Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem az Alien Rebels van meg SNESre,azt végignyomtam minden szinten,de a többi Contrával csak most játszottam.
butyokanime
Mert azt hiszik magukról hogy menõk <#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe> én sem tom h az vok e de majdnem minden contra-t végignyomtam és asszem a fórumon is én nyomattam végig elsõnek <#eplus2>

PSP & DS RULEZ!

Én nem vagyok vérbeli Contrás😊meg hát nem is csalok benne😊
Azt a pacifizmust én is utálom.
De a karakterek miért fél meztelenek?<#idiota> Ha én mennék ilyen alienek ellen akkor felöltöznék rendesen,golyóállót meg pláne raknék magamra,akkor talán egy lövéstõl nem halok meg.
butyokanime
Ez zsír ötlet😛 de a vérbeli kontrások ilyet nem csinálnak<#idiota><#ravasz1> a normal még tûrhetõ is de a hard az télleg hard.A challange módban meg anyira durván nehéz dolgok vannak hogy ott télleg lehet kpani pár agyvérzést 😊 fõleg ezek az alian-es pályák!Meg fegyver nélkül 1 élettel juss fel a pálya végéig, mondom pfff <#buck>

PSP & DS RULEZ!

Köszi,amit írtál spoilerbe addig eljutottam ma,jobban mondva csak 12missiont csináltam meg. Normálba még nem kezdtem bele,de viszont kitaláltam egy stratégiát normálra ill. hardra,ezt még SNESen csináltam az Alien Rebelsnél hardban, H betûs fegyvert be kell szerezni(H mint hõkövetõ<#vigyor3>) és olyan helyre kell menni ahol biztonságban vagy,nem érnek el az ellenfelek,aztán csak lõni folyamatosan hogy kapd az életeket,feltöltöd magad teljesen.Szerintem másként nem lehetne megcsinálni a hard módot,max jópár agyvérzés árán😊
butyokanime
Na gratulálok <#beka3><#taps><#idiota> normal modban már énis csak a feléig viszem kb, az már nehéz. easy már könnyû.Amugy

(SPOILER: a Contra C is benne van, meg 12nél kapsz egy bonus karaktert 16 nál meg egy interjút amit egy készítõ taggal készítettek.)

PSP & DS RULEZ!

És milyenek?
kisgabo
500

Nekem lécci segítsetek!Tehát Brain Training-ben hányféle játék típus van?
kösz a választ 😄
a fogkrém jobb, mert a papír elmozdulhat <#idiota>

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

kisgabo
sd, csak papirzsepit kell mellé tömni.

A Nintendo DS milyen memóriakártyát olvas?
ez az a játék amiért meg akarom venni nagyon a ds-t és persze másért is 😄
Igen,sikerült lenyomnom a Contra 4et easy módban<#taps>
Tudom,majd akkor legyen nagy a pofám ha a hardot is megcsinálom😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megcsináltam 4küldetést is gyorsan,szóval már a NES Contra-t is játszhatom
butyokanime
azért furcsáltam én mert tuttam h abban az a kód :S nemhittem h arra írjják

PSP & DS RULEZ!

A Brain Training-ben kb hány játékmód van?
Ja amúgy rájöttem hogy miért nem használt a gamefaqs-on az a 30életes kód.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha jól sejtem,akkor több Contrát is játszhatsz ha végignyomod a Contra 4-et,és a 30 élet az a Nes verziós Contrához van.
Ismét elkezdtem a Contrát,és el is jutottam a 6.pályáig,de ott a fõellent nem tudtam megölni. Azt hogy kell kinyírni mert hiába lövöldöztem nem láttam hogy sérült volna.
Rendben 😄

"Screens: Two separate 3-inch TFT LCD, resolution of 256 x 192 pixels, dimensions of 62 x 46 mm and 77 mm diagonal, and a dot pitch of 0.24 mm."
Itt egyetlen szó sem esik arról, hogy a DS kijelzõ megvilágítása milyen technológiájú.
Mihelyst hozzájutok 1 roncshoz, szétszedem, s akkor visszatérünk rá.
Sok konzol fordul meg a kezeim között, erre belátható idõn belül van esély.
(A saját 40000 Ft-os gépemet nem volt szívem szétkapni - azóta pedig ellopták.)
Maradjunk annyiban, hogy a vesztes fél fizet 1 sört/kólát a nyertesnek majd.<#vigyor0>

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Tinman
Báááz! És nem szóltok, hogy van már Runaway KALANDJÁTÉK DS-re! <#ejnye1>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

http://en.wikipedia.org/wiki/Game_Boy_Advance_SP
"In North America in September 2005, around the time of the Game Boy Micro's release, Nintendo released an improved version of the Game Boy Advance SP featuring a backlight instead of the previous version's frontlight."

De mondom ha nem hiszed hogy háttérvilágításos a régi DS, nyugodtan szedj szét egy rossz kijelzõt darabokra 😊

kisgabo
játékélmény NDS, powa PSP. PSP-n filmezek, mp3, és látványosabb, de nem olyan élvezetes gémek.

Melyik a jobb NDS vagy a PSP?
Totis
Netwars azaaaz! Nagyon nagy játék volt. Bár néha elvesztem a vonalak között...:-) Aztán jött a Descent idõszak hálóba. Utána Quake és a többiek. Istenem régi szép idõk...

