Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSP & DS RULEZ!
Azt a pacifizmust én is utálom.
De a karakterek miért fél meztelenek?<#idiota>#idiota> Ha én mennék ilyen alienek ellen akkor felöltöznék rendesen,golyóállót meg pláne raknék magamra,akkor talán egy lövéstõl nem halok meg.
PSP & DS RULEZ!
(SPOILER: a Contra C is benne van, meg 12nél kapsz egy bonus karaktert 16 nál meg egy interjút amit egy készítõ taggal készítettek.)
PSP & DS RULEZ!
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Tudom,majd akkor legyen nagy a pofám ha a hardot is megcsinálom😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Itt egyetlen szó sem esik arról, hogy a DS kijelzõ megvilágítása milyen technológiájú.
Mihelyst hozzájutok 1 roncshoz, szétszedem, s akkor visszatérünk rá.
Sok konzol fordul meg a kezeim között, erre belátható idõn belül van esély.
(A saját 40000 Ft-os gépemet nem volt szívem szétkapni - azóta pedig ellopták.)
Maradjunk annyiban, hogy a vesztes fél fizet 1 sört/kólát a nyertesnek majd.<#vigyor0>#vigyor0>
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"In North America in September 2005, around the time of the Game Boy Micro's release, Nintendo released an improved version of the Game Boy Advance SP featuring a backlight instead of the previous version's frontlight."
De mondom ha nem hiszed hogy háttérvilágításos a régi DS, nyugodtan szedj szét egy rossz kijelzõt darabokra 😊
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Végülis az elsõ GB kivételével nekem pl mindegyik "N" handheld kijelzõje tökéletesen megfelelt a maga idejében. <#smile>#smile>
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A régi GBA-nak és a legelsõ GBA SP-nek reflektív kijelzõje volt, új GBA SP-nek és régi DS-nek transzreflektív, legújabb GBA SP-nek és DS Lite-nak sima. A transzreflektív amugy nem azt jelenti hogy nem hátulról van megvilágítva, hanem hogy hátulról és elõrõl is megvilágítható 😊 Elõrõl csak a régi GBA SP volt. GBA meg sehogyse 😊
Tökömnek kell erõltetni a 3d-t Ds-en nem tudom...Gyönyörû 2d játékokat akarok mint a Contra4 <#confused>#confused> sebaj majd a Tactics A2.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Próbáld ki a konvertert különbözõ beállításokkal 1 rövid videón, hogy kiválaszthasd a neked megfelelõ minõséget.
Tehát összegezve: A régi SP és a régi DS kijelzõje transzreflektív.
Az eredeti kérdés ez utóbbira vonatkozott.
Egyébként a piacon kapható SP-k max. 3-5%-a rendelkezik az új kijelzõvel, ezért nem is tartottam érdemesnek említeni.
Szinte nincs is olyan N hardver, ami ne fordult volna meg a boncasztalomon.
GC, DS, WII - ezek még hiányoznak, no de ami késik, nem múlik...<#vigyor0>#vigyor0>
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Help
Mikor másodszor kell az ajtórarajzolni a Temple of the Ocean Kingben egy háromszöget benne egy fordított háromszöggel azt hogy a fenébe kell ? fél órája próbálom rárajzolni de semmi.
ha már lámerkodás megy akkor én is kérdeznék: ha van egy slot1es karim (pl supercard ds1) akkor milyen kiegészítõvel tudom elérni h gba-s gammákat tudjak futtatni? létezik slot2-es passme, vagy valami gba-s flashkarit kéne vennem?
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
már nem emléxem ki, de akinek multkor ellopták a DSL-jét a suliból, milyen színû volt, esetleg számát tudja-e, milyen flash kari volt benne, egyéb jellemzõ dolgok, hova járt suliba a sértett? (a meglopott tulajtól jöhet privátban az üzi, csak mert feltünõen olcsón láttam eladó fekete DSL-t budapesten)