Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
Pont ez a jó benne 😊

Totis hova tüntél? <#szomoru1>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sephi
Tehat.

Contra 4. Uaaai de rohadt nehez 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Pedig a legjobb tudomásom szerint ennek a kijelzõtechnológiának ez a neve.
Csak Lite verziónak van valódi háttérvilágítása.
A régi DS kijelzõjében a TFT ELÕTT van 1 speciális plexilap, az világítja meg a kijelzõ alatti fényvisszaverõ felületet.
Persze ez is háttérvilágítás, csak nem valódi, hanem transzreflektív. <#vigyor0>

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Egyik DS-be sincs transzreflektív TFT és mindnek háttérvilágítása van 😊

Attól függ, mihez képest.
A sima DS kijelzõje talán egy hajszállal jobb a normál GBA SP-ben lévõnél.
Transzreflektív TFT, ami azt jelenti, hogy a kijelzõt felülrõl világítjuk meg.
Elõnye, hogy napfénynél-erõs lámpafénynél világítás nélkül is lehet vele játszani, így energiatakarékosabb.
Hátrányai: gyengébb fényerõ, kisebb kontraszt, halovány színek.
Ettõl függetlenül ezzel is lehet jókat játszani, + kb 15 rugóért beszerezhetõ.
Ez, ha a GBA SP durván 13 ezres árához viszonyítom, nem drága.
Szerintem...

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Sziasztok!Az igaz hogy a sima ds-be nagyon kevés a fényerõsség?
Borgi
ésszel emberek!

porki fagyok fállalon

Sheltem
Én e? A szõrösszívü házigazda volt. "Lekezelõen" Na ezt mibõl raktad össze? 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Én töröltem... flame stop! 😊

Sephi
Jah kozben turulted a szinvonalas hozzasolasod.

Koszonom.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sheltem
Nem kell flashelni semmit. Az már régen volt. GBA játékokat egyik Slot1 es kártyával sem fogsz futtatni, ahhoz slot2es kell(pl M3 lite perfect).
Nem fogod hiányolni a gba játékokat, ez egy jó kártya.
Egyébként multiformatnál már lehet kapni az m3 legújabb kártyáját az m3 ds real-t 12k huf ért.

értem! és mi az a flash-elés ??? 😄 csak annyi h. GBA-s játékokat futtason?? am honnan tudok letölteni DS játékokat ingyen? (köszi a segítséget)

Borgi
juár velkám
de nem divat félkövér betükkel irni errefelé 😉 anélkülis lássuk

porki fagyok fállalon

james69holden
tudtommal ugyanazt tudja mint az m3 ds simply...
igen, bármilyen letöltött ds játékot le fog játszani
ez csak az adapter kártya, szal kell hozzá venned egy micro sd kártyát, ugyanis arra fogod másolni a cuccokat

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Szevasztok! Nagyon kezdõ vagyok a témában szal pls ne kiabáljatok le! <#vigyor3> Azt szeretném kérdezni, hogy ez a kártya (http://www.shoxx.com/catalog/product_info.php/cPath/73_92/products_id/3392?sID=1c08c14b42bd6cfcd4f6c035e7a0d1434c2a59b87aa6850b8bf34ea24fd07da6)

Miben külömbözik egy M3-as karitól? Mit nem tud?? am ha veszek ezek közül pl egy R4-est akkor rátudok bármilyen letöltött DS játékot rakni? ez már alapból egy memkari vagy csak egy ilyen átalakító?

Válaszotokat elõre is köszönöm! :-)

Ha valakinek van esetleg egy felesleges mûködésképtelen (nem baj ha törött) DS-e (Lite/régi nem számít), privi pls 😊

koryne
Akit zavar a reklám, annak meleg szívvel tudom ajánlani a firefoxot ad-bolck plus kiegészítõvel. Én sokáig azt sem tudtam, milyen xbox reklámról beszél itt mindenki 😊))

Xbox Live gamertag: kilencnad

Sheltem
Ez az xbox360 reklám elég igénytelen szar. Ezé csinosíthatjuk itt orkenyiddel itt a bannert ha feléb*sznak ilyen szar reklámot. Monnyon le

Welcome!<#vigyor0>
Ja, és feltétlen próbáld ki a Metroid Prime pinballt is!

james69holden
hát én akkor el se kezdem sorolni az én kedvenceimet 😊
de Zelda-t elsõ helyre tenném az fix 😉

Tinman
Welcome :-)

1. Final Fantasy III.; Chochobo tales
2. Under the kinfe
3. Project Rub
4. Zelda Phantom Hourglass
5. Castlevaniák; Metroidok :-))

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sheltem
Na szia! Úgy nézki ahonnan rendeltem egy kamucég át akartak b.. verni. Semmi elérhetõség csak kaptam mailben egy számlaszámot, erre mikor rákérdeztem személyes átvételre vagy utánvétes fizetésre, jött a hebegõs habogós mail.
Egy szónak is 100 a vége 3 kérdésem van hozzád.
1. bontatlan az aksi csomagolása?
2. mikor rendelted?
3. mennyiért adod el ha eladod?

Ha bontatlan és 2007es és korrekt áron adod mindenképpen érdekelne.

Sheltem
Szia!

A legjobb játékok jelenleg(szerintem):

Contra 4
Legend of Zelda: Phantom Hourglass
Castlevania dawn of sorrow
Castlevania portrait of ruin
Mario Kart

3at kértél ez 5, én mondjuk Tomekkel ellentétben animal crossingra azt mondom vagy imádni fogod vagy utálni szóval az lutri 😊

Hellhammer
Már van ilyen gém. Homebrew.

james69holden
mindenhol ott van <#vigyor3>

Az az XBox-os szar miért van itt?