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Ugyan nem értek veled maradéktalanul egyet, de azt hiszem, felesleges tovább vitázni.
Végülis az elsõ GB kivételével nekem pl mindegyik "N" handheld kijelzõje tökéletesen megfelelt a maga idejében. <#smile>

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

NetWars. Régi szép idõk. Írtam hozzá cheatet, az F5, F6, F7, F8 billentyûkre lehetett pajzsot, rakétát, extra tûzerõt és tolóerõt "szerezni". Sajnos nem bírtam röhögés nélkül, amikor láttam a többiek csodálkozó arcát, így elmondtam nekik, mitõl megy nekem olyan jól a játék. <#vigyor0>
Tinman
Ps1 graf szint, nekem elég handhelden :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Jaj bocs keverem :S
A régi GBA-nak és a legelsõ GBA SP-nek reflektív kijelzõje volt, új GBA SP-nek és régi DS-nek transzreflektív, legújabb GBA SP-nek és DS Lite-nak sima. A transzreflektív amugy nem azt jelenti hogy nem hátulról van megvilágítva, hanem hogy hátulról és elõrõl is megvilágítható 😊 Elõrõl csak a régi GBA SP volt. GBA meg sehogyse 😊

Sheltem
Final Fantasy IV

Tökömnek kell erõltetni a 3d-t Ds-en nem tudom...Gyönyörû 2d játékokat akarok mint a Contra4 <#confused> sebaj majd a Tactics A2.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Szerintem viszont szuper játék lesz 😊 Eddig amit láttam belõle imádni fogom. Igaz ez is pont az a fajta játék amivel csak és kizárólag handhelden játszanék pcn soha. Tipikus.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Totis
A Novell-hez is volt egy beépített vektorgrafikus ûrhajós játék. Nem tudom mi volt a címe. Viszont az elsõ hálózati játékélményem ahhoz köthetõ...

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Tinman
Iszonyat. C64-en is utáltam az ilyesmit... így FF3 után durva lenne ezzel tolni.

Sheltem
Holnapi megjelenés

Geometry Wars

http://www.youtube.com/watch?v=7boIlFjMDbU

Relatív. Mobilja válogatja.
Próbáld ki a konvertert különbözõ beállításokkal 1 rövid videón, hogy kiválaszthasd a neked megfelelõ minõséget.

Bocs, ezt nem emeltem ki külön.Egy szétszedett SP most is a polcomon hever.
Tehát összegezve: A régi SP és a régi DS kijelzõje transzreflektív.
Az eredeti kérdés ez utóbbira vonatkozott.
Egyébként a piacon kapható SP-k max. 3-5%-a rendelkezik az új kijelzõvel, ezért nem is tartottam érdemesnek említeni.
Szinte nincs is olyan N hardver, ami ne fordult volna meg a boncasztalomon.
GC, DS, WII - ezek még hiányoznak, no de ami késik, nem múlik...<#vigyor0>

kisgabo
dolgozz meg érte. <#gunyos1>

james69holden
nem szúrja ki a szemedet a piros betûs mondat a bannerben?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Szevasztok! DS-re progikat és játékokat honnan tudok letölteni ingyen????

Még 1 kérdés! Ha videót akarok nézni akkor az mennyire lesz jó pl egy mobilénál jobb?
james69holden
jah, egy tolvonással szabad csak felrajzolni

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Azzal én is szívtam,vagy 100x lerajzoltam. Úgy kell lerajzolni,hogy ugyanazon a vonalon 2x ne menj át,szóval egy húzással csináld meg.
Sheltem
Tököm má a zeldába...

Help

Mikor másodszor kell az ajtórarajzolni a Temple of the Ocean Kingben egy háromszöget benne egy fordított háromszöggel azt hogy a fenébe kell ? fél órája próbálom rárajzolni de semmi.

Keviny
még talán arra érdemes figyelned hogy az érintõképernyõ nem-e hibás. ezalatt azt értem hogy van olyan hiba h bizonyos területeket nem érzékel az érintõképernyõ. egy egyszerû rajzprogrammal (pl Colors!) le tudod tesztelni.

ha már lámerkodás megy akkor én is kérdeznék: ha van egy slot1es karim (pl supercard ds1) akkor milyen kiegészítõvel tudom elérni h gba-s gammákat tudjak futtatni? létezik slot2-es passme, vagy valami gba-s flashkarit kéne vennem?

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

a francba, elvitték...

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

müködést én is kipróbálom, kiveszem a ds-embõl az m3s-t és bele a dsl-be 😉

Sheltem
Pixelhibán kívül nézd a kis "kihajtópánt" nem törött e, tudod annakidején volt egy csomó lite aminél eltört az a vékony kis forgóizé. Én a külsõ felületét is nézném karcos e, elvégre a ds lite egy gyönyörûség(vaze asszonyra nem mondok ilyeneket), és én kipróbálnám a gombokat is mûködés közben.

volna egy kérdésem: ha használt fekete DS lite-ot veszek, amire a 6 hó gari csak a tulajon keresztül érvényesíthetõ, mire figyeljek oda a megvételnél a pixelhibán kívül?

már nem emléxem ki, de akinek multkor ellopták a DSL-jét a suliból, milyen színû volt, esetleg számát tudja-e, milyen flash kari volt benne, egyéb jellemzõ dolgok, hova járt suliba a sértett? (a meglopott tulajtól jöhet privátban az üzi, csak mert feltünõen olcsón láttam eladó fekete DSL-t budapesten)

Nem, az a régebbi GBA SP-nél van igy. Szedj szét egy régit ha nem hiszed 😛