Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

15!lite!Új!fehér....De nem tom melyiket vegyem!
15.000? és használt,hol nézted azt? 😄
És simát?Én láttam 10-ért simát használtan és láttam 15-ért litot!Nem tudom hogy a lite megér-e nekem 5ezret!Ennél olcsóbban szerintetek van?
ha használtan akarsz:25.000 ft kb.
Lécci mondjatok egy árat hogy mennyiért éri meg DS-t venni!
Keviny
én valami másfajtát láttam: TV antennát meg asszem RCA-t tudsz rákötni DSre.

mint pl ez a perverz állat:

http://youtube.com/watch?v=8VbjXjk4bXs

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

Nem nagy probléma, több darab volt, már csak egy maradt (there can be only one). Majd elmegy ez is (ennyiért).
Na az a másik😊Azt is megvettem GCre és játszottam vele 1órát talán,amúgy pont tegnap szedtem le a PrimeHunters-t,lehet hogy ez is így jár,1-2óra után hagyom.
butyokanime
Én a metroid-ot próbáltam magammal megszerettetni de nemjött össze 😊

PSP & DS RULEZ!

Nekem GBAnál a FF Tactic nem nagyon jött be,na majd megpróbálom megszeretni. A FF3 meg túl nehéz😊 pedig az eredetiben is megvan. Valamiért nagyon erõltetem magamnak ezt a FF vonalat,de most kezdek rájönni hogy nem vagyok FF fan,de viszont a Chocobo Tales az tetszett.
butyokanime
<#idiota><#idiota> LOOOL, amugy mit ki nem találnak már ds-re is.TV bazze 😊 gáz

PSP & DS RULEZ!

Bütyök rosszul látod a helyzetet. Ez a kocka vs. négyzet flém egy rejtett marketing eszköz a Geometry Wars népszerûsítésére <#vigyor3>

Sheltem
30 méterrõl már nézhetõ minõség.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

kisgabo
12 é adtam supercard ds one karit 2 giga microval, nem kellett a sutyerákoknak. <#vigyor1> persze, már elkelt...

Tinman
TV-re tudod kiküldeni a DS képét... nyaraláskor egész jó lehet.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sheltem
A gba-s Final Fantasy Tactics azért volt annyira népszerû a gyönyörû 2ds megjelenítés mellett, mert az egyik leghosszabb játékidejû cuccos volt GBAra egészen pontosan 300 küldetéssel. Ahogy most megérdeklõdtem a DS verziónál sem kell csalódnunk majd(ha kijön végre emberi nyelven is) ugyanis több mint 500(!) küldetést találhatunk a játékban.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
1. Nézd meg ki szokott itt leginkább reggelente ds játék híreket, képeket stb betolni

2. Hallgasd meg Guns n Rosestól a "Don't Cry" c. számot.

EZ5+3in1 bõvítõm van eladó sorban...

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

No, ha valaki kártyát szeretne még venni az itteni érdeklõdõk közül, akkor:

Van egy eladó R4-em 11000 Ft.-ért.

Vadonat új, dobozában, kipróbálható.
Keviny
mit tudtok a slot2 be helyezhetõ DSTV (?) névre hallgató TV/Video inputról?

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

butyokanime
nem de szerintem nem arról kellene vitatkozni hogy kocka vagy négyzet vagy téglalap!Ez a fórum nem arra van.

PSP & DS RULEZ!

Borgi
topigkabala

porki fagyok fállalon

tök jó az a kép oda fönntre 😄 , mi DS tulajok ne legyünk begyepesedve

Sheltem
Nálad csak a Contra az on? <#gunyos1>

butyokanime
Nagyon sok volt az off, és fentre is kikerült ez a hülye kép, nem ovodában vagyunk emberek! -.- mér kell szétgányolni a fórumot?

PSP & DS RULEZ!

