ez a simpsons játék télleg egy rakás.... semmi jó nincs benne.Nagyon ratyi.

PSP & DS RULEZ!

Tinman
De olyan egyszerû :-/
Nem is használja ki a DS képességeit.

Én is nagyon kedvelem a Simpson családot, a Hit & Run máig az egyik nagy kedvencem... nagyon jól szórakoztam vele, de ez most olyan egyszerû. A hangulat nagyjából megvan, de nem ezt vártam.

Viszont ami kellemes meglepetés: Sims: Castaway. Hát ez valami nagyon fun játék lett <#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

vbence13
nekem nagyon bejön, pedig én mint Simpson fan nem vártam a játéktól sokat, de sztem elvárásokon felül teljesített. mind rajzfilm, mind játék terén

köszi
A legfõbb menüben a select nyomogatásával tudsz theme-ket változtatni, zenét meg elvileg bármelyik mappába teheted, a moonshell mindenhol le kell játsza.

BF3: csucsorr

R4be hogy kell a theme-t megváltoztatni mert nem birok rájönni😄, megtaláltam meg minden de egyszerüen nemtom mit kell vele csinálni, pls segitsetek ! És a zenét hova kell tenni mert nekem azt se ismerte fel !
Borgi
http://kaihome.hp.infoseek.co.jp/pop/img/d05.jpg
és gyõzzük meg a psp-seket hogy mink vagyunk a jóak! :C

porki fagyok fállalon

Jah oks akkor 😄
Borgi: ...

butyokanime
De én ezt most nem szivatásnak írtam.Télleg fasza

PSP & DS RULEZ!

Nekem nagyon tetszik, nem is túl nehéz, viszont néha vannak szivatós részek.

A delfines részt hogy kell megcsinálni? Az addig oké, hogy mindig visszadobálom a tengerbe õket, de meddig kell ezt csinálni, mert egy idõ után túl sok lesz, és mindig kinyírnak.

BF3: csucsorr

Tinman
Simpson game nektek bejött?
Rajzfilmes betétek jópofák, de amúgy a gáma a C64-es idõket idézi... még a graf se nagyon több annál.
Kár. A Hit & Run PC-re kiváló volt!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.