Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kb 2 és felet.

BF3: csucsorr

Ha lemerül az aksi akkor hány órát kell tölteni hogy újra fullos legyen ????????????

Kipróbáltam a Myst-et.
Good night, sweet prince.
0/10

Viszont a Nurikabe, Akari és Slither Link puzzle-k kurvajók.

\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-

xAttilax
kiakaszt a kocsog D-pad, Mortalba tök nehezen tudok átlosat ugrani azt mindig elpicsáznak<#szomoru1>

A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!

Azt tudom!De csak az van benne?
james69holden
ha jól emlékszek volt benne

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Egyébként a Tony Hawk’s Downhill Jam-ben csak versenyzõs játékmód van vagy van szabadon mászkálós is?
Szerintem maradok a 15ezresnél!
Anubys
Én is odaadom az enyémet 50-ért, az enyém is nagyon keveset használt, és én is tudok hozzá adni egy játékot... 😊
Aztán majd veszek hármat az árából. 😄

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

NEW SUPER MARIO BROTHERS-el kezdtem el játszani , nagyon király game. ( valahol elkell kezdeni... ) <#finom>

Csibe001
Nagy "bizniszmen" vagyol. 😛

Jó van köszi!Már láttam 15-ért is de megpróbálom hátha valaki még ez alatt is ad nekem!
Itt vehetsz 50.000-ért 😊

Borgi
énmeg akkor az elcserélt 3ds litémet elcserélném emgint pspre, ugye akkor 6-ra, és akkor azér kapnék megint 9dst, és akkor azt megint elcserélném pspre, ugye 18-ra, azért kapnék 27-et, és akkor azt megint elcserélném psp-re, ugye 54-re, 81et ds-t kapnék érte és akkor azt megint elcserélném psp-re, ugye 162-re, azért meg 243-at kapnék és akkor azt miegnt... :C

porki fagyok fállalon

Jó nektek hogy van már Ds-etek de nekem is kell😄!Akinek van az írjon!
Azért a svéd bikini csapatra hajlandó lennék becserélni... <#ravasz1>

Csibe001
Pont erre gondoltam én is 😛

Borgi
én elcserélném, eladnám és vennék 3 másik ds-t hejette :C

porki fagyok fállalon

én elnem adnám a DS Liteomat , még 2 PSPre se cserélném el 😊 DS forever

Ha bárkinek van eladó DS-e akkor írjon!
vbence13
tudom, ott is meghirdetem

butyokanime
nincs kedve amugy valakinek játszani az uj yugioh wworld championship 2008-al?Lehet benne nyomatni dupla csatát (2vs2) 2 ember kéne még 😊 aki akar játszani szóljon adok friend code-okat.köszi

PSP & DS RULEZ!

butyokanime
énis azt ajánlom amit nekem Sheltem! www.apronet.hu 1 hét alatt elvitték

PSP & DS RULEZ!

vbence13
eladó egy Nintendo Wi-Fi USB Connector. Alig volt használva, a "doboza" is megvan.
Bolti ára kb. 10.000 Ft, én 9.900-ért vettem
Eladó 6000 Ft-ért!
Ha érdekel, írj egy mailt a [email protected].

Borgi
sajnos nincs.

porki fagyok fállalon

ebben nem tudok segíteni sajnos , vannak itt profi nds tulajok , biztos jobb segítséget tudnak nyújtani <#vigyor2>

kisgabo
ennyire életképtelen vagy? <#idiota>

De miket vizsgáljak meg?
semmire... megbeszélsz egy személyes találkozót az eladóval , kipróbálod a cuccokat , megvizsgálod a gépet , megnézed hogy mindent elhozott-e, ha minden egyezik akkor megveszed.... vagy mire gondolsz ?

nagyon durva videó , nálam bekerült a várólistára. tetszik , végig kell tolni 😊

Vásárlásnál mire kell figyelnem?
Csibe001
Mondjuk nem akarok offolni, inkább írok privit. 😊

