24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#19422 Gondoltam. X360 meg azóta vár új alaplapra. Nem nagyon jön rá össze a pénz, de mostmár hamarosan megcsináltatom. -
S8DJ #19421 ok, te tudod de szerintem az M3 DS Real-al jobban jársz. (off:X360-oddal mi lett?) -
#19420 Ja, gondolkozok rajta. Mondjuk nem rossz ez a supercard, csak gyakran hiányzik az érintős menü és a témaváltás lehetősége (és a SC nem túl szép menüvel rendelkezik). Meg a homebrew támogatása sincs a csúcson, bár nem rossz. Mindegy, meglátom. De elég jónak tűnnek ezek a SLOT1-es kártyák. -
S8DJ #19419 igen micro sd,itthon olyan 13.000Ft körül mozog de ha DealExtreme-en rendelsz ott kb. 7.000ft,a hombrewek futnak rajta,szerintem jobban jársz ha lecserélnéd -
#19418 Tényleg, DShez vízálló zacskó vagy tok vagy mifene, az kaható magyarországon? -
#19417 Aha, értem. Abba is micro SD való, mi? Mennyi az ára egy ilyennek? Ja és a homebrew? Egy SuperCard Lite-ot (slot2-es) érdemes lecserélni egy ilyenre? -
#19416 real a jobb, kompatibilitás szuper, gba 0. -
#19415 Bocs, hogy felhozom a témát, de slot1-es M3 kártyából melyik a jobb, a real vagy a simoply? Valakinek van vele tapasztalata? Érintőt haszálja a menüje? Milyen a kompatibilitása? GBA játékokkal és homebrew-el hogy áll? -
#19414 Tom hogy nem ideillő lesz, de az a topok eléggé kihalt.Szóval nem tud nekem valaki "adni" egy GBA SP kijelzőt?Mondjuk akinek van de nemhasználja és megválna tőle egy bizonyos összegért.Van egy SP-m de a kijelzője nemjó, nem ad képet csak világít és ki szeretném cserélni, ha valakinek van és eladná esetleg elcserélné az légyszi keressen meg PM-ben vagy írjon ide egy üzit.Előre is köszi -
0ckH4M #19413 Én most tolom a 3.-at. USA verzió. Nekem mindegyik rész egyformán tetszik, ami zavaró, hogy előrelépés nincs, de szerintem az eddig felállított színvonalat hozza. -
JiBBeRiSH #19412 Szerintem mivel most jelent meg, ezért nem valószínű, hogy van több része.
Amúgy a Phoenix Wright 3-nak EU-ban mikor kellene megjelenni? Gamfaqs szerint 21-én, de nem látom sehol, hogy megjelent volna.
Amúgy szerintem nagy fos lesz ez a rész is.:D Remélem az az új sorozat (Apollo Justice) olyan minőségű lesz, mint a Phoenix Wright 1-nek az utolsó bűnügye. Ott volt egy rakat király ötlet. De a 2. rész még visszafele fejlődött... -
#19411 Nagyon jó a Layton. Van több része is a Prof. kalandjának vagy esetleg hasonló játékot tudnátok ajánlani ? -
#19410 Nem tudjátokl hogy a Ninja Gaiden Dragon Sword-ot mikoról lehet beszerezni angolul? Szóval hogy az EU vagy USA verzió mikor jelenik meg? Mert elkezdtem a japánt, de a Chapter 3nál nem tudok továbbmenni, mert egyszerűen nem jövök rá, hogy mi kéne csinálni. Ahol nem tudok továbbmenni, ott kiír valamit, de nem nagyon váogm a japánt. -
#19409 xD -
#19408 Egyszer csináltam víz alatt... egész jó volt.
Ja, ez nem az a topic -
#19407 Ilyenen én is gondolkoztam már. Bár néhány zacskó is megteszi. De azért én is inkább veszek egy tokot, a zacskóhoz nem vagyok elég bátor. Bár lehet, hogy megcvsinálom, mert egyszer ki akarom próbálni, hogy milyen is víz alatt DSezni. -
Tomek83 #19406 Nekem is állandóan esőben vagy zuhany alatt dsezhetnékem támad:) -
JiBBeRiSH #19405 Nekem kellene egy ilyen:
Vízálló tok
Tud valaki szerezni? -
#19404 Warcraft Tower Defence???? -
#19403 Zelda: The Phantom Hourglass
Mario Kart DS
Mario vs. Donkey Kong 2
Professor Layton and the Curious Village
Contra 4
Cooking Mama
Warcraft Tower Defence
DSDOOM -
Bitke #19402 Hali mindenki !
