Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Totis hova tüntél? <#szomoru1>#szomoru1>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Contra 4. Uaaai de rohadt nehez 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Csak Lite verziónak van valódi háttérvilágítása.
A régi DS kijelzõjében a TFT ELÕTT van 1 speciális plexilap, az világítja meg a kijelzõ alatti fényvisszaverõ felületet.
Persze ez is háttérvilágítás, csak nem valódi, hanem transzreflektív. <#vigyor0>#vigyor0>
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
A sima DS kijelzõje talán egy hajszállal jobb a normál GBA SP-ben lévõnél.
Transzreflektív TFT, ami azt jelenti, hogy a kijelzõt felülrõl világítjuk meg.
Elõnye, hogy napfénynél-erõs lámpafénynél világítás nélkül is lehet vele játszani, így energiatakarékosabb.
Hátrányai: gyengébb fényerõ, kisebb kontraszt, halovány színek.
Ettõl függetlenül ezzel is lehet jókat játszani, + kb 15 rugóért beszerezhetõ.
Ez, ha a GBA SP durván 13 ezres árához viszonyítom, nem drága.
Szerintem...
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Koszonom.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem fogod hiányolni a gba játékokat, ez egy jó kártya.
Egyébként multiformatnál már lehet kapni az m3 legújabb kártyáját az m3 ds real-t 12k huf ért.
de nem divat félkövér betükkel irni errefelé 😉 anélkülis lássuk
porki fagyok fállalon
igen, bármilyen letöltött ds játékot le fog játszani
ez csak az adapter kártya, szal kell hozzá venned egy micro sd kártyát, ugyanis arra fogod másolni a cuccokat
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Miben külömbözik egy M3-as karitól? Mit nem tud?? am ha veszek ezek közül pl egy R4-est akkor rátudok bármilyen letöltött DS játékot rakni? ez már alapból egy memkari vagy csak egy ilyen átalakító?
Válaszotokat elõre is köszönöm! :-)
Xbox Live gamertag: kilencnad
Ja, és feltétlen próbáld ki a Metroid Prime pinballt is!
de Zelda-t elsõ helyre tenném az fix 😉
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
1. Final Fantasy III.; Chochobo tales
2. Under the kinfe
3. Project Rub
4. Zelda Phantom Hourglass
5. Castlevaniák; Metroidok :-))
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egy szónak is 100 a vége 3 kérdésem van hozzád.
1. bontatlan az aksi csomagolása?
2. mikor rendelted?
3. mennyiért adod el ha eladod?
Ha bontatlan és 2007es és korrekt áron adod mindenképpen érdekelne.
A legjobb játékok jelenleg(szerintem):
Contra 4
Legend of Zelda: Phantom Hourglass
Castlevania dawn of sorrow
Castlevania portrait of ruin
Mario Kart
3at kértél ez 5, én mondjuk Tomekkel ellentétben animal crossingra azt mondom vagy imádni fogod vagy utálni szóval az lutri 😊
Timantes,ide felnézel egy kicsit és rögtön látod jó pár NIntendo Ds játék borítóját,ezenkívûl még ajánlom a Castlevaniákat,Mario-t,Animal Crosingot,Rune Factoryt,Final Fantasyt,Dementiumot és még van sok fantasztikus játék.
bár biztos nem elsz ijen gém :C
is itt virit egy mikrosoft xbox360 reklám atopig tetején (Y)
porki fagyok fállalon
:
Dota Ds
Azé ne utálj nagyon légyszi <#puszis>#puszis>
Kösz az infót Butyok<#eljen>#eljen>
PSP & DS RULEZ!
Ja,ha szaggat egy játék,akkor lehet rajta valamit buherálni hogy rendesen menjen?
PSP & DS RULEZ!
Ne offoljuk szét a topicot.
Az élet nagy problémái.

Tothm, a mai napig jönnek ki gbara is játékok, tehát még nagyon sokáig lesznek ds játékok, akár években mérve is.
A nyelvtanodról inkább nem mondok semmit mert csak le leszek hurrogva, hogy ez egy nyilvános fórum, de légyszi figyelj picit...
www.gamepod.hu
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Köszi elõre is
Reggel találtam egy helyen, frankó áron(ezenkívül csak vaterán van) és megrendeltem postán:
http://ebolt.4evszak.hu/?p=productsMore&iProduct=68
Ha nem postázzák, mert nincs nekik készleten akkor vevõ vagyok a tiédre, de reménykedem, hogy küldik.
A Zelda tényleg frankó, én nagyon meg vagyok elégedve ezzel az évvégi játékhozatallal. Mostmár mondjuk sajna nem jön ki semmi érdekes idén, minden megjelent(maximum a Final fantasy Tactics A2 (U) de ez nem biztos még).
A másik meg a térképes sztori volt. Na ott feladtam. Becsuktam mondom lefekszem de elõtte elhúzok WC-re. Csak nem tudtam elaludni és kinyitottam. Ez volt a lényeg...<#zavart1>#zavart1> Nagyon tetszik továbbra is a Zelda.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|