Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vbence13
most becsukom a szemem, mert csak megfájdul a szívem, hogy ezekkel az überfasza játékokkal én nem játszhatok.

Sheltem
😄

Gyerekek eljött a menyorszáh...Kijött a Contra4 és az Orcs and elves is....

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

kisgabo
ezért a sok képert megkéne kínozni... alig jön le modemen.. <#vigyor1>

Hali! Eladó egy alig használt, garanciás, védõfóliás, fehér Nintendo DS lite + Cyclo DS Evolution + Nintendogs eredeti kártya. A gép jó állapotban van, doboz és minden tartozék megvan. 35.000 Ft.
Borgi
nincs mentés há'. Összes contra nagyon nehéz. Egyszerû haalndó elsõ pálya feléig nem jut el elsõre szvsz. Mivel van 3 életeled, és elég egy golyó hogy mekhajjá ;>

porki fagyok fállalon

Sheltem
A picike boxartok kaptak picike linkeket is és mosmá megjelenési sorrendben vannak(utolsó 2 tipp)<#hehe>.

Ezer köszi davidonak/freemannek a segítségért.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Kipróbáltam a Mortalt,nekem nem szaggatott(Supercard lite) és még mindig béna vagyok😊 StreetFighter-en nõttem fel,nekem sosem ment annyira a MK,jó lenne egy SF is DS-re.
Ha jól tudom nem is nagyon volt a Contrára jellemzõ a mentés,talán csak a GBA verzióban vannak kódok,nekem SNESen van meg a SuperProbotector abban sem volt mentés.
Sheltem
Contra 4 rõl még1 kis infó:

Azonkívül, hogy nagyon nehéz állítólag nem lesz benne egyáltalán save funkció, tehát egy az egyben arcade stílusú lesz(hálistennek).
Van aki nyávog mircn emiatt, de ha belegondolunk, a játékteremben sem savel az ember és nem megy vissza másnap folytatni. Bevallom egyre szimpibb ez a játék <#vigyor3>

Sheltem
efnet/#ndstemp

<13:16> <Erisian> Contra has slipped

Úgy nézki csúszik picit a drága 😞

Orcs and elves rõl nincs hír.

butyokanime
azok csak poénok voltak, ez marad ez teccik 😊 kis egyszerû<#ravasz1>

PSP & DS RULEZ!

Sheltem
Butyok az új avatarod alapján aszondom egy mûvész veszett el benned

butyokanime
haha 😄 amugy annyira nem zavaró nálam

PSP & DS RULEZ!

Keviny
na most felhúztam az SD-t 5xös szpídre, most egy fokkal jobb.

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

butyokanime
énis tapasztaltam pedig nekem R4-em van.Az nem szar kártya.Lehet nem a tiédben lesz a hiba,néha nekem is szaggat pl amikor a törmelékek esnek le.

PSP & DS RULEZ!

Keviny
Supercard DS-One + valami lexar (ami feltehetõen a lexarabb 😊

aggyak neki mór szpídet?

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

Sheltem
Milyen flash kártyád/micro sdd van?

Keviny
csak nekem szaggat bivalydurván a mortal akciódúsabb jeleneteknél?

butyokanime
Énis felvettelek 😊

PSP & DS RULEZ!

Sheltem
Mer mindig a dolgok mögé kell nézni :C

Keviny
egy darab legelõt sem látok sehol.

Sheltem
Ehhez a játékhoz annyit fûznék hozzá, hogy a reviewek szerint, egyike a legnehezebb játékoknak dsn! Szóval a shotok kecsegtetõek, de aki "könnyed" lövöldözésre vágyik lehet csalódik.Van benne kihívás ezerrel(hálistennek)

Sheltem
Mégtöbb screenshot a drágaszágból:

Contra 4

Hellhammer
Felvettelek. Az én kódom: 451087697827
Még kicsit szarakodok, mert mindig megszakad a kapcsolat...

butyokanime
081720505114

mortal kombat friend code aki akar vegyen fel 😊

PSP & DS RULEZ!

Eladó!

R4DS kártya! (Esetleg ha valaki nem tudná, ugyan az mint az M3DS Simply)
Vadonat új, dobozában. 11000.- Ft-ért vihetõ. 06-30-9869-hétötegy
butyokanime
jóhogy tetszik 😊

PSP & DS RULEZ!

Sheltem
A bannert picit átpofásítottuk orkenyid/davidoval remélem tetszik mindenkinek, úgy gondoltam mindig az aktuális játékok boxartját betoljuk majd legelõre <#miaz>

Sheltem
Gyerekek egy kis emlékeztetõ szkrínsotcsokor a holnapi napi megjelenésekhez kedvcsinázónak:
Contra 4

Orcs and elves

Sheltem
Ezentúl mindig szójjá ha update van!

