Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha már szóbakerült a hombre, akkor ajánlok egy nagyszerû rajzprogramot, a colors-t. valami eszméletlen jó, már napok óta nem is játszok, csak rajzolgatok vele, pedig nem is tudok. 😊
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
Neten ugy láttam hogy 9 pályás, viszont ha easy-ben viszed akkor csak 7😞
Normal még elmegy, de HARD ba nagyfõnöükig se jutok el elsõ pályán
PSP & DS RULEZ!
PSP & DS RULEZ!
PSP & DS RULEZ!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PSP & DS RULEZ!
9pálya végéig is nehéz lesz eljutni ;>
porki fagyok fállalon
Bár a hordozható konzol világszerte óriási sikernek örvend, Wilson azt állítja, hogy bizony már elkészült a legfrissebb, egyben második újragondolás.
"Kapcsolatainknak köszönhetõen azt a hírt kaptuk, hogy az új DS elkészült. Vékonyabb (mivel lekerült róla a GBA port), rendelkezik flash-memóriával, és nagyobbak a képernyõi. Igaz, az újradizájnolt DS (vagy akár Wii) megjelenésére csupán akkor lehet majd számítani, ha a konzol eladásai mindhárom régióban visszaesnek majd."
A Nintendo szokás szerint nem kommentálta az elhangzottakat, így mindösszesen spekulációról beszélhetünk jelen pillanatban.
PSP & DS RULEZ!
PSP & DS RULEZ!
Szerk.: nem is értem, elsõre hogy nem tûnt fel...
Xbox Live gamertag: kilencnad
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
2005-ös! Szóval 100% fake!
Engem csak annyi aggaszt ilyenkor, hogy ha majd egyszer bedöglik a liteom(mivel elektronika meg vannak számolva az évei) nehogy egy ilyen ocsmányság miatt ne kapjak majd másikat. Mert ugye már tégla style dst se lehet kapni és van akinek meg az tetszik.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Mellesleg szvsz a linkelt gép elég randa 😞 Remélem, tényleg fake az egész.
Xbox Live gamertag: kilencnad
Ha kompatibilis lesz a régi DS-el, akkor nem lehet nagyobb felbontású a kijelzõje.
http://www.generationmp3.com/generationds/images/news/autre/joy1.jpg
nah itt van két kép róla vgayis az új NDS-rõõl 😄 😄
hardon nagyfõnökig se jutok el....pedig télleg jó contra-s vok😄
PSP & DS RULEZ!
8.pálya olyan mint a 3. és a 6. és alienek ugrálnak Rád,az utolsó az pedig olyan mint a Contra 3-nak a utolsó szintje.
PSP & DS RULEZ!
Új DS verzió?
/Kurrensgen/
Vadonat új DS revízió befejezését szellõztette meg a Pacific Crest Securities elemzõje, Evan Wilson, megbízható, belsõs forrásokra hivatkozva. Állítása szerint a Nintendo már véglegesítette az áttervezett gép terveit, de gyártásba és a piacra csak akkor kerül, mikor a DS eladási mindhárom fontosabb régióban vissszaesnek - tekintve, hogy például Japánban már megjelenése óta masszív és folyamatos az érdeklõdés a gép iránt, egy darabig még biztosan nem váltja le semmi a DS Lite-ot. Ha mégis, akkor az új DS mindenképp könnyebb és vékonyabb lesz: ugrik a GBA támogatás, cserébe viszont nagyobb lesz a képernyõ, plusz valamiféle beépített flash memória is helyet kaphat a mûanyag borítás alatt. De, természetesen, ez még csak erõsen spekuláció.
Forrás : http://www.576konzol.hu
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
<ShADyX> i cant even get to the end of the first stage on normal yet lol
<yuyuyup> 2nd stage with the aliens is a bitch
<08:49>08:49> <Thug4L1f3> only just started it <08:49>08:49> <Thug4L1f3> seems faithful hardness wise <08:50>08:50> <Thug4L1f3> and i suck
A contra4 elvileg mûködik m3 liteal is, csak én voltam láma(nem elsõ eset
)
http://www.m3wiki.com/index.php/M3_NDS_roms/1651-1700
Akinek van ilyen arm7 fixed kipróbált istenséges verziója kûggyön linket pls.
PSP & DS RULEZ!
Az a baj hogy most kijött egy csomó jó játék,aztán hetekig nem lesz semmi,én majd hetente töltök le egyet😊De melyikkel kezdjem?<#vigyor0>#vigyor0>
PSP & DS RULEZ!
Contra 4: naon zsír játék, pörgõs, jó zenékkel szép 2D grafikával 😊 viszont még easy-be is nehéz.A negyedik pályáig elvittem aztán game over 😊 egyhuzamba kell végigjátszani szal kemény menet lesz.Nagoyn jól sikerült game.
Cooking mama 2: hááát , ez is nagyon jó lett, viszont ha egy valamit elcseszel akkor a "don't worry, mama will fix it " szöveg már nincs 😊 hanem buktad a receptet, sok új dolog van benne jópofa lett.Érdemes letölteni.
NFS Pro Street: nekem egy nagy nulla, grafikailag is játék élményileg is.Egyszerûen nem lehet DS-re autós játékokat írni, mind ratyi.
Orcs-ot nem próbáltam 😊
ha még nem kaptatok linket akkor ment PM!
PSP & DS RULEZ!
BF3: csucsorr
M3 liteon Orcs and elves fut szépen, Contra4 nem bootol.
Most happy vagyok 😊