Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
Nekem meg az FF tactics A2 grafikája tetszik legjobban.

Tegnap kipróbáltam a Boulder Dash Rockst. Milyen igényesre megcsinálták ezt a régi szuper játékot, nagyon frankó lett. Aki x évtizede(!) szerette a boulder dasht még c64en is mindenképpen próbálja ki, nagyon finom.
(Remélem lesznek elgondolkodtató nehéz pályák is, eddig eléggé easy)

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem jobban tetszik grafikailag az ff3 mint az ff12.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Sheltem
Mármint eladóba van ilyened?

Kisgabo postával együtt is megérné, ha alapból csak 6 dollár. Legyen 3-4 ezer már megérné nekem. Azért ha rendelsz ilyen helyrõl szólj légyszi.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

zola2000
Kint van a dragon quest 4 japánul. Elsõre elég jónak tûnik, csak kicsit nehéz a nyelvezete. egy-két alapszót már tudok, meg vadul szótárazok játék közben (jó volt megtanulni az írásjeleket XD)

A

Nekem egy hete uton van a wii-m, ki tudja melyik postás játszik vele.<#boxer>

kisgabo
én most nem rendelek, cézé megtette, elvileg úton a m3ds real karim. 😊

külön meg nem gazdaságos akkut hozatni, drága a posta. amúgy gondolom, valami utángyártott holmi... 😞

Totis
Nekem van egy ilyen. Ugyaninnen rendeltem.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Sheltem
Na fordítsuk komolyra a szót.
Kisgabo kéne nekem egy ilyen 2000mah-s aksi.
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3840
6 dollár kinn, ami vicc, hogy nálunk 1000mah-s 7000ft...

Tudnál ilyet rendelni, szerezni nekem? Ha igen mennyiért? Komolyan érdekelne a dolog ha normális áron tudsz.

Sheltem
Jó hát 4et megért volna nekem <#hehe>

kisgabo
japan, szerinted külön is annyi? <#vigyor1> 3500az 1 gigás, akciós pakkot kínálok.

Sheltem
Japán a kingston ? Külön is adod 4é?

james69holden
Mario Party így ebben a formában nekem csalódás 😞
gép ellen "társasozni" egy idõ után már elég uncsi tud lenni
nem értem miért hagyták ki belõle a wfc-t...

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Contrába és a MarioPartyba is belerakhatták volna a WFC-t,jól el lehetett volna szórakozni neten. Mario-t éjjel kipróbáltam,tényleg elég jó lett. Boulder Dash viszont nagyon szaggat amikor az infokat kiírogatja,pedig az se lenne rossz.
Keviny
Nyugi, nekem sincs sokkal több idõm. Annyi játék van DSre is meg Wiire is hogy azt se tudom melyikhez nyúljak ha van 1 csöpp szabadidõm. Bár a DS még könnyebb, mert elég sokat utazok/nap és akkor van lehetõség egy kevés prüntyire, de pl a Zeldát még én se nyomtam végig.

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

butyokanime
Annyira nincs sok nekemse,én csak esténként tudok játszani, esetleg buszon néha de ott nemszeretek.

PSP & DS RULEZ!

kisgabo
supercard sd one v2 eladó. 9000 pénz, 2 gigás kingston micro sd-vel 13000.

Totis
Nem értem hogy van nektek ennyi idõtök játszani. Én még a Zelda elején tartok. A 2. fõszörnyet most öltem meg és a Ocean King templomába visszamentem... Ott frankón el is akadtam a 6 táblás részen. Nem tudtam kinyitni az ajtót. Valamit kellene rajzolni rá...<#vigyor3>

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

butyokanime
Sajna nem AFC-s :S kurva nehéz lett volna nekik beleírni???szégyen...A játék viszont nagyon ütõs lett.És elég egy játék is ahhoz hogy 4 ember elszórakozzon vele.DOWNLOAD PLAY funcióval oldották meg a "lan"-t

PSP & DS RULEZ!

Keviny
tud a mario party wifi multit?

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

butyokanime
okés <#eplus2> de a contra nem WFC-s, szal nem lehet neten.De a mario party-t elvileg igen.Mindjárt kipróbálom <#idiota>

PSP & DS RULEZ!

Hello!12ezerért megéri egy sima DS használtan?Ja éa milyen kártyatípusokat
tudtok ajánlani?
Majd gyúrok én is Contrára,és majd kipróbálhatjuk multi részt.Ha meg nem megy akkor Mario Partyzunk<#vigyor3>
butyokanime
JEEE KIJÖTT A MARIO PARTY DS <#idiota><#idiota><#idiota> ma sem alszok, contra 4 már kisujjamon jön ki easy-be 10 életbõl végigviszem :S váltok normalra <#buck>

PSP & DS RULEZ!

Sheltem
Kifelejtetted a Boulder Dash Rocks-t... Isteni kis játékok a boulderek is, ez valóban egy nyami nap...

shenmuedc
Köszi!

