Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap kipróbáltam a Boulder Dash Rockst. Milyen igényesre megcsinálták ezt a régi szuper játékot, nagyon frankó lett. Aki x évtizede(!) szerette a boulder dasht még c64en is mindenképpen próbálja ki, nagyon finom.
(Remélem lesznek elgondolkodtató nehéz pályák is, eddig eléggé easy)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Kisgabo postával együtt is megérné, ha alapból csak 6 dollár. Legyen 3-4 ezer már megérné nekem. Azért ha rendelsz ilyen helyrõl szólj légyszi.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A
külön meg nem gazdaságos akkut hozatni, drága a posta. amúgy gondolom, valami utángyártott holmi... 😞
Kisgabo kéne nekem egy ilyen 2000mah-s aksi.
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3840
6 dollár kinn, ami vicc, hogy nálunk 1000mah-s 7000ft...
Tudnál ilyet rendelni, szerezni nekem? Ha igen mennyiért? Komolyan érdekelne a dolog ha normális áron tudsz.
gép ellen "társasozni" egy idõ után már elég uncsi tud lenni
nem értem miért hagyták ki belõle a wfc-t...
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
PSP & DS RULEZ!
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
PSP & DS RULEZ!
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
PSP & DS RULEZ!
tudtok ajánlani?
PSP & DS RULEZ!
Lehet e esetleg az iránygombokat konfigurálni a másik oldalon lévõ gombokra vagy valami más megoldás van e erre a problémára. Vagy mennyire kell ezt a gombok bal kéz stylus jobb kéz metódust alkalmazni.
Mert ha nincs rá megoldás asszem marad a psp vétel.
Final Fantasy XII Revenant Wings USA 1695 1024 Mbit 45.20 MB
Mario Party DS USA 1694 256 Mbit 17.67 MB
Bomberman Story DS EUR 1693 1024 Mbit 22.74 MB
Power Play Pool USA 1692 64 Mbit 2.15 MB
DTM Race Driver 3: Create & Race EUR 1691 512 Mbit 50.95 MB
Összehasonlíthatatlan szemét. Olyan mint pl a settlers ds vs settlers pc. Azé kösz az ötletet 😉
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Most biztosra akarok menni

Elég lassuak 😊
Ezenkívül sajna, nem olyan összetett mint az eye of the beholder1-2 volt, logikai feladványok sincsenek benne.
Sajnos azonban stílusában dsre jelenleg ez a legjobb ilyen játék. Pedig milyen jó lehetett volna, ha John Carmack tudja mi az az ad&d...
Gondolkodtam, hogy eredetiben is beszerzem, de miután kedvesem 2 nap (!) alatt vitte végig, én inkább ki is hagyom 😞
Xbox Live gamertag: kilencnad
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
porki fagyok fállalon
Azt hiszem nem kell kommentálnom

Ez nem csak azért érdekes, mert egy szép kerek szám, de felmérések szerint 2008 márciusban átlépi a 23 milkát és ezzel megfogja elõzni minden idõk legtöbbet eladott játékkonzolát a PS2-t összesített eladásban Japánban.<#vigyor5>#vigyor5>