Tudod a jót könnyû megszokni Meghát ez a dolgod amúgyis na

Hellhammer
Jaja a gyorsabb verziója, asszem priority a neve, $29-ba kerül a sima meg $20, annyit meg megér sztem.

kisgabo
nagyon helyes, légiposta?

Hellhammer
Pont ebben a pillanatban rendeltem tõlük, mondjuk nem M3-at, hanem egy Supercard SD-t anyámnak a GBA-hoz 😊

kisgabo
rendelhetõ a realhotstuffnál.... 😊

Hellhammer
Köszi a tippet, de pont mikor írtad, ugrottam le venni valamit. TP-Link TL-WR642G lett a végeredmény, remélem jól fog mûködni (neten utánanéztem több típusnak is ebben a ~10e Ft-os kategóriában, és errõl volt a legtöbb pozitív vélemény). Most olvasgatom a doksiját, hogy mire hazaérek melóból, ne sík hülyeként fogjak hozzá a telepítéséhez (nem volt még dolgom wireless hálózattal).

WRT54GL: http://www.edigital.hu/product.php?productid=24485
WRT54G-t ne vegyél semmiképp!!!
Itt egy lista a "jobbfajta" linuxos routerekrõl:
http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Supported_Devices

butyokanime
köcc

PSP & DS RULEZ!

Sheltem
Ha rám hallgatsz apronet.hu n hirdeted meg. 5ször elõbb eladod mint itt, én mindent ott adtam el eddig.

butyokanime
Eladó egy nintendo wifi usb 😊 akit érdekel PM!

PSP & DS RULEZ!

Sheltem
Na Multiformatnál 12k..ez már barátibb ár.

Sheltem
Annyira bírom a magyar árakat, de tényleg...Gondoltam kíváncsiságból megnézem az M3 DS Simply kártyesz árait, külföldön mindenhol 40euro(10k huf) 35 fontért meg(kb 12000Ft)1gb os microsdvel lehet kapni. Nálunk a konzoliumban 15k Huf az alapkártya. "ok"

Én elismerem, hogy szállítási költség stbstb, de miért mindig midnen szarban mi vagyunk a legdrágábbak a legkisebb fizuval? Ez olyan gáz. Na mind1 hozatok majd egyet faterral svédbõl asszem, csak hogy legyen már egy slot2es kártyám is, tököm se ad 15k-t érte<#szomoru1> Valaki nem tud normális árú helyet idehaza ahol flash kártyákat lehet kapni?

Hellhammer
Ja egyébként a WRT54GL az egyik helyi számtechbolt online árlistájában 3800 Ft-ért volt nemrég 😊
Amint megláttam egybõl hívtam is õket, hogy akkor rakjanak egyet félre, mert 15 perc múlva ott vagyok érte. Aztán kiderült, hogy elírás volt és most néztem, hogy javították az árát 16e-re 😞

Hellhammer
Köszönöm a tippeket 😉
A WRT54GL-t néztem én is mert a Lynksis cuccokról jókat hallottam. Itt nálunk most 16e-be kerül, az meg már kicsit kívül van a kereten sajna. Van ennek a WRT54GC változata is, ami állítólag a GL kicsinyített változata, ezt már láttam 10-12 körül is.
Azt az SMC routert is megnézem majd, elég jó az ára. Amire nekem kellene az az, hogy chello-s kábelmodemmel mûködjön, aztán lenne egy PC Ethernet-en keresztül, egy notebook vezeték nélkül, aztán ezeknek kellene internet + helyi hálóban lehessen pakolászni a 2 gép között. Ha menne a DS is vele az már csak hab lenne a tortán 😊 (mondjuk nemtom, hogy nem eredeti programokkal lehet-e egyáltalán használni a DS wifi-s játékra)

Nekem is ilyen routerem van, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve, szerintem nagyon jó vétel.

SMC WBR14-G2
Az Iponnál most kicsivel 8K fölött meg tudod venni.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

butyokanime
Fú hát amit én most vettem az van vagy 20k körül, linksys WRT54GL.Ez nagoyn zsír kis router.Többiek talán tudnak segíteni meikek jók ds-hez is.

PSP & DS RULEZ!

Hellhammer
Mi az a jó? 😊 Bevallom 10e Ft-nál többet nem nagyon szeretnék rá kiadni, szal remélem sikerül valami értelmeset venni.

butyokanime
Ha jó routert veszel akkor tud 😊

PSP & DS RULEZ!

Hellhammer
Én most fogok majd venni egy wifi routert az itthoni számítógépekhez. A DS tud majd ezen a routeren keresztül mûködni, vagy csak az ilyen usb-s cuccokon keresztül megy?

koryne
Ha van böngészõd, böngészni is lehet.

Xbox Live gamertag: kilencnad