Kérlek szépen segítsetek nekem , a hétvégén nem leszek itthon , és szeretnék beszerezni az én szemem fényéhez egy jó pár játékot ami vel ellennék!
Kérlek tapasztalatokat és TOP játékaitokat írjátok már le mi az !
Amugy meg valaki tudna segíteni abban , hogy A trauma Centert a Chapte 2/2 - rész t vagy melyiket holnapra megnézem pontosan hogyan kell átvinni ?????
Meg az FFXII mikor Vaan kell menni olyan 15% körül , az a részt hogyan kell átvinni.
Nézétek el nekem ezt a sok kreténséget , de csak most ismerkedek a Jó gammekkal ! -
#19401 Kell!! MOST! -
#19400 hátezta davido biztos megveszi :C -
#19399 Hát ez elég érdekes. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz. -
#19398 Ahoz nekem is volt szerencsém, de akkor az úgy nem nagy szám. Bár ha jól tudom, épp ma jelent meg. -
Tomek83 #19397 guitar hero ds-re -
kozmiviktor #19396 http://youtube.com/watch?v=qpEiK3enQEk&feature=related
így kell beízzítani csak 2 DS kell hozzá :( -
kozmiviktor #19395 A demo már megjelent :) -
#19394 Hol volt hozzá szerencséd? -
timantes #19393 Volt szerencsém a Ninja Gaiden DShez. Elég jól sikerült , védőfólia kötelező , képernyőgyilkos játék. -
orkenyid #19392 Homebrew gyakorlatilag az összes SLOT1-es kártyán rendesen müxik, a legolcsóbb N-Card klón is jó hozzá :)
SLOT2-es kártyákat viszont kerüld inkább, azokkal szokott gond lenni.
-
Cseri83 #19391 Amúgy érdekel valakit eredeti dobozos Final Fantasy XII: Revenant Wings??? -
#19390 Ott a DS-es FF12 meg a Mana :D -
#19389 Ez tapasztalat? :)
A supportja milyen? Anno még GBA-n kicsit befürödtem az Ecube-bal, mert szinte semmi nem ment rajta, ami engem érdekelt (főleg homebrew emuk, a romokkal nem volt különösebb gond, de azok annyira nem érdekesek, nagyrészüket megveszem eredetiben, nálam warez = demo :) -
Cseri83 #19388 Üdv. A Final fantasy - Crystal cronicles "Thank you"-s szövegénél azt vettem észre, akkor jelenik meg mikor átmész másik helyszínre. Szóval a Supercard Realtime save-jével nem lehet ezt megoldani állandó mentéssel?:D -
timantes #19387 AZ EURÓPAI verziós ÚJ finfal fantasyban is benne van ez a thank you szöveg 20 perc után ??? -
#19386 DSTT klafa, rendeld meg a nagy packban, abban még usb töltő is van, nem csak slot2-es kari! -
#19385 Hú ezt de benéztem hallod
Nem körökre osztott stratégiának értelme se sok lenne dsen...
Azt pöcön kell tolni. -
#19384 igy biztos nem lesz törölve.
ez mindent vagy semmit :C -
#19383 Srácok, 3 kérdés, bár lehet, hogy az uccsó rötölve lesz:
1. Kicsit retkes volt a DS Lite-om (használtan vettem), egész jól kitakarítottam, de arra nem jövök rá, hogy hogyan tudom lekapni a tetején lévő átlátszó műanyagot. Aki már csinált ilyet, világosítson fel plíz, mert az előző tulaj szerintem nem nagyon ismerte a szappan + víz kombót... :(
2. M3 Simply tulajoktól kérdezném, hogy most honnan lehet letölteni a legfrisebb console software-t? Mert a hivatalos oldalon egy link van csak egy másik oldalra, amin egy jó darabig ment is a letöltés (nekem most v1.10 van fent a kártyán), de már egy ideje csak valami 1.6 van, és máshol sem találok 1.7-nél frissebbet (pedig, mint látjuk, létezik).
3. Szeretnék venni egy másik kártyát, eredetileg az M3 Real-t néztem ki, a GBA expansion miatt, de mióta nem nagyon frissítik a drivert, inkább talán mást vennék. Kérdés: DSTT-ről van valakinek valami személyes tapasztalata? Vagy valami másik olyan kártyát (akár privátban is, hogy ne legyen ebből gond) tudnátok ajánlani, amihez van DS Lite-os GBA expansion, és supportálja a 2 giga feletti memóriakártyákat (ha a 8 gigásat vinné, az lenne az legjobb), és főleg: mennek rajta rendesen az emulátorok?
előre is köszi a válaszokat!