Köszi,már amúgyis akartam egy nagyobb sd kártyát.
Timantes,ide felnézel egy kicsit és rögtön látod jó pár NIntendo Ds játék borítóját,ezenkívûl még ajánlom a Castlevaniákat,Mario-t,Animal Crosingot,Rune Factoryt,Final Fantasyt,Dementiumot és még van sok fantasztikus játék.
KÖSZÖNTSETEK ENGEM , mint új magyarországi NDS Lite tagot!!!!!! Csatlakoztam a Nintendo táborába. Ezért kérlek Titeket, hogy mondjatok 3 olyan játékcímet amivel mindenképp érdemes a "kis" masinán játszani!!!! Köszi 😊

Borgi
loholl.
bár biztos nem elsz ijen gém :C

is itt virit egy mikrosoft xbox360 reklám atopig tetején (Y)

porki fagyok fállalon

Sheltem
Csókoltatlak davido:
Dota Ds

Azé ne utálj nagyon légyszi <#puszis>
Kösz az infót Butyok<#eljen>

Sheltem
Lehet, veszel egy gyorsabb microsd kártyát a flash kártyádba.

butyokanime
a kódokat nekem se adta be mikor kiakartam próbálni, nemtom minek írják ki.Mondjuk én kóddal nemszeretek játszani.

PSP & DS RULEZ!

Most láttam a gamefaqs-on egy kódot a Contrára hogy 30életet ad,de nekem nem mûködik.
Ja,ha szaggat egy játék,akkor lehet rajta valamit buherálni hogy rendesen menjen?
butyokanime
Sheltem tecsak gakoroljad a CONTRA 4-et :C<#violent><#buck><#banplz>

PSP & DS RULEZ!

Sheltem
Nem fontos a lényeg, hogy vegyél nyugodtan Ds-t 😊

Ne offoljuk szét a topicot.

Miért mit írtam félre?
kisgabo
Ha veszek egy farmert, szerintetek meddig lesz divatos? A seggén hamarabb kikopik a szín? <#idiota>

Az élet nagy problémái.

Sheltem

Sheltem
Egyetértek veled, tényleg hülye kérdések.

Tothm, a mai napig jönnek ki gbara is játékok, tehát még nagyon sokáig lesznek ds játékok, akár években mérve is.

A nyelvtanodról inkább nem mondok semmit mert csak le leszek hurrogva, hogy ez egy nyilvános fórum, de légyszi figyelj picit...

Nem lesz esés, és a ds-nek szerintem van még kb 3-4-év élettartama, és utána fog kihozni vmit a nintendo szerintem.

Tom!Csak ez engem nagyon izgat és hol máshol kérdezném meg mint itt!Tehát...
kisgabo
mennyire ostoba kérdések... <#wilting>

Szerintetek a DS-re még meddig fognak kijönni játékok!Esetleg szerintetek nincs olyan a közeljövõben amikor nagy árzuhanásba fog esni a DS?
Köszi szépen! Jól emlékeztél :-)

Már régebben játszottam vele, de asszem a nyakán kell megtapogatni, a foltot megnézni és a fentebb lévõ csuklója tájékán amíg piros nem lesz tapogatni.

www.gamepod.hu

Tinman
Doctor House tapasztalataim alapján a baleset során eltörhetett egy bordája... talán még a tüdõ is sérült így erõsen javaslom a sztetoszkóp használatát, vagyis légzésvizsgálatot.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Hali! Valaki játszik a life signs-el? Kicsit el vagyok akadva benne, ott ahol a srác elüti a csajt motorral, és nem tudom, hogy a srácon mit kéne megvizsgálni :-S Pedig részletesen végigmentem mindenen. Neten végigjátszást pedig nem találok. (a srácnak be van kötve a feje, az oldalán fekszik, és van egy lila folt az oldalán)
Köszi elõre is

Sheltem
Szia!

Reggel találtam egy helyen, frankó áron(ezenkívül csak vaterán van) és megrendeltem postán:

http://ebolt.4evszak.hu/?p=productsMore&iProduct=68
Ha nem postázzák, mert nincs nekik készleten akkor vevõ vagyok a tiédre, de reménykedem, hogy küldik.

A Zelda tényleg frankó, én nagyon meg vagyok elégedve ezzel az évvégi játékhozatallal. Mostmár mondjuk sajna nem jön ki semmi érdekes idén, minden megjelent(maximum a Final fantasy Tactics A2 (U) de ez nem biztos még).

Totis
Sikerült továbbjutnom a Zelda-ba. Az ajtóra kellttt vésni valamit és a munkahelyen jöttem rá, hogy mit. Alig bírtam kivárni, hogy hazaérjek. Persze DS mindig nálam van hátha. Múltkor a gépteremben ment éppen egy telepítés és nem tudtam mit csinálni úgyhogy leültem kicsit amíg az lefutott.
A másik meg a térképes sztori volt. Na ott feladtam. Becsuktam mondom lefekszem de elõtte elhúzok WC-re. Csak nem tudtam elaludni és kinyitottam. Ez volt a lényeg...<#zavart1> Nagyon tetszik továbbra is a Zelda.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Totis
Pluszba vettem a DS-hez ha megdöglene az akksija. Egyenlõre otthon áll csak szerencsétlen.
Ha eladó lenne érdekelne a dolog?

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|