Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy kép az uj DS-rõl (lehet hogy fake...)

A Brain tranning-ben van multiplayer mód?
Borgi
hogyne. wifin keresztül lehet püfölni egymást.

porki fagyok fállalon

Hellósztok
Internetes játék lehetséges a ds-en?
Akkor azt lécci mondjátok hogy melyikhez kell csak tuti 1!
butyokanime
Hali!

1. asszem 30m-ig jó.Amien távol jólesik a 30m-en belül <#buck>
2.Van olyan játék ahol elég!(Pl:Mario Party DS) De sokhoz 2 kell!
3.Ezt a kérdést meg szerintem kifogja fejteni neked valaki más, aki nagy DS game user!<#pias>

röviden ennyi.

PSP & DS RULEZ!

Sziasztok!Van egy pár kérdésem!Tehát:
-Ha egy barátomal akarok játszani egymás ellen akkor milyen közel kell lennem hozá?
-Elég ha csak 1x van meg a játék?
-Melyik ilyen funkciós játékokat ismertek ami sport vagy hasonló?
Köszi!
KILLER2
Nem tudom, nekem akkor is homályos bekapcsolva, ha már nagyon karcos. Mondjuk ez valszeg a szar fólia miatt volt, most jó.

Töltsük le az internetet!

butyokanime
És még engem nzétetek hülyének amikor tettem rá fóliát <#hehe> hogy a ds lite nem karcolódik emrt olyan anyagból van stb...Az enyémen is egy drága fólia van és nagyon baba!lassan fél éve ez avn rajta és semmi baja, még karc sincs<#buck>

PSP & DS RULEZ!

Sheltem
Persze hogy karcos a fólia! Az enyém tiszta karc. De ha be van kapcsolva a Ds ahogy Borgi mondja nem látszódik. Akkormeg? Én le nem fogom szedni róla többé az tuti.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

KILLER2
Öööö, van, ha a karc nem is, egy idõ után nekem homályos lett. De még mindig jobban megéri, mint hogy esetleg a képernyõnek legyen baja.

Nekem egy Gamestop által forgalmazott és a consolecorner.hu-ról rendelt fólia van ( DS Screen Protector , 4db egy csomagban ) , ez jó amugy ???

ui.: nemsemmi banner<#idiota>

Nekem Hori van,pont most gondoltam hogy majd kicserélem,mert nekem is karcos lett egy év után. Láttam Dragont 1500ért. Sheltem neked milyen fóliád van?
Amúgy fent a banner csodás lett<#vigyor3>
Borgi
ésha bekapcsoljátok a gépet, akkor is látjátok azokata karcokat?
NEM!

ez már táp szvsz :C

porki fagyok fállalon

van az enyémen is fólia , az teljesen karcos , remélhetem hogy a képernyõ nem kapot karcot ??

KILLER2
Hát nem tudom, nekem rendesen szétkarcolódott. Mondjuk igaz, eddig elég fos fóliám volt, most jó van, meglátjuk ez meddig bírja.

Sheltem
"de ha az ember kicsit is vigyáz rá, pár hónapig kibírja"

Miért mi baja lesz utána a fóliának? Nekem mióta megvan a dsl(1.5 éve kb) rajta van és teljesen frankó.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

KILLER2
Pedig jó az. Csak kell egy jó védõfólia a képernyõre. Kicsit az Elite Beat Agents is ilyen. Most egy ideig nem volt fóliám, azt 1-2 karcot felfedeztem a képernyõn, gyorsan tettem is rá fóliát. Érdemes, mert ha az tönkremegy, nem olyan nagy pénz cserélni. Igaz, egy fóliáért 1500-3000 Ft nem kevés, de ha az ember kicsit is vigyáz rá, pár hónapig kibírja, ha meg az LCD kardolódik szarrá, azt 10x ennyi cserélni, ha egyáltalán sikerül szerezni.

Feel the MAgic ( Project Rub ) --> DS gyilkos játék... , nem szeretem az ilyen "szétkarcolom és legyilkolom az érintõképernyõt" játékokat. Említett játékot nem nagyon ajánlom senkinek.

Totis
Én már le tudtam gyõzni az 1. pálya fõellenségét...😊

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Contra 4 (Hard mode) ezzel el leszel olyan 180 óráig 😄
Egyenlõre csak az "alap" világokat vittem végig , kettõt még unlockolni kell , de ez ráér késõbb is

Castlevaniák,vagy Yoshi's Island. NSMB-ban megcsináltad mind a 8 világot? Mert 6óránál lehet vele többet is játszani,minden pályát megkeresel,minden érmét összegyûjtesz.
kb 6 óra alatt kivégeztem a New Super Mario Brost. Nemis tudom mi legyen a köv áldozat , széles a DS játékkínálat 😊

Ajánlatokat kérek ebben a stílusban: 2D-s platformer!

