Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Hogyan lehet a wifit beüzemelni benne? Lehet interneten böngészni is vagy csak játszani a wifin keresztül?
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Eddig csak a kínait láttam.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!
ilyenkor kell kiírni???
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
Ps2: 1 eredeti joy, 1 utángyártott joy, 8mb memoria kártya, 13db eredeti játék: Gran Turismo, Road Trip, The Sims Bustin' Out, WWII: Soldier, WWII: Tank Battles, SW Episode 3 (német nyelvû), Terminator 3, WRC 4, Rayman Revulotion, Worms 3, Max Payne2, ATV Offroad Fury 3, Splinter Cell.(nem chipes)
Érd. [email protected]
Az egy dolog...pontosítok sem M3 lite pro/perfecten sem G6 liteon nem megy egyelöre...Akárkit kérdeztem, próbáltattam még freeman/davidoval is néztük nem ment sajnos 😞 Most lehet várni az új szoftverre.
www.gamepod.hu
www.gamepod.hu
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
www.gamepod.hu
Béketûrõ ember vagyok, de ha a tettest elkaphatnám, annak sok gyógyszerre lenne szüksége és sokáig...
Borgi...Király az avatarod 😊 készüljünk a karácsonyra vagy mi?😊
PSP & DS RULEZ!
ha nem kerül elõ, akkor minimum fél év-egy év, mire újra lesz...