Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.gamepod.hu
www.gamepod.hu
www.gamepod.hu
www.gamepod.hu
Probáltam hallgatni is de "sajna" a szívhang is jó meg a légzés is.
www.gamepod.hu
Esetleg ehhez lenne ötleted?
www.gamepod.hu
Amit eddig láttam belõle az az, hogy nem annyira akciódús (szal nem csak az operációk megcsinálására van kihegyezve a játék) mint a trauma center, jóval több benne a párbeszéd és történet szövés. Tudom ajánlani 😊
www.gamepod.hu
forrás: http://www.576konzol.hu
Hát nemtom...félek elbasszák mint a settlerst...de hátha nem, meglátjuk.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
PSP & DS RULEZ!
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
kiváncsi vagyok milyen lett
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
viszont kijött Lego Star Wars The Complete Saga. Gépen is imádtam LEGO star warsot, itt picit csúnyább grafikával, pár kihagyott résszel, de újrajátszhatom. Nagyon tetszik. Csak kár, h az érintõképernyõt nem nagyon használja.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
forrás http://www.gonintendo.com
Új Castlevania van készülõben, no comment..legjobb játéksorozat gba/dsre a metroid mellett a szememben...Csak reméltem én, hogy legalább 3 Castlevania lesz a drágaszágomra

felébresztettem az nénit a barlangban a zenélõ lant-tal, de hogyan tovább?
a delfihes rész elõt az Enter the cheatrixben van egy hely, karatésokkal és a buddha kezével kell elrakosgatni az útból a fénrudakat. na itt csak egy bizonyos szintig tudok eljutni, mert a következõ 2 buddha keze nem ér el a vasrúdig. mit kell csinálni?
Nem is használja ki a DS képességeit.
Én is nagyon kedvelem a Simpson családot, a Hit & Run máig az egyik nagy kedvencem... nagyon jól szórakoztam vele, de ez most olyan egyszerû. A hangulat nagyjából megvan, de nem ezt vártam.
Viszont ami kellemes meglepetés: Sims: Castaway. Hát ez valami nagyon fun játék lett <#eljen>#eljen>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
BF3: csucsorr
és gyõzzük meg a psp-seket hogy mink vagyunk a jóak! :C
porki fagyok fállalon
Borgi: ...
A delfines részt hogy kell megcsinálni? Az addig oké, hogy mindig visszadobálom a tengerbe õket, de meddig kell ezt csinálni, mert egy idõ után túl sok lesz, és mindig kinyírnak.
BF3: csucsorr