Ne az a gond hogy nem néznek ki jól a pályák, én nem szeretem az oldalról mutatós lövöldözõs cuccokat, inkább felülnézetes-párti vagyok. 😊

Sheltem
Nem akarok ellened beszélni, de szerintem frankók az oldalnézetes pályák is:

http://www.gamespot.com/video/935401/6180433/nanostray-2-gameplay-movie-3

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Kicsit késõbb én is fogok venni egy Wii-t ha már frankó tvm van legyen hozzá egy konzol is, de egyelõre nem igazán vannak rá olyan játékok amik tetszenének az az igazság... Ilyen Resident evil,Medal of Honor,Soul Calibur meg társai nekem nem jönnek be, nem elég "nintendósak" inkább a 3d xmillió poligon felé mozdulnak el, szóval most várok, hogy egyáltalán nekemvaló konzol lesz e ez a Wii vagy nem.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Csibe001
Mindig olvaslak titeket, csak én nagyon le vagyok maradva DS játékokkal, én még Jungle Climber-ezek meg Zeldázok amikor van idõm, csak most sok jó játék jött wii-re egyszerre s azokkal is haladnom kell.
Így meg hülyeségeket nem akarok hozzászólni. 😛

Sheltem
Jééé egy Csibe!!!

Máskor is nézzél már be vaze! El vagy tûnve mint a borravaló! <#gunyos1>

Tököm a Wii -dbe 😉

Csibe001
Csak ne lenne oldalról mutatós is.. 😞

Van nekünk magyaroknak egy igényes DS játékokkal / tesztekkel foglalkozó közösségi oldal ??? Ha igen akkor LINKet!!!

jó kis lövöldének igérkezik.

Sheltem
Nanostray 2

Megjelenés: Január 15

A játék "érdekessége", hogy az elsõ részéhez képest megduplázták a pálya végi bossok számát. Az elsõ részben 8al küzdhettünk meg a 2. részben egészen pontosan 16dbot lõhetünk sz... rommá.

Anubys
Kijött a Myst!!! 😄

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Borgi
Desigjne nem jobb, hanem más.
Amugy lite halkabb mint a régi ds.

Nem kell lenézni szegényt :C

porki fagyok fállalon

Csodálatos önvédelmi fegyver,meg dobálózni is jó vele😊
Múltkor játszottam a Rayman RR2-vel és van benne egy olyan lehetõség is hogy felveszi a hangot,ezt nem is tudtam hogy ilyesfajta diktafon funkció is van benne,az igaz hogy csak néhány mp-et rögzít.
Sheltem
A klasszikus Ds legnagyobb elõnyét egyébként egy gamespot reviewben írták le legtalálóbban:

"Built like a Tank"

Ebben minden benne van.

Sheltem
Így van a lite hangszórói mondjuk ki rakás sz*rral egyenértékûek. Azonban hálistennek a fejhallgatókimenet teljesen rendben van én mindig kis fülhallgatóval játszok úgy frankó hangja van.

butyokanime
Szerintem az is jobb a simába hogy hangosabb, a lite elég halkocska!A gombokat osztom énis

PSP & DS RULEZ!

Jaja a Lite sokkal jobb még az akksi is 2x tovább bírja és 3óra alatt fel is töltöd,egy dolog van ami a sima DS mellett szól az pedig az ergonomia,szerintem sokkal jobbak a gombok rajta. 15ért az a Lite gyanúsan olcsó ha megveszed,akkor vételnél próbáld ki,mindent nézz meg rajta.
Sheltem
Engem annakidején ez a videó gyõzött meg a cserérõl:

http://www.ir-base.hu/use/dslite.mov

Sheltem
Lite-ot vegyél, a simánál 3szor jobb minõségü a kijelzõje és designra is jobb. Fényerõrõl nem is beszélve, felejtsd el a classic ds-t.

hát inkább a Lite-ot mert az ujabb is meg vékonyabb is