Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
Most próbáltam arm7 fixet is. Nem ment vele sajna.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Mészy
Sziasztok.
Hogyan lehet a wifit beüzemelni benne? Lehet interneten böngészni is vagy csak játszani a wifin keresztül?

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Tinman
Injectort próbáltad? Tudod Sims JPN mint donor, *.nds, mint patient?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sheltem
Meglepi

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

kisgabo
engem érdekel a zsepi, belerecsiztél, vagy simán t...nyos?

Keviny
ha valaki átveszi az enyémet egy tizesért akkor én megveszem tõled négyfélért! 😊

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

Sheltem
Felajánlom egyik használt papírzsebkendõmet annak aki megmondja, hogyan lehet futtatni a panzer tacticsot m3 lite on.

Köszi.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

kisgabo
tegnap jött ki az angol, a konzol oldalakon múlik..

Nem tudod, mikor lesz belõle angol verzió?
Eddig csak a kínait láttam.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

kisgabo
az M3 DS Real egy memória nélküli G6. micro sd vel bõvithetõ, és ugyanazt tudja kb.

HeLLo M3 DS simplyn megy a COD4 és ez a M3 ds real ez jobb mint a SPimlpy ?

butyokanime
Még mindig eladó egy nintendo wifi usb! SÜRGÕSEN!4500ft(((PM)))

PSP & DS RULEZ!

xAttilax
mi a tapasztalatod vele??

A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!

Nekem GBA-ban mûködik a normál mentés is, de azért reset után a biztonság kedvéért el szoktam másolni mégegyszer a mentést. Csak azt nem értem, hogy akkor NDS módban miért kapcsolható a konvert programban a realtime, ha nem megy.
kisgabo

Szerintem nem támogatja,legalábbis nekem nem sikerült elõvarázsolni,csak GBA játékoknál tudok RTS-t használni,viszont ott csak azt,a normál mentés nem mûködik.
butyokanime
ez nem csak neked szívás :S

PSP & DS RULEZ!

butyokanime
:S

PSP & DS RULEZ!

Keviny
bazeg, most vettem egy tizesért!
ilyenkor kell kiírni???

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

butyokanime
eladó egy nintendo wifi usb!4500ft 😊 akit érdekel PM

PSP & DS RULEZ!

Panzeradler
eLADVA!!!!!!!!!!
Székesfehérváron vásárolnék nintendo ds lite konzolt ha valaki itt lakik és az ár is megfelelõ azonnal még ma mennék érte

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

Meg tudja valaki mondani, hogy a SC Lite NDS módban támogatja a realtime save-et vagy sem? Mert ellentmondó infokat találtam, de nekem nem sikerült belõle kicsikarnom. Ha igen, mi a kombinációja? Köszi
Borgi
jó választás/döntés <#eljen>
júár velkám

porki fagyok fállalon

Panzeradler
Cserélnék ps2-õt Nintendo DS Lite-ra. (min. 4 játékkal, lehetõleg tõrtett)
Ps2: 1 eredeti joy, 1 utángyártott joy, 8mb memoria kártya, 13db eredeti játék: Gran Turismo, Road Trip, The Sims Bustin' Out, WWII: Soldier, WWII: Tank Battles, SW Episode 3 (német nyelvû), Terminator 3, WRC 4, Rayman Revulotion, Worms 3, Max Payne2, ATV Offroad Fury 3, Splinter Cell.(nem chipes)
Érd. [email protected]
Sheltem
Szia!

Az egy dolog...pontosítok sem M3 lite pro/perfecten sem G6 liteon nem megy egyelöre...Akárkit kérdeztem, próbáltattam még freeman/davidoval is néztük nem ment sajnos 😞 Most lehet várni az új szoftverre.

james69holden
szintén <#eljen>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

WiZZaRD
nalam m3 simplyn tokeletesen megy

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Sheltem
Hát gyerekek egyelõre nagyon úgy néz ki, hogy a Panzer Tactics nem megy se m3 al se g6 al <#szomoru1> Reméljük egy új game managerrel futni fog<#nemtudom>

kisgabo
van egy sd speed detect..

A global.ini-ben levõ SCSDSpeed érték módosítása? Alapértelmezetten 2, ami 3-szoros sebességet jelent.
Hellhammer
Arra van ötleted, hogy azt hogyan lehetne megcsinálni, hogy ne az alapértelmezett 3-asra állítsa az SD sebességét minden indításkor?

kisgabo
szintén.... 😄

Ezekszerint lassan idõszerû lesz lecserélni ezt a kártyát.

www.gamepod.hu

A lájton nekem sem megy de realon tökéletes.

Jó neked, már vagy 1 éve várom ezt a játékot és nem fut. Egyébként G6-on próbáltam.

www.gamepod.hu

Hellhammer
Nekem megy Supercard DS One-al gond nélkül.

cod4 megy nektek, mert nekem ki szokott fagyni <#szomoru1>

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Panzer Tactics nektek mûködik? Nekem fehérképernyõ bármit csinálok vele.

www.gamepod.hu

Keviny
minimum temetésre.

Hellosztok!!! Kinek van WI-FI partyhoz kedve??? akinek van kedve az vegyen fel [email protected] és megbeszéljük h mit gameljünk köszike!!!<#kacsint>
A fiamtól tavaly 1 SP-t loptak el, most nemrég a DS-ét vették el.
Béketûrõ ember vagyok, de ha a tettest elkaphatnám, annak sok gyógyszerre lenne szüksége és sokáig...

Sheltem
Költse az árát gyógyszerre.

butyokanime
😞 hát ez durva, a köcsög aki ellopta örüljön magának hogy egy hozzád hasonló gyerektõl lopott egy ds-t.Sose legyen boldog vele...

Borgi...Király az avatarod 😊 készüljünk a karácsonyra vagy mi?😊

PSP & DS RULEZ!

Keviny
jajj b*sszamegakutya, most látom h a COD4 nem támogatja a netes játékot... a jó anyukájukat a fejlesztõknek!

Keviny
Köszi, sikerült megoldani! Felraktam ezt az ASUS-os verziót és ezzel megy, jól. Valakinek egy COD4 partyhoz kedv? 😊

vbence13
nálunk nem, de úgy látszik mégis😞
ha nem kerül elõ, akkor minimum fél év-egy év, mire újra lesz...

Borgi
én nem emrem elvinni a suliba 😞
pont ezért 😞
sok a köcsög mi sulinkba 😞

porki fagyok fállalon

vbence13
az a gáz, hogy pont most jönnek ki a legjobb gamék...