24434
Nintendo DS/DS Lite
-
Esham #19260 N-CARD? no comment...ezzel mindent elmondtam,a bóvlinak is vannak határai. -
#19259 a Ninja Gaident próbálta már valaki? -
#19258 van ilyen kari, 10kájjéé (+mikró SD ára/méret)... egyszerű, gyors... érdekese-e? -
#19257 használtra is ? -
krisz073 #19256 Hummmm az jó.
Most már csak a kártyenkámnak kell megjönnie :D -
rnd #19255 A játékban benne van az angol nyelv is a japán mellett és kijött egy "patch" amivel tudsz választani nyelvet. Itten van ni... például... de gúgli a barátod... -
#19254 kifejtenéd? -
CéZé #19253 Van hozzá angolosítás -
#19252 Elcserélném big brain játékomat védőfóliára vagy védőtókra ds-hez -
#19251 azt jól tudom, hogy a "gloss silver" kiadás csak Japánban és Koreában jelent meg? (megyek Koreába, ha jut rá időm megnézném mennyiért vesztegetik a helyieknek.) -
rnd #19250 Hát akkor... a problémád hamar megoldódott... -
toza #19249 bocs figyelmetlen voltam ide minden le van irva tok erthetoen.. -
toza #19248 eza fajta..szal mit lehet ezzel kezdeni??? -
toza #19247 van egy f card om ami beszart,eccer csak aztmonta h formzatlan es kesz...vissza raknam menut raja vhogy,de nemtom hol talalok..vmi xmenu.bat volt rajta meg kb meg 2 mappa meg nemtom..hol talalok megoldast?''? fontos lenne kosz!!!
-
#19246 De ne csak a bajt nezzuk hisz ezek apro dolgok. A jatek maga nagyon jo! -
#19245 Nem azt irtam hogy nem lehet oket megoldani. Azt irtam hogy bugosak, van olyan , mint peldaul az elejen a DIGITAL CLOCK , ahol szabalyosan tobb megoldasa is van de csak az a jo amit o akar. Aztan van egy par ami hibasan van megfogalmazva es van egy par ami nem totalisan logikus... -
thebluesnote #19244 "A ScummVM DS-t használja valaki? Monkey Island, stb...? Mik a vélemények?"
Murvajó. Legalábbis 1-1,5 éve, amikor ScummDS-eztem, akkor még az volt, gondolom nem lett rosszabb. Valami korlátozás miatt nem lehetett szinkronos játékot rátenni, lehet, hogy ez azóta változott. -
thebluesnote #19243 Konkrétan...? Én végigvittem, de nem találkoztam megoldhatatlan puzzle-lel. -
#19242 Prof Layton nagyon jó játék. Volt pár olyan puzzle ami szerintem is el van rontva. Viszont szerintem maga a hangulat, a grafika illetve a zene nagyon el lett találva.
A ScummVM DS-t használja valaki? Monkey Island, stb...? Mik a vélemények? -
#19241 Prof Layton nalam is meno de mar a 6-odik olyan puzzlet veltem felfedezni ami nagyon el van cseszve... -
Rasti #19240 Populous király,remélem hamarosan lessz belőle emberi nyelven is egy verzió -
timantes #19239 ezt én is kiakarom próbálni , véleményezd , teljes japán a játék vagy érthető féligmeddig ? -
#19238 Nálam jelenleg a vacsiuj Apollo Justice a király, meg a Prof Layton.
-
#19237 nincs warez, nincs téma.... :)
-
timantes #19236 látszik hogy a Tetris örök, megunhatatlan játék -
#19235 Ez igaz :D -
#19234 Na de amikor betárazod a "csillagot" multiban, felépítesz és bődületes tornyot, elsütöd a csillagot és sorba potyognak az egyenes tetris darabkák, az ellen szeme meg vérben forog... az megfizethetetlen. -
#19233 Nemcsak multiban, ha van épp 5 perced akkor bármikor jó, amióta kijött, megvan. :D -
#19232 Alap game... multiban iszonyat jó. -
timantes #19231 bealudt a DS topic... vagy épp mindenki ezerrel tolja az épp aktuális kedvencet
nálam most ez a favorit:
-
Tomek83 #19230 Nekem is Hori,nincs vele semmi baj,meg kell törölni a kijelzőt,ésa kkor már kevésbé látszódik a stylus nyoma,játék közben meg észre sem lehet venni. -
#19229 pedig többen is a hori fóliát ajánlják
én pl. nem raktam rá semmilyet
karcolódik, de annyira nem hogy zavarjon a játékban!
stylus csere? hát... az enyémet már elég sokat nyüstöltem és semmiféle kopást nem vettem rajt észre, cserélni max akkor kell ha sérül és elkezdi durván karcolni a kijelzőt -
#19228 szerintetek melyik a legjobb fólia a kijelzőre?
Most hori-t használok de pillanatok alatt tiszta karc már zavaróan.
Illetve érdemes e használni mennyire karcolódik össze nélküle a kijelző?
Ja és stylust mennyi időnként érdemes cserélni?
Köszönöm! -
rnd #19227 És természetesen azok a játékok amik nem a múlt héten jelentek meg megintcsak olcsóbbak... -
rnd #19226 Az ebay-en lehet venni új cuccokat is, sőt... És az ár 3-5x magasabb a magyar boltokban. Új játékokat 15 ezer körül adnak itthon, azokat 30-35 dollár körül rendelheted, ami mondjuk 6 ezer ft. De ha kifogod és türelmes vagy megszerezheted akár 4 ezerért is... -
sirpalee #19225 Köszi a segítséget, majd átbányászom...
Ebay, hát nem tudom, inkább megveszem boltba drágábban, mint ebayon keresztül használtan... Nem egy haverom szívott már ilyenekkel...
Na jó, tudom régimódi vagyok ^^ -
#19224 Itt van pár általam összegyűjtött hazai konzolbolt, katt rá nézd meg mi mennyi
Amúgy még mindíg ebay a legolcsóbb ilyen téren szvsz... -
sirpalee #19223 Sziasztok!
Ma vágtak hozzám egy DS-t ingyen (fél éves és kb 2 órát volt bekapcsolva ^^), és egyelőre fogalmam sincs, hogy hol lehetne játékokat venni hozzá, illetve ahol néztem (576 kbyte és konzolstudio) ott pont az nem volt amit kerestem (Jam Session).
Tudtok ajánlani valami jó kis boltot, ahol nagyon sok DS játék közül lehet válogatni? Főleg a Jam Session érdekelne...
Előre is kösz, minden segítségségért... -
timantes #19222 használd a god modot -
Némó12345 #19221 [moderálva]