Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mint pl ez a perverz állat:
http://youtube.com/watch?v=8VbjXjk4bXs
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
PSP & DS RULEZ!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
2. Hallgasd meg Guns n Rosestól a "Don't Cry" c. számot.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Van egy eladó R4-em 11000 Ft.-ért.
Vadonat új, dobozában, kipróbálható.
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
PSP & DS RULEZ!
PSP & DS RULEZ!
fullextra.
Soha nem szerettem a Supercardot, stílusra sem , kialakításra sem.
Sokan esküdnek rá egyébként, de nekem elõzõ kártyám is M3 volt meg a mostani is. Én ha most vennék M3 ds simplyt vennék(ha nem lehetne akkor M3 realt). M3 és R4 a legelterjettebb kártya most állítólag.

timantes: én nemtudo krola mit mondani, de supercard-tõl nekem Supercard Litém van, és ez rendessen szuperál. Valszeg supercardONE is jo lehet, bár ileltékesek majd biztos segitenek.
porki fagyok fállalon
Tudok rajzolni mi?

Ez jó minõségû ? Megbízható ? Játékok jól nmennek rajta ?? R4hez képest milyen ???
Kössszzi a segítséget elõre is.
BF3: csucsorr
inkább hasonlit valami hasábra, mondjuk egy téglalap alapú egyenes hasábra, mondjuk egy téglatestre. egy 3d-s alakzatra, nem egy sikidomra :C
offoff
porki fagyok fállalon
Najó szeretlek azé <#love11>#love11>
porki fagyok fállalon
Na szóval amennyiben csak ds játékokkal akarsz játszani és gbaval nem elég egy olyan "kis kocka alakú kártya" 😊 Bár a kockának minden oldala egyenlõ szóval inkább négyzet alakúra gondolsz szerintem.
Tudom ajánlani neked pl az M3 ds simply kártyát, hozzá meg egy Kingston micro sdt(lehetõleg Japánt az a legjobb ezekhez a kártyákhoz).
Simplyt kapsz pl a multiformatnál korrekt áron http://www.multiformat.hu/