Elvileg lehet kapni a DS Lite megóvására egy CARBON tokot ami teljesen megvédi a konzolt, ez hogy néz ki ???? Kerestem googleba de semmit nem találtam , valaki tudna adni egy LINKet ??

ok köszönöm inkább felmegyek ircre
kisgabo
tesztek szerint, a sandisk élettartama jobb, a kingston kicsit gyorsabb... ds scene.net.

warez--;

Sheltem
Jó hát nem sokkal drágább a Japán 1gb Kingston se. Minap láttam 3100é. Igaz székesfehérvári címen asszem. Pesten lenne enniyé vennék egyet. 3800 at má sokallom érte <#hehe>

kisgabo
nem láttam simply karit... de elég gyors a real. és végre nem csak japán kingstont zabál, kapott tajvani 1G sandisk-et, 3000é..

Sheltem
Állítólag szuper az m3 real csak lassabban tölti be a játékokat mint az M3 DS simply. Valós ez az állítás?

kisgabo
nekem már m3 real van, eléggé csoki. olyan mint a g6 real, csak micro sd-s, nem fixmemóriás.

fullextra.

Sheltem
Oks akkor válaszolok.

Soha nem szerettem a Supercardot, stílusra sem , kialakításra sem.
Sokan esküdnek rá egyébként, de nekem elõzõ kártyám is M3 volt meg a mostani is. Én ha most vennék M3 ds simplyt vennék(ha nem lehetne akkor M3 realt). M3 és R4 a legelterjettebb kártya most állítólag.

nyitott a kérdés , két Mario pálya között értelmes válaszokkal bombázzatok.

Sheltem
Ki flémelt itt?

ne flameljünk kérem itt , inkább valaki aki ért hozzá , válaszoljon erre a 3 hozzászólással ezelõtti üzire 😊

Borgi
jolvan, nem vagyunk egyformák, teis tudod. :C

timantes: én nemtudo krola mit mondani, de supercard-tõl nekem Supercard Litém van, és ez rendessen szuperál. Valszeg supercardONE is jo lehet, bár ileltékesek majd biztos segitenek.

porki fagyok fállalon

Sheltem
Te ne hasábozzá itt fazmek, én azt írtam jobban hasonlít egy síkidomra adott esetben négyzetre mint kockára:

Tudok rajzolni mi?

Légyszi segítsetek DS MEsterek. Egy NDS Lithoz akarnak adni nekem egy SUPERCARD ONE flaqshkártyát !!!

Ez jó minõségû ? Megbízható ? Játékok jól nmennek rajta ?? R4hez képest milyen ???

Kössszzi a segítséget elõre is.

Borgi
nyertem <#duhos2>

porki fagyok fállalon

Zárjuk le a vitát azzal, hogy az egy téglatest, mivel tényleg nem minden oldala egyenlõ. 😄

BF3: csucsorr

Borgi
nem. :C
inkább hasonlit valami hasábra, mondjuk egy téglalap alapú egyenes hasábra, mondjuk egy téglatestre. egy 3d-s alakzatra, nem egy sikidomra :C

offoff

porki fagyok fállalon

Sheltem
Te ne magyarázzá kákszákö, egy ds kártya inkább hasonlít akkormár négyzetre mint kockára nem? Tekis..

Najó szeretlek azé <#love11>

Én 11-éert vettem a Ds One-t is meg az R4-t is, de a Ds One már másnap beszart, bár gondolom hogy 100-ból egy ilyen rossz.

Borgi
a négyzet az síkidom, te... :C SÕT, négyzetnek is minden oldala egyenlõ hosszú :C

porki fagyok fállalon

Sheltem
Egyébként ircn jobban el tudjuk magyarázni, töltsd le a www.mirc.com ról és gyere fel efnet es szerverre, a #konzol szobában rontjuk a levegõt.

Sheltem
Szia

Na szóval amennyiben csak ds játékokkal akarsz játszani és gbaval nem elég egy olyan "kis kocka alakú kártya" 😊 Bár a kockának minden oldala egyenlõ szóval inkább négyzet alakúra gondolsz szerintem.

Tudom ajánlani neked pl az M3 ds simply kártyát, hozzá meg egy Kingston micro sdt(lehetõleg Japánt az a legjobb ezekhez a kártyákhoz).

Simplyt kapsz pl a multiformatnál korrekt áron http://www.multiformat.hu/

itt ezek közül nem elég megvenni azt a kis kocka alakú kártyát hogy rá tudjam rakni a ds gémeket?
Kinek van DS kártya eladó? Már jólenne venni 1 ds-t a Contra miatt meg másért is