Mondjuk ha van egy 512.es netem akkor azt ot is annyi lesz?
KILLER2
Nincs DSre Elite Beat Agents szerû játék? Marhára megtetszett, ki is toltam mind a 4 szinten, de kéne valami új ilyesmi játék. Azt tudom, hogy van japán, de nem bírom a japán vagy kínai vagy milyen zenét. Szóval nicns ilyen játék? Szeritnem nincs, de azért hátha.

james69holden
szerinted mennyire?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Aha!És egyébként net mennyire gyors rajta?
james69holden
a nintendo wifi usb connector a wifi routert helyettesíti
ha van wifi routered nem kell usb connectort venned
a DS Browser ugyanolyan mint egy játék-kártya, csak be kell dugni a DS-be

Akkor nem is kell ilyen?DS
És ezt a Browsert mire tudom rárakni ha nem veszem meg?
james69holden
http://www.nintendo.com/consumer/wfc/en_na/ds/routerInfo.jsp

http://www.wirelessroomservice.com/nintendo-ds-wifi-compatible-wireless-routers

csak ennyit kellett volna beírnod google-ba: "nintendo ds compatible wifi router" v. "nintendo ds compatible wireless router"

Tudom, hogy már ezerszer leírtátok, hogy milyen wifi routerekkel mûködik a ds, de ha szépen kérem, valaki adna egy linket pár routerrõl? Jöhet pm-ben is. Köszi!

BF3: csucsorr

james69holden
kell egy ds browser is

Hogyha DS-en akarok netezni akkor elég az hogy otthon legyen wifi vagy kell még vennem valamit?
Milyen konzolboltokat tudtok ajánlani, ha itt lehet ilyet?
james69holden
fogalmam sincs, írj nekik majd megmondják

Köszi!Egyébként szerinted 2Advance játékot betok váltani 1 DS-re?
james69holden

james69holden
legjobb áron talán itt kapsz DS játékokat ill. lehet csereberélni is...

külföldrõl meg ebay, ott még ennél is olcsóbban hozzá lehet jutni játékokhoz

Nem tudjátok a sima DS technikai adatait?
Sziasztok!
Hol érdemes itthon DS játékokat venni?
Szokásos MM, Saturn, Electroworld vagy vannak konzolos boltok ahol jobb áron vannak a játékok?
Köszi
butyokanime
Hát szerintem jó!Hasonló mint a 2007 csak itt már lehet nyomatni 2vs2-ben is meg structure deck battle is van (ez olyan hogy egy random decket választol, és azzal kell játszanod.) nagyonj király.Meg némelyik szörny szebb.Szear!Szólj ha kész vagy😊

PSP & DS RULEZ!

ennyire jó lett a yo gi oh ? gyakorolok egy pár kört a gép ellen aztán kihíívlak egy párbajra 😊

butyokanime
Vagyis ez!

elõzõt elírtam.Remélem ezt már nem 😊 bocsi asok hsz-ért

PSP & DS RULEZ!

butyokanime
ennyi japán az egész játékban:

http://yugioh.tcgplayer.com/images/article/060908/GadgetYellow.jpg[\img]
a kártyán levõ írás

PSP & DS RULEZ!

butyokanime
Aza durva hogy azt írják hogy japán és full angol!! <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#guluszem1> ami egyedül japán benne az a kártyákon az írás, ami meg léynegtelen mert angolul leírja mit tud a lap.Szal nemvágom hogy hogy adták így ki de kurvajó 😄 new game continue minden biz basz angol, 99%-os angol nyelvû.Szal emiatt ne aggódj 😊

PSP & DS RULEZ!

De eddig még csak japán nyelven jött ki,nem? Majd ha lesz angol verzió megnézem milyen a Yugioh.
butyokanime
VALAKI nem akaro yugioh-zni????<#vigyor5>
itt a friend code-om:
1457-3645-9394

Yu-Gi-Oh World Championship 2008

PSP & DS RULEZ!

Anubys
Ja, sajnos tényleg nagyon gyenge port lett... 😞
Pedig az eredetit imádtam.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Azoknak akik érdeklõdnek japán shodo (szépírás) mûvészete iránt azoknak jól jön ez a játék: Enpitsu De Oku No Hosomichi DS

Zene: FENOMENÁLIS és GYÖNYÖRÛ!!!!!
Megvalósítás/Grafika: tökéletes

Akit érdekel az rendelje meg Japánból , vagy szerezze be "más" módon! <#vigyor2>

Megéri<#eljen>