Megnyugtattál!
Keviny
Általában azoknál a játékoknál amit stylussal irányítasz ott a másik oldalon levõ gombok azt a célt szolgálják amit a kereszt, magyarul abszolút balkezes kompatibilis. PSP-t szvsz ne vegyél.

shenmuedc
Ne haragudjatok hogyha hülyeséget kérdezek. Most készülök ds-t venni de van egy problémám. A ds játékok többségét ugye úgy kell irányítani hogy bal kézzel iránygombokat nyomod jobb kézzel meg a képernyõt a stylusal. Na most az a gondom ezzel hogyha én balkezes vagyok és jobb kézzel még a toll fogása is nehezemre esik hát még a pontos irányítás akkor mi van?
Lehet e esetleg az iránygombokat konfigurálni a másik oldalon lévõ gombokra vagy valami más megoldás van e erre a problémára. Vagy mennyire kell ezt a gombok bal kéz stylus jobb kéz metódust alkalmazni.
Mert ha nincs rá megoldás asszem marad a psp vétel.
kisgabo
ez egy nyami nap:

Final Fantasy XII Revenant Wings USA 1695 1024 Mbit 45.20 MB

Mario Party DS USA 1694 256 Mbit 17.67 MB

Bomberman Story DS EUR 1693 1024 Mbit 22.74 MB

Power Play Pool USA 1692 64 Mbit 2.15 MB

DTM Race Driver 3: Create & Race EUR 1691 512 Mbit 50.95 MB

Sheltem
Nekem volt gba spm és kipróbáltam a gba-s eob ot.. Az egy nagy rakás kaka a pcshez képest(igen van amiben a pcs játékok jobbak).
Összehasonlíthatatlan szemét. Olyan mint pl a settlers ds vs settlers pc. Azé kösz az ötletet 😉

Sziasztok!Lécci mondjatok egy árat hogy mennyiért éri meg egy használt ds vagy lite!Eddig simát láttam 12ezerért?Az jó?
Tinman
De Eob van GBA-ra is... nem jobb kézben tartani?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sheltem
Köszi a tippet, de egyelõre letöltöttem eye of beholder 1-2-t , dosboxot meg kinyomtattam a hozzá tartozó cov leírásokat a http://pcvilag.muskatli.hu/irodalom/CoV/ujcov.html ról.

Most biztosra akarok menni

kisgabo
yeah... <#vigyor1> divineo átmenetileg halott, winsunx kínálata... egyszerûen szánalmas.

Borgi
szvsz nem kell 😊

porki fagyok fállalon

Nekem Hori van,1200ért vettem egy éve,szerintem azzal nincs gond.
ReTeK
ezek a kijelzõ védõfóliák eléggé vegyes árban vannak, melyiket érdemes megvenni ? hori,brando,dragon ?

Próbáld ki az Etrian Odysseyt.

Én 15-én rendeltem ugyanonnét és ma reggel hozta a postás 😊

Elég lassuak 😊

Hellhammer
Csak jelentem, hogy ma érkezett meg a cucc, amit 13-án rendeltem a real hot stuff-tól. Ha 12-én hétfõ reggel (ottani idõ szerint) rendelem nem pedig kedd délután, akkor már lehet, hogy pénteken itt lett volna (azaz kevesebb mint 1 munkahét alatt). Szal aki esetleg vacilál, hogy rendeljen-e tõlük, annak azt mondhatom hogy semmi para nincs a dologban 😊

Sheltem
Egyébként én most le is töltöttem az eye of the beholder 1-2t és zúzom dosboxxal. Muszáj valami jó rpgvel játszanom mostmár úgy rákészültem erre az orcs and elvesre 😞

Sheltem
Szia! Énis végigtoltam, tényleg rövid sajnos. Szuper de rövid.
Ezenkívül sajna, nem olyan összetett mint az eye of the beholder1-2 volt, logikai feladványok sincsenek benne.
Sajnos azonban stílusában dsre jelenleg ez a legjobb ilyen játék. Pedig milyen jó lehetett volna, ha John Carmack tudja mi az az ad&d...

koryne
Az Orcs & Elves botrányosan rövid 😞((
Gondolkodtam, hogy eredetiben is beszerzem, de miután kedvesem 2 nap (!) alatt vitte végig, én inkább ki is hagyom 😞

Xbox Live gamertag: kilencnad

Borgi
nembajaz, majd mennifog ;>

porki fagyok fállalon

ez a contra kicsit nehéz nekem <#idiota>, easy-n is csak 5ödszörre sikerült a 2. pályára tovább jutnom

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Borgi
háteza needforspeed télleg egy vicc. pedig carbon nagyon jo lett. ezt is nagyon "jó"... Gondolom fizikára akartak inkább gyurni, vagy nemtom. De nem sikerült

porki fagyok fállalon

Sheltem
Mi sem bizonyítja jobban mennyire jó volt játéktermés szempontjából ez a 2 hónap, mint a gamespot legnépszerübb ds játék diagrammja:

Azt hiszem nem kell kommentálnom

Sheltem
Hja a linket lehagytam:

http://ds.ign.com/articles/835/835823p1.html

Ünnepeljünk:

Sheltem
Kedvenc kis masinánk átlépte japánban a 20milliós eladást <#vigyor5>

Ez nem csak azért érdekes, mert egy szép kerek szám, de felmérések szerint 2008 márciusban átlépi a 23 milkát és ezzel megfogja elõzni minden idõk legtöbbet eladott játékkonzolát a PS2-t összesített eladásban Japánban.<#vigyor5>

Sheltem
Használd mindig ezt a listát megjelenésekhez:

http://ds.ign.com/index/release.html

james69holden
nov. 19.

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!