Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF3: csucsorr
Good night, sweet prince.
0/10
Viszont a Nurikabe, Akari és Slither Link puzzle-k kurvajók.
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!
Aztán majd veszek hármat az árából. 😄
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
porki fagyok fállalon
PSP & DS RULEZ!
Bolti ára kb. 10.000 Ft, én 9.900-ért vettem
Eladó 6000 Ft-ért!
Ha érdekel, írj egy mailt a [email protected].
Ne az a gond hogy nem néznek ki jól a pályák, én nem szeretem az oldalról mutatós lövöldözõs cuccokat, inkább felülnézetes-párti vagyok. 😊
http://www.gamespot.com/video/935401/6180433/nanostray-2-gameplay-movie-3
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Így meg hülyeségeket nem akarok hozzászólni. 😛
Máskor is nézzél már be vaze! El vagy tûnve mint a borravaló! <#gunyos1>#gunyos1>
Tököm a Wii -dbe 😉
Megjelenés: Január 15
A játék "érdekessége", hogy az elsõ részéhez képest megduplázták a pálya végi bossok számát. Az elsõ részben 8al küzdhettünk meg a 2. részben egészen pontosan 16dbot lõhetünk sz... rommá.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Amugy lite halkabb mint a régi ds.
Nem kell lenézni szegényt :C
porki fagyok fállalon
Múltkor játszottam a Rayman RR2-vel és van benne egy olyan lehetõség is hogy felveszi a hangot,ezt nem is tudtam hogy ilyesfajta diktafon funkció is van benne,az igaz hogy csak néhány mp-et rögzít.
"Built like a Tank"
Ebben minden benne van.
PSP & DS RULEZ!