24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Sephi
    Köszönöm. Kb ot órája nem tudok róla leszakadni :D

Isten egy játék!
  • KILLER2
    Pontosan, de ez nem is ide tartozik. A router épp erre jó, elosztja a netet és mivel a PC is csak "kapja" a routertől a netet, ezért nem kell az hozzá.
  • S8DJ
    Hellósztok!
    ha vennék egy wireless-es (antennás) router-t és nem lenne bekapcsolva a számítógép akkor is lehetne multizni DS-en?
  • Silent Alarm
    ds menyire jól használható mp3 lejátszóként?
  • shenmuedc #19029
    Hát ez kép sem lett valami jó
  • shenmuedc #19028
    Kinézetre tényleg úgy néz ki mint az ifone. (de természetesen nem az!)

Egy my audio m600 ( a gamestar januárban tesztelte a gamestar tv-n)
    Nagyon jó kis lejátszó csak egyszerűen nem használom (1hónapos eddig két filmet ha megnéztem rajta még a fóliát sem húztam le))

• timantes
    ha nem akarsz várni a hazai megjelenésig , a net ,, sötét bugyraiban" tegnaptól már beszerezhető az angol verzió...
  • orkenyid
    Milyen mp4 lejátszó? Típust tudsz mondani?
  • LittleBirdY
    Ha az egy iPod Touch, akkor mondd meg hova küldjem a kártyát. :D
  • shenmuedc #19024
    Nem cserélne el velem valaki egy 3" kizeljzöjű érintőképernyős mp4 lejátszót (vadonat új!) egy ds törőkártyára+giga memóriára?
  • Bitke
    Hali mindenki !

Nem játszott itt valaki a madagascar-ral , mert akkor segíthetne nekem , nem tudok benne menteni, és nem igen tudom , hogy kell ?!
  • Cortez71
    Próbálgattam, járt nálam a nagyon nagyon várt FF: Revenant Wings, de iszonyú csalódást okozott. Igazán más játék nem izgat DS-re, PSP-re annál inkább... Meg a PSP sokoldalúbbnak érzem, mint a DS-t, azért döntöttem úgy, hogy megválok tőle.
  • kisgabo
    1 játéka van, lehet nem próbálgatta.... nem rossz a PSP, de a DS játékérzés más...
  • timantes
    Azt tanácsolom hogy próbáld ki a gépen az eddigi top 10 DS játékokat és ha tényleg nem tetszik a gép akkor add el...
  • timantes
    ez a játék engem is érdekelne. sőt még eredetiben is hajlandó lennék megvenni.
  • Cortez71
    Sziasztok!

Eladó egy 4 hónapos, 2008.10.05-ig garanciás, nagyon jó állapotú, alig használt fehér Nintendo DS Lite töltővel, eredeti stylusával, karc- és ütődésmentesen, 1 játékkal.
    Sajnos, ez a konzol nem az én világom, egy PSP-t jobban ki tudnék használni, mint ezt.
    Árban megegyezünk, de PSP csere - természetesen ráfizetéssel - is érdekel!

E-mail: cortez71 kukac gmail.com, msn: cortez71 kukac freemail.hu
  • Sephi
    Professor Layton ez nagyon érdekel ez a játék!

Mikor jelenik meg nálunk?
  • Esham
    az ellenfél inteligenciája borzalmas,a főhős pedig össze vissza csapkod a karddal,ki sem védi az ellen,ennek ellenére nem mindig sérül a tiszta találattól...gyengébbnek látom így videon ezt a gémet mint a karib tenger kalózai 3-at...valamiért az ugrik be erről.
  • S8DJ
    na végre legalább lesz egy rendes fps ds-re
  • Sheltem
    Hát ez elég szar mit ne mondjak.
  • vegytek
    még1
  • vegytek
    itt van egy kis ingame jelenet az Assassin's Creed-ből
  • timantes
    C.O.R.E.

egy újabb FPS DSre!!

• timantes
    egy újabb gondolkodós játék a láthatáron és ígéretesnek tűnik.

Best of Tests DS

• timantes
    megerősítem , a játék megvalósitása a Gameloft részérő = a mobiltelefonos ürülékekkel... ráadásul mintha szaggatna a játék , nincs stabil framerate a játék maga elég jó lenne, ez egy olcsókategóriás játék
  • S8DJ
    pff én meg nem tudom letölteni :D . Amugy milyen lett hogy "szar"??
  • 0ckH4M
    Ellítólag jó nagy szar lett :-( pedig vártam
  • S8DJ
    meglesem.kösz hogy szóltál
  • Foxhound1980
    Kijött az Assassin's Creed!
  • Denes888
    Várjál kisgabo. ne tiltcs le. Én azt hittem, hogy a használtadat adod ennyiért.
  • rnd
    Erre csak egy dolgot tudok mondani: Patapatapatapoooonnnnn!!! És már nem is kell sokat aludni...
  • timantes
    Eladó egy egyszer használat új NEW SUPER MARIO BROS játék NDS/NDS Lite-ra!! Alapár nincs meghatározva, akit érdekel a játék írjon privit egy ésszerű árajánlattal!

Boltban az ára: 11.999,- , mivel nincs ár meghatározva, így töredékéért ellehet vinni.

Kipróbálási lehetőség VAN!!!

Saját készítésű képek:

Játék kép:
    http://www.ilounge.com/images/uploads/nsmb1.jpg

ui.: KPra van szükségem , légyszi akinek kell az irjon, vagy próbáljatok szerezni egy vevőt. Köszönöm
  • fittyfene
    A nintendo elégedett magával, joggal! ;-)
  • ReTeK
    nanostray nekem is nagyon bejövős
  • CHEAPBOY
    Akinek nem inge ne vegye magára:)

Amúgy meg grat a kocka gyűjteményhez, szép mennyiség (DS dettó), (PSP azazmegminek az embernek?:P).

• CHEAPBOY
    jah..
  • S8DJ
    na jóvan Passcard 8 4ever!!! :D
  • PHM
    Félreértetted a dolgot.
    Az M3 full pakk nekem közel annyiba lenne, mint amit neked ajánlottam érte.
    A hercehurca megspórolása megérte volna a különbözetet.
    Fizetni pedig az áruért szeretek, kézbe. Amúgy béke van, nem kóstolgatni szándékoztalak.
  • S8DJ
    lehet házilag szerkeszteni Nintendo DS játékot?
  • rnd
    Hát hallod... nekem van egy R4DSem, spec arra hogy belekukkantsak melyik játék milyen. 21 gyári DS játékom van, meg vagy 40 gamecube, és 10 psp és egy halom PCs. Kábé ennyit a varezról.

Az a pengetős dolog nekem nagyon nem jött be. Valszeg nem vagyok muzikális