24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#19220 2. pályán már az elején elvérzek. Iszonyat nehéz. -
Tomek83 #19219 Szerintem a 2.pálya a legnehezebb,onnan márcsak könnyebb lesz. -
#19218 Tenyleg nagyon nehez. En a harmadik palyat nem is lattam :( -
#19217 A Contra annyira nem jött be. Nagyon nehéz! Viszont Metal Slug GBA-ra nagyon bejött. Szerintem az egyik legjobb a mai napig... -
#19216 nagyon jol néz ki (most is fent van a gba verzió) -
#19215 Na ez jó lesz. -
timantes #19214 volt szerencsém a Metal Slug Anthology-hoz PS2n , és tartalmaz minden részt. -
#19213 minen pálya után ment? :C
lúzerség :P :C ;> :*-( -
#19212 Ez-ez-ez gyönyörű! Legalább itt a pálya után ment... -
#19211 Metal Slug 7 DS
Jajj a szívem -
#19210 Contra 4 fanoknak jó hír, hogy idén jön egy másik frankó 2d scroll alázás a Metal Slug 7 személyében.Gonintendon a csóka azt írja, hogy a ds verzió is überkomoly lett.
Ezekután már lehet bizakodni a Metal Slug Anthologyban is háha átírják dsre is(az tartalmazza az összes részt ha jól tudom). -
#19209 :))))))))))) -
#19208 :DDDD -
#19207 LOL... -
#19206 Nem [ARM] eredeti, [PATCH] ez a baj.
Vedd [KELL]meg, blokkot [NEKI] szkenneld be, aztán segítünk.
-
#19203 Tartalmilag teljesen ugyanaz. Csak nagyfelbontásban. -
Tomek83 #19202 Bocsi,16874es hozzászólás:) -
Tomek83 #19201 Olvasd el a 16784es hozzászólást,ott van mit kell csinálni. -
Esham #19200 a Worms 2 Open Warfare ment valakinek?nálam a nyitóképernyő után "cannot access save data"..mi a túrót kell csinálni? -
gery1113 #19199 Sziasztok! Tudtok valami okosat mondani a ceruza kalibrálásárol? Akár hányszor rámutatok a keresztre, mindig ismétlődik. Viszont játék közben a képernyő jobb oldalán téved vagy 3 mm-t. Help me! -
#19198 Egy kicsit offtopic kérdés:
Valaki letö..megvásárolta a Puzzle Quest pc verzióját? Összehasonlítva a megvásárolt számlával rendelkező DS verziójú párjával milyen? -
#19197 de akkor az a gba-ból is kilógott. ugyanakkora slotja van mikrónak mint sima gba-nak. a DS lite gba slotja ami a kicsike. :C
[okos(kodik)] -
f00fighter #19196 "Ami GBA-ba belemegy kártya az megy microba is."
Legfeljebb kilóg belőle. -
gery1113 #19195 Sziasztok! Elakadtam a Bomberman-ben. Ha esetleg végignyomta valaki akkor jelentkezzen privát-ban, hátha tud segíteni. Előre is köszönom. -
#19194 köszönöm -
orkenyid #19193 Play-Yan, a homebrew (moonshell, flashme, akármi) az legális..
Elvileg ezek a kártyák is, csak warezra nem lenne szabad használni.
Ami GBA-ba belemegy kártya az megy microba is. -
#19192 Okés, MP3 kilőve /csak érdekeségképpen kérdeztem/, film sem érdekel. :) Micro meg sehol nincs egyértelműen említve csak NDS ill. GBA.
Szóval ez:
ITTami nekem kell?
Előre is köszi.
Bannert meg nem is értem a fenti linkek után...
-
orkenyid #19191 Szerintem olcsóbban és jobban jársz egy akármilyen MP3/MP4 lejátszóval :) -
rnd #19190 A Nintendo hivatalos médialejátszó kártyáját Play-Yan Micro-nak hívják. Csak japánban jelent meg, de sztem nem túl nehéz beszerezni... kicsit borsos ára van, főleg ha figyelembe vesszük hogy ezzel tényleg csak zenét/filmet lehet lejátszani. Kinti ára 5000yen/9000Ft az alapcsomag, 6000yen/11000Ft a MediaStage-es, importálva még több. Viszont tök poénos skin-ezhető kezelőfelülete van. Normál SD kártya megy beléje.
Hivatalos japán Play-Yan honlap... -
#19189 Vagyis: 2 fajta van: beépített flesmemos kártyák (ez,efa…stb) és bővíthetők sd és micro sd kártyákkal (m3, SC). Mivel a gba korszaknak igencsak vége, már nem olyan könnyű őket beszerezni és elég drágák is. M3 és SC-vel tudsz nézni gagyi minőségben filmeket és mégszarabba mp3-at hallgatni….. ezekkel lehet hombrew cuccokat (emuk, játékok ..stb) futatni, persze lehet rendes játékokat is de azt törvény bünteti. -
#19188 nem mondhatom meg, hogy flash kártya kell, de szerinrem inkább google, mert tegnaptól itt ilyen téma ninics -
#19187 Sziasztok!
Azért jövök ide offolni és rosszalkodni, mert itt van élet és talán felvilágosítotok. :)
Szóval pontosan mi kell egy GB Micro okosításához és ezek mennibe kerülnek hol lehet beszerezni őket. Ill, hogyan lehet MP3 lájátszásra rávenni?
Előre is köszi! -
SirArcheer #19186 Hát azért mert nem ugrik egymásnak a kontranégyes , és a bombermanos csoport azért nem semmitmondó. -
#19185 Jobb lett tényleg... én inkább semmitmondónak mondanám, de ugye kinek a pap, kinek az autója kéne ^^ -
#19184 Há-há -
SirArcheer #19183 :) Sok sikert.
Ha kiírtod a psp-s warezt, akkor nem lesz ott több komment.
De tényleg jobb lett a ds topic. -
Tomek83 #19182 Itt valakinek volt hasonló problémája,hogy a másik akksival se bírta tovább,lehet hogy a töltővel van probléma. Ha UPC-s,akkor gondolom van még rá garancia is,akár vissza is viheted. -
#19181 Köszönöm a válaszokat. Ma rendeltem 3500-ért utángyártott 1000mAh-at remélem megoldódodik a problémám.
Bár attól félek ha nem ez a gond ugyanis akitől kaptam annak ez upc-s volt és talán párszor ha játszott vele (a konzol állapota is erre utal).
Remélem nem járok úgy mint anno az n-gage-el megvettem szar volt az aksi de újjal sem bírta sokáig. -
#19180 1000 töltés :D valószínű -
#19179 Lítium akkumulátorokat nem kell formázni, lemeríteni/kisütni is teljesen felesleges és nem is lehet. Gondolom a tied túlvan 1000 töltésen és kezd fáradni :-)