24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Sheltem
    Hmm ideje mostmár kipróbálnom :)
  • Sir Quno Jedi
    Ha a warezmájerek nem csendesülnek el, de iziben, akkor nehéz világ lesz nekik! Itt is!
  • Sephi
    Professor Layton 9.0 at kapott ! :D

Imádom , de van egy pár puzzle ami meg mindig nem tiszta.... :(
  • Denes888
    Ja én is azt figyeltem. Majd azért jöhetne egy olyan ahol télleg sok féle támadás van, meg shippuden-es részekből vannak a ninják.
  • shenmuedc #19152
    Lenne egy olyan gondom, hogy a ds-em úgy kaptam elég jó állapotban van meg minden de az aksija úgy néz ki nem igen bírja 2-2.5 óránál tovább.
    Na most ha aksit cserélek ez a gond megoldódik?
    A gép fogalmam sincsen mennyit volt használva, gondolom az aksi formázásával lehetnek gondok.
    És még az lenne a kérdésem hogyha 850mAh utángyártott aksit veszek azzal meddig bírja vagy nem érdemes mert esetleg rosszat tesz a gépnek.

A válaszokat előre is köszönöm!
  • Borgi
    ehhez éncsak annyir birok hozzáfüzni,
    hogyha egy játékon nem változtatnak, akkor az a baj mer unalmas
    ha meg változtatnak akkor meg aza baj, jobb volt ahogy volt
    sose lesz jó mindenkinek ;->
    :C
  • Denes888
    Köszönöm:)
  • shenmuedc #19146
    Nincsen vele semmi baj, de én már csak egy ilyen begyepesedett játékos vagyok. Nem szeretem, ha még az amúgy nem annyira kapkodó idegbeteg játékstílusokból is azt csinálnak.

De persze kell a változás. Csak haggyanak meg néhány csontot az nekünk is, akik a klasszikus játékmenetet szeretjük.

Egyébként kössz a tippet!
  • Tomek83
    Mi a baj a real time battle-vel? Szerintem tökjók. Amúgy a gamespot.com on meg lehet nézni a játékokat,és az ottani képekből itélve,rts-nek néz ki a DQJ.
  • shenmuedc #19144
    A dragon quest joker milyen típusú játék?
    Úgy értem ez egy klasszikus dragon quest rpg, vagy egy ilyen mostanában divatos szörnyűség mint a final fantasy 12 ps2-n (real time harc), vagy esetleg rts harcrendszerű.
    Mert most már jó lenne rpg-vel játszani nem ezekkel a megerőszakolt játékmenetű izékkel.
  • FFX
    Sziasztok! Légyszíves segítsetek nekem. Felraktam a moonshellt a ds -re de csak egyszer engedi elindítani, utána már csak 2 fehér képernyőt kapok és nem tudok vele mit kezdeni. Plíz segítsetek
  • Sheltem
    Kész.
  • xAttilax
    Sajnos nem lett valami jó az új naruto, jobb lett volna valami fasza 2d bunyos mint igy eg gyengus 3d..... szerintem
  • Sir Quno Jedi
    Mingyá más! Jobb ha én szólok... :D
  • Sir Quno Jedi
    Kösziek!
  • orkenyid
    A bannert Sheltem csinálja :) Visszatettem az adatlapom ;p
    Ha gondoljátok csinálok itt 100% warezmentesítést :P Bár egy "hozzászólás szerkesztése" jog jól jönne :/
  • Tomek83
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....elkúrtam a 27órás FinalFantasy3 mentésemet a főellenségnél
  • Sir Quno Jedi
    Figyu, visszahegesztenéd az adatlapodat, hogy minden látszon rajta a Teljes Név alatt is?! Köszi! (szar így soure-ból böngészni)
  • Denes888
    Oreknyid pls rakd ki az új narutot bannerba. Egész jól sikerült.
  • orkenyid
    Igen eléggé el volt itt fajulva a dolog amikor megjelentek az első kártyák :/
  • Sir Quno Jedi
    Mondom a DS lite előtti időkben, sőt azon is túl! :D
  • Sheltem
    Még régebben másról ment itt a vita :) Danielt/Nyasgem/Én/mégvalaki a sima DS vs DSlite vitában mentünk eléggé messzire(fényerőmánia) :) Na ott volt minden, személyeskedéstől kezdve amit el lehet képzelni:) Régvolt szépvolt, tán igaz se volt :)
  • Sir Quno Jedi
    Oh nem. Sokkal-sokkal azelőtt vált ketté a wareztémás DS a "sima" DS-től. Én azokról az ősidőkről beszélek.

Lényegtelen. Akkor itt minden rendben. Értettem!
  • Sheltem
    Amikor az UPC elkezdte fosni ajándékba a DS liteokat a chello előfizetések mellé, az egész topic csak arról szólt, hogy ki milyen warez kártyát vegyen, hogy működik stb játékokról 1 szó sem volt. Akkor voltak moderálások ezerrel, de akkor muszáj volt.
  • Sir Quno Jedi
    Khmmm. Én azért emléxem ennek a "békének" a kezdeteire, ami igencsak véresen indult... :D
  • Borgi
    downkórosnak lenni jó. :C
    (persze nem :C)
  • Sheltem
    Akkor én maradok hülye. Tudod "boldogok a bolondok.." (Brian élete)
  • rnd
    A PSP-vel meg az a baj hogy oda nem kártya kell hanem ész
  • Sheltem
    Itt lófasz szigor sincs, csak már mindenki tudja mi hogy működik :)
    A warez alap ezért nem is esik szó róla, max, hogy ki milyen kártyát vesz
  • Sir Quno Jedi
    A kérdés halálosan komoly. Tapasztalataitokra van szükség és a véleményetekre, hogy pl. a PSP topic-ban is be tudjuk vezetni a szigort!
  • Sheltem
    Szerintem ma már ne piálj
  • Sir Quno Jedi
    Kérdés:

Jól érzitek magatokat így antiwarezosítva?! Minden rendben, nyugi van és béke?! Elégedettek vagytok az eredménnyel?!
  • faláb
    Úgy néz ki már tárgytalan.
  • faláb
    Dragon Ball Z Supersonic Warriors 2-ben hogy lehet menteni?
    Kicsit idegesítő volt hogy sikerült legyőznöm Brolyt sokadjára,aztán meg nem találtam sehol lehetőséget a mentésre...
  • Cseri83
    Sziasztok

Eladó Egy eredeti, dobozos Final Fantasy XII: Revenant Wings.
    Kb 24 órám van benne, és 67%ig vittem. Szóval nem egy pár órás game:D
    Vettem Supercardot, és amiatt vált feleslegessé. Akit érdekel írjon, De csak Bp-en és személyes átvétellel adom.

• Sheltem
    Rom = Ram elírtam.
  • Sheltem
    Ha 8mb lenne benne már elég lenne, mert mind2 metroid 8megás(ha tényleg a rom méretétől függ).
  • PHM
    No, azért van sok jó a 4 megásak közt is.
    Kevés az a 4 mega, nem vitatom, de nem egyenlő a nullával.
  • Borgi
    tehát gyakorlatilag nincs :)
  • PHM
    De, van GBA támogatás a Proban is, ram azonban csak 4MB.