24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Sheltem
    Ha van valaki akinek m3 lite perfectje van elcserélném az m3 lite promat ráfizetéssel természetesen(van 2 gba játék(metroidok) amivel játszanék).
    A pro kártya ugyanaz mint a perfect, csak nincs benne gba támogatás.
    Ha vkit érdekel privát msg.
  • shenmuedc #19112
    Köszönöm a tippet! Ma már megvettem a kingstone kártyát, már csak az m3 jönne!
  • orkenyid
    Fél éve volt kb :) De engedek az árból ha nem viszik ennyiért.
  • timantes
    elég egyedinek tűnik. Ha elérhető lesz , tuti kipróbálom.
  • timantes
    köszi a segítséget, nekiugrok.
  • kisgabo
    2 éve, akkor volt 20 usd most 8...
  • Tomek83
    Valaki játszott/játszik a FinalFantasy3 játékkal? Mert vannak benne olyan dolgok amiket csak wifin keresztül lehet megcsinálni. Tegnap jutottam el a főellenhez,de még kell tápolni,elég gáz,mert vagy 2órán át kell menni és seholse lehet menteni benne.
  • Totis
    Van egy hasonló játék PC-re is. Ott egy 4 fős családot illetve egy rendőrt és egy rabot kell átvinni a túlpartra. Nagyon frankó! :-)
  • Sheltem
    Mazes of Fate bearanyozódott

Megjelenési dátum: Február 26
  • Sheltem
    M3 real vagy az M3 Simply tökéletes választás, de mindenképpen microsd ből Kingstont vegyél méghozzá japánt, van 1-2 érzékeny játék(pl Castlevania Portrait of Ruin, hogy csak egyet említsek) ami érzékeny a jó minőségű microsdre, a Kingstont meg most "szaréhúgyé" adják már egyébkéntis.
  • Sheltem
    Hja és örülök, hogy van aki nézi is így nem feleslegesen csinálom
  • Sheltem
    Szeva

Nem a top7 játékot rakom ki a bannerba, hanem mindig frissítem a legújabbak közül azzal amelyik vagy nagyon népszerű vagy nagyon frankó az értékelések alapján.
    Tehát ez nem toplista

ui: Egyébként a Contra 4 az a megfelelő helyén lenne a sorban
  • thebluesnote
    f=farkas
    b=bárány

01. 1f,1b
    02. 1b
    03. 2f
    04. 1f
    05. 2b
    06. 1f,1b
    07. 2b
    08. 1f
    09. 2f
    10. 1f
    11. 2f
  • timantes
    nem tón hanem folyón :D
  • timantes
    bár nekem az a professzoros kalandjáték baromi nehéz , elakadtam ott hogy 3 farkast és 3 bárányt kell "áthajózni" a tón , nemtudom hogy kell. Help!
  • timantes
    SCLite van nekem , megy rajta minden.

ui.: örömmel látom hogy változott az SG top 7 játéka.
  • Tomek83
    Ok,nincs semmi,csak írtam,hogy nem vertelek át,csak kihagytad a SCLite-ot. Amúgy ha valakit érdekel az EzPass3+SCLite,akkor privizzen.
  • shenmuedc #19096
    Igaz, ez így van, megkövetem magam.
    Tényleg ne haragudj!
    Azthiszem mégis inkább m3 realt veszek.

De teljesen korrekt voltál ez igaz.
  • Tomek83
    Az eladó az én vagyok:)Shenmuedc,kihagytad a SCLite-ot,pedig az a lényeg. Szóval van nekem EzPAss3+SCLite,de nem próbáltam rajtam zenét,videót,de gondolom a SCLite viszi azokat is.
  • shenmuedc #19094
    Nagyon köszönöm a segítséget. Lemondtam. Egy m3real+rumble pack+gba pack az már jó?

Vagy ha tudtok jobbat, esetleg helyet ahol jó és olcsó van, akkor ne kíméljetek.
  • PHM
    A számból vetted ki a szót.
  • PHM
    Annyt hozzátennék, hogy amit az ezpass 3 tud, azt a slot1-es kártyák is tudják, azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy azokon futnak a DS romok.
    Szvsz fölösleges pénzkidobás megvenni.
  • orkenyid
    Akkor az az eladó bizony csúnyán át akar vágni :)
  • Sheltem
    Nézd. Ez egy Pass kártya, arra szolgál, hogyha slot2be flash kártyát veszel ez indítja el rajta a progit, magában ezzel nem tudsz kezdeni semmit, kell hozzá egy slot2 es kártya is. Ha nem akarsz gba játékokkal játszani ajánlottabb egy slot1 es kártyát venni, mint pl az M3 DS simply vagy az R4 DS.
  • shenmuedc #19089
    Na most ezt nem értem. Most megy vele vagy nem?
    Ezek szerint még ds játékot sem tud vagy mi?
    Pedig az eladó szerint fut rajta. Még a moonshel is bár nem is egészen tudom mi az.
  • Sheltem
    Még a vízbű is kiveszija zoxigélynt!
  • orkenyid
    Nem, ezzel csak a SLOT2-ben lévő kártyát tudod elindítani DS módba.
  • shenmuedc #19086
    Egy nagy kérdésem lenne.

Szeretnék venni használtan egy ezpass3 nevezetű kártyát na most az lenne a kérdésem hogy ez tud e videót+mp3-at esetleg txt-et lejátszani.

Ha valaki tud akkor kérem segítsen.Fontos lenne.

Esetleg véleményeket is szívesen vennék.

Köszönöm!
  • james69holden
    rég volt, én úgy emlékszek h mielőtt bemész abba a szobába ahol a piano van, lesz a földön egy cetli, rajt dallamok és a hozzájuk tartozó betűk
    ezt jegyzeteld le a notepadodba, majd vissza a zongorához érve felette a falon látsz egy feliratot: DEAD
    ezt játszd le rajta az előtte feljegyzett kotta segítségével
    jutalmad egy kulcs v. kártya (má' nem emlékszek)

• Sheltem
    GYerekek a Dementiumban a piánós résznél hogy kell továbbmenni mi a helyes dallam? Elakadtam :S
  • orkenyid
    Persze amikor tőled akartam venni hasonló kártyát, 5000ft-ot keveseltél érte
  • orkenyid
    Hát én egyáltalán semmi különbséget nem vettem észre a bolti és a dealextremes kártya között... Csomagolás, minden dettó ugyanaz. Lehet nem volt szerencséd velük :P

Szerk: májusba kaptak egy hamis Sandisk és Kingston szállítmányt, lehet abból rendeltél (ha taiwan van a kártyán, akkor igen)
  • faláb
    Üdv!
    Mi a legújabb dragon ball játék neve DS-re?
  • rnd
    Akkor gondolom nem rendeltél még tőlük vagy sosem láttál még eredeti Kingston kártyát, vagy kizárólag nekem küldenek hamisat és senki másnak.
    Ne értsd félre, nincs semmi baj a kártyákkal amit küldtek (mármint működnek, hálistennek), de azért köszönő viszonyba sincsenek az eretivel, és ez már a csomagolásuknál kezdődik. Ráadásul, így hogy ők (is) hamisat árulnak, drága is, ennél már van ócsóbban...
  • orkenyid
    Igen, eredeti, japán kingston.
  • S8DJ
    én most a Normal-on próbálkozok
  • kisgabo
    superkey 4500.... nem vagy ocsó..
  • Sheltem
    Civilization: Revolution

Megjelenés: Június
  • Sheltem
    Még easyben se sikerült :)
  • rnd