24434
Nintendo DS/DS Lite
  • rnd
    Ha végigpörgetted jön a Hard Mode ami egy kicsit nehezebb és ha az is megvolt akkor jön a Hell Mode ahol 1 azaz egy élettel kell a Hard Mode-ot végigtolni. Na _AZ_ nehéz, nem a vége.
    Én kétszer vittem végig, mert eladtam és később rájöttem hogy hiba volt és megvettem újra.
  • Tinman #19300
    1 olyan feladat van... gyakorlatilag a legvége ahol 1 szuszra a játék során megismert 3 főellenfelet kell legyakni... erre még nem voltam képes :-/
  • KILLER2
    Mert amúgy szeritnem egy nagyon jó játék. Értelme nem sok van, de ha van szabad 10-20 perced és nincs semmi dolgod, akkor nagyon jó el lehet vele lenni. Leszámítva, ha olyan feladat van, amitől kopaszra tépkeded a fejed :)
  • timantes
    én is fólián toltam és egyetértek veled , a ceruza rongálódjon ne a képernyő
  • KILLER2
    Kell rá fólia, én is csak azzal mertem rajta játszani. Hát nem volt semmi utána. Cerka meg...inkább az menjen szét, mint a képernyő.
  • timantes
    Project Rub-al óvatosan , képernyő és ceruza romboló játék
  • Tinman #19294
    Emulátor vagyis progi... teljesen jól futottak amit próbáltam.
    Lehet, igen. A nagy pontosságot igénylő játékoknak amúgy is csak 1-2 featureje van a stylushoz kötve.
  • Borgi
    wcn tolható, nebassz :C
  • VLB
    jó sebességgel futnak? ez amúgy kártya vagy vmi progi? És amúgy főleg buszon szeretném használni(távolsági), lehet azért egy enyhén zötykölődő buszon is a cerkával játszani? nem zavaró? Tököm holnap megnézek egy gépet vmelyik boltba.
  • Tinman #19291
    Persze SnesDS-el...
  • VLB
    zelda az egyik ok amiért veszem amúgy. Advance-em amúgy volt azon a Yoshi volt a kedvencem. Snes játékok amúgy mennek rajt?
  • Tinman #19289
    Project Rub --> nagyon innovatív... gyertyákat fújsz, hajót írányítasz
    Zelda Phantom Hourglass --> kötelező
    Final Fantasy --> alap jRPG, szép is jó is
    Chochobo Tales --> nézd meg, jó az
    Puzzle Quest --> RPG/logikai WC-n is tolható :-DDDD
    Trauma Center --> operálós mangás, remek :-)
    New Super Mario bros--> utálod a Mariot? Most majd imádni fogod ;-)
  • VLB
    akkor 20ér az enyém lesz. mondjatok kb 5 játékot amivel kezdjem. Mindenevő vagyok amőgy.
  • kisgabo
    20 ért meg, régit ne vegyél, tényleg...
  • VLB
    20ér akkor még megéri? Télleg brutál nagy különbség van a régi és az új gép fényereje közt(néztem youtubeon). És napsütésben is jól láthaó a kijelző? Vagy úgy tükröződik mint a psp? Mert azt emiatt utáltam néha, de akkor nagyon.
  • Tinman #19285
    22-ért aproneten, 20-ért teszveszen láttam, ha jó állapotban van jó vétel.
  • VLB
    15ért hol kapok lite-ot akkor?
  • Borgi
    akkorse, a régit nem szobába gyakorlatialg nemtudod használni. olyan mint egy régi mobil kijelzője a kijelzője. :C

magyar nyelv rulz (Y)
  • Tinman #19282
    +5-ért lazán kapsz Lite-ot.
    Előnyei:
    -szebb
    -a kijelzője SOKKAL kontrasztosabb
    -kisebb
  • VLB
    még ha 10ért lenne classic akkor se?
  • Tinman #19280
    Szigorúan Lite.
    15-20k körül...
  • VLB
    Sziasztok! Most tervezem egy DS vételét, pénz hiányában mindenképp használtan szeretném venni, ezért az lenne a kérdésem, hogy mennyiért érdemes venni ds-t? Egyáltalán megéri a régi ds is vagy maradjak a lite-nál?
  • orkenyid
    irc://irc.pte.hu/konzol :)
  • kisgabo
    jah... wrz elenesség előtt jobban ment a topik. ezexerint nicns más téma.
  • Bitke
    @PHM : nem hinném , de kitudja , mit hoz a holnap , jó lenne , de kicsi az esély rá !
    Amugy meg mi ez a nagy pangás itt ?
    Mióta bevezették a "warez ellenes" izét azóta pang itt mindenki !?
    Amugy én most beszereztem a FFXII és elakadtam , a 3-1 résznél , amikor Vaan-nal kell egyedül menni , és nem tudom átvinni kicsit idegesít (14% tartok még xd). Amugy valaki mondjon már jó gamekat amiket érdemes beszerezni (legálisan vagy illegálisan , ez már az én dologm) .
    Elöre is köszönöm , és dobjuk fel a fórumot , vagy ha máshol osztjátok az észt , akkor pls egy linket PM-ben , mert meghalok az unalomtól !
  • PHM
    Szeretném kipróbálni a FF IV-et angol nyelven.
    Szerintetek erre kb. mikor lesz esélyem?
  • timantes
    Disgaea DS: hamarosan?

Hogy mikor jelenik, azt nem tudni, egyelőre ugyanis csak a bejelentést, és a játék címét ismerjük meg: ez pedig nem más, mint Prince of the Demon World and the Red Moon (ami egyébként biztosan kap majd valami más alcímet az angol változatban). Nem kell tehát annyira sokat várni azoknak, akik Nintendo DS-en szeretnének az elmúlt évek egyik legjobb SRPG-szériájával játszani.

éljen , jöhet a Disagea
  • CHEAPBOY
    Szerintem meg a Guilty Gear.
  • S8DJ
    szerintem a Mortal Kombat
  • faláb
    Melyik verekedős játék a legjobb DS-re?
  • S8DJ
    köszi
  • orkenyid
    Semmire, DS alapból tudja használni a GBA kazikat
  • solyomszem
    Sziasztok!

Slot-2-be való kártyák felől érdeklődnék. Van egy csoda kis Slot-1-es kártyám, amiről aztat hittem, hgoy minden megy vele. No lám tegnap este ki akartam próbálni az FF VI-ot (GBA) és hát nem. Szóval mi az amire nekem szükségem lenne GBA-s programok futtatásához? :)

Thx
  • koryne
    Eladó egy wi-fi connentor, PM, ha érdekel. Cserébe készpénzt vagy lite-ba való slot2-es karit elfogadok, értékegyeztetéssel! A karival az egyetlen feltételem, hogy a gba gamek fussanak kifogástalanul (fehér képernyők és lassulás nélkül)
  • CHEAPBOY
    NEm tudom mi az az N-Card....
  • Totis
    Ismeritek a Warcraft Tower Defence-t? Most sikerült felraknom és nagyon hangulatosra sikeredett. eszméletlen jót játszottam vele.
  • rnd
    Debut Trailer
  • S8DJ
    vagyis valaki hallott már róla?
  • S8DJ
    a Lego Batman-t valaki próbálta?
  • rnd
    Nem hiszem hogy N-card-ról írt volna, vagy ha igen akkor nagyon lehúzós az ára