Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Keviny
nemtuggyátok mikor jön ki a marioparty emberi nyelven?

ha már szóbakerült a hombre, akkor ajánlok egy nagyszerû rajzprogramot, a colors-t. valami eszméletlen jó, már napok óta nem is játszok, csak rajzolgatok vele, pedig nem is tudok. 😊

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

ReTeK
ha érdekel valakit a VoIP DSre az SvSip nevû homebrew egész jól használható telefonálásra, pl.voipbusterrel megy az ingyenes vezetékes teló hívás

butyokanime
*CHALLANGE*

PSP & DS RULEZ!

butyokanime
Hát van ilyen chakkange móde amit megkapsz ha valamilyen nehézségi fokon végigviszed a játékot, és ha azokban csinálod a feladatokat akkor kapod a cuccokat, 4nél 8nál 12nél 28nál, de Qrva nehéz és idehgesítõ 😄
Neten ugy láttam hogy 9 pályás, viszont ha easy-ben viszed akkor csak 7😞
Normal még elmegy, de HARD ba nagyfõnöükig se jutok el elsõ pályán

PSP & DS RULEZ!

Nekem is ez jutott eszembe,hogy egyre több pályát kapsz majd,sõt a gamefaqs.com oldalon is vannak érdekes dolgok, a secreteknél.
butyokanime
Az a durva , hogy nem 7 pályás.Mert ha easy-be viszed akkor nem adja be az utolsó pályát/pályákat.Szal 8 pálya minimum van amit csak normal-ba kapsz meg.

PSP & DS RULEZ!

Na akkor nem is nehéz ez a Contra,2nap alatt végig lehet vinni. Amúgy a hivatalos oldalon vannak fent infók a pályákról,én ott számolgattam hogy hány pálya van.De még mindig a 4.pályánál tarto,igaz csak 2x próbáltam,most kikapcsolódásként kicsit Cooking mamazok😊
butyokanime
Hát, kinek milyen.Nemmondom hogy kevés ez a 7 mert nagyon élvezhetõ ,de jólett volna több 😊))

PSP & DS RULEZ!

butyokanime
<#violent><#bdead> ez egy ilyen game 😄 , legjobb

PSP & DS RULEZ!

Tinman
DS, GBA támogatás nélkül? Tata halá' inká' tata bõtön!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nakabbe <#ticking>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
9 pálya... eddigi teljesítmény elnézve Contra témában az évenként 1 pály :-/ Szép, meg tetszik, de nagyon nehéz... nem bírom, láma vagyok.

butyokanime
7 pályás a Contra 😊 harmadjára végigvittem 😊 de majdnem másodjára is 😊 és még 3 continuem maradt 😊)) virágokat öltözõmbe😊

PSP & DS RULEZ!

Need for speed Pro streetrõl vki dobjon meg engem képekell msn-en :
[email protected]

PLEASE

Borgi
poén? mért eddig mennyi volt contrákba? 😊
9pálya végéig is nehéz lesz eljutni ;>

porki fagyok fállalon

Még egyszer bocsi ha nem tetszok töröljétek 😛

Sorry A Pacific Crest Securities egyik elemzõje, Evan Wilson Nintendo-hoz közeli forrásokra hivatkozva elmondta, hogy már elkészült a legújabb DS modell.

Bár a hordozható konzol világszerte óriási sikernek örvend, Wilson azt állítja, hogy bizony már elkészült a legfrissebb, egyben második újragondolás.

"Kapcsolatainknak köszönhetõen azt a hírt kaptuk, hogy az új DS elkészült. Vékonyabb (mivel lekerült róla a GBA port), rendelkezik flash-memóriával, és nagyobbak a képernyõi. Igaz, az újradizájnolt DS (vagy akár Wii) megjelenésére csupán akkor lehet majd számítani, ha a konzol eladásai mindhárom régióban visszaesnek majd."

A Nintendo szokás szerint nem kommentálta az elhangzottakat, így mindösszesen spekulációról beszélhetünk jelen pillanatban.

butyokanime
Nemlehet valahogy megcsinálni, hogy a régi contra zenéket felujított változatban, ne csak HARD-on adja háttérzenéknek hanem easy-be vagy normal-ba is?Mer feelingesebb azzal, de hard meg nagyon hard,easy is az

PSP & DS RULEZ!

butyokanime
Akkor most egyedül én vagyok ennyira Conrra 4 fan?És csak poén h 9 pálya van? (jólenne több)

PSP & DS RULEZ!

koryne
LOL, de hülye vagyok! 😄 Így jobban megnézve, még a 2 kép sem hasonlít egymásra 😄DDD
Szerk.: nem is értem, elsõre hogy nem tûnt fel...

Xbox Live gamertag: kilencnad

Sheltem
Reméljük kamu hír volt.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Ha megnézitek itt a kép dátumát: http://www.generationmp3.com/generationds/images/news/autre/
2005-ös! Szóval 100% fake!

Sheltem
Nos szerintem a valóság ami legvalószínûbb(bár találgatni tudok énis de tippelek)az az hogy tényleg megerõsítették belsõ emberek, hogy még lesz egy formatervezése a ds-nek, ki fog jönni miután már nem lesz kelendõ a lite és valami jóképességû bantunigger fantáziált egyet és rajzolt egy ilyet. Ami viszont picit aggasztó, hogy annak idején mikor felröppent a ds literól a hír ugyanilyen stílusú volt az ábra...<#rolleyes>
Engem csak annyi aggaszt ilyenkor, hogy ha majd egyszer bedöglik a liteom(mivel elektronika meg vannak számolva az évei) nehogy egy ilyen ocsmányság miatt ne kapjak majd másikat. Mert ugye már tégla style dst se lehet kapni és van akinek meg az tetszik.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

koryne
Nem is mondta senki, hogy a felbontása nagyobb lesz... Csak a képernyõ méretérõl volt szó 😊 Bár ez inkább hátrány lenne, mint elõny, mert ugye így nagyobbak lennének a pixelek...
Mellesleg szvsz a linkelt gép elég randa 😞 Remélem, tényleg fake az egész.

Xbox Live gamertag: kilencnad

Szerintem felesleges a fake, kitalált képeket linkelgetni 😊
Ha kompatibilis lesz a régi DS-el, akkor nem lehet nagyobb felbontású a kijelzõje.

http://www.generationmp3.com/generationds/images/news/autre/joy2.jpg
http://www.generationmp3.com/generationds/images/news/autre/joy1.jpg
nah itt van két kép róla vgayis az új NDS-rõõl 😄 😄

Csak poén hozzászólás volt,azért szerintem senkise hitte el,hogy tényleg addig jutottam el. És az is lehet hogy csak kitaláltam milyen pályák vannak még.
Sheltem
Spoliert használni! Egy ds játékban ez már spoiler szintû infó volt<#ejnye1>

butyokanime
de most komolyan kérdeztem😄
hardon nagyfõnökig se jutok el....pedig télleg jó contra-s vok😄

PSP & DS RULEZ!

Persze hardon végignyomattam,piece of cake<#beka2>
8.pálya olyan mint a 3. és a 6. és alienek ugrálnak Rád,az utolsó az pedig olyan mint a Contra 3-nak a utolsó szintje.
Sheltem
Felvettelek 😊

butyokanime
9Pályás?Az durva... a 7es pálya nagyfõnökéig jutottam második nekifutásra😊 elsõre énis a 4esig vittem, haha.Tomek83, te már végigvitted?Sheltem, van msn-ed? mert nemtok veled beszélni nem enged fel efnet-re😞

PSP & DS RULEZ!

Elsõnek a Contra 4et választottam,elsõnek még easy-n nyomom,eljutottam a 4.pályáig,amúgy 9pályás. És a laboratóriumban az alienek tényleg bitch-ek😊Bár aztán lenyomtam õket<#violent>
Sheltem

Új DS verzió?
/Kurrensgen/
Vadonat új DS revízió befejezését szellõztette meg a Pacific Crest Securities elemzõje, Evan Wilson, megbízható, belsõs forrásokra hivatkozva. Állítása szerint a Nintendo már véglegesítette az áttervezett gép terveit, de gyártásba és a piacra csak akkor kerül, mikor a DS eladási mindhárom fontosabb régióban vissszaesnek - tekintve, hogy például Japánban már megjelenése óta masszív és folyamatos az érdeklõdés a gép iránt, egy darabig még biztosan nem váltja le semmi a DS Lite-ot. Ha mégis, akkor az új DS mindenképp könnyebb és vékonyabb lesz: ugrik a GBA támogatás, cserébe viszont nagyobb lesz a képernyõ, plusz valamiféle beépített flash memória is helyet kaphat a mûanyag borítás alatt. De, természetesen, ez még csak erõsen spekuláció.

Forrás : http://www.576konzol.hu
<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

Sheltem
Hja énis nevetek az emberkék kommentjein:

<ShADyX> i cant even get to the end of the first stage on normal yet lol

<yuyuyup> 2nd stage with the aliens is a bitch

<08:49> <Thug4L1f3> only just started it <08:49> <Thug4L1f3> seems faithful hardness wise <08:50> <Thug4L1f3> and i suck

james69holden
nem csalódtam a contra 4 nehézségi szintjében 😊

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Sheltem
Na én meg mondok véleményt akkor az Orcs and elvesrõl mert én meg azt "próbáltam ki". 11 körül húztam "aludni", modnom kipróbálom az Orcs and elves-t, 2:30 kor hajnalban raktam le...(5:30 kor meg keltem de ki nem sz**ja le). Hát gyerekek, olyan mintha az eye of the beholdert keresztezték volna picit a might and magic sorozattal. Egyszerûen isteni(annak aki szereti a classic rpgket).Csak 1 dolog miatt f**ok, hogy túl rövid lesz, remélem nem.

A contra4 elvileg mûködik m3 liteal is, csak én voltam láma(nem elsõ eset )
http://www.m3wiki.com/index.php/M3_NDS_roms/1651-1700
Akinek van ilyen arm7 fixed kipróbált istenséges verziója kûggyön linket pls.

butyokanime
ÁÁÁÁ fakk,elvittem a Contra 4-et 7es pálya BOSS-ig és megölt, pedig majdnem megöltem 😞 ez az uccsó pálya lett volna szentetek?

PSP & DS RULEZ!

Próbáld ki SNESen a SuperProbotector-t,szerintem az könnyebb,legalábbis múltkor simán végigvittem,bár az igazsághoz hozzátartozik hogy meg van SNESen,de hát már évek óta nem játszottam,viszont most a GBA verzióval szenvedtem én is.
Az a baj hogy most kijött egy csomó jó játék,aztán hetekig nem lesz semmi,én majd hetente töltök le egyet😊De melyikkel kezdjem?<#vigyor0>
butyokanime
Az a fajta változat pont nagyon nehéz, én mint nagy Contra fan se tudom egykönnyen megcsinálni 😊 snes-en ugyanezt végig toltam, de ott volt RTS szal az azé volt jó.

PSP & DS RULEZ!

butyokanime
Na kipróbáltam ezeket az uj gamékat, leírom véleményem hátha érdekel vkit 😊

Contra 4: naon zsír játék, pörgõs, jó zenékkel szép 2D grafikával 😊 viszont még easy-be is nehéz.A negyedik pályáig elvittem aztán game over 😊 egyhuzamba kell végigjátszani szal kemény menet lesz.Nagoyn jól sikerült game.

Cooking mama 2: hááát , ez is nagyon jó lett, viszont ha egy valamit elcseszel akkor a "don't worry, mama will fix it " szöveg már nincs 😊 hanem buktad a receptet, sok új dolog van benne jópofa lett.Érdemes letölteni.

NFS Pro Street: nekem egy nagy nulla, grafikailag is játék élményileg is.Egyszerûen nem lehet DS-re autós játékokat írni, mind ratyi.

Orcs-ot nem próbáltam 😊

ha még nem kaptatok linket akkor ment PM!

PSP & DS RULEZ!

Hellhammer
Én is elfogadnám (meg a Cooking Mama 2 is - nem röhögni, asszonny itt rágja a fülemet) 😊

Egy Orcs and Elves és Contra link nekem is jöhetne priviben, még talán meg is köszönném. 😊

BF3: csucsorr

Tinman
Bevallom õszintén, hogy öreg gamer létemre, SOHA egyetlen Contrát sem tudtam végigvinni. Nekem ez nagyon nehéz! GBA-s Contrát nem rég feltettem, de 1. pálya végéig jutottam... 1 picike sérülés és szevasz :-/

kisgabo
köcce. 😊

nekem csak a mentés méretet kell állitgatnom, oszt röfög is.

Need For Speed Pro Street és lehalt a g6 realom <#falbav>

Sheltem
ÖÖÖ

M3 liteon Orcs and elves fut szépen, Contra4 nem bootol.

Most happy vagyok 😊

kisgabo
privibe súgd meg... 😊

ne ott keresd 😊

kisgabo
óhh... blek keten nem látom, a másik megvan egy sumi oldalon... <#idiota>

nagyon begajdult